- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.141
Toplanmadan once catlatiyorlar kuzum. Pzt bida idrar testi yapaym diyorm yazarm size:) ahh inss bitanem inss keske:)Ben yumurtalar toplanıyo diye çatlatma yapılmıyo sanıyodum canım. Ama zaten iğnelerin etkisi geçmek üzeredir bence. Perşembe cuma gibi test yaptığında büyük ihtimalle net sonuç çıkar artık. Çift çizgi olucak, kanda da beta fırlamış olucak inanıyorum
Oda olbilir canim. Ama etkiliyor hormonlar artiyor. Ay siz beni gorcektiniz bisuru igne asiri hormon oluyo tupbebektr yumrtalar cok olsn buyud die dizi izlerken ziril ziril agliyodum lacka olmstm alinganlk hak getire:))Aynen canım yaa ben de gaz şişkinlik hafif kasik agrisi ignenin etkisinden yada yumurtalardan küçük olanlar yeni mi çatlıyor bilemedim. Kızlar ben ılaclarin etkisinden mi nedir çok kırılgan oldum herşeye ağlıyorum eşim ne dese ona tepki gosteriyorum çok yoruldum ben artik
Oyle dusunmeye cok ihtiyacm var tatlim . Evet ya arasira egtim oluyo cuma ctesi denk gelms sansima:)Olumlu düşünelim canım ya ve bence olacak hissediyorum insss seninde güzel haberleri alacagiz sana mi eğitim koydular canım ya
Aminn kuzum inss sendende guzel bisiler bkliyorm ben:)hayirli olsun canim insallah simsiki tutunsun sana bebegin
Su ve sivi cok tuketiyorm wcden cikamiyorm desem yeri:)) 2 gun sora bakarm canimcmIğne iki tane olduğun için etkisi olabilir ama 15. 16. Gün bence geçer bol su tuketiyorsan şimdi bile geçmiş olabilir
Çalışan bayanın çilesi isteOyle dusunmeye cok ihtiyacm var tatlim . Evet ya arasira egtim oluyo cuma ctesi denk gelms sansima:)
Sen persembeden ya da cumadan yap tatlım teŞti eğitime de mutlu mutlu gidersin :)Oyle dusunmeye cok ihtiyacm var tatlim . Evet ya arasira egtim oluyo cuma ctesi denk gelms sansima:)
Inşallah daha koyu çift çizgileri görürsün tatlım eşim hastahaneye giderken 1 saatlik mesafede bize ya rabbi trafikte tüm kırmızı ışıklara yakalaniyorum bi bu işte kırmızıları göremedim diyo insallah cift kirmizilu günlere diyelim :)Su ve sivi cok tuketiyorm wcden cikamiyorm desem yeri:)) 2 gun sora bakarm canimcm
Ayni benim kafadansin sekerim:) bilerekde oyle yapcam bisi varsa dikat ederm hareketlerime ins mtlu haberler alirmÇalışan bayanın çilesi isteben çocuk
Sen persembeden ya da cumadan yap tatlım teŞti eğitime de mutlu mutlu gidersin :)
Haha cok iyimis ins hepimiz goruruz bigun o gunu iple cekiyorm nezaman olursa artik:)Inşallah daha koyu çift çizgileri görürsün tatlım eşim hastahaneye giderken 1 saatlik mesafede bize ya rabbi trafikte tüm kırmızı ışıklara yakalaniyorum bi bu işte kırmızıları göremedim diyo insallah cift kirmizilu günlere diyelim :)
Alacaksın inaniyorum tatlım yaaaa olacak allahın izniyle olacakkk:)Ayni benim kafadansin sekerim:) bilerekde oyle yapcam bisi varsa dikat ederm hareketlerime ins mtlu haberler alirm
Anladım canım üstünden baya geçmiş ama artık etkisi bile yoktur. Güzel haberini alıcaz çok inanıyorum, heyecanla bekliyorum :)Toplanmadan once catlatiyorlar kuzum. Pzt bida idrar testi yapaym diyorm yazarm size:) ahh inss bitanem inss keske:)
Inss tatlim:)Alacaksın inaniyorum tatlım yaaaa olacak allahın izniyle olacakkk:)
Bariz de degldi tabi zamanla gorucez bakalim inss senin hislerine guveniyorm tatlim:)Anladım canım üstünden baya geçmiş ama artık etkisi bile yoktur. Güzel haberini alıcaz çok inanıyorum, heyecanla bekliyorum :)
Dualarım seninle kuzum, bebişler yolda :)Bariz de degldi tabi zamanla gorucez bakalim inss senin hislerine guveniyorm tatlim:)
insallah canim 12 saat sonra filan yapacagim testi sabah cok sabirsizlaniyorum bende. bir belirtide olmadigi icin pek umudum yok bu ay.Aminn kuzum inss sendende guzel bisiler bkliyorm ben:)
Belirtiye taklma canim bnde heyecanla bkliyorm seniinsallah canim 12 saat sonra filan yapacagim testi sabah cok sabirsizlaniyorum bende. bir belirtide olmadigi icin pek umudum yok bu ay.
Senin icinden hep cogul geciyo ins oyledir kuzucum:)Dualarım seninle kuzum, bebişler yolda :)
Hadi seninde güzel haberini alalım inşallah en yakın sen duruyorsun :) vuslatta umut var gibi Kasım hepimize iyi haberlerle gelsin inşallahBen bile dayanamadim yaptm demin dusun:) yap bnce ama kan kesin onu dene istersn direk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?