- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.201
amin canim insallah :) ilk burda paylasacagim ondan sonra esim. siz bana daha cok destek oluyorsunuz erkekler pek umursamiyor bu konulari..Anladim canim kanda kesn cikat zatn suan bile inss gonlune gore olur bu ay bebisine kavusursun
Regl düzene girer canım, bi çok kişinin düzene sokuyolar. Bi sökülsün de sonra 1 ay kadar doğum kontrol hapıyla kistler erir ve düzene girer Allahın izniyle. Tarlusal bitti mi kaç gün oldu kullanalıArtik canim inanki cocuk diye umudum falan kalmadi cünkü doktor düzenli regl olduktan sonra umut vardir diyordu benim o da yok.
Regl düzene girer canım, bi çok kişinin düzene sokuyolar. Bi sökülsün de sonra 1 ay kadar doğum kontrol hapıyla kistler erir ve düzene girer Allahın izniyle. Tarlusal bitti mi kaç gün oldu kullanalı
Canım kist olması gebelik olmadığı anlamına gelmez ki, kistler zamanla yok olabilen şeyler. Lökosit için antibiyptik falan verdi mi kuzum, lökosit seni rahatsız edebilir onu halledersen sıkıntın kalmaz. Kiste takılma bence. Ayrıca şişkinlik hakkında sana şunu söyleyebilirim benim kaybettiğim bebeğimde daha öğrenmeden 4-5 gün önce aşırı şişkinliğim oldu hazımsızlık tarzında, karnım 3-4 aylık hamile gibi olmuştu, su bile şişiriyodu hazmedemiyodum, yani en büyük hamilelik belirtim oymuş meğer ki. Şimdi hamilelik belirtilerinde hep o şişkinliği arıyorum kendimdeKizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Tüh keşke sökülünce bıraktırsaymış ama adam da sökülür diye düşünmüş. Ara canım, devam et der bence, o zaman sökülür zaten bi kaç güneSagol bitanemmm...tarlusali kullanirken 4.günde lekelenmem olunca doktor ilaci kes en gec yarin tamamen sökülür dedi.ama bügün ilaci birakali 4 gün oldu. yarin tekrardan aricam ...
Canım umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım rabbimin neyi eksik kocaman miyomla hamile kalan arkadaşım var benimKizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Kadndogumcu nobtci yoktu aksi gibi nese kendi doktorumu aradilar kiste taklmadi cok lokosit yuksekms proteinli beslensin yarin gelsn dedi bakalim. Ah keske bitanem icimi rahatlatttin. Tupbebek oldgmdan hastsnede pank gondermedi doktoru aradi sagolsn. Ins engel olmas kistlerCanım kist olması gebelik olmadığı anlamına gelmez ki, kistler zamanla yok olabilen şeyler. Lökosit için antibiyptik falan verdi mi kuzum, lökosit seni rahatsız edebilir onu halledersen sıkıntın kalmaz. Kiste takılma bence. Ayrıca şişkinlik hakkında sana şunu söyleyebilirim benim kaybettiğim bebeğimde daha öğrenmeden 4-5 gün önce aşırı şişkinliğim oldu hazımsızlık tarzında, karnım 3-4 aylık hamile gibi olmuştu, su bile şişiriyodu hazmedemiyodum, yani en büyük hamilelik belirtim oymuş meğer ki. Şimdi hamilelik belirtilerinde hep o şişkinliği arıyorum kendimde
Kendini sıcak tut canım çok geçmiş olsunSagolun kizlar iyiki varsiniz umudumu yitirmemeye calscam bakalim kivraniyorm biraz. Ayri yazamadm opuyorm hepinizi
Sagol canim benim. Hastalk da var ustumde bogazmdan burnuma dondu ondn da yuksk cikms olabilirKendini sıcak tut canım çok geçmiş olsun
Sagolun kizlar iyiki varsiniz umudumu yitirmemeye calscam bakalim kivraniyorm biraz. Ayri yazamadm opuyorm hepinizi
Doktor da zaten kiste takılmamış bitanem bence de gebeliğe engel değil kistler. Lökosit idrarda mı çıktı kanda mı. Bol bol su iç sıvı tüket canım. Bebişler yolda olmasa maydonoz suyu önerirsim lökosite iyi geliyo temizliyo ama şimdi sakın içmeKadndogumcu nobtci yoktu aksi gibi nese kendi doktorumu aradilar kiste taklmadi cok lokosit yuksekms proteinli beslensin yarin gelsn dedi bakalim. Ah keske bitanem icimi rahatlatttin. Tupbebek oldgmdan hastsnede pank gondermedi doktoru aradi sagolsn. Ins engel olmas kistler
Kuzummm kist çoğu kişide var zaten benim çok tanıdığım var kistle birlikte hamile kalan keza bende de var şayet ümitsizliğe kapılmıyorum :) sende kapılma ve sakın sakın moralini bozma tatlımmmmmmmKizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Çok güzel olur tabiki :) Olmaz mı hiç. Artık başımızın döndüğüne mide bulantısına sevinir olduk:) benim dün oldu o tarz bahsettiğin gibi, bugün klasik adet sancısı+grip. Tabi yazarın değişik birşey fark edersem, sen de yaz canımayni anda versek daha güzel olur :)
belirtilerinden haberdar et bizi bende de degisiklik olursa yazarim.
hep evde oturdugum icin birsey farketmiyordum az disariya ciktim basim dönüyor icim bulaniyor özellikle metronun icinde. hateket edince daha da belli ediyor kendini.
Canım sen ona kafanı takma şimdi ne kistlerle insanlar hamile kalıyor, moralini yüksek tutmalısın, kasım ayı haberini senden bekliyoruz bak :) üzme kendini. Bünye başlangıç döneminde güçsüz düşüp farklı hastalıklar görülebiliyormuş çoğu zamanKizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Inss canim cok korktukCanim üzülme kisti olupta hamilelik geciren cok kisi var.senin kist yaklasik 3cm fazla büyük degil.dualarim seninle
Hem kanda hem idrarda cikti kuzum. Ins oyledir cok korktuk esimleDoktor da zaten kiste takılmamış bitanem bence de gebeliğe engel değil kistler. Lökosit idrarda mı çıktı kanda mı. Bol bol su iç sıvı tüket canım. Bebişler yolda olmasa maydonoz suyu önerirsim lökosite iyi geliyo temizliyo ama şimdi sakın içme
Polisktk over iste bu ay cosmus sag sol:s inss kuzum sagol cok korktuk transfer tutmassa die ins kotu bisi olmaz. Bndede var da trnsfer sorasi die panik oldk biraz iste. Destegn icn sagol tatlimKuzummm kist çoğu kişide var zaten benim çok tanıdığım var kistle birlikte hamile kalan keza bende de var şayet ümitsizliğe kapılmıyorum :) sende kapılma ve sakın sakın moralini bozma tatlımmmmmmm
Sagol kuzum ins oyledir tedavi olnca korktuk iste pank oluyo insan ya beni biraktilarsa die cok korktm. Ins canimCanım sen ona kafanı takma şimdi ne kistlerle insanlar hamile kalıyor, moralini yüksek tutmalısın, kasım ayı haberini senden bekliyoruz bak :) üzme kendini. Bünye başlangıç döneminde güçsüz düşüp farklı hastalıklar görülebiliyormuş çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?