Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
n
cnm yeni bi doktor. 2. igne klomen tesavisi olabilir. ama tahlillere bakicam dedi. tahlillerde progesteron ve rubella var. bakalm hayirlisi ne olck. sen hangi tedavisindesin
Allahımmm inşşş senşn adına güzel bir ay olur tatlım :) canım geçen ay klomen kullandım maalesef olumsuz sonuçlandı doktor da pek hoşuma gitmedi açıkçası değiştireceğim ama bu ay kendi halime bırakmak istiyorum ilaç beni baya kötü yaptı ya tek düzgün olan şeyim reglimdi o da gitti

ben sana anlatsam.bi ay onceki doktor tedavimi. roman olr. doktoruna guven. hangi wehirde gideceksin

Ya Yok o doktora daha ebedi güvenmem bana ne iğnesi yaptığını ne ilaç verdiğini hiç bişe demedi yaaa ben burdan anladım ne tedavisi gördüğümü ilk doktor tecrübemde böle oldummm :)

Allah kabul etsin canim. Bu ay guzel haberler verirsin bize. Cok ama cok sevindim. Bak ne kdr guzel bir haber aldin. Devamida gelsin insallah.

Anamm 90 du ne ara zam gelfdi vay asil bunlarda zam olmamali hep cok cocuk diyorlar saglik bu luks tuketm degl ki allah hepimizn yardmcisi olsn. Bogazm agriyo hslsizm ya ameliythane soguk oda asiri sicakti ordan kaptm heralde:)
Canim dikkat et kendine. Sicak tut mutlaka. Ilık seyler ic olur mu. Baak Ikiz annesi olacaksin sen Allahin izniyle :)

Günaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Bugün çok güzel birgün hem regl oldum ..hemde bir haftada 2.60kg verdim.diyet ve spora devam edip 10kg daha vermek istiyorum.
Gunaydin canim. Oh cok sukur. Nasil ferahlamissindir. Ayrics tebrik ederim. Supersin. Aynen boyle devam. Cok guzel olacak herseu

Gunaydin kizlarr. Bugun cok guzel bir gun olsun.
Morasigi nasil oldun kuzum nasil hissediyorsun kendini bugun?
Vuslatahasret sende durumlar nedir bugun?
Wonderwoman belirtilerin ne alemde canim?
Ay yalniz yoklama yaparmis gibi oldu shahaha herkes burdami bakimm

Gunaydin canim. Oh cok sukur. Nasil ferahlamissindir. Ayrics tebrik ederim. Supersin. Aynen boyle devam. Cok guzel olacak herseu

Sagol canim.valla Allah düsmanima yasatmasin 25gün gecikmem var deliricektim artik.ben elimden geleni yapıyim gerisi Allah in takdiri.insallah yakin zamanda hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…