Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varım destekliyorum :) ama tabi buraya yazmayalım isimlerimizi, herkes bakıp görüyo sonuçta. İsteyenler adını soyadını özel mesaj atıp ekleşsin bence kızlar :)

Canim Üzülme kac defa catlatma ignesi yaptirdin? Ben 2 ay bu tedaviyi gördüm,baktim olmuyor hic zaman kayip etmeden asilamaya gectim.simdi cok sükür 2.asilamam olumlu oldu canim.moralini bozma allahin izniyle olacaktir

Canım benim yaa çok tesekkür ederimm verdiğin bilgiler içinde duan içinde. Bu arada istanbuldamı yasıyosun baska sehirmi

Aynı ben peki bişey sorcam benim 8. Gün o iğneyle başlayan ağrı sancı hep geçti, dün yine başladı heran hasta olacakmış gibi hissediyorum
Benim iğneden sonra hiç ağrım olmadı iğne yapılmamış gibiydi dün işte baslayın a adet ağrıları gibi agrı lar hemen yaptım testi ben de her an hasta olcak mısım gibi hissediyorum arkadasıö demoştı bana hamle oldugumu öğrendiğin ay gidip gidip bakıyordum hasta oldum galıba diye ama hamile oildugunu öğrenmiş

Cnm ben 12.gunu kan verdim negatif cikti 14.gun kan verdim pozitifti cok erken suanda bekle 3 gun daha
AY gerçekten mi ya bugun benimde 12. Gün salı yapacam bi daha ki testi insallah bizimde öyledir sende de adet agrısı gini ağrılar oldu mu. Gögüs şişkinliği alt karın ağrısı yada bel ağrısı gibi

Bağcılar medipol gidiyorum ben de bu ayda deneyeceğim yoksa doktor bakacağım Umutlarım gittikçe içim daha çok acıyor
Doktor cok onemli ya. Benim beylikduzu isi olmadi. Rahim filmi yokmus orda. Bahcelievler medicanada Duzgun korkmaz diye bir doktor var. Onu deneyecegim simdi. Bizim morasigi nickli arkadasimizda ona gidiyormus cok memnun. Doktordan sonra yazarim bende yine

Sende sonra yaz ki fikirlerini canım bende doktor arayışına başladım bana da yakın zaten bende orayı düşünüyorum Süha Sönmez diye biri var onu da övenler var bakalım

Canim Üzülme kac defa catlatma ignesi yaptirdin? Ben 2 ay bu tedaviyi gördüm,baktim olmuyor hic zaman kayip etmeden asilamaya gectim.simdi cok sükür 2.asilamam olumlu oldu canim.moralini bozma allahin izniyle olacaktir
Sen ne kadar denedin sonra aşılamaya geçtin kuzum
Benim Ocak’ta bir deneme yaptık ilk başladığımızda denemeye şimdide geçen ay işde Pazartesi doktora gideceğim tekrar kesin gene klomen iğne verir Femaradan gebe kalan daha çok sanki onda da kararsızım
Sen ne kullandın klomen mi

Canim Ben 2 Ay letu ve catlatma ignesi kullandim,hamilelik olmadi.zaman kayip etmeden ertesi Ay asilamaya gectik.yine yumurtalari ilac (letu) ile uyardi,3 yumurtam olusmustu Ama asilamam tutmadi. Ertesi Ay yine asilama denemeye karar verdik. Bu sefer igne (fostimon) ile uyardik yumurtalari,sadece bir yumurtam olustu.kararsiz kaldik aceba asilama yapsakmi yapmasakmi diye.cünki ztn 3 yumurtada tutmadiysa 1 yumurtada sansim dahada düsecek diye Ama yaptirdik.iyikide yaptirmisiz cok sükür olumlu oldu.
Sormak istediklerin olursa cekinme sor kuzumm

Sağol Allah razı olsun Pazartesi gideyim bakayım doktorla konuşacağım bu ayda olmaZsa aşılamaya geçeyim diye boşa zaman kaybı stres moral bozukluğu her önüne gelen çocuk ne oldu diyor imdat diye bağırmak istiyorum o soruyu duyunca valla
En acısı iş yerinde dahil yakınımdaki herkes hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…