Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım bebe bisküvisini çok yedim artık midem kaldırmıyor onu ya ama keçiboynuzu özü nasıl onu hiç denemedim onu deneyebilirim doktor bi kaç kilo alman lazım dddi ya o bile etkiler dddi

Canim eczanede hünapın keciboynuzu özü var sabah aksam bir kasik ye.birde hünapin keciboynuzlu bebebüskivisi var oda iyi.ahhhh senin yerinde olmak isterdim bende zayiflamak icin aç kaliyorum resmen benim içinde ye bol bol.birde dojtorundan gida takviyesi isteyebilirsin devlet karsiliyor siselerde sut gibi birsey genelde cocuklara veriliyor ama bir tanidigim çok zayifti ameliyat sonrasi onada verdiler sişe şişe içiyorsun meyvelu süt gibi birsey ayda 4 kilo sldiriyormus

Ahhh tatlım gram gram alıyorum kilo kilo veriyorum iştah yok ki canım ya kilo almak benim için resmen işkence zorluyorum ama zorlayınca da geri tepiyor işte
Senin yerinde olmak isteyen ne çok insan var kuzum kıymetini bil :) ama tabi her şeyin ortası en iyisi. Biraz zorla kendini yemeye, sağlıksız da beslenme tabi

Cnm cikan onceki cikan deger inan onemli degi 12.gun 1.38 cikti 14.gun 50.91 cikti adet belirtilerim vardi hatta adet bekliyodum negatif gorunce lekelenmem de oldu benim hatta

Cnm cikan onceki cikan deger inan onemli degi 12.gun 1.38 cikti 14.gun 50.91 cikti adet belirtilerim vardi hatta adet bekliyodum negatif gorunce lekelenmem de oldu benim hatta
Ya nasıl güzel yükselmiş 2 günde, çok tebrik ederim. Darısı bize olsun inşallah. Benim de heran adet olacakmışım gibi miğdem ağzıma gelio sürekli, gününden önce hasta oluvericek gibiyim

Cok guzel olur canimcim dun okudim ben sizleride andim

Ayni ilde olsak herkesle bulusma yapardik:) yapalim tatlim benm icn saknca yok cok yazsmssnz bogazm agriyodu uyudm baya:)

Denedim kuzum onu da denedim ben çok afedersin de onu içince çıkardım ama yine de 1 koli içtim almak be kelime çıkardığımdan dolayı verdim benim yerimde olmak da iyi değil iştahsızlık çok kötü düşün aşırı zayıf olmamdan kaynaklı bebek işi de sıkıntılı oluyor vicdanım sızlıyor ama yiyemiyorım doktorum gıda takviyesi verdi folik asit içinde var başladım ama şuanda hiç alamadım

Senin yerinde olmak isteyen ne çok insan var kuzum kıymetini bil :) ama tabi her şeyin ortası en iyisi. Biraz zorla kendini yemeye, sağlıksız da beslenme tabi
Kuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyor bi de insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum

Ya nasıl güzel yükselmiş 2 günde, çok tebrik ederim. Darısı bize olsun inşallah. Benim de heran adet olacakmışım gibi miğdem ağzıma gelio sürekli, gününden önce hasta oluvericek gibiyim
İnsallah cnm hpinize nasip etsin mevlam insallah seninde pozitiftir cnm

Kuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyor bi de insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum
takma sen insanlari canim kilo alirsin insallah.
protein tozlari var acaba faydasi olurmu bilmiyorum. senin metabolizman mi hizli acaba tiroit durumunu kontrol ettirdinmi ?

takma sen insanlari canim kilo alirsin insallah.
protein tozlari var acaba faydasi olurmu bilmiyorum. senin metabolizman mi hizli acaba tiroit durumunu kontrol ettirdinmi ?
Her bir şeyi yaptım biz de biraz genetik sanırım olmuyor ama inşşş çocuğa etki etmez ya doktor zayıflıkla da alakalı olabilir diyince tümden moralim bozuldu daha da stres yapıp daha da zayıfladım çok zor yaaa ama alacağım inşşşş ya olacak ya olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…