- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.981
Selam kizlar. Bende bi tanidiktan duydm ilk tupbebektr tuttu kadinin ve 36 yasndaydi. Ama icne sinmesi onemli bn guzel elektrik aldim. Ins memnun kalirsin atom karinca gibi cok pratk adam:)Doktor cok onemli ya. Benim beylikduzu isi olmadi. Rahim filmi yokmus orda. Bahcelievler medicanada Duzgun korkmaz diye bir doktor var. Onu deneyecegim simdi. Bizim morasigi nickli arkadasimizda ona gidiyormus cok memnun. Doktordan sonra yazarim bende yine
AY gerçekten mi ya bugun benimde 12. Gün salı yapacam bi daha ki testi insallah bizimde öyledir sende de adet agrısı gini ağrılar oldu mu. Gögüs şişkinliği alt karın ağrısı yada bel ağrısı gibi
İnşallah havadan nem kapar oldum doktor mu sorun ben mi sorun ilaç mı sorun sonuca Varsakta en kısa zaman da rahatlasak hepimizTamam canim tabii ki yazarim. Insallah icimize sinen bir doktorumuz olur
Kuzum benim hic moralini bozma asil smdi umudun daha yuksek olmali asilama gibi islemlere gececeksen. Istedkleri kadar ovsunler bitek ne onemli bilitomusn doktorun seni anlamasi ne istedgini bilmesi empati yapmasi 6 doktor degstrmisimdir 1 til olck iste 3 4 aydir burdaym. Aynianda 2 kisiye randevu alip denedigm oldu sarmadi biraktm hpsi 1 yil bkle dedi ama ben arastrdm iyiki de arastrmisim problemler cikti. Cogu kisi 5 6 ay klomenle devam edebiliyo senin ne istedgn ve tedavinin sana uymasi onemli benm bklemek istemedgimi ve yiprandgimi anladi bide bende kist de oldu uzun sure gtmedik 1 2 ay demedik asilamaya gectik. Oda olmadi. Bu ay da asilama olsam benim hic umudum olmicakti inanmicaktim cnku ayni seler die oyuzdn seni anlamasi onemli ben ne dediysem onu uyguladik hep hatta transfer ani 2 istedim 35 yas altina devlette ve bazi ozellerde yapmiyorlarms ama istedgm oldu tutar tutmaz bilemem ama umudumu buldum inaniyorum sukurler olsn elbet olacak bigun :) cok uzun oldu kuzum kusura bakma ama ayniseleri yasiyoruz birbirmizi anliyoruz oyuzdn paylasmk istedm moral cok onmliSen ne kadar denedin sonra aşılamaya geçtin kuzum
Benim Ocak’ta bir deneme yaptık ilk başladığımızda denemeye şimdide geçen ay işde Pazartesi doktora gideceğim tekrar kesin gene klomen iğne verir Femaradan gebe kalan daha çok sanki onda da kararsızım
Sen ne kullandın klomen mi
Bazi haplar bazilarina uymuyo kisiye ozel uygulanmali bu islemler hep onu anladim bnde artik canim:) blki sanada klomen olmuyo igneli tedviylr sonuc alirsin blki inss yani dualarim hepinizleSende sonra yaz ki fikirlerini canım bende doktor arayışına başladım bana da yakın zaten bende orayı düşünüyorum Süha Sönmez diye biri var onu da övenler var bakalım
Olsun canim üzülme Benimde cevremde cok hamile vardi.hatta benden sonra evlenenlerin cocuklari 1 yasina girdi. Rabbim hayirlisi versin insallah hayirla Bizde kucagimiza aliriz.Sağol Allah razı olsun Pazartesi gideyim bakayım doktorla konuşacağım bu ayda olmaZsa aşılamaya geçeyim diye boşa zaman kaybı stres moral bozukluğu her önüne gelen çocuk ne oldu diyor imdat diye bağırmak istiyorum o soruyu duyunca valla
En acısı iş yerinde dahil yakınımdaki herkes hamile
Aynen ya benm isyermde herkes hmile desem yeri:) ikinciye donuyolar artk gormuyorm sosyal medyaya girmiyorum milletn bebegini gormektn sikti taklmamak lazm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn olsn bizim yavrularimiz daha kymetli olacak herkestn:)Olsun canim üzülme Benimde cevremde cok hamile vardi.hatta benden sonra evlenenlerin cocuklari 1 yasina girdi. Rabbim hayirlisi versin insallah hayirla Bizde kucagimiza aliriz.
Aynen öyle 2.ciye dönüyorlar cok dogru bir tabir oldu:))) aminnn insallah bizlerde sag saglim aliriz kucagimizaAynen ya benm isyermde herkes hmile desem yeri:) ikinciye donuyolar artk gormuyorm sosyal medyaya girmiyorum milletn bebegini gormektn sikti taklmamak lazm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn olsn bizim yavrularimiz daha kymetli olacak herkestn:)
Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzumAnneyimbenanne35 canım dünden beri yoksun, doktor randevun var hayırlı sonuçlar al inşallah, bizi de haberdar et. Esrasvn kuzucum sen de bugün kesenizi görüceksin, hayırlı sonuçlar al bize de göster bebişini :)
Bebeğim şükür güzel haberlerle geldim sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus çok şükür bekleme ama dedi 12 saat sonra birleşme olsn dedi çok şükür buyumsAnneyimbenanne35 kuzum gunaydin. Bugun haberlerini bekliyoruz. :) guzel haberler olcak ben inaniyorum.
Canım ben çatlatma iğnesini 60 tl ye aldım pazartesiCanimmm nasilsin durumlar nasil bitanem bugün gititm doktora sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus mutluyum iğne vuruldum ama bekleme dedi doktor bu geceden basla dedi ya nasip diye baslaycm insallah tutar ya iğne 107 tl olmuş kızlar yaMorasigi Umutumut82
Ahaha bende tam cozmus deilim. Sana selam disinda mesajda yazmistim onu okuyabildin mi :) instagram adresimi vermistim.Gunaydin sekerler:) ay ben bu mesaj isini vozdum mu bilemedm ilk def kullandm yanitla die bisi yok heralde:) U UmutluKarTanesi geldimi tatlim:)
Aaaa hangisi canm adi ne valla ben geven ay 90 tl idi bu ay 107 ye aldmCanım ben çatlatma iğnesini 60 tl ye aldım pazartesi
Ovitrelle çatlatma iğnesi canım markasiAaaa hangisi canm adi ne valla ben geven ay 90 tl idi bu ay 107 ye aldm
Valla doktorum dedi ki yanda bi eczane var adını verdi ona gittim adımı verin dediOvitrelle çatlatma iğnesi canım markasi
Çok güzel değerlendir özellikle bugünü canım. Artık hayırlısıyla gelsin inşallah bebişinBalim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
Canimmm nasilsin durumlar nasil bitanem bugün gititm doktora sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus mutluyum iğne vuruldum ama bekleme dedi doktor bu geceden basla dedi ya nasip diye baslaycm insallah tutar ya iğne 107 tl olmuş kızlar yaMorasigi Umutumut82
Dilerim rüyan gerçek olsun en kısa sürede canım, benim dün sabah yaptığım test tek çizgiydi akşam eve gidince çift olmuş baya zaman sonra gördüm ama zaten ilk 10 dk sonra geçersiz, kaldı ki kan da çıkmadı... sen de öyle bişey oldu mu dikkat ettin mi. Bir de benim sol kasığım da seğirme var pıt pıt atıo gibi. Gözüm seğirir gibi kasığımda oluyoraynen canim devam ! :)
ben daha adet olmadim gece adet olcakmisim gibi kisa bi sanci oldu gecti sonra birdaha olmadi bekliyorum. daha olmazsa pazar günü bi test daha yapacagim. vakit buldukca buraya girip okuyorum yazilari.
insallah hayirli haber aliriz ikimizde. benim umudum daha tam bitmedi testler negatif ciksada daha adet olmadigim icin. bugün 15. gündeyim.
bu sürec icinde 2 defa bi his olustu bende bi 10. gün birde bugün. böyle bir saniyelik birsey sanki hamileymisim gibi hissettim.
rüya gördüm birde dün gece ben. akintiyi kontrol ediyordum böyle olduguna göre galiba hamileyim ben dedim rüyamda. piskolojimiz iyce bozuldu.
ama ilk denemede olsa mucize olurdu herhalde. insallah burdaki hepimize allah mucizelerimizi gerceklestirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?