Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Bende bi tanidiktan duydm ilk tupbebektr tuttu kadinin ve 36 yasndaydi. Ama icne sinmesi onemli bn guzel elektrik aldim. Ins memnun kalirsin atom karinca gibi cok pratk adam:)

Ben ilk ignemdede adet belirtisi yasadim negatif oldu bunda tek farkı kopucak gibi belim agridi cnm

Kuzum benim hic moralini bozma asil smdi umudun daha yuksek olmali asilama gibi islemlere gececeksen. Istedkleri kadar ovsunler bitek ne onemli bilitomusn doktorun seni anlamasi ne istedgini bilmesi empati yapmasi 6 doktor degstrmisimdir 1 til olck iste 3 4 aydir burdaym. Aynianda 2 kisiye randevu alip denedigm oldu sarmadi biraktm hpsi 1 yil bkle dedi ama ben arastrdm iyiki de arastrmisim problemler cikti. Cogu kisi 5 6 ay klomenle devam edebiliyo senin ne istedgn ve tedavinin sana uymasi onemli benm bklemek istemedgimi ve yiprandgimi anladi bide bende kist de oldu uzun sure gtmedik 1 2 ay demedik asilamaya gectik. Oda olmadi. Bu ay da asilama olsam benim hic umudum olmicakti inanmicaktim cnku ayni seler die oyuzdn seni anlamasi onemli ben ne dediysem onu uyguladik hep hatta transfer ani 2 istedim 35 yas altina devlette ve bazi ozellerde yapmiyorlarms ama istedgm oldu tutar tutmaz bilemem ama umudumu buldum inaniyorum sukurler olsn elbet olacak bigun :) cok uzun oldu kuzum kusura bakma ama ayniseleri yasiyoruz birbirmizi anliyoruz oyuzdn paylasmk istedm moral cok onmli

Sende sonra yaz ki fikirlerini canım bende doktor arayışına başladım bana da yakın zaten bende orayı düşünüyorum Süha Sönmez diye biri var onu da övenler var bakalım
Bazi haplar bazilarina uymuyo kisiye ozel uygulanmali bu islemler hep onu anladim bnde artik canim:) blki sanada klomen olmuyo igneli tedviylr sonuc alirsin blki inss yani dualarim hepinizle

Olsun canim üzülme Benimde cevremde cok hamile vardi.hatta benden sonra evlenenlerin cocuklari 1 yasina girdi. Rabbim hayirlisi versin insallah hayirla Bizde kucagimiza aliriz.

Olsun canim üzülme Benimde cevremde cok hamile vardi.hatta benden sonra evlenenlerin cocuklari 1 yasina girdi. Rabbim hayirlisi versin insallah hayirla Bizde kucagimiza aliriz.
Aynen ya benm isyermde herkes hmile desem yeri:) ikinciye donuyolar artk gormuyorm sosyal medyaya girmiyorum milletn bebegini gormektn sikti taklmamak lazm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn olsn bizim yavrularimiz daha kymetli olacak herkestn:)

Aynen öyle 2.ciye dönüyorlar cok dogru bir tabir oldu:))) aminnn insallah bizlerde sag saglim aliriz kucagimiza

Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum

Anneyimbenanne35 kuzum gunaydin. Bugun haberlerini bekliyoruz. :) guzel haberler olcak ben inaniyorum.
Bebeğim şükür güzel haberlerle geldim sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus çok şükür bekleme ama dedi 12 saat sonra birleşme olsn dedi çok şükür buyums

Canimmm nasilsin durumlar nasil bitanem bugün gititm doktora sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus mutluyum iğne vuruldum ama bekleme dedi doktor bu geceden basla dedi ya nasip diye baslaycm insallah tutar ya iğne 107 tl olmuş kızlar ya Morasigi Umutumut82

Canım ben çatlatma iğnesini 60 tl ye aldım pazartesi

Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
Çok güzel değerlendir özellikle bugünü canım. Artık hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin

Cok sevindim bu ay tutacak insallah ...en son 90tl ye almistim.napalim canimiz sağolsun.

Dilerim rüyan gerçek olsun en kısa sürede canım, benim dün sabah yaptığım test tek çizgiydi akşam eve gidince çift olmuş baya zaman sonra gördüm ama zaten ilk 10 dk sonra geçersiz, kaldı ki kan da çıkmadı... sen de öyle bişey oldu mu dikkat ettin mi. Bir de benim sol kasığım da seğirme var pıt pıt atıo gibi. Gözüm seğirir gibi kasığımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…