- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.161
sagol canim iyiki varsiniz hepsinizBelirtiye taklma canim bnde heyecanla bkliyorm seni
Umutumut82 bebeğim sen nasılsın durumlar nasıl, pek yoksun bugün
Ayy cok sukurrr. Cok sevindim canim.Bebeğim şükür güzel haberlerle geldim sağdaki büyümemiş 14mmde kalms soldaki 20mm olmus çok şükür bekleme ama dedi 12 saat sonra birleşme olsn dedi çok şükür buyums
Ben ikiz olduğunu düşünüyorum hep bebeğim, inşallah öyledir :)Senin icinden hep cogul geciyo ins oyledir kuzucum:)
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm hemen iyileşsin inşallah. Adeti de doktora sorarsın artık canımCanim oglan hasta yine.benim regl azcik lekelenmeyle kaldi.pazartesi dojtora sorucam
Merhaba canım. Çok yıpratan bi süreç malesef ama işte bizim çabalamayı bırakmamamız lazım. İnşallah belirtilerin bebiştendir. 3-4 güne net bi sonuç alırsınBenim bugün bilmemkaçınci günüm. Artık saymıyorum. Şaka bi yana Sanırım 9 oldu . Geçmiyor sandığım hızla geçiyor. Bu 2. Iğne . Bu sefer kasık agrilarim çok fazla ve sık idrara çıkma durumum var . Kızlar çok yoruldum
Kızlar adete 5 gun var bel ağrısı başladı ve göğüslerim şişti çok ağrı yok ama büyüdüler sizce belirti olabilirmi bunlar:) 3 yumurtam vardı çatlamıştı hepsi acaba belirti adet belirtisimi ?
Canım ben de zaman falan bıraktım sağlıklı sıhatli hayırlısıyla olsun. Dilerim gönlünden geçen gibi olur. Bugün yaptığın test tek çıksa da üzülme bence kanda baktırabilirsin yarın, herkesin bünyesi farklı kana bile geçmiyor da günler sonra çıkıyor. Ben üçgündür test yapıyorum sonran çift oluyor ee o da geçerli değil, hiç beklenen sürede çıkmıyor. Ağzından kalbinden bal damlıo biri koz biri erkek olsa, tadından yenmez :) güzel haberlerini bekliyorum yaptın mı testievet canim 30 a göre hesaplarsam bugün 16. gün gün igneden sonra. ilk kanamayida sayarsak 30 gün doldu. adet olmam lazim ama daha bir belirti bile yok henüz. ekim 19 da öglen igne oldum. ben ekimde hamile olmak isterdim temmuz yada agustos da dogsun isterdim ama cok zor o yüzden allah ne zaman nasip ederse o ay olsun insallah artik saglikli olsun gelsinde en yakin zamanda istedigim ay eksik kalsin :)
yarin test yapinca sonucu yine yazarim ama tek cizgi cikacakmis gibi geliyor bana. igne günüyle birlikte 17. gün de cikmazsa artil cikmaz bence.
bende senden umutluyum insallah cift cizgiyi görmek nasip olsun sana canim. ikimizin durumu birbirine cok yakin. aklima coktandir geliyo böyle yazilarimizi oludukca birimizin kiz birimizin erkek olsa....
Inss bitanem hepimiz verelim mujdeyi:)Hadi seninde güzel haberini alalım inşallah en yakın sen duruyorsun :) vuslatta umut var gibi Kasım hepimize iyi haberlerle gelsin inşallah
Ins bebegm attik taklmiyorm yeter ki olsn da:)Ben ikiz olduğunu düşünüyorum hep bebeğim, inşallah öyledir :)
Canım ben de zaman falan bıraktım sağlıklı sıhatli hayırlısıyla olsun. Dilerim gönlünden geçen gibi olur. Bugün yaptığın test tek çıksa da üzülme bence kanda baktırabilirsin yarın, herkesin bünyesi farklı kana bile geçmiyor da günler sonra çıkıyor. Ben üçgündür test yapıyorum sonran çift oluyor ee o da geçerli değil, hiç beklenen sürede çıkmıyor. Ağzından kalbinden bal damlıo biri koz biri erkek olsa, tadından yenmez :) güzel haberlerini bekliyorum yaptın mı testi
Canım benimde aynı oldu ilk gün leke diğer gün çok gelmedi 3.günde öyle lekeli ve bitdi sanırım klomenden kaynaklı ama agrısı çoktu sancılı geçti bı ayTatlım benide Kliment mi artık iğne mi bolmuyorum bu ay bir gün regl oldum ya diğer günler leke geldi sadece
Aynen yaa biliyorsun bütün belirtileri yaşadım bu ay ama adet oldum tabi adet denilirse çok az geldi ve 1gün 1gün lekeli geldi mafoldum dr beyinin bir oyunu dedi psikolojik düşünmemeye çalış dedi bu nasıl mümkün olacaksa artık. birde bende karın ve göğüs bölgemde kızarıklsr oldu kaşınıyor iğneden sonra oldu alerjimi yaptı bilmiyorum yarın dr gidicem çünkü yine klomene başladım bugün ne hale geldim yaa çok üzülüyorum kötüyümAynen baglanck bisi ariyorz umut tanesi kirinti bile yetiyo:) gaz mi ne anlamadim bnde yeni oldu dun bole
İnş olumlu sonuçlar alırısın allah yüzünü güldürsüncanim daha yataktayim kalkamadim yapmaya korkuyorum. cok güzel bir rüya gördüm onu düsünüyordum.
rüyamda test yaptim zar zor ikinci cizgi cikti yanda bebek vardi 8-9 aylik gülüyordu disleri görünüyordu. kimin bebegi bilmiyorum gülümsüyordu öyle. en son da yüksek bir yerde bebek gördüm düscekti polise telefon actim cagirdim kurtardilar bebegi. cok tuhaf rüyalar görmeye basladim. birazdan kalkip yapcam artik kacis yok kabullenmem lazim.
Tabi en önemlisi olması canım tek çift hiç fark etmez :)Ins bebegm attik taklmiyorm yeter ki olsn da:)
İnş olumlu sonuç alırsın canım evet çizgi baya belirgin erken gebelik testi olarakta kullanılıyormuş o testlerovulasyon testi yaptim kizlar daha hassas diye.
ilk önce tek cizgi cikti aradan birkac dakika gecince 2. cizgi hafif görünmeye basladi.
elimde son 2 ovulasyon testi birtanede gebelik testi kaldi.
sizde görüyormusunuz cok hafif cizgiyi.
gebelik olmus olsa igneden sonra 16. gün cikmasi lazimdi diye düsünüyorum. yani daha koyu olmasi gerekiyordu. hatta 17. gün basladi 16. gün doldu.
yine bir belirsizlik oldu ama icimdeki umut hala devam ediyor. cok sükür daha adet belirtiside yok bende.
Canım hayrolsun inşallah çok güzel rüyalar görüyorsun, ben normalde çok görürüm çıkar da çoğu zaman ama şimdi görmüyorum. Kuzum korkunun faydası yok bugün yarın netleşicek hiç korkma. Ovülasyonu gördüm ama onu hiç bilmiyorum, bence normal testini yap, bi kaç gün daha olmazsan kan ver canımcanim daha yataktayim kalkamadim yapmaya korkuyorum. cok güzel bir rüya gördüm onu düsünüyordum.
rüyamda test yaptim zar zor ikinci cizgi cikti yanda bebek vardi 8-9 aylik gülüyordu disleri görünüyordu. kimin bebegi bilmiyorum gülümsüyordu öyle. en son da yüksek bir yerde bebek gördüm düscekti polise telefon actim cagirdim kurtardilar bebegi. cok tuhaf rüyalar görmeye basladim. birazdan kalkip yapcam artik kacis yok kabullenmem lazim.
Bunlar canim hem bebek hemde regl belirtisi ama 3 yumurtan catlamis farkli bir problemin yoksa birinden biri tutmustur insallah emeklerinin karsiligini alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?