Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler ya tatlım ben bir etkisi olduğunu duymadım yaaa acep AYŞE mi geliyor
Yok bebegim aserme degil sevdgm icin yiyorm:)) dogal bisi saglikli hmde hadtslktn koruyo diyolar zarsri olmz heralde ins:) tutunmayi engellet die korktm bi an

Yok canim abartma turşuyu ne olur olmaz sen bu günlerde hurma ceviz ve süt ürünleri tüketmeye çalış
Bencede canim:) evet onlari duymustm tuketiyorm bide bol meyve c vitamini falan. Ananas ve elmada tutunmaya yardimciyms hurmada rahme cok yararliyms. Nasipte varsa olur zaten kuzum

Bende tam tersi durumdayim canim dojtor kilo vermen lazim dedi bu yüzden olmayabilirmiş dedi.bende daha çok strese girdim daha çok kilo aldim

Yaaa bu kadar tesadüf de olamaz ama :) nasıl güzel aynı anda olsa tadından yenmez walla. Ben de bir miğde bulantısı da değil, 2 gündür garip bi haller :) yılmak yok bu yolda oluncaya kadar devam :)

aynen canim devam ! :)

ben daha adet olmadim gece adet olcakmisim gibi kisa bi sanci oldu gecti sonra birdaha olmadi bekliyorum. daha olmazsa pazar günü bi test daha yapacagim. vakit buldukca buraya girip okuyorum yazilari.

insallah hayirli haber aliriz ikimizde. benim umudum daha tam bitmedi testler negatif ciksada daha adet olmadigim icin. bugün 15. gündeyim.

bu sürec icinde 2 defa bi his olustu bende bi 10. gün birde bugün. böyle bir saniyelik birsey sanki hamileymisim gibi hissettim.

rüya gördüm birde dün gece ben. akintiyi kontrol ediyordum böyle olduguna göre galiba hamileyim ben dedim rüyamda. piskolojimiz iyce bozuldu.
ama ilk denemede olsa mucize olurdu herhalde. insallah burdaki hepimize allah mucizelerimizi gerceklestirsin :)

olacak insallah canim bozma sen moralini. allah nasip ettiyse imkansizlar imkan bulur gercek olur canim allahin gücünün yetmeyecegi hicbirsey yoktur. sen gerekenleri yap saglikli beslenmeye dikkat et.

benim bir arkadasimin kardesi hasta olmustu piskolojik bi hastalik anoreksi mi ne öyle birsey yani asiri zayif sadece kemikler görünüyordu. sonra ailesi arkadaslari destek oldu morali düzeldi kilo aldi normal oldu simdi 2 tane cocugu var biri 6 digeri yakinda 3 yasinda olacak.

sen sanslisin hem ailen hem arkadaslarin var hemde bak burda güzel bir sayfamiz var hepimiz birbirimize destek oluyoruz. sende basarscaksin insallah

Bende tam tersi durumdayim canim dojtor kilo vermen lazim dedi bu yüzden olmayabilirmiş dedi.bende daha çok strese girdim daha çok kilo aldim

canim belki sanada umut olur. ben 45 kiloydum sonra stresden 40 kilo aldim kisa zamanda 85 oldum. ondan sonra toparladim kendimi zayiflayacagim dedim 1 ayda 20 kilo verdim sonra bi 10 kilo daha verdim yani toplaminda 30 verdim. hic dr diyetisyen destegi olmadan kendim yaptim sende azimli ol cok güzel bir motivasyonumuz var hersey bebeklerimiz icin. sende basarirsin insallah

Oyyyy kuzummmm amin amin inşaaallah tek duam o evimde tek eksiğimiz bir bebek sesi bir çocuk sesi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşaaah vallahi burası çok güzel sayfamız da gerçekten çok içten herkesin derdi ortak :) aslında arkadaş doğru söyledi instgramdan falan da birbirini eklesek burda da ufak bir ailemiz oldu sonuçta :)

masallahhhh ...Bende 85kg yim pazartesiden beri tartilmadim bakalim pazartesi tartilicam diyet ve spor yapiyorum

Ayni ilde olsak herkesle bulusma yapardik:) yapalim tatlim benm icn saknca yok cok yazsmssnz bogazm agriyodu uyudm baya:)
Aynen aynı yerde olsak buluşurduk ne güzel :) benim için de bi sakınca yok siz zaten arkadaşımsınız artık benim :) uyu dinlen sen zaten bol bol güzelim

Kuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyor bi de insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum
Sen kimseyi takma canım. Elinden geldiğince ye bol bol ama kimseye kulak asma. Kendin için yap ne yapıyosan

aynen canim bende burda kendimi aile ortaminda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…