Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.gun yaptigim 5 dk içinde çıktı 14.gub yaptigim 10 sn surmedi
Ovv senin baya kandan önce idrarda çıkımış, benim negatifler de sonradan çizgi çıkmış, onlara takılmamak lazım tabi, 14 den sonra yapıyım artık, keseyi de görmüşsün tekrardan hayırlı olsun güzel gelişsin

Kızlar merhaba
Dün aşılamam oldu. Dr Crinone vaginal jel verdi ve hergün ilişki önerdi. Tamam iyi de bu jel spermler ile vajinada temas edecek öldürmez mi ya? Keşke duphaston tb i sorsaydım. Çok pişman oldum

Ayy çok sevindim, inan ki o kadar mutluyum ki senin adına, sağlıkla kucağına al yavrunu bebeğim amiin kuzum Allah isteyen herkese versin inşallah.

Allah razi olsun cnm ilk catlatma ignesi zamanınız denk gelmisti seninle diger grupta :) Allahim sanada herkeesede nasip etsin hayirli zamanda canim

Kızlar merhaba
Dün aşılamam oldu. Dr Crinone vaginal jel verdi ve hergün ilişki önerdi. Tamam iyi de bu jel spermler ile vajinada temas edecek öldürmez mi ya? Keşke duphaston tb i sorsaydım. Çok pişman oldum
Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun, inşallah hemen tutsun bebişin. Çok bi bilgim yok ama o tür jeller aksine spermleri ileriye doğru hızlı hareket etmesine yardımcı oluyomuş. Yani korkucak bi durum yok bence

Evet cnm ama idrar testi bence ilk 2-3 dkkada cikan onemli 12 gun pozitifti testte kanda negatifri 14.gun hemen cikti damlatie damlatmaz 14.gun veya 15.gun yaptir cnm en net ben cok uzuldum negatif diye

Allah razi olsun cnm ilk catlatma ignesi zamanınız denk gelmisti seninle diger grupta :) Allahim sanada herkeesede nasip etsin hayirli zamanda canim
Evet taa o zaman ilk çatlatma iğnemizi beraber olmuştuk ve o zaman tanışmıştık :) sen bebişini gördün bile :) Rabbim tüm isteyenlere ve bana da nasip artık inşallah

Evet taa o zaman ilk çatlatma iğnemizi beraber olmuştuk ve o zaman tanışmıştık :) sen bebişini gördün bile :) Rabbim tüm isteyenlere ve bana da nasip artık inşallah

Evet cnm valla oyle oldu :) cok sukur Rabbim hepinize nasip eder. İnsallah sende kisa zaman icinde surpriz yapicaksin bize inaniyorum :)

Evet cnm ama idrar testi bence ilk 2-3 dkkada cikan onemli 12 gun pozitifti testte kanda negatifri 14.gun hemen cikti damlatie damlatmaz 14.gun veya 15.gun yaptir cnm en net ben cok uzuldum negatif diye
Bende baştan çıkmadıysa sonrası önemli değil diye düşünüyorum, kısmet artık ya. Haftaya regli günüm, normal de döngüm 32 falan iğneden sonra 28 diye hesap etmek gerekiyor galiba. Hayırlısı olsun artık haftaya netleşir

Kızlar merhaba
Canım zarar verecek olsaydı doktorun önermezdi, düşünme sen bunu, güzel sonuç alırsın inşallah

Evet cnm valla oyle oldu :) cok sukur Rabbim hepinize nasip eder. İnsallah sende kisa zaman icinde surpriz yapicaksin bize inaniyorum :)
İnşallah içine doğuyodur kuzum :) sabırla bekliyorum gelsin inşallah. Bu arada ben senin bebişin cinsiyetini hep içimden kız diye geçiriyorum canım bakalım ilk bebişimiz ne olucak :)

Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
Oyy masallah super 20 mm olmadi hadi hayirlisi kuzum bu ay olur inss:)

Anamm 90 du ne ara zam gelfdi vay asil bunlarda zam olmamali hep cok cocuk diyorlar saglik bu luks tuketm degl ki allah hepimizn yardmcisi olsn. Bogazm agriyo hslsizm ya ameliythane soguk oda asiri sicakti ordan kaptm heralde:)

Hadi bakalim darisi basıma insallah bu ay tutacak

Oku kuzum super olur ben bu ay istedm ama 41 olmadi dagitamadik. Olsn oldgu kadar artik dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…