- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.001
Evet hastalıkla aynı belirtiler yaşanıyor, okuyorum hep aynı. Kısmet bakalım güzel haberlerini alırız inşallahBenim iğneden sonra hiç ağrım olmadı iğne yapılmamış gibiydi dün işte baslayın a adet ağrıları gibi agrı lar hemen yaptım testi ben de her an hasta olcak mısım gibi hissediyorum arkadasıö demoştı bana hamle oldugumu öğrendiğin ay gidip gidip bakıyordum hasta oldum galıba diye ama hamile oildugunu öğrenmiş
Canım yine sana danışmak istedim, kanda negatif çıktığında senin idrar testlerin silik çıkmış hep paylaşmışsın da, peki onlar hemen mi silik oldu yoksa zaman geçtikten sonra mı çıktılar?Ben ilk ignemdede adet belirtisi yasadim negatif oldu bunda tek farkı kopucak gibi belim agridi cnm
Canım benim düğünümün olduğu ay o kadar stres yapmışım ki 4 gün falan kahve leke geldi o da lavoboya gittiğim de 5. Gün normale döndü, bekle bakalım panik olma.Kizlar benim regl kesildi zaten sadece siyah lekelenme şeklinde azicik olmustu.Allah im istah etmek istemiyorumda niye ben niye
Aynen kuzum bende geçen ay 90 tl ye aldım şimdi 107 ama tutsunda paranın canı cehenneme yeterki tutsun olsn bebeğimCok sevindim bu ay tutacak insallah ...en son 90tl ye almistim.napalim canimiz sağolsun.
Inşallah bitanem insallah olur bu ay sende durumlar nasıl kuzunÇok güzel değerlendir özellikle bugünü canım. Artık hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin
Canımcım sabret kendini gösterdi bence artık, tabi uzun zamandır gelmediği için sökülmesi zor olur. İlaç ancak harekete geçiriyodur. Tahminimce 1-2 güne sökülürKizlar benim regl kesildi zaten sadece siyah lekelenme şeklinde azicik olmustu.Allah im istah etmek istemiyorumda niye ben niye
Amaaa bende ovitrelle aldım ama 107 kuzum ya inşalalh vu ay don kullanisim olur ya insallah bidaha gerek kalmaz esimde canı sıkılıyor ailesinden dolayıOvitrelle çatlatma iğnesi canım markasi
Ben bildiğin gibiyim canım. Artık eşim iyi çok şükür, düzenli ilişkiye başladık ama yumurtlama dönemim çoktan geçti. Yani spontane takılıyoruz. Nasip diğer aya canım :)Inşallah bitanem insallah olur bu ay sende durumlar nasıl kuzun
Anneyimbenanne35 canım dünden beri yoksun, doktor randevun var hayırlı sonuçlar al inşallah, bizi de haberdar et. Esrasvn kuzucum sen de bugün kesenizi görüceksin, hayırlı sonuçlar al bize de göster bebişini :)
Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
Biz bugun kesemizi gorduk teyselerimizl
Gorduk cnm kesemizi cok sukur Rabbim olmayanada nasip etsin insallah
Ayyy kuzum çok şükür gördüm darısı başıma inşalalh bugün iğne vuruldum inşalalh tutar bu ay ya dua et nolur bebeğim banadaBiz bugun kesemizi gorduk teyselerimizl
Gorduk cnm kesemizi cok sukur Rabbim olmayanada nasip etsin insallah
Amin n insallah hatırla sonuçlanır bende güzel haber veririm insallahOlsun kuzum bende 1 yumurtayla kaldim hamile onemli olan kaliteli olmasi kactane oldugu onemli degil hayirli sonucla insallah
Canımcım sabret kendini gösterdi bence artık, tabi uzun zamandır gelmediği için sökülmesi zor olur. İlaç ancak harekete geçiriyodur. Tahminimce 1-2 güne sökülür
Canım yine sana danışmak istedim, kanda negatif çıktığında senin idrar testlerin silik çıkmış hep paylaşmışsın da, peki onlar hemen mi silik oldu yoksa zaman geçtikten sonra mı çıktılar?
Ayyy kuzum çok şükür gördüm darısı başıma inşalalh bugün iğne vuruldum inşalalh tutar bu ay ya dua et nolur bebeğim banada)
Ayyyyy maşşallahhhh Allah nazarlardan korusun
Amin n insallah hatırla sonuçlanır bende güzel haber veririm insallah
Ayy çok sevindim, inan ki o kadar mutluyum ki senin adına, sağlıkla kucağına al yavrunu bebeğimGorduk cnm kesemizi cok sukur Rabbim olmayanada nasip etsin insallah
Duş almaya devam et sıcak sıcak beline doğru tut suyu canımInsallah canim insallah sabah aksam sogan suyu iciyorum artik midem almaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?