Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Polisktk over iste bu ay cosmus sag sol:s inss kuzum sagol cok korktuk transfer tutmassa die ins kotu bisi olmaz. Bndede var da trnsfer sorasi die panik oldk biraz iste. Destegn icn sagol tatlim

Doktoru aramadinizmi canim

Canım geçen ay ovitrel sonrası ağrı şikayeti ile dr a gittim ve 5 cm kist var dedi ben şoklardayım tabi, çok üzüldüm iki dr a gittim hatta bi yanlışlık var diye, ama doğruymuş, o kadar çok okudum ki gebeliğe engel olmadığını, moralim düzeldi, bende henelik olmadı ama ilginçtir ader e bir gğn kala dr a girtiğimde kist kaybolmuştu çok şalırdım 5 cm kist nasıl kendinden gtti anlamadım ana ona şükrettim , sıkma canını kistnolup da hamile kalan çok insan var

Hem kanda hem idrarda cikti kuzum. Ins oyledir cok korktuk esimle evet su asamada maydonuz tehlikelyms onermiyolar
Yok yok sakın maydonoz yeme suyunu içme canım. Su iç bol bol, limonlu su da içebilirsin. Ne kadar sık ve açık renk idrar yaparsan o kadar çabuk atarsın

Yok yok sakın maydonoz yeme suyunu içme canım. Su iç bol bol, limonlu su da içebilirsin. Ne kadar sık ve açık renk idrar yaparsan o kadar çabuk atarsın
Bol su siviya devam wcden cikamicam:) ins canim. Eksi tuzlu yiyesim var surekli zatn icimi bastirasim geliyo demek vucut neyr ihtiyaci varsa onu istiyor:)

Doktoru aramadinizmi canim
Hastsnedeki doktorlar direk baglantiya gecti canim sonuclari iletti terimleri bilmedgmzden onla konusmadn ilacda yazmadilar fondermedilerde allahtan. Benimdoktorda cocugunu tiyatroya gotrms disari cikp aradi sagolsn adamin bi pazari var o bile bole dedim kendi kendime:)

Cok sagol canim rahatlattinix beni hep. Kendi kendine kaybolmasi cok guzel olms:)

Olumsuz bir durum olsa doktorun söylerdi canim.insallah bu ay yüzün gülerde şu stresten kurtulursun.bende yine regl olamadim tarlusali bırakali 4 gün oldu dün olmaliydim ...artik hiç ümidim yok yaşta 35 oldu.perşembe günüaçıkça konuşucam doktorla

Canim benimde kist /kistlerim var ama regl olamiyorum acaba benimkide kendiliğinden gitmis olabilirmi...doktorun kistin kendinden kaybolmasina ne dedi olabilirmiymiş

Inss kuzum ins emeklere acilara degse. Devami neden gelmedi ki acaba ya. Neden ole diyosn esinin degerleri iyi bi filmn ciksn bakalm cekl bakalm. Tabiki konus oluru ne zaman kaybi olmamadi acisndan ama daha gencsn ne var yasnda. Annemn kuzeni 43 yasnda dogal hamile kaldi:)

Kizlar size bisi anlataym yeni ogrendim en yakn arkadasmn annesi anlatti komsulari kadinin cocugu olmuyoms 30 yasndan beri yillarca tedavi gorms kac tupbebek olms artik birakmslar doktorda umidi kes dems yumrtlama gtgide azalms bunlarda olmicak hayatimiza bole devam demisler. Kadin 50 yasina gelms regl gelmiyo menapozada girdm dems aklina direk o gelms haliyle aylar geciyo sora yigeni demis menapozda olsa doktora gtmen lazim ilac verebiliyorlar bi gorun sen diyo gotoruyo. Kadinin karni sisiyobiraz gaz saniyo. Doktor 6 aylk hamilesn diyo dusunsenize Allahin hikmeti muzicesi:)

gecmis olsun canim. agrilarin hala devam ediyormu ? normal 2-3 cm oluyor emin degilim ama 7-8 cm den büyük olunca mi ne ameliyat olunuyot galiba. bende 3 cm e yakin vardi bitane sonra kendiliginden gitti.

canim yumurtalarin toplamdiysa onlarin elinde saglamdir insallah sendeki kistlerden disardaki yumurtalara sorun olmaz bence ama yinede fazla bilgim yok.

bozma moralini canim

Pkoda almiyolat pek sanirm duymadim bide gebelik dusunenlerde yumrtalklar zarar gorebilr die yapmiyolar dogumdada gidiyo diyo cogu kisi bakalm:) ya korkudan saf oldm kuzum vala. Yumrtalklarda bu kistler zatn. Bebegi rahme birakiyolar etkilenmz inss dua ediyorm. Evet sancilar devam ediyo davul gibi karnm ilac iciyorm istr

demesi kolayda uygulamasi cok zor biliyorum insallah herseyin hayirlisi canim giderler insallah kistler korkma bozma moralini. hersey olacagina varir dualarlada hersey güzel olur insallah

Canim benimde kist /kistlerim var ama regl olamiyorum acaba benimkide kendiliğinden gitmis olabilirmi...doktorun kistin kendinden kaybolmasina ne dedi olabilirmiymiş
Sen olamadın mı hala yaa ( çok şaşırdım şuan çok takip edemedim son bikaç gün, bu kadar dirençli ne olabilir acaba ?iyi bi araştırma hastanesine mi gitsen canım bi prof flaan baksa almadığın hormon kalmadı kist de kalmaz bu kadar ilaca, inan çok şaşırdım.. ben başka dr a gittim regl den bi gün önce kan veriyim diye, gitmişkrn de baktı kisti söyledim göremiyorum dedm, olur mu dedim 5 cm di daha sa büyür dedi dr çıktı verdi ultrason çıktsı, adam yok dedi, kendinden kaybolmuş dedi.. diğer kist i gören dr içi kan doludur denişti ama bende ne akıntı oldu ne bişe, nasıl gitti nereye gitti bilmiyorum inan

tatlim bende de 5 cm kist var dedi adetten once takiote kalaimndedi mart ayinda. nisanda bimgittim kist yok olmus adetle atmissin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…