Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nedense sendenn hamileyim diceksin gibi,hissediorum :)
Yok kuzum ya nerde o günler :) ameliyattan dolayı yumurtlama döneminde bi kez ilişki oldu. O da adetin 15.günüydü, çatlamıştır herhalde yumurta o zamana kadar. Spermler de şu an kalitesiz olduğundan umut yok aslında canım ama Allahın işi keşke öyle bi mucize olsa :)

Bende çok istiyorum ya aloeeveranın hamile olmasını ya inşşş o günler çok yakındır:) gerçi gruptaki herkesin istiommmm herkesin dolsunnn karınları inşş :)
Kuzum benim ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama tabi hepimiz bu müjdeyi verelim artık, herkes bebişine kavuşsun

Günaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Bugün çok güzel birgün hem regl oldum ..hemde bir haftada 2.60kg verdim.diyet ve spora devam edip 10kg daha vermek istiyorum.
Nasıl sevindim şu an anlatamamm gözün aydın bitanem, artık işin ucu göründü çok şükür :) kilo vermene de çok sevindim. 1 haftada büyük başarı, 10 kg rahat verirsin bu gidişle canım

çok geçmiş olsun arkadaşım, kistler umarım tüp bebek sürecini etkilemez ki ben etkilemeyeceğini düşünüyorum canım. önemli olan embriyoların rahime tutunması. ayrıca canım tuzlu ekşi şeyler istiyor yazmışsın, acaba aş eriyor olabilir misin? :)) ay inşallah ondandır.. güzel haberlerini bekliyoruz canım, hiç moralini bozma, her şey güzel olacak..

Nasıl sevindim şu an anlatamamm gözün aydın bitanem, artık işin ucu göründü çok şükür :) kilo vermene de çok sevindim. 1 haftada büyük başarı, 10 kg rahat verirsin bu gidişle canım

Valla canimmm sabah nerdeyse halay cekicektim.şuan karnim korkunc agriyor midem bulaniyor ama umrumda degil

Valla canimmm sabah nerdeyse halay cekicektim.şuan karnim korkunc agriyor midem bulaniyor ama umrumda degil
Tahmin edebiliyorum o ağrıları ama o kadar uzun süre bekledin canım, birazcık sabret ağrıların için. İnşallah o da geçsin

n
cnm yeni bi doktor. 2. igne klomen tesavisi olabilir. ama tahlillere bakicam dedi. tahlillerde progesteron ve rubella var. bakalm hayirlisi ne olck. sen hangi tedavisindesin
Benden neden hiç bir doktor bu tahlilleri istemiyor anlamıyorum. Ben tahlil yapın diyorum onlar gerek yok diyor.

Benden neden hiç bir doktor bu tahlilleri istemiyor anlamıyorum. Ben tahlil yapın diyorum onlar gerek yok diyor.

Canim malesef bazi doktorlar once tedavi sonra olmazsa tedavi yapiyorlar...benim doktorumda 3 ay boşuna klomen kullandirdi olmayincada tahlil sperm testi rahim filmi istedi.hatta hormon tahlilleri haric sperm testi ve rshim filmini ben söyledim

Kızlar benim bu gün aşılamanin 4. Gunu ama sol tarafimda bi sizi dünden bu yana geçmiyor aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de oldu mu böyle bacaginiza doğru inen bi ağrı

vuslatahasretim canım nasılsın? Gidişat nasıl? Benim bol bel ağrılı devam

bende bekliyorum canim. daha birsey yok.

sabah erken sanki yine adet olacakmisim gibi agri oldu cok hafif 2 saat kadar sonra gecti yine. bas dönmesi ve bulanti biraz var. son 2 gündür erkenden uyaniyorum. istahim da azaldi sanki canim bise yemek istemiyor.

ben gebelikten umudumu kestim adet olmayi bekliyorum daha olmadim bugün 18. gün.

birtane baska dr a telefon actim sabah, aksama arayacakmis beni ona durumu bastan anlatacagim bakalim nasil bir tedavi önerecek merak ediyorum telefonu bekliyorum aksama yeni dr da baslayacagim tedaviye.

sende daha adet olmamissin insallahda olmazsin canim bebeginin agrisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…