- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.121
Evet kuzum ins:) silkde olsa gordm ilk defa ama iki tane catlatma ignesi olmstm muhtemelen onun etkisi devam ediyor olabilir. Karnmsa sisknlk var gozle gorukur derecede. Ceklmeler falan oluyo kask agrisi cok hafif oldu. Belrti namina bisi yok yani zatn cok erken:)Olumlu düşünmek her zaman iyidir canım inşallah da iyi olacak. Ya sende şişkinlik kasik ağrısı falan oldu mu
canim doktora daha gidemedim yarin evde yapcam artikBen bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)
Tüp bebekte çatlatma iğnesi falan da kullanılmadığına göre hayali çizgi bile olsa bi şeyler var gibi canım :) zaten artık 6 gün kalmış oluyo, bi kaç güne netleşebilir bence kuzumBen bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)
Tatlım benide Kliment mi artık iğne mi bolmuyorum bu ay bir gün regl oldum ya diğer günler leke geldi sadeceDogru söylüyorsun canim arada esiyor kafama. Şuan reglim kesildi ama karnim oyuluyor resmen.belkide gelmeye başlicak oyüzden.klomen mafetti beni
Canım belirtiler için çok erken haklısın ama umut etmek için insan birşeyler arıyor bende çok şişkinlik var yaEvet kuzum ins:) silkde olsa gordm ilk defa ama iki tane catlatma ignesi olmstm muhtemelen onun etkisi devam ediyor olabilir. Karnmsa sisknlk var gozle gorukur derecede. Ceklmeler falan oluyo kask agrisi cok hafif oldu. Belrti namina bisi yok yani zatn cok erken:)
Ayyyy inşaallah insaallahHayali ucuk bi cizgi uada ben ole goruyorum canim:)) ama genelde bembeyaz kalirdi test cok ole olmadi bulank gibi. Bozuk degldr ins. Zatn da cok erken cok umtlenmitorm kana bagli
Olur mu 2 tane catlatma ignesi oldum kuzumTüp bebekte çatlatma iğnesi falan da kullanılmadığına göre hayali çizgi bile olsa bi şeyler var gibi canım :) zaten artık 6 gün kalmış oluyo, bi kaç güne netleşebilir bence kuzum
Aynen baglanck bisi ariyorz umut tanesi kirinti bile yetiyo:) gaz mi ne anlamadim bnde yeni oldu dun boleCanım belirtiler için çok erken haklısın ama umut etmek için insan birşeyler arıyor bende çok şişkinlik var ya
Transfern 5. Gunu daha canim:))morasigi sen kacinci gündesin canim
Insallah hayirla cuma olsun ve güzel sonuclar alirsin ins canim.rabbim yüzümüze baksin emeklerimizi Bosa cikarmasin arkadasimOlur mu 2 tane catlatma ignesi oldum kuzumbakalm kzlar dua ediyorm persmbe veya cuma aksam kan vercem. Aksi gibi ctesi egitim koymslar direk doktorun yannda yapar gosterirdim ksmet artk ondn oncdn yapcam ki atarm ctesi sorarim
Amin canim benim inssInsallah hayirla cuma olsun ve güzel sonuclar alirsin ins canim.rabbim yüzümüze baksin emeklerimizi Bosa cikarmasin arkadasim
Aynen canım yaa ben de gaz şişkinlik hafif kasik agrisi ignenin etkisinden yada yumurtalardan küçük olanlar yeni mi çatlıyor bilemedim. Kızlar ben ılaclarin etkisinden mi nedir çok kırılgan oldum herşeye ağlıyorum eşim ne dese ona tepki gosteriyorum çok yoruldum ben artikAynen baglanck bisi ariyorz umut tanesi kirinti bile yetiyo:) gaz mi ne anlamadim bnde yeni oldu dun bole
Ben yumurtalar toplanıyo diye çatlatma yapılmıyo sanıyodum canım. Ama zaten iğnelerin etkisi geçmek üzeredir bence. Perşembe cuma gibi test yaptığında büyük ihtimalle net sonuç çıkar artık. Çift çizgi olucak, kanda da beta fırlamış olucak inanıyorumOlur mu 2 tane catlatma ignesi oldum kuzumbakalm kzlar dua ediyorm persmbe veya cuma aksam kan vercem. Aksi gibi ctesi egitim koymslar direk doktorun yannda yapar gosterirdim ksmet artk ondn oncdn yapcam ki atarm ctesi sorarim
Olumlu düşünelim canım ya ve bence olacak hissediyorum insss seninde güzel haberleri alacagiz sana mi eğitim koydular canım yaTakvime baktm 22 ekimde olmusum catlatma ignelerini etkiyi dusunursem 12. Gun ama 2 tane oldgmdan etki devam ediyor olabilir
hayirli olsun canim insallah simsiki tutunsun sana bebeginTransfern 5. Gunu daha canim:))
Iğne iki tane olduğun için etkisi olabilir ama 15. 16. Gün bence geçer bol su tuketiyorsan şimdi bile geçmiş olabilirTakvime baktm 22 ekimde olmusum catlatma ignelerini etkiyi dusunursem 12. Gun ama 2 tane oldgmdan etki devam ediyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?