- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.921
Tatlım bebe bisküvisini çok yedim artık midem kaldırmıyor onu yaama keçiboynuzu özü nasıl onu hiç denemedim onu deneyebilirim doktor bi kaç kilo alman lazım dddi ya o bile etkiler dddi
Senin yerinde olmak isteyen ne çok insan var kuzum kıymetini bil :) ama tabi her şeyin ortası en iyisi. Biraz zorla kendini yemeye, sağlıksız da beslenme tabiAhhh tatlım gram gram alıyorum kilo kilo veriyorum iştah yok ki canım ya kilo almak benim için resmen işkence zorluyorum ama zorlayınca da geri tepiyor işte
Ay kuzum ya harika olan sensin, sen öyle görmüşsünSen harikasın
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de 11. Günüm 1.95 çıktı, sizin negatif kaçtan kaça yükseldi, heycanlandım şimdi çok merak ettim, belirtiler falan nasıldı, azcık anlatsanız vaktiniz varsa
Insallah canim Hayirli olsun ins hayirla kucagimiza aliriz bebislerimizi:)Evt az var aramizda suanda,rabbim saglik versin ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah.
Ya nasıl güzel yükselmiş 2 günde, çok tebrik ederim. Darısı bize olsun inşallah. Benim de heran adet olacakmışım gibi miğdem ağzıma gelio sürekli, gününden önce hasta oluvericek gibiyimCnm cikan onceki cikan deger inan onemli degi 12.gun 1.38 cikti 14.gun 50.91 cikti adet belirtilerim vardi hatta adet bekliyodum negatif gorunce lekelenmem de oldu benim hatta
Cok guzel olur canimcim dun okudim ben sizleride andimacaba toplu halde bir gün belirleyip hepimiz yasin mi okusak ? allah icin toplanip dua edersek daha güzel olur belki. yan yana bir odada toplanamasakda bu sayfada birlesebiliriz belki. ayni gün ayni saatte herkezin müsait oldugu bir zamanda..
Ayni ilde olsak herkesle bulusma yapardik:) yapalim tatlim benm icn saknca yokKızçeler bu arada isimler neler aylardır konuşuyoruz burda :) bi de sakınca görmeyen arkadaşlarımızla en azından instagram falan ortamından tanışabiliriz, tabi burdan isim soyisim vermeyelim, isteyen birbirine mesaj atıp söyler artık :) kaynaştırma etkinliği yapıyım dedim şurda :)
Denedim kuzum onu da denedim ben çok afedersin de onu içince çıkardım ama yine de 1 koli içtim almak be kelime çıkardığımdan dolayı verdim benim yerimde olmak da iyi değil iştahsızlık çok kötü düşün aşırı zayıf olmamdan kaynaklı bebek işi de sıkıntılı oluyor vicdanım sızlıyor ama yiyemiyorım doktorum gıda takviyesi verdi folik asit içinde var başladım ama şuanda hiç alamadımCanim eczanede hünapın keciboynuzu özü var sabah aksam bir kasik ye.birde hünapin keciboynuzlu bebebüskivisi var oda iyi.ahhhh senin yerinde olmak isterdim bende zayiflamak icin aç kaliyorum resmen benim içinde ye bol bol.birde dojtorundan gida takviyesi isteyebilirsin devlet karsiliyor siselerde sut gibi birsey genelde cocuklara veriliyor ama bir tanidigim çok zayifti ameliyat sonrasi onada verdiler sişe şişe içiyorsun meyvelu süt gibi birsey ayda 4 kilo sldiriyormus
Kuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyorSenin yerinde olmak isteyen ne çok insan var kuzum kıymetini bil :) ama tabi her şeyin ortası en iyisi. Biraz zorla kendini yemeye, sağlıksız da beslenme tabi
ay ne gzl olurAyni ilde olsak herkesle bulusma yapardik:) yapalim tatlim benm icn saknca yokcok yazsmssnz bogazm agriyodu uyudm baya:)
İnsallah cnm hpinize nasip etsin mevlam insallah seninde pozitiftir cnmYa nasıl güzel yükselmiş 2 günde, çok tebrik ederim. Darısı bize olsun inşallah. Benim de heran adet olacakmışım gibi miğdem ağzıma gelio sürekli, gününden önce hasta oluvericek gibiyim
bizimde ilk bebek denememiz :)Benim de aynı canım, hatta ilk bebek denememizdi :) doktorum istersen bu sefer bile aşılama yapabiliriz dedi
allah razi olsun canim benim allah önce sana nasip etsin insallahCok guzel olur canimcim dun okudim ben sizleride andim
takma sen insanlari canim kilo alirsin insallah.Kuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyorbi de insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum
Amin inşallah Rabbim isteyen kimseye hasretini vermesin, sen de sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin güzelce de bebeğini kucağına alırsın inşallahİnsallah cnm hpinize nasip etsin mevlam insallah seninde pozitiftir cnm
Yaaa bu kadar tesadüf de olamaz ama :) nasıl güzel aynı anda olsa tadından yenmez walla. Ben de bir miğde bulantısı da değil, 2 gündür garip bi haller :) yılmak yok bu yolda oluncaya kadar devam :)bizimde ilk bebek denememiz :)
istermisin ayni anda hamile olalim..
Her bir şeyi yaptım biz de biraz genetik sanırım olmuyor ama inşşş çocuğa etki etmez ya doktor zayıflıkla da alakalı olabilir diyince tümden moralim bozuldu daha da stres yapıp daha da zayıfladım çok zor yaaatakma sen insanlari canim kilo alirsin insallah.
protein tozlari var acaba faydasi olurmu bilmiyorum. senin metabolizman mi hizli acaba tiroit durumunu kontrol ettirdinmi ?
Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler ya tatlım ben bir etkisi olduğunu duymadım yaaa acep AYŞE mi geliyorIyi aksamlar hanimlar aramiza ynei katilanlarda hos geldi:) ya ben tursuyu cok seviyorm kendimi alamiyorm dun bugun yedim ters bi etkisi olur mu bilemedim :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?