- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.941
Bence olmaz canım kaçıncı günündü bu günIyi aksamlar hanimlar aramiza ynei katilanlarda hos geldi:) ya ben tursuyu cok seviyorm kendimi alamiyorm dun bugun yedim ters bi etkisi olur mu bilemedim :s
Yok bebegim aserme degil sevdgm icin yiyorm:)) dogal bisi saglikli hmde hadtslktn koruyo diyolar zarsri olmz heralde ins:) tutunmayi engellet die korktm bi anYe ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler ya tatlım ben bir etkisi olduğunu duymadım yaaa acep AYŞE mi geliyor
4. Gun bitiyo canim bugun. Ins yani bana kalsa da cok yerdm suyunu icerdm de abartmadim:)Bence olmaz canım kaçıncı günündü bu gün
Yok canim abartma turşuyu ne olur olmaz sen bu günlerde hurma ceviz ve süt ürünleri tüketmeye çalış4. Gun bitiyo canim bugun. Ins yani bana kalsa da cok yerdm suyunu icerdm de abartmadim:)
Bencede canim:) evet onlari duymustm tuketiyorm bide bol meyve c vitamini falan. Ananas ve elmada tutunmaya yardimciyms hurmada rahme cok yararliyms. Nasipte varsa olur zaten kuzumYok canim abartma turşuyu ne olur olmaz sen bu günlerde hurma ceviz ve süt ürünleri tüketmeye çalış
Orası öyle tabiki canım bende bu günlerde bunlara dikkat ediyorum açıkçasıBencede canim:) evet onlari duymustm tuketiyorm bide bol meyve c vitamini falan. Ananas ve elmada tutunmaya yardimciyms hurmada rahme cok yararliyms. Nasipte varsa olur zaten kuzum
Her bir şeyi yaptım biz de biraz genetik sanırım olmuyor ama inşşş çocuğa etki etmez ya doktor zayıflıkla da alakalı olabilir diyince tümden moralim bozuldu daha da stres yapıp daha da zayıfladım çok zor yaaaama alacağım inşşşş ya olacak ya olacak
Offff kuzummm yaaa napacazzz sen vermeye ben almaya yılmak YÖK :)Bende tam tersi durumdayim canim dojtor kilo vermen lazim dedi bu yüzden olmayabilirmiş dedi.bende daha çok strese girdim daha çok kilo aldim
Yaaa bu kadar tesadüf de olamaz ama :) nasıl güzel aynı anda olsa tadından yenmez walla. Ben de bir miğde bulantısı da değil, 2 gündür garip bi haller :) yılmak yok bu yolda oluncaya kadar devam :)
Iyi yapiyordn canim sen elinden geleni yap dua et gerisi Allaha kalmis ins guzel sonuclaraOrası öyle tabiki canım bende bu günlerde bunlara dikkat ediyorum açıkçası
Her bir şeyi yaptım biz de biraz genetik sanırım olmuyor ama inşşş çocuğa etki etmez ya doktor zayıflıkla da alakalı olabilir diyince tümden moralim bozuldu daha da stres yapıp daha da zayıfladım çok zor yaaaama alacağım inşşşş ya olacak ya olacak
Bende tam tersi durumdayim canim dojtor kilo vermen lazim dedi bu yüzden olmayabilirmiş dedi.bende daha çok strese girdim daha çok kilo aldim
Oyyyy kuzummmm amin amin inşaaallah tek duam o evimde tek eksiğimiz bir bebek sesi bir çocuk sesi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşaaah vallahi burası çok güzel sayfamız da gerçekten çok içten herkesin derdi ortak :) aslında arkadaş doğru söyledi instgramdan falan da birbirini eklesek burda da ufak bir ailemiz oldu sonuçta :)olacak insallah canim bozma sen moralini. allah nasip ettiyse imkansizlar imkan bulur gercek olur canim allahin gücünün yetmeyecegi hicbirsey yoktur. sen gerekenleri yap saglikli beslenmeye dikkat et.
benim bir arkadasimin kardesi hasta olmustu piskolojik bi hastalik anoreksi mi ne öyle birsey yani asiri zayif sadece kemikler görünüyordu. sonra ailesi arkadaslari destek oldu morali düzeldi kilo aldi normal oldu simdi 2 tane cocugu var biri 6 digeri yakinda 3 yasinda olacak.
sen sanslisin hem ailen hem arkadaslarin var hemde bak burda güzel bir sayfamiz var hepimiz birbirimize destek oluyoruz. sende basarscaksin insallah
Bağcılar medipol gidiyorum ben de bu ayda deneyeceğim yoksa doktor bakacağım Umutlarım gittikçe içim daha çok acıyorŞuan incirlide ki çamlık hastanesine gidiyorum. Ama beylikduzu medicanaya gidicem bundan sonra. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?
canim belki sanada umut olur. ben 45 kiloydum sonra stresden 40 kilo aldim kisa zamanda 85 oldum. ondan sonra toparladim kendimi zayiflayacagim dedim 1 ayda 20 kilo verdim sonra bi 10 kilo daha verdim yani toplaminda 30 verdim. hic dr diyetisyen destegi olmadan kendim yaptim sende azimli ol cok güzel bir motivasyonumuz var hersey bebeklerimiz icin. sende basarirsin insallah
Aynen aynı yerde olsak buluşurduk ne güzel :) benim için de bi sakınca yok siz zaten arkadaşımsınız artık benim :) uyu dinlen sen zaten bol bol güzelimAyni ilde olsak herkesle bulusma yapardik:) yapalim tatlim benm icn saknca yokcok yazsmssnz bogazm agriyodu uyudm baya:)
Sen kimseyi takma canım. Elinden geldiğince ye bol bol ama kimseye kulak asma. Kendin için yap ne yapıyosanKuzım görüntü bile bozuk aşırı zayıflığımdan insanlar beni hasta sanıyorbi de insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum
aynen canim bende burda kendimi aile ortaminda hissediyorumOyyyy kuzummmm amin amin inşaaallah tek duam o evimde tek eksiğimiz bir bebek sesi bir çocuk sesi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşaaah vallahi burası çok güzel sayfamız da gerçekten çok içten herkesin derdi ortak :) aslında arkadaş doğru söyledi instgramdan falan da birbirini eklesek burda da ufak bir ailemiz oldu sonuçta :)
insallah canimmasallahhhh ...Bende 85kg yim pazartesiden beri tartilmadim bakalim pazartesi tartilicam diyet ve spor yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?