- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.261
Yok kuzum ya nerde o günler :) ameliyattan dolayı yumurtlama döneminde bi kez ilişki oldu. O da adetin 15.günüydü, çatlamıştır herhalde yumurta o zamana kadar. Spermler de şu an kalitesiz olduğundan umut yok aslında canım ama Allahın işi keşke öyle bi mucize olsa :)nedense sendenn hamileyim diceksin gibi,hissediorum :)
Allahım bir an önce yüzünü güldürsün artık. Çok beklemişsin mükafatını alırsın inşallah artık canımInşallah herşey güzel olur bu 5. Yılım cunku
Kuzum benim ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama tabi hepimiz bu müjdeyi verelim artık, herkes bebişine kavuşsunBende çok istiyorum ya aloeeveranın hamile olmasını ya inşşş o günler çok yakındır:) gerçi gruptaki herkesin istiommmm herkesin dolsunnn karınları inşş :)
Nasıl sevindim şu an anlatamammGünaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Bugün çok güzel birgün hem regl oldum ..hemde bir haftada 2.60kg verdim.diyet ve spora devam edip 10kg daha vermek istiyorum.
Günaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Bugün çok güzel birgün hem regl oldum ..hemde bir haftada 2.60kg verdim.diyet ve spora devam edip 10kg daha vermek istiyorum.
Kizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Günaydıınn :)) bravoo valla büyük başarı Umut :)))
Nasıl sevindim şu an anlatamammgözün aydın bitanem, artık işin ucu göründü çok şükür :) kilo vermene de çok sevindim. 1 haftada büyük başarı, 10 kg rahat verirsin bu gidişle canım
Tahmin edebiliyorum o ağrıları ama o kadar uzun süre bekledin canım, birazcık sabret ağrıların için. İnşallah o da geçsinValla canimmm sabah nerdeyse halay cekicektim.şuan karnim korkunc agriyor midem bulaniyor ama umrumda degil
Ayyyyy çok sevindim canım yaaa yeni hafta Yen'i Yen'i umutlar inşşşşGünaydin güzel anne adaylari mutlu sabahlar.sonunda REGLİ OLDUMMMM
Aminnnn canım aminnnnKuzum benim ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama tabi hepimiz bu müjdeyi verelim artık, herkes bebişine kavuşsun
Ayyyyy çok sevindim canım yaaa yeni hafta Yen'i Yen'i umutlar inşşşş
Benden neden hiç bir doktor bu tahlilleri istemiyor anlamıyorum. Ben tahlil yapın diyorum onlar gerek yok diyor.n
cnm yeni bi doktor. 2. igne klomen tesavisi olabilir. ama tahlillere bakicam dedi. tahlillerde progesteron ve rubella var. bakalm hayirlisi ne olck. sen hangi tedavisindesin
Benden neden hiç bir doktor bu tahlilleri istemiyor anlamıyorum. Ben tahlil yapın diyorum onlar gerek yok diyor.
aa neden acaba ben progesteron ve rubella yaptrcm yrn bakalm ne olckBenden neden hiç bir doktor bu tahlilleri istemiyor anlamıyorum. Ben tahlil yapın diyorum onlar gerek yok diyor.
Amin kuzum amin inşaallahSagol canim hepimizin 2018 bitmeden yüzü gülsün artik
Canım bize haber et emi inşşş güzel sonuçlar alırsınaa neden acaba ben progesteron ve rubella yaptrcm yrn bakalm ne olck
vuslatahasretim canım nasılsın? Gidişat nasıl? Benim bol bel ağrılı devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?