Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Balim gittim bugün sagdakiler büyümemiş hiç soldaki 20 mm olmuş bekleme 36 saat dedi heran çatlar dedi iğne vuruldum 11.00 da 14 gün sonra gel dedi okdr dua ettimki inşalalh karşılığı rekor kuzum
Kuzummmm hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah bu ay olur tatlım yaa inşaallah inşaallah

sen progesteron kullandnmi

Senin aşılama günün hangi gün canım. 1 kasım mı? Benim 2 kasım

Neguzel ruya tatlim dunyamiz burasi oldu vala:)) bi mujde daha alacaz desene artdin sayilar artsin

Allah bagislasin canim bize cok guzel moral oldu destegin icin sagol:)

hayirlisi olsun canim bende merakla bekliyorum senden güzel haberler.
benim adet düzenli olmadigi icin belirli bir gün yok malesef bekleyecegim.

simdi bende 15. gün doldu 16. gün basladi igneden sonra. yarin sabah yapayim birtane daha diye düsünüyorum. persembe yaptigim normal gebelik testiydi.

gebelik belirtileri ve hamilelik belirtileri benzermis birbirine benimde tecrübem olmadigi icin birsey diyemiyorum senin icin sadece dua ediyorum hepimize.

yataktan kalkamiyorum 2 gündür kalkmak istemiyorum hic moralim bozulmustu tek cizgi cikinca. adet de olmadim daha bir belirtide yok.
yarinde tek cizgi cikarsa acaba kist mi olustu diye süphelenmeye baslayacagim bende bilmiyorum ne yapacagimi.

ay canim insallah ya kendim olsam daha cok sevinirim tabi ama burdan birimizden haber gelince bile cok mutlu oluyorum ben. gelsin siradaki nasip kiminse insallah.

sen progesteron kullandnmi

yok canim doktor sadece catlatma ignesi yazdi baska birsey demedi. nasil kullanmam gerektigini bile internetten okudum. dr sadece karnina yapacaksin dedi. eczaneye sordum dr ne dediyse o dedi. dr da bise demediki. öyle catlatma ignesini yaptim iste.
rahime bakti ultrasonla biraz ince demisti sonra yumurtalara bakti solda bitane 1,6 cm olusmus 3 gün sonra catlatma ignesinden yaptim hala beklemedeyim canim.

progesteron ne icindi tam ?

Son bi çatlatma deneyeceğim. Bu ay sonra aşılamaya geçeyim diyorum bir sene oldu eşimde de bende de sorun yok olmuyor işte Rabbim izin verirse öyle olur inşallah
bizdede cnm oyle. iki doktora gittik. bende pcos car dedi. ama yokmus oyle bi durum olmuo bi turlu . bu ay yeni doktora basladim. bakalm ne olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…