Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olumlu düşünmek her zaman iyidir canım inşallah da iyi olacak. Ya sende şişkinlik kasik ağrısı falan oldu mu
Evet kuzum ins:) silkde olsa gordm ilk defa ama iki tane catlatma ignesi olmstm muhtemelen onun etkisi devam ediyor olabilir. Karnmsa sisknlk var gozle gorukur derecede. Ceklmeler falan oluyo kask agrisi cok hafif oldu. Belrti namina bisi yok yani zatn cok erken:)

Ben bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)
Tüp bebekte çatlatma iğnesi falan da kullanılmadığına göre hayali çizgi bile olsa bi şeyler var gibi canım :) zaten artık 6 gün kalmış oluyo, bi kaç güne netleşebilir bence kuzum

Canım belirtiler için çok erken haklısın ama umut etmek için insan birşeyler arıyor bende çok şişkinlik var ya

Kizlar fostimon igne kullanan veya doktor kullanalim dedigi varmi aranizda?Cevrenizdede birisi varsa ltf bana söyleyin,Ben fazla almistim kullanmadim ve ins daha Gerek olmayacak bana.birine hayir olarak vermek isterim.

Tüp bebekte çatlatma iğnesi falan da kullanılmadığına göre hayali çizgi bile olsa bi şeyler var gibi canım :) zaten artık 6 gün kalmış oluyo, bi kaç güne netleşebilir bence kuzum
Olur mu 2 tane catlatma ignesi oldum kuzum bakalm kzlar dua ediyorm persmbe veya cuma aksam kan vercem. Aksi gibi ctesi egitim koymslar direk doktorun yannda yapar gosterirdim ksmet artk ondn oncdn yapcam ki atarm ctesi sorarim

Olur mu 2 tane catlatma ignesi oldum kuzum bakalm kzlar dua ediyorm persmbe veya cuma aksam kan vercem. Aksi gibi ctesi egitim koymslar direk doktorun yannda yapar gosterirdim ksmet artk ondn oncdn yapcam ki atarm ctesi sorarim
Insallah hayirla cuma olsun ve güzel sonuclar alirsin ins canim.rabbim yüzümüze baksin emeklerimizi Bosa cikarmasin arkadasim

Aynen baglanck bisi ariyorz umut tanesi kirinti bile yetiyo:) gaz mi ne anlamadim bnde yeni oldu dun bole
Aynen canım yaa ben de gaz şişkinlik hafif kasik agrisi ignenin etkisinden yada yumurtalardan küçük olanlar yeni mi çatlıyor bilemedim. Kızlar ben ılaclarin etkisinden mi nedir çok kırılgan oldum herşeye ağlıyorum eşim ne dese ona tepki gosteriyorum çok yoruldum ben artik

Ben yumurtalar toplanıyo diye çatlatma yapılmıyo sanıyodum canım. Ama zaten iğnelerin etkisi geçmek üzeredir bence. Perşembe cuma gibi test yaptığında büyük ihtimalle net sonuç çıkar artık. Çift çizgi olucak, kanda da beta fırlamış olucak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…