Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toplanmadan once catlatiyorlar kuzum. Pzt bida idrar testi yapaym diyorm yazarm size:) ahh inss bitanem inss keske:)

Oda olbilir canim. Ama etkiliyor hormonlar artiyor. Ay siz beni gorcektiniz bisuru igne asiri hormon oluyo tupbebektr yumrtalar cok olsn buyud die dizi izlerken ziril ziril agliyodum lacka olmstm alinganlk hak getire:))

Oyle dusunmeye cok ihtiyacm var tatlim . Evet ya arasira egtim oluyo cuma ctesi denk gelms sansima:)
Çalışan bayanın çilesi iste ben çocuk
Oyle dusunmeye cok ihtiyacm var tatlim . Evet ya arasira egtim oluyo cuma ctesi denk gelms sansima:)
Sen persembeden ya da cumadan yap tatlım teŞti eğitime de mutlu mutlu gidersin :)

Kizlar iyiki varsiniz anlik yazdiniz allah razi olsun. Kendim kadar sizide cok istiyorm olmasini. Allah hepimizin yuzunu guldursun

Su ve sivi cok tuketiyorm wcden cikamiyorm desem yeri:)) 2 gun sora bakarm canimcm
Inşallah daha koyu çift çizgileri görürsün tatlım eşim hastahaneye giderken 1 saatlik mesafede bize ya rabbi trafikte tüm kırmızı ışıklara yakalaniyorum bi bu işte kırmızıları göremedim diyo insallah cift kirmizilu günlere diyelim :)

Haha cok iyimis ins hepimiz goruruz bigun o gunu iple cekiyorm nezaman olursa artik:)

Toplanmadan once catlatiyorlar kuzum. Pzt bida idrar testi yapaym diyorm yazarm size:) ahh inss bitanem inss keske:)
Anladım canım üstünden baya geçmiş ama artık etkisi bile yoktur. Güzel haberini alıcaz çok inanıyorum, heyecanla bekliyorum :)

Kızlar adete 5 gun var bel ağrısı başladı ve göğüslerim şişti çok ağrı yok ama büyüdüler sizce belirti olabilirmi bunlar:) 3 yumurtam vardı çatlamıştı hepsi acaba belirti adet belirtisimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…