Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canim yapacagim diger testide adet olmazsam. kan icinde gidecegim dr a insallah önümüzdeki hafta

tamam canim yapacagim diger testide adet olmazsam. kan icinde gidecegim dr a insallah önümüzdeki hafta
Bebişlerin ne zaman geleceği zaten bellidir de işte biz insanoğlu fazla heyecanlı fazla evhamlıyız, ben öyleyim en azından. Benim belim kopuo ağrıdan, iğneler batıo gibi oluo. Heran hasta olacak gibiyim. bakalım 8 kasım 30. Günüm salı günü de 14. Günüm.

öyle evet bende cok sabirsiz biriyim. insallah o agrilar bebege isarettir canim adet olmasin insallahh

Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm hemen iyileşsin inşallah. Adeti de doktora sorarsın artık canım

Artik canim inanki cocuk diye umudum falan kalmadi cünkü doktor düzenli regl olduktan sonra umut vardir diyordu benim o da yok.

evet canim o yüzden yaptim ama 16. gün de erken degil galiba bilmiyorum. hayirlisi olsun. haber edicem sonuc olumluda olumsuzda olsa
İğnenin 16. Günü olabilir canım ama yumurta tam olarak ne zaman çatlayıp döllendiği tam belli olmadığı için kan testi yaptır için rahat etsin inş bu ay tutunmuştur bebeğinde bı kes senin için seviniriz

Evet psikolojik ve ilac yan etkisi oluyo elde mi iste degil tabiki. Git bakalim tatlim bu ay guzel sonuclanir inss

catladiysa en gec 3 gün sonra catlamistir o zaman bugün 13. gün. beklemesi cok zor ya son anlara geldik. insallah canim sagol güzel dileklerin icin.

Senden umutluyuz canim ins guzel sonuc alicaksn. Cizgi belirgin ama gebelik testi yap buna guvenme bnce

Evet psikolojik ve ilac yan etkisi oluyo elde mi iste degil tabiki. Git bakalim tatlim bu ay guzel sonuclanir inss
Yarın ne diyecek bakalım aile hekimine bi göstericem olmadı cildiyeye gidicem çok kötü oldum her dk elim o kızarıklıklarda kaşınıyor yara oldu heryerim . Birde nedense bu ay sanki daha umutsuzum boşa kürek çekiyormusum gibi geliyor

Kuzum nedense bu ay bende öyle hissediyorum dr hersey iyi gidiyor desede içimdeki o his ve nedense umudumu kaybettim

Benim doktorum gecen aya kadar oyle diyordu ama 2 aydir acıkçasi o da umutsuz çünkü regl olamiyorum persembe gününe rahim filmi icin gün verdi regli olup biter diye ama 2 ay oldu regl olamadim.artik hicbirsèyden zevk alamaz oldum

Başta çok yükseltiliyorlar beklentiyi ilaçlarla beraber dahada hormonlar dengesiz hal alıyor ve bizde moral falan kalmıyor

Senden umutluyuz canim ins guzel sonuc alicaksn. Cizgi belirgin ama gebelik testi yap buna guvenme bnce
daha erken diye kalan son gebelik testini kullanmak istemedim canim. birazcik daha gecsin adet olmazsam onuda yapacagim birde dr a gidecegim en garantisi o birsey varsada cikmasi gerekiyor artik

Kuzum ben ciddi hastalık ağrısı yoluna girdim akşam sabah öyle gibi ağrıo, bir de ağır geipliyim ki bugün sorma, gözlerimden yaşlar gelio
gecmis olsun canim bende bir ay sogukalginligi vardi yeni geciyor daha.
adet ve gebelik belirtisi benziyormus birbirine. insallah bebek belirtisidir canim. güzel haberler verirsin sende insallah bize sali günü.
bende adet belirtisi olmadi daha belkide adetim düzensiz oldugu icin daha uzun sürüyordur

Sağol canım, evet genel de karıştırılıyormuş birbirine de ne biliyim modum düştü, hiç bişey hissetmiyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun. Benim de hiç günüm belli olmaz, canı ne zaman isterse o zaman gelir. Önce senden bekliyorum müjdeyi canım

ayni anda versek daha güzel olur :)
belirtilerinden haberdar et bizi bende de degisiklik olursa yazarim.

hep evde oturdugum icin birsey farketmiyordum az disariya ciktim basim dönüyor icim bulaniyor özellikle metronun icinde. hateket edince daha da belli ediyor kendini.

Alerji yapms olabilir canim ihmal etme aman. Oyle dusunme ya hic blli olmaz elimizden geleni yapmk zorundayiz ki icimz rahat etsn

daha erken diye kalan son gebelik testini kullanmak istemedim canim. birazcik daha gecsin adet olmazsam onuda yapacagim birde dr a gidecegim en garantisi o birsey varsada cikmasi gerekiyor artik
Anladim canim kanda kesn cikat zatn suan bile inss gonlune gore olur bu ay bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…