Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hastalıkla aynı belirtiler yaşanıyor, okuyorum hep aynı. Kısmet bakalım güzel haberlerini alırız inşallah

Kizlar benim regl kesildi zaten sadece siyah lekelenme şeklinde azicik olmustu.Allah im istah etmek istemiyorumda niye ben niye

Ben ilk ignemdede adet belirtisi yasadim negatif oldu bunda tek farkı kopucak gibi belim agridi cnm
Canım yine sana danışmak istedim, kanda negatif çıktığında senin idrar testlerin silik çıkmış hep paylaşmışsın da, peki onlar hemen mi silik oldu yoksa zaman geçtikten sonra mı çıktılar?

Kizlar benim regl kesildi zaten sadece siyah lekelenme şeklinde azicik olmustu.Allah im istah etmek istemiyorumda niye ben niye
Canım benim düğünümün olduğu ay o kadar stres yapmışım ki 4 gün falan kahve leke geldi o da lavoboya gittiğim de 5. Gün normale döndü, bekle bakalım panik olma.

Canımcım sabret kendini gösterdi bence artık, tabi uzun zamandır gelmediği için sökülmesi zor olur. İlaç ancak harekete geçiriyodur. Tahminimce 1-2 güne sökülür

Inşallah bitanem insallah olur bu ay sende durumlar nasıl kuzun
Ben bildiğin gibiyim canım. Artık eşim iyi çok şükür, düzenli ilişkiye başladık ama yumurtlama dönemim çoktan geçti. Yani spontane takılıyoruz. Nasip diğer aya canım :)

Gorduk cnm kesemizi cok sukur Rabbim olmayanada nasip etsin insallah

Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum

Olsun kuzum bende 1 yumurtayla kaldim hamile onemli olan kaliteli olmasi kactane oldugu onemli degil hayirli sonucla insallah

Canımcım sabret kendini gösterdi bence artık, tabi uzun zamandır gelmediği için sökülmesi zor olur. İlaç ancak harekete geçiriyodur. Tahminimce 1-2 güne sökülür

Insallah canim insallah sabah aksam sogan suyu iciyorum artik midem almaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…