Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün bilmemkaçınci günüm. Artık saymıyorum. Şaka bi yana Sanırım 9 oldu . Geçmiyor sandığım hızla geçiyor. Bu 2. Iğne . Bu sefer kasık agrilarim çok fazla ve sık idrara çıkma durumum var . Kızlar çok yoruldum

Merhaba canım. Çok yıpratan bi süreç malesef ama işte bizim çabalamayı bırakmamamız lazım. İnşallah belirtilerin bebiştendir. 3-4 güne net bi sonuç alırsın

Bunlar canim hem bebek hemde regl belirtisi ama 3 yumurtan catlamis farkli bir problemin yoksa birinden biri tutmustur insallah emeklerinin karsiligini alirsin

Canım ben de zaman falan bıraktım sağlıklı sıhatli hayırlısıyla olsun. Dilerim gönlünden geçen gibi olur. Bugün yaptığın test tek çıksa da üzülme bence kanda baktırabilirsin yarın, herkesin bünyesi farklı kana bile geçmiyor da günler sonra çıkıyor. Ben üçgündür test yapıyorum sonran çift oluyor ee o da geçerli değil, hiç beklenen sürede çıkmıyor. Ağzından kalbinden bal damlıo biri koz biri erkek olsa, tadından yenmez :) güzel haberlerini bekliyorum yaptın mı testi

canim daha yataktayim kalkamadim yapmaya korkuyorum. cok güzel bir rüya gördüm onu düsünüyordum.
rüyamda test yaptim zar zor ikinci cizgi cikti yanda bebek vardi 8-9 aylik gülüyordu disleri görünüyordu. kimin bebegi bilmiyorum gülümsüyordu öyle. en son da yüksek bir yerde bebek gördüm düscekti polise telefon actim cagirdim kurtardilar bebegi. cok tuhaf rüyalar görmeye basladim. birazdan kalkip yapcam artik kacis yok kabullenmem lazim.

Tatlım benide Kliment mi artık iğne mi bolmuyorum bu ay bir gün regl oldum ya diğer günler leke geldi sadece
Canım benimde aynı oldu ilk gün leke diğer gün çok gelmedi 3.günde öyle lekeli ve bitdi sanırım klomenden kaynaklı ama agrısı çoktu sancılı geçti bı ay

Aynen baglanck bisi ariyorz umut tanesi kirinti bile yetiyo:) gaz mi ne anlamadim bnde yeni oldu dun bole
Aynen yaa biliyorsun bütün belirtileri yaşadım bu ay ama adet oldum tabi adet denilirse çok az geldi ve 1gün 1gün lekeli geldi mafoldum dr beyinin bir oyunu dedi psikolojik düşünmemeye çalış dedi bu nasıl mümkün olacaksa artık. birde bende karın ve göğüs bölgemde kızarıklsr oldu kaşınıyor iğneden sonra oldu alerjimi yaptı bilmiyorum yarın dr gidicem çünkü yine klomene başladım bugün ne hale geldim yaa çok üzülüyorum kötüyüm

İnş olumlu sonuçlar alırısın allah yüzünü güldürsün

ovulasyon testi yaptim kizlar daha hassas diye.
ilk önce tek cizgi cikti aradan birkac dakika gecince 2. cizgi hafif görünmeye basladi.
elimde son 2 ovulasyon testi birtanede gebelik testi kaldi.

sizde görüyormusunuz cok hafif cizgiyi.
gebelik olmus olsa igneden sonra 16. gün cikmasi lazimdi diye düsünüyorum. yani daha koyu olmasi gerekiyordu. hatta 17. gün basladi 16. gün doldu.

yine bir belirsizlik oldu ama icimdeki umut hala devam ediyor. cok sükür daha adet belirtiside yok bende.

Eklentiler

• image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 32
İnş olumlu sonuç alırsın canım evet çizgi baya belirgin erken gebelik testi olarakta kullanılıyormuş o testler

Canım hayrolsun inşallah çok güzel rüyalar görüyorsun, ben normalde çok görürüm çıkar da çoğu zaman ama şimdi görmüyorum. Kuzum korkunun faydası yok bugün yarın netleşicek hiç korkma. Ovülasyonu gördüm ama onu hiç bilmiyorum, bence normal testini yap, bi kaç gün daha olmazsan kan ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…