- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.081
Kuzummmm hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah bu ay olur tatlım yaa inşaallah inşaallahBalim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
seni ckk,iyi anliyorum. bende ayni durumdaydim. allah elimizi daha fazla bos birakmasnAh elde olsa keşke asosyal oluyorum evde bişey yapmak istemiyorum resmen bunalım sonum
Aynen kuzummm bende ya 10 tane rahat yapmışımdır iğnenin etkisi olan çift çizgiyi görmek için bile kaç kere yaptım bu ay bende kararlıyım regliye kadar yapmacağımtatlim stres yapma akisina birak. ben her gin test yaptim. meraktan. bu tedavide bakmicm
sen progesteron kullandnmiyok olmadi canim. cift cizgi olanlar en basindan görünüyordu igne etkisiyle en son 11. gündü galiba ovulasyon testini cift görmüstüm hemen cikiyodu bende damlatir damlatmaz.
sonra gebelik testi yaptim persembe sabah sadece tek cizgi vardi digeri silik hafif bile degildi bembeyazdi tamamen. aksama dogru birdaha bi bakayim belki hafifde olsa cikmistir diye baktim hala daha bembeyaz isgika karsi cevirdim yan tuttum yok tamamen beyazdi. üzüldüm sonra iste birdaha yapmadim.
13.-14. gece sanki adet olacakmisim gibi 3 saat kadar bi agri oldu dahada üzüldüm tamam artik adet olacagim diye ama sonra gecti. normalde öyle agri yarim gün sürer ya aksamina yada sabahina adet olurdum simdilik daha hicbirsey yok bende. karnimin alt tarafinda siskinlik var hafiften.
birsey daha farkettim normalde ben cikolatayi cok severim ama 2-3 gündür yiyemiyorum igrendim. testi negatif görünce ondanmi bilmiyorum.
cok arada hafif bi basdönmesi gelip gidiyor mide bulantisida öyle geliyor 1-2 dakikada gidiyor.
tansiyonumu ölcüyorum bir süredir. benim tansiyon normalden biraz yüksektir ama 1 haftadir filan normalden birazcik düsük. nabzimda normalde hizlidir ama simdi dahada hizli.
baska bir belirti farketmedim canim ben kendimde adet olmayi bekliyorum iste daha birsey olmadi.
sen daha önce adet olmana yakin öyle seyirmeler oluyormuydu ? daha önceki adet olacagin zamanki durumla simdiki arasinda farklar neler ?
Senin aşılama günün hangi gün canım. 1 kasım mı? Benim 2 kasımKızlar benim aşılamadan sonra sürekli gazimoluyor 2. günüm henüz birde seyirme gibi kasiklarimda saniyelik seyler oluyor ne bilim normal mi acaba yumurtalar catlamis demişti doktor küçük olanlar mi çatlıyor acaba
ben 10 tane bitrdim. sonra 50 li siparis ettm. o ay da olmadi. bu ay tekrar baslicz bakalmAynen kuzummm bende ya 10 tane rahat yapmışımdır iğnenin etkisi olan çift çizgiyi görmek için bile kaç kere yaptım bu ay bende kararlıyım regliye kadar yapmacağım
Bebeğim öyle deme ya isyan etme bazen o noktaya geliruz ama sabır canım her şeyin bit vakti saati var birbirimize dua edelim tatlım lütfen üzme kendiniKizlar benim regl kesildi zaten sadece siyah lekelenme şeklinde azicik olmustu.Allah im istah etmek istemiyorumda niye ben niye
Tatlımmmm bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin12.gun yaptigim 5 dk içinde çıktı 14.gub yaptigim 10 sn surmedi
amin arkadaşım aminseni ckk,iyi anliyorum. bende ayni durumdaydim. allah elimizi daha fazla bos birakmasn
asilamami yaptrcksnamin arkadaşım amin
Amin canim inssAmin insallah kuzum rabbim size de nasip eder insallah en kisa zamanda
Neguzel ruya tatlim dunyamiz burasi oldu vala:)) bi mujde daha alacaz desene artdin sayilar artsinkizlar gece rüyamda burdan birisinin hamile oldugunu gördüm birisi müjde veriyordu ama tam göremedim ya bende heycanlandim hatirlamiyorumda tam göremedim kimin yazdigini sadece söyle bi yazi vardi " ben hami yimmm" böyle yazarken heycandan l ve e harfi cikmamisti yazan kisinin.
ay acaba hangimizden gelcek bu haber göremedim nicki rüyamda ya :)
Son bi çatlatma deneyeceğim. Bu ay sonra aşılamaya geçeyim diyorum bir sene oldu eşimde de bende de sorun yok olmuyor işte Rabbim izin verirse öyle olur inşallahasilamami yaptrcksn
Allah bagislasin canim bize cok guzel moral oldu destegin icin sagol:)Merhaba kizlar anne oldugumda buraya umut olmak icin yazcam demistim kendi kendime.. pko rahatsizligndan dolayi 2 sene bebegim olmadi ve tedaviye basladim ilac vs hicbirsey kullanmafim . Asilamamin olacagi ay kist var yapamayiz dediler . 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ve suN dunya guzeli saglikli 2 yasinda kizim var. Beklemek cok zor ama umudunuzu yitirmeyin.allah isteyen herkese evlat duygusunu tatdirmayi nasip etsin..
Bizde bu ay başlayacağız tatlım ya inşaallah her ay Yen'i umutlar birbirimize çok dua edelim kimin duasının kabul olacağını rabbim bilirben 10 tane bitrdim. sonra 50 li siparis ettm. o ay da olmadi. bu ay tekrar baslicz bakalm
Ne güzel anlatmışsın canım hepsini, bence artık normal bir test deneyebilirsin geçti ya günün silik falan çıkabilir gibi geliyor bana. Normal de adetten önve seğirmem olmaz kasığımda. Belimde ve kasığımda ağrı olur akıntının içimden geçtiğini bile hissederim, aynıları oluyor ama hastalık yok. 3 günüm var adete. Göğüslerim çok acırdı üstümü değiştirirken bile acırdı adetten önce şimdi oda yok sadece şiş balon gibi. Bel ağrım aynen devam, miğde bulantısı gibi de değil sürekli çıkarma hissi var, halsizlik ve uyku modum hiç geçmedi. Bugün de dediğin gibi bi kaç saniye başım bi döndü tansiyon düşmesi gibi. Böyle bende durumlar. Kuzum belki rüyada sen kendini bize haber verirlen görmüşsündür, hayrolsun inşallah
sen progesteron kullandnmi
Amin canim bende surekli okuyordum takip ediyordum kadinlar kulubunu. Insallah sende birgun hamileyim anne oldum diye yazarsinAllah bagislasin canim bize cok guzel moral oldu destegin icin sagol:)
bizdede cnm oyle. iki doktora gittik. bende pcos car dedi. ama yokmus oyle bi durum olmuo bi turlu . bu ay yeni doktora basladim. bakalm ne olckSon bi çatlatma deneyeceğim. Bu ay sonra aşılamaya geçeyim diyorum bir sene oldu eşimde de bende de sorun yok olmuyor işte Rabbim izin verirse öyle olur inşallah
insallah canim ya duyalim birimizden daha bi müjde bu aydaNeguzel ruya tatlim dunyamiz burasi oldu vala:)) bi mujde daha alacaz desene artdin sayilar artsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?