Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde bu ay başlayacağız tatlım ya inşaallah her ay Yen'i umutlar birbirimize çok dua edelim kimin duasının kabul olacağını rabbim bilir
catlatma ignesimi cnm. ay ins kuzucjm. dualar hep esiorum. allah affetsin agzimizdan yanlis bisj ckktiysa. derdimiz buyuk cok sukur isyan etmioruz.

yaa hangi doktora gudiosun. ozele gitmiomusun sen. rahim cok inceyse kullanman lazkm

yaa hangi doktora gudiosun. ozele gitmiomusun sen. rahim cok inceyse kullanman lazkm
devlet hastanesine gitmistim. ultrasonla bakarken öyle demisti dogum kontrol hapini biraktigimin 13. günüydü galiba öyle ince demisti ben kendiliginden cogalir diye düsündüm sonra. önümüzdeki hafta bi özel dr a gidecegim artik benimki pek ilgilenmemis devletteki, zaten vakit yok birsey demeye ayni anda icerde 4 hasta sirayla herkezin icinde cok zor oluyor.

Canım be
nim de düzensiz 35i bulup geçtiği oluyor ama iğne olduk ya o yüzden o kadar sürmez dedi arkadaşlar sen yine 30 a göre hesapla bende öyle yaparım, perşembe falan gidebilirim doktora hasta olmazsam da baksın zaten tek çizgi de kaldım :) bir ay daha denerim ilaçla normal sonra aşılama daha ilk aydan sonraları düşğnmek çok zor. Normalde ben mart/ nisan gibi istiyordum hamile kalmayı işim gereği sonra yumurta tembelliğini duyunca hemen başamak istedim tedaviye ne zaman sonuç vereceği belli olmadığı için. Ben senden umutuyum güzel haber vericeksin gibi geliyor yarın sabah dene bi canım sonra da kan ver, senin geçti artık günğn iğne zamanına göre

Bebeğim öyle deme ya isyan etme bazen o noktaya geliruz ama sabır canım her şeyin bit vakti saati var birbirimize dua edelim tatlım lütfen üzme kendini

Dogru söylüyorsun canim arada esiyor kafama. Şuan reglim kesildi ama karnim oyuluyor resmen.belkide gelmeye başlicak oyüzden.klomen mafetti beni

Senin hep damlıo canım, inşallah hissettiğimiz gibi gelişir güzel olur. Kendimi hiç hissedemiyorum ama :)

Senin hep damlıo canım, inşallah hissettiğimiz gibi gelişir güzel olur. Kendimi hiç hissedemiyorum ama :)
Psikolojik olarak çok yıpratan bi süreç ama sakın bozma moralini, kendine o zaman kötülük edersin. Bizim de sınavımız böyle. Sabırla çabalayarak olumlu sonucu hepimiz en kısa zamanda alıcaz canım

evet canim 30 a göre hesaplarsam bugün 16. gün gün igneden sonra. ilk kanamayida sayarsak 30 gün doldu. adet olmam lazim ama daha bir belirti bile yok henüz. ekim 19 da öglen igne oldum. ben ekimde hamile olmak isterdim temmuz yada agustos da dogsun isterdim ama cok zor o yüzden allah ne zaman nasip ederse o ay olsun insallah artik saglikli olsun gelsinde en yakin zamanda istedigim ay eksik kalsin :)

yarin test yapinca sonucu yine yazarim ama tek cizgi cikacakmis gibi geliyor bana. igne günüyle birlikte 17. gün de cikmazsa artil cikmaz bence.

bende senden umutluyum insallah cift cizgiyi görmek nasip olsun sana canim. ikimizin durumu birbirine cok yakin. aklima coktandir geliyo böyle yazilarimizi oludukca birimizin kiz birimizin erkek olsa....

Canim senin epey olmus ya cikar testte varsa adetde gelmems ins gelmez:) kanda kesin cikar direk ole ver istersn

Canim senin epey olmus ya cikar testte varsa adetde gelmems ins gelmez:) kanda kesin cikar direk ole ver istersn
haklisin canim kanda artik mutlaka cikmasi gerekiyor ama gidemedim dr a daha. yarin evde test yapayim daha olmadi önümüzdeki hafta gideriz kan vermeye.
insallah adet olmam ya cok sükür simdilik adet belirtisi yok 13. gün gece kisa adet olcam gibi agri olmustu korktum gecti sonra olmadi.

Yeni tedavi dönemin Hayirli olsun arkadasim. Hayirlisi insallah arkadasim Insallah cok güzel ilerler ve sali günü yumurtalar kaliteli ve güzel gelismis olur. Hayirlisiylada asilaman gerceklesir.rabbim yardimcimiz olsun.
Aminnn Allah razı olsun güzel duaların için inşaAllah öyle olur bitanem teşekkür ederim :))

Sanki bi isik var sende canim ins guzel haberler verirsin kanda kesin cikar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…