Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzum ya. Ben de her gün okumasam da bi kaç günde bir oturup okuyorum meryem suresini ve hepimize dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Anamm 90 du ne ara zam gelfdi vay asil bunlarda zam olmamali hep cok cocuk diyorlar saglik bu luks tuketm degl ki allah hepimizn yardmcisi olsn. Bogazm agriyo hslsizm ya ameliythane soguk oda asiri sicakti ordan kaptm heralde:)
Olabilir kuzum dikakt et kendine ıhlamur ici sakın başka bitki çayı içme aynen sanki lüks oluyorda gitgide fiyat artiyor

Allah razı olsun emek verip yazman benim için çok kıymetli en son değerim düştüğünü öğrendiğimde buraya da girmeyeceğim umursamayacağım ağladım patlama yaşadım sonra zaten düşündüm insanlar bana acımasın diye kimseyle konuşamadığımı farkettim buraya yazıyorum sizde olmasanız kime dert anlatırım eşimide üzmek istemiyorum of çok zor senin yolun az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah içine doğuyodur kuzum :) sabırla bekliyorum gelsin inşallah. Bu arada ben senin bebişin cinsiyetini hep içimden kız diye geçiriyorum canım bakalım ilk bebişimiz ne olucak :)

Vallahi oyle canim yakinda surpriz var senden :) bende kiz diye hissediyorum canim ben haric herkes erkek diyo bakalim bu ay senin icine benim.hamile olcagimda dogmustu hayirli sagkikla gelsin insallah :)

İgne olunca erken geliyo canim genelde hadi bakalim insallah hayirli haberlerle

Inşallah esram insallahkuzum

Meryem suresini bende okumustum canim bbende tavsiye ederim Allahin izniylr hayirli hayirli sonuclarla gel

Keske faydam dokunsa birilerine bana burasi cok iyi gldi bitanem. Emin ol benzerlerini hepimz yasadk icine kapaniyo insan ama kmseye kendini duskn gosterme. Ben enerjimi dusuren insanlarla gorusmuyorm pek seni kim mutlu ediyo ne mutlu ediyo onlara yognlas ben gzmeyi seviyorm esmle hep gzmeye calstk bu donemde hatta hic planda yoktu bunalima giriyodm kurbanda beni bida tatile goturdu sagolsn. Yasamayn zatn anlayamaz ki seni. Asilama negatifnden sora 3 4 gn surkli agladm resmen o gun aglayark calsmstm neseki haftasonu grmsti. Amin canim benim inss sende guclu ol en kisa zamanda kavusucaksn bunu dusun. Ben burda olmsz formlarada okumuyorm artik bebek esyalarina bak arada hep olacagini dusun

Allah razı olsun kuzum ya. Ben de her gün okumasam da bi kaç günde bir oturup okuyorum meryem suresini ve hepimize dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Oku oku tatlim. Bi arkadasm bole sohbetlere arada gidiyodu ramazanda 3 aylarda. Kimin icin okudularsa 41 meryrm suresi olms. Allah nasip eder ins tez zamanda

Insallah bu son bekledigin ay olur kuzummm dualarimdasin canim rabbim sesimizi duyar insallah kucagini doldurur

mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana

Vallahi oyle canim yakinda surpriz var senden :) bende kiz diye hissediyorum canim ben haric herkes erkek diyo bakalim bu ay senin icine benim.hamile olcagimda dogmustu hayirli sagkikla gelsin insallah :)
Evet bak tutturuyorum bazen hislerim kuvvetli oluyo :) inşallah bakalım ben de bi sürpriz yapsam :)

Ben cektim adet sancisi canm hemde çok fena ilk ay da oyle oluyor sancilar bel agrisi bunlar normal.
dk basi lavaboya gidiyordum adet mi oldum die .

A AloeeVeraa canım ben senden tedaviye geçmeden bi süpriz bekliyorum, içime öyle doğuyor güzel olur inşallah
Ay Allahım ağzından bal damlıyo kuzum :) inşallah öyle olur, benim de içimde bi umut var nedense, hep de şöyle aralık ocak gibi mucize olucak gibi hissediyorum, keşke öyle olsa yani :) inşallah hepimiz artık sevinelim canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…