- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.101
1 kasım canım evetSenin aşılama günün hangi gün canım. 1 kasım mı? Benim 2 kasım
Aynen öyle caniminsallah tutar bu Ayaa cok gzl haber hadi bakalm. calisnalara devam
catlatma ignesimi cnm. ay ins kuzucjm. dualar hep esiorum. allah affetsin agzimizdan yanlis bisj ckktiysa. derdimiz buyuk cok sukur isyan etmioruz.Bizde bu ay başlayacağız tatlım ya inşaallah her ay Yen'i umutlar birbirimize çok dua edelim kimin duasının kabul olacağını rabbim bilir
Amin bebegim amin insalalhInşaallah kuzum ya rabbim dualrini kabul eder inşallah bu ay hayirla sonuçlanır yüzümüz güler
yaa hangi doktora gudiosun. ozele gitmiomusun sen. rahim cok inceyse kullanman lazkmyok canim doktor sadece catlatma ignesi yazdi baska birsey demedi. nasil kullanmam gerektigini bile internetten okudum. dr sadece karnina yapacaksin dedi. eczaneye sordum dr ne dediyse o dedi. dr da bise demediki. öyle catlatma ignesini yaptim iste.
rahime bakti ultrasonla biraz ince demisti sonra yumurtalara bakti solda bitane 1,6 cm olusmus 3 gün sonra catlatma ignesinden yaptim hala beklemedeyim canim.
progesteron ne icindi tam ?
devlet hastanesine gitmistim. ultrasonla bakarken öyle demisti dogum kontrol hapini biraktigimin 13. günüydü galiba öyle ince demisti ben kendiliginden cogalir diye düsündüm sonra. önümüzdeki hafta bi özel dr a gidecegim artik benimki pek ilgilenmemis devletteki, zaten vakit yok birsey demeye ayni anda icerde 4 hasta sirayla herkezin icinde cok zor oluyor.yaa hangi doktora gudiosun. ozele gitmiomusun sen. rahim cok inceyse kullanman lazkm
nim de düzensiz 35i bulup geçtiği oluyor ama iğne olduk ya o yüzden o kadar sürmez dedi arkadaşlar sen yine 30 a göre hesapla bende öyle yaparım, perşembe falan gidebilirim doktora hasta olmazsam da baksın zaten tek çizgi de kaldım :) bir ay daha denerim ilaçla normal sonra aşılama daha ilk aydan sonraları düşğnmek çok zor. Normalde ben mart/ nisan gibi istiyordum hamile kalmayı işim gereği sonra yumurta tembelliğini duyunca hemen başamak istedim tedaviye ne zaman sonuç vereceği belli olmadığı için. Ben senden umutuyum güzel haber vericeksin gibi geliyor yarın sabah dene bi canım sonra da kan ver, senin geçti artık günğn iğne zamanına görehayirlisi olsun canim bende merakla bekliyorum senden güzel haberler.
benim adet düzenli olmadigi icin belirli bir gün yok malesef bekleyecegim.
simdi bende 15. gün doldu 16. gün basladi igneden sonra. yarin sabah yapayim birtane daha diye düsünüyorum. persembe yaptigim normal gebelik testiydi.
gebelik belirtileri ve hamilelik belirtileri benzermis birbirine benimde tecrübem olmadigi icin birsey diyemiyorum senin icin sadece dua ediyorum hepimize.
yataktan kalkamiyorum 2 gündür kalkmak istemiyorum hic moralim bozulmustu tek cizgi cikinca. adet de olmadim daha bir belirtide yok.
yarinde tek cizgi cikarsa acaba kist mi olustu diye süphelenmeye baslayacagim bende bilmiyorum ne yapacagimi.
ay canim insallah ya kendim olsam daha cok sevinirim tabi ama burdan birimizden haber gelince bile cok mutlu oluyorum ben. gelsin siradaki nasip kiminse insallah.
Bebeğim öyle deme ya isyan etme bazen o noktaya geliruz ama sabır canım her şeyin bit vakti saati var birbirimize dua edelim tatlım lütfen üzme kendini
Senin hep damlıo canım, inşallah hissettiğimiz gibi gelişir güzel olur. Kendimi hiç hissedemiyorum ama :)Ay Allahım ağzından bal damlıyo kuzum :) inşallah öyle olur, benim de içimde bi umut var nedense, hep de şöyle aralık ocak gibi mucize olucak gibi hissediyorum, keşke öyle olsa yani :) inşallah hepimiz artık sevinelim canım ya
Psikolojik olarak çok yıpratan bi süreç ama sakın bozma moralini, kendine o zaman kötülük edersin. Bizim de sınavımız böyle. Sabırla çabalayarak olumlu sonucu hepimiz en kısa zamanda alıcaz canımSenin hep damlıo canım, inşallah hissettiğimiz gibi gelişir güzel olur. Kendimi hiç hissedemiyorum ama :)
Canım be
nim de düzensiz 35i bulup geçtiği oluyor ama iğne olduk ya o yüzden o kadar sürmez dedi arkadaşlar sen yine 30 a göre hesapla bende öyle yaparım, perşembe falan gidebilirim doktora hasta olmazsam da baksın zaten tek çizgi de kaldım :) bir ay daha denerim ilaçla normal sonra aşılama daha ilk aydan sonraları düşğnmek çok zor. Normalde ben mart/ nisan gibi istiyordum hamile kalmayı işim gereği sonra yumurta tembelliğini duyunca hemen başamak istedim tedaviye ne zaman sonuç vereceği belli olmadığı için. Ben senden umutuyum güzel haber vericeksin gibi geliyor yarın sabah dene bi canım sonra da kan ver, senin geçti artık günğn iğne zamanına göre
Canim senin epey olmus ya cikar testte varsa adetde gelmems ins gelmez:) kanda kesin cikar direk ole ver istersnevet canim 30 a göre hesaplarsam bugün 16. gün gün igneden sonra. ilk kanamayida sayarsak 30 gün doldu. adet olmam lazim ama daha bir belirti bile yok henüz. ekim 19 da öglen igne oldum. ben ekimde hamile olmak isterdim temmuz yada agustos da dogsun isterdim ama cok zor o yüzden allah ne zaman nasip ederse o ay olsun insallah artik saglikli olsun gelsinde en yakin zamanda istedigim ay eksik kalsin :)
yarin test yapinca sonucu yine yazarim ama tek cizgi cikacakmis gibi geliyor bana. igne günüyle birlikte 17. gün de cikmazsa artil cikmaz bence.
bende senden umutluyum insallah cift cizgiyi görmek nasip olsun sana canim. ikimizin durumu birbirine cok yakin. aklima coktandir geliyo böyle yazilarimizi oludukca birimizin kiz birimizin erkek olsa....
haklisin canim kanda artik mutlaka cikmasi gerekiyor ama gidemedim dr a daha. yarin evde test yapayim daha olmadi önümüzdeki hafta gideriz kan vermeye.Canim senin epey olmus ya cikar testte varsa adetde gelmems ins gelmez:) kanda kesin cikar direk ole ver istersn
Aminnn Allah razı olsun güzel duaların için inşaAllah öyle olur bitanem teşekkür ederim :))Yeni tedavi dönemin Hayirli olsun arkadasim. Hayirlisi insallah arkadasim Insallah cok güzel ilerler ve sali günü yumurtalar kaliteli ve güzel gelismis olur. Hayirlisiylada asilaman gerceklesir.rabbim yardimcimiz olsun.
Sanki bi isik var sende canim ins guzel haberler verirsin kanda kesin cikar:)haklisin canim kanda artik mutlaka cikmasi gerekiyor ama gidemedim dr a daha. yarin evde test yapayim daha olmadi önümüzdeki hafta gideriz kan vermeye.
insallah adet olmam ya cok sükür simdilik adet belirtisi yok 13. gün gece kisa adet olcam gibi agri olmustu korktum gecti sonra olmadi.
Sanki bi isik var sende canim ins guzel haberler verirsin kanda kesin cikar:)
Ben bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)bakmayada korkuyorum tek cizgi cikacak diye. bakmazsam en azindan adet olana kadar umut olur icimde.
yarin bakcam mecbur..
Sonuç nasıl cıktı canım peki :)Ben bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)
Hayali ucuk bi cizgi uada ben ole goruyorum canim:)) ama genelde bembeyaz kalirdi test cok ole olmadi bulank gibi. Bozuk degldr ins. Zatn da cok erken cok umtlenmitorm kana bagliSonuç nasıl cıktı canım peki :)
Olumlu düşünmek her zaman iyidir canım inşallah da iyi olacakHayali ucuk bi cizgi uada ben ole goruyorum canim:)) ama genelde bembeyaz kalirdi test cok ole olmadi bulank gibi. Bozuk degldr ins. Zatn da cok erken cok umtlenmitorm kana bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?