Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oku oku tatlim. Bi arkadasm bole sohbetlere arada gidiyodu ramazanda 3 aylarda. Kimin icin okudularsa 41 meryrm suresi olms. Allah nasip eder ins tez zamanda
Allah bize de nasip etsin, dualarımızı kabul etsin artık kuşum. Aklıma geldikçe okuyorum, tüm isteyenlere dua ediyorum

Ben cektim adet sancisi canm hemde çok fena ilk ay da oyle oluyor sancilar bel agrisi bunlar normal.
dk basi lavaboya gidiyordum adet mi oldum die .
anladım. inşaallah hayırlısı ile olmuştur bu sefer sağlıklı bir şekilde. bu ay ilk kez kullandım klomen ve çatlatma iğnesi 4 tane yumurtam olmuştu.yalnız benim anlamadığım ben zaten yumurtluyordum neden bana klomen verildi acaba

Bende yumurtluyordum kuzum bende iki ay kullandim sonra catlatma ignesi her ay doktora gitme tantanasi tabi bunlar beraberinde streste getiriyor ve dolayisiyla negatif enerji ve sonucda negatif oluyordu en son herseyi biraktim doktora gitmedim çünkü herhangi bir sorunum yoktu . Olursa olur olmazsa olmaz dedim saldim sildim herseyi kafamdan akışına biraktim ve o ay oldu cok şükür.
Herseyi kafada bitiyor denemeye calisin

yok olmadi canim. cift cizgi olanlar en basindan görünüyordu igne etkisiyle en son 11. gündü galiba ovulasyon testini cift görmüstüm hemen cikiyodu bende damlatir damlatmaz.

sonra gebelik testi yaptim persembe sabah sadece tek cizgi vardi digeri silik hafif bile degildi bembeyazdi tamamen. aksama dogru birdaha bi bakayim belki hafifde olsa cikmistir diye baktim hala daha bembeyaz isgika karsi cevirdim yan tuttum yok tamamen beyazdi. üzüldüm sonra iste birdaha yapmadim.

13.-14. gece sanki adet olacakmisim gibi 3 saat kadar bi agri oldu dahada üzüldüm tamam artik adet olacagim diye ama sonra gecti. normalde öyle agri yarim gün sürer ya aksamina yada sabahina adet olurdum simdilik daha hicbirsey yok bende. karnimin alt tarafinda siskinlik var hafiften.
birsey daha farkettim normalde ben cikolatayi cok severim ama 2-3 gündür yiyemiyorum igrendim. testi negatif görünce ondanmi bilmiyorum.

cok arada hafif bi basdönmesi gelip gidiyor mide bulantisida öyle geliyor 1-2 dakikada gidiyor.

tansiyonumu ölcüyorum bir süredir. benim tansiyon normalden biraz yüksektir ama 1 haftadir filan normalden birazcik düsük. nabzimda normalde hizlidir ama simdi dahada hizli.

baska bir belirti farketmedim canim ben kendimde adet olmayi bekliyorum iste daha birsey olmadi.

sen daha önce adet olmana yakin öyle seyirmeler oluyormuydu ? daha önceki adet olacagin zamanki durumla simdiki arasinda farklar neler ?

Merhaba kizlar anne oldugumda buraya umut olmak icin yazcam demistim kendi kendime.. pko rahatsizligndan dolayi 2 sene bebegim olmadi ve tedaviye basladim ilac vs hicbirsey kullanmafim . Asilamamin olacagi ay kist var yapamayiz dediler . 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ve suN dunya guzeli saglikli 2 yasinda kizim var. Beklemek cok zor ama umudunuzu yitirmeyin.allah isteyen herkese evlat duygusunu tatdirmayi nasip etsin..

kizlar gece rüyamda burdan birisinin hamile oldugunu gördüm birisi müjde veriyordu ama tam göremedim ya bende heycanlandim hatirlamiyorumda tam göremedim kimin yazdigini sadece söyle bi yazi vardi " ben hami yimmm" böyle yazarken heycandan l ve e harfi cikmamisti yazan kisinin.
ay acaba hangimizden gelcek bu haber göremedim nicki rüyamda ya :)

Merhaba canım Allah evladını sana bağışlasın ne kadar güzel sabrının meyvesini almışsın. Rabbim bizlere de nasip etsin

Allah hayıra çıkarsın canım ne güzel bi rüyaymış :)

Inşaallah kuzum ya rabbim dualrini kabul eder inşallah bu ay hayirla sonuçlanır yüzümüz güler

Rica ederim cnm ne demek Seve seve yardimci olmak isterim Tabiki.bana yazabilirsin,sormak istediklerin varsa.yok cnm istanbulda yasamiyorum.bursadayim.
Bugun herşeye yeniden basladım. Gittim doktoruma. Bu defa gonalf iğne yapmayalım dedi fazla uyarılma yapıyomuş özellikle zayıf kişilerde bende baya zayıfım. Puregon var ondan yapalım dedi neyse aldım geldim. Üç gün 25 doz yapıcam salı günü bakıcak tekrar. Sonuca görede uygun olursa aşılama yapıcaz sanırım inşaAllah hayırlısıyla olur pes etmemeye çalışıyorum

Kızlar benim aşılamadan sonra sürekli gazim oluyor 2. günüm henüz birde seyirme gibi kasiklarimda saniyelik seyler oluyor ne bilim normal mi acaba yumurtalar catlamis demişti doktor küçük olanlar mi çatlıyor acaba

Yeni tedavi dönemin Hayirli olsun arkadasim. Hayirlisi insallah arkadasim Insallah cok güzel ilerler ve sali günü yumurtalar kaliteli ve güzel gelismis olur. Hayirlisiylada asilaman gerceklesir.rabbim yardimcimiz olsun.

Ne güzel anlatmışsın canım hepsini, bence artık normal bir test deneyebilirsin geçti ya günün silik falan çıkabilir gibi geliyor bana. Normal de adetten önve seğirmem olmaz kasığımda. Belimde ve kasığımda ağrı olur akıntının içimden geçtiğini bile hissederim, aynıları oluyor ama hastalık yok. 3 günüm var adete. Göğüslerim çok acırdı üstümü değiştirirken bile acırdı adetten önce şimdi oda yok sadece şiş balon gibi. Bel ağrım aynen devam, miğde bulantısı gibi de değil sürekli çıkarma hissi var, halsizlik ve uyku modum hiç geçmedi. Bugün de dediğin gibi bi kaç saniye başım bi döndü tansiyon düşmesi gibi. Böyle bende durumlar. Kuzum belki rüyada sen kendini bize haber verirlen görmüşsündür, hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…