- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.041
Bnde ya anca acabildm mesaji tatlim:))Ahaha bende tam cozmus deilim. Sana selam disinda mesajda yazmistim onu okuyabildin mi :) instagram adresimi vermistim.
Allah razı olsun kuzum ya. Ben de her gün okumasam da bi kaç günde bir oturup okuyorum meryem suresini ve hepimize dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsinBugünden itibaren 14 gün boyunca hergun meryem suresi okuyacagim bol bol dua edeceğim namaz kılıyorum çok şükür inşalalh rabbim geri cevirmez ben elimden geleni yaptım kabul olur insallah @Umutumut82Esrasvn A AloeeVeraa Morasigi @Ilkmelegim @karapisso kuzum 20 mm olmuş soldaki iğne vuruldum heran catlayabilir bu akşam balsa dedi ayy insallah olur bu ay Sevsev12 @0fLu @UmutluKarTanesi @neiraida
Ben hem internetten açıcam hemde kendim takip edip okuyacagim 15 gine kadar 41 olur insallahOku kuzum super olur ben bu ay istedm ama 41 olmadi dagitamadik. Olsn oldgu kadar artik dedim.
Olabilir kuzum dikakt et kendine ıhlamur ici sakın başka bitki çayı içme aynen sanki lüks oluyorda gitgide fiyat artiyorAnamm 90 du ne ara zam gelfdi vayasil bunlarda zam olmamali hep cok cocuk diyorlar saglik bu luks tuketm degl ki allah hepimizn yardmcisi olsn. Bogazm agriyo hslsizm ya ameliythane soguk oda asiri sicakti ordan kaptm heralde:)
Allah razı olsun emek verip yazman benim için çok kıymetli en son değerim düştüğünü öğrendiğimde buraya da girmeyeceğim umursamayacağım ağladım patlama yaşadım sonra zaten düşündüm insanlar bana acımasın diye kimseyle konuşamadığımı farkettim buraya yazıyorum sizde olmasanız kime dert anlatırım eşimide üzmek istemiyorum of çok zor senin yolun az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzum benim hic moralini bozma asil smdi umudun daha yuksek olmali asilama gibi islemlere gececeksen. Istedkleri kadar ovsunler bitek ne onemli bilitomusn doktorun seni anlamasi ne istedgini bilmesi empati yapmasi 6 doktor degstrmisimdir 1 til olck iste 3 4 aydir burdaym. Aynianda 2 kisiye randevu alip denedigm oldu sarmadi biraktm hpsi 1 yil bkle dedi ama ben arastrdm iyiki de arastrmisim problemler cikti. Cogu kisi 5 6 ay klomenle devam edebiliyo senin ne istedgn ve tedavinin sana uymasi onemli benm bklemek istemedgimi ve yiprandgimi anladi bide bende kist de oldu uzun sure gtmedik 1 2 ay demedik asilamaya gectik. Oda olmadi. Bu ay da asilama olsam benim hic umudum olmicakti inanmicaktim cnku ayni seler die oyuzdn seni anlamasi onemli ben ne dediysem onu uyguladik hep hatta transfer ani 2 istedim 35 yas altina devlette ve bazi ozellerde yapmiyorlarms ama istedgm oldu tutar tutmaz bilemem ama umudumu buldum inaniyorum sukurler olsn elbet olacak bigun :) cok uzun oldu kuzum kusura bakma ama ayniseleri yasiyoruz birbirmizi anliyoruz oyuzdn paylasmk istedm moral cok onmli
Ins tatlim okuyanlar hep guzel jaberler almisBen hem internetten açıcam hemde kendim takip edip okuyacagim 15 gine kadar 41 olur insallah
Ah elde olsa keşke asosyal oluyorum evde bişey yapmak istemiyorum resmen bunalım sonumOlsun canim üzülme Benimde cevremde cok hamile vardi.hatta benden sonra evlenenlerin cocuklari 1 yasina girdi. Rabbim hayirlisi versin insallah hayirla Bizde kucagimiza aliriz.
İnşallah içine doğuyodur kuzum :) sabırla bekliyorum gelsin inşallah. Bu arada ben senin bebişin cinsiyetini hep içimden kız diye geçiriyorum canım bakalım ilk bebişimiz ne olucak :)
Bende baştan çıkmadıysa sonrası önemli değil diye düşünüyorum, kısmet artık ya. Haftaya regli günüm, normal de döngüm 32 falan iğneden sonra 28 diye hesap etmek gerekiyor galiba. Hayırlısı olsun artık haftaya netleşir
Inşallah esram insallahkuzum
Keske faydam dokunsa birilerine bana burasi cok iyi gldi bitanem. Emin ol benzerlerini hepimz yasadk icine kapaniyo insan ama kmseye kendini duskn gosterme. Ben enerjimi dusuren insanlarla gorusmuyorm pek seni kim mutlu ediyo ne mutlu ediyo onlara yognlasAllah razı olsun emek verip yazman benim için çok kıymetli en son değerim düştüğünü öğrendiğimde buraya da girmeyeceğim umursamayacağım ağladım patlama yaşadım sonra zaten düşündüm insanlar bana acımasın diye kimseyle konuşamadığımı farkettim buraya yazıyorum sizde olmasanız kime dert anlatırım eşimide üzmek istemiyorum of çok zor senin yolun az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
O zaman 28/30 diye hesaplıyım, teşekkür ederimİgne olunca erken geliyo canim genelde hadi bakalim insallah hayirli haberlerle
Meryem suresini bende okumustum canim bbende tavsiye ederim Allahin izniylr hayirli hayirli sonuclarla gel
Oku oku tatlim. Bi arkadasm bole sohbetlere arada gidiyodu ramazanda 3 aylarda. Kimin icin okudularsa 41 meryrm suresi olms. Allah nasip eder ins tez zamandaAllah razı olsun kuzum ya. Ben de her gün okumasam da bi kaç günde bir oturup okuyorum meryem suresini ve hepimize dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin kuzum amin okuycam inşalalhİgne olunca erken geliyo canim genelde hadi bakalim insallah hayirli haberlerle
Meryem suresini bende okumustum canim bbende tavsiye ederim Allahin izniylr hayirli hayirli sonuclarla gel
Insallah bu son bekledigin ay olur kuzummm dualarimdasin canim rabbim sesimizi duyar insallah kucagini doldururBugünden itibaren 14 gün boyunca hergun meryem suresi okuyacagim bol bol dua edeceğim namaz kılıyorum çok şükür inşalalh rabbim geri cevirmez ben elimden geleni yaptım kabul olur insallah @Umutumut82Esrasvn A AloeeVeraa Morasigi @Ilkmelegim @karapisso kuzum 20 mm olmuş soldaki iğne vuruldum heran catlayabilir bu akşam balsa dedi ayy insallah olur bu ay Sevsev12 @0fLu @UmutluKarTanesi @neiraida
Canim yapma böyle,biliyorum Kolay degil Ama inan var bundada bir hayir.rabbimden hayirlisini dile,bende cok beklerim sabretdim.sabrin sonu selametdir.Ah elde olsa keşke asosyal oluyorum evde bişey yapmak istemiyorum resmen bunalım sonum
Evet bak tutturuyorum bazen hislerim kuvvetli oluyo :) inşallah bakalım ben de bi sürpriz yapsam :)Vallahi oyle canim yakinda surpriz var senden :) bende kiz diye hissediyorum canim ben haric herkes erkek diyo bakalim bu ay senin icine benim.hamile olcagimda dogmustu hayirli sagkikla gelsin insallah :)
Ben cektim adet sancisi canm hemde çok fena ilk ay da oyle oluyor sancilar bel agrisi bunlar normal.mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Ay Allahım ağzından bal damlıyo kuzum :) inşallah öyle olur, benim de içimde bi umut var nedense, hep de şöyle aralık ocak gibi mucize olucak gibi hissediyorum, keşke öyle olsa yani :) inşallah hepimiz artık sevinelim canım yaA AloeeVeraa canım ben senden tedaviye geçmeden bi süpriz bekliyorum, içime öyle doğuyor güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?