- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.241
Merhaba canım. Çok yıpratan bi süreç malesef ama işte bizim çabalamayı bırakmamamız lazım. İnşallah belirtilerin bebiştendir. 3-4 güne net bi sonuç alırsın
İyiyiz tatlımmm sen nasılsın :)kizlar nasilsiniz.
Ahhh inşaallah inşaaallah :)nedense sendenn hamileyim diceksin gibi,hissediorum :)
bende iyim sali gununu bekliyorum. tahkiller olck. regl de tedaviye basliczİyiyiz tatlımmm sen nasılsın :)
Bende çok istiyorum ya aloeeveranın hamile olmasını ya inşşş o günler çok yakındır:) gerçi gruptaki herkesin istiommmm herkesin dolsunnn karınları inşş :)Ahhh inşaallah inşaaallah :)
İlaç tedavisi mi tatlım klomen falan mıbende iyim sali gununu bekliyorum. tahkiller olck. regl de tedaviye baslicz
cnm yeni bi doktor. 2. igne klomen tesavisi olabilir. ama tahlillere bakicam dedi. tahlillerde progesteron ve rubella var. bakalm hayirlisi ne olck. sen hangi tedavisindesinİlaç tedavisi mi tatlım klomen falan mı
Allahımmm inşşş senşn adına güzel bir ay olur tatlım :) canım geçen ay klomen kullandım maalesef olumsuz sonuçlandı doktor da pek hoşuma gitmedi açıkçası değiştireceğim ama bu ay kendi halime bırakmak istiyorum ilaç beni baya kötü yaptı ya tek düzgün olan şeyim reglimdi o da gittin
cnm yeni bi doktor. 2. igne klomen tesavisi olabilir. ama tahlillere bakicam dedi. tahlillerde progesteron ve rubella var. bakalm hayirlisi ne olck. sen hangi tedavisindesin
ben sana anlatsam.bi ay onceki doktor tedavimi. roman olr. doktoruna guven. hangi wehirde gideceksinAllahımmm inşşş senşn adına güzel bir ay olur tatlım :) canım geçen ay klomen kullandım maalesef olumsuz sonuçlandı doktor da pek hoşuma gitmedi açıkçası değiştireceğim ama bu ay kendi halime bırakmak istiyorum ilaç beni baya kötü yaptı ya tek düzgün olan şeyim reglimdi o da gitti
Allah kabul etsin canim. Bu ay guzel haberler verirsin bize. Cok ama cok sevindim. Bak ne kdr guzel bir haber aldin. Devamida gelsin insallah.Bugünden itibaren 14 gün boyunca hergun meryem suresi okuyacagim bol bol dua edeceğim namaz kılıyorum çok şükür inşalalh rabbim geri cevirmez ben elimden geleni yaptım kabul olur insallahUmutumut82 @Esrasvn @AloeeVeraa Morasigi @Ilkmelegim @karapisso kuzum 20 mm olmuş soldaki iğne vuruldum heran catlayabilir bu akşam balsa dedi ayy insallah olur bu ay @Sevsev12 @0fLu U UmutluKarTanesi @neiraida
Canim dikkat et kendine. Sicak tut mutlaka. Ilık seyler ic olur mu. Baak Ikiz annesi olacaksin sen Allahin izniyle :)Anamm 90 du ne ara zam gelfdi vayasil bunlarda zam olmamali hep cok cocuk diyorlar saglik bu luks tuketm degl ki allah hepimizn yardmcisi olsn. Bogazm agriyo hslsizm ya ameliythane soguk oda asiri sicakti ordan kaptm heralde:)
Gunaydin canim. Oh cok sukur. Nasil ferahlamissindir. Ayrics tebrik ederim. Supersin. Aynen boyle devam. Cok guzel olacak herseuGünaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Bugün çok güzel birgün hem regl oldum ..hemde bir haftada 2.60kg verdim.diyet ve spora devam edip 10kg daha vermek istiyorum.
Gunaydin canim. Oh cok sukur. Nasil ferahlamissindir. Ayrics tebrik ederim. Supersin. Aynen boyle devam. Cok guzel olacak herseu
Amin canım insallah.Sagol canim.valla Allah düsmanima yasatmasin 25gün gecikmem var deliricektim artik.ben elimden geleni yapıyim gerisi Allah in takdiri.insallah yakin zamanda hepimizin yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?