- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.281
İçine sinen bi doktor bulman tabiki önemli. İlerleyen süreçte de lazım olacak. Ama önce bi kanda falan mı baktırsan 18 az değil canım. Benim iğnenin 14. Günü, bel ağrısı devam heran hasta olucam hissi, halsizlik hat savha da parmağımı kınıldatıcak halim yok üstümden kamyon geçmiş gibi uyumaya doyamıyorum gözler hep kapalı, belime falan iğneler batırıyorlar. İnşşallah canım dediğin gibidir, senin hamile olma ihtimalin yüksek bence, 18 hiç de az birgün değil, 20 yi falan mı bekliyorsun? Ben yarını da atlatırsam test yaparımbende bekliyorum canim. daha birsey yok.
sabah erken sanki yine adet olacakmisim gibi agri oldu cok hafif 2 saat kadar sonra gecti yine. bas dönmesi ve bulanti biraz var. son 2 gündür erkenden uyaniyorum. istahim da azaldi sanki canim bise yemek istemiyor.
ben gebelikten umudumu kestim adet olmayi bekliyorum daha olmadim bugün 18. gün.
birtane baska dr a telefon actim sabah, aksama arayacakmis beni ona durumu bastan anlatacagim bakalim nasil bir tedavi önerecek merak ediyorum telefonu bekliyorum aksama yeni dr da baslayacagim tedaviye.
sende daha adet olmamissin insallahda olmazsin canim bebeginin agrisi olsun
İçine sinen bi doktor bulman tabiki önemli. İlerleyen süreçte de lazım olacak. Ama önce bi kanda falan mı baktırsan 18 az değil canım. Benim iğnenin 14. Günü, bel ağrısı devam heran hasta olucam hissi, halsizlik hat savha da parmağımı kınıldatıcak halim yok üstümden kamyon geçmiş gibi uyumaya doyamıyorum gözler hep kapalı, belime falan iğneler batırıyorlar. İnşşallah canım dediğin gibidir, senin hamile olma ihtimalin yüksek bence, 18 hiç de az birgün değil, 20 yi falan mı bekliyorsun? Ben yarını da atlatırsam test yaparım
bende cumartesi sabah vuruldum iğne bugün 3. gün ve 14. güne kadar sabır edicem 14. gün evde test yapıp ona göre doktora gitmeyi planliyormMerhaba çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılabilir diye biliyorum . Sabredebiliyorsanız ne güzel . Hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz inşallah
canım merhaba tekrar. ben de cuma günü çatlatma iğnesi oldum birlikte bekleyelim :)Ayyy kuzum çok şükür gördüm darısı başıma inşalalh bugün iğne vuruldum inşalalh tutar bu ay ya dua et nolur bebeğim banada)
Aslında hiç bekleyemem, iğneden sonra 10. Günde test yapmaya başladım, tabi negatif. Bir de tam 10. Günde kan tahlili yaptırıyordum tirioid için gebeliğe de baktırdım 1.95 o yüzden. Bi kaç defa 11. 12. Gün de test yaptım yine sonuç aynı o yüzden hasta olmayı bekliyorum, olmazsam denerim diye düşündüm bende erken geçmiş iğnenin etkisiMerhaba çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılabilir diye biliyorum . Sabredebiliyorsanız ne güzel . Hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz inşallah
tabi bekleyelim kuzum insallah gelir bu ay bebislerimzcanım merhaba tekrar. ben de cuma günü çatlatma iğnesi oldum birlikte bekleyelim :)
ayy inşallah.ama var daha yaa. nasıl geçecek bu 10 gün :)tabi bekleyelim kuzum insallah gelir bu ay bebislerimz
Bende geçen hafta salı oldum iğneyi , 10 gün sonra çağırdı doktor çatlamış mı yada herhangi bir kistleşme olmuş mu bakalım dedi . Cuma gidicem bakalım . Pazartesi yada salı da evde test yaparım sanırımAslında hiç bekleyemem, iğneden sonra 10. Günde test yapmaya başladım, tabi negatif. Bir de tam 10. Günde kan tahlili yaptırıyordum tirioid için gebeliğe de baktırdım 1.95 o yüzden. Bi kaç defa 11. 12. Gün de test yaptım yine sonuç aynı o yüzden hasta olmayı bekliyorum, olmazsam denerim diye düşündüm bende erken geçmiş iğnenin etkisi
Bebeğim aramızda 1 gün var benm 11 senin 10 sen öndesin maşallah canm klomen mi kullandn yine sabret kuzum sakın test yapma gün gelene kadar bende yapmayacağım kesinlikle stres yapma sakın başka şeylerle odaklanmaya çalış kuzuminsallah gelecektir bu ay bebsilerayy inşallah.ama var daha yaa. nasıl geçecek bu 10 gün :)
İnşallaj olmuştur :) ben biraz fazla erken test yapıp modumu düşürdüm sanırım, bişey olsaydı 10. Günde olsa daha fazla çıkardı diye düşünüyorum, bütün adet belirtileri mevcut şuan da, üstünde bir de felaket halsizimBende geçen hafta salı oldum iğneyi , 10 gün sonra çağırdı doktor çatlamış mı yada herhangi bir kistleşme olmuş mu bakalım dedi . Cuma gidicem bakalım . Pazartesi yada salı da evde test yaparım sanırım
benim yumurta kendiliğinden oluştu. Hatta tedavi amaçlı 1 hafta diana 35 kullandım. Doğum kontrol hapı yani. sonra klomene başlıcaktık bi baktık yumurta gelişmiş.çatlatma iğnesi oldum işte. hayırlısı yaa. Ben de günü gelene kadar test yapmıcam inş. çünkü geçen ay 14 gün bile pozitif çıktı biliyorsun. beklicez. allah sabır versin bize canım :)Bebeğim aramızda 1 gün var benm 11 senin 10 sen öndesin maşallah canm klomen mi kullandn yine sabret kuzum sakın test yapma gün gelene kadar bende yapmayacağım kesinlikle stres yapma sakın başka şeylerle odaklanmaya çalış kuzuminsallah gelecektir bu ay bebsiler
Kızlar benim bu gün aşılamanin 4. Gunu ama sol tarafimda bi sizi dünden bu yana geçmiyor aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de oldu mu böyle bacaginiza doğru inen bi ağrı
bende bekliyorum canim. daha birsey yok.
sabah erken sanki yine adet olacakmisim gibi agri oldu cok hafif 2 saat kadar sonra gecti yine. bas dönmesi ve bulanti biraz var. son 2 gündür erkenden uyaniyorum. istahim da azaldi sanki canim bise yemek istemiyor.
ben gebelikten umudumu kestim adet olmayi bekliyorum daha olmadim bugün 18. gün.
birtane baska dr a telefon actim sabah, aksama arayacakmis beni ona durumu bastan anlatacagim bakalim nasil bir tedavi önerecek merak ediyorum telefonu bekliyorum aksama yeni dr da baslayacagim tedaviye.
sende daha adet olmamissin insallahda olmazsin canim bebeginin agrisi olsun
İçine sinen bi doktor bulman tabiki önemli. İlerleyen süreçte de lazım olacak. Ama önce bi kanda falan mı baktırsan 18 az değil canım. Benim iğnenin 14. Günü, bel ağrısı devam heran hasta olucam hissi, halsizlik hat savha da parmağımı kınıldatıcak halim yok üstümden kamyon geçmiş gibi uyumaya doyamıyorum gözler hep kapalı, belime falan iğneler batırıyorlar. İnşşallah canım dediğin gibidir, senin hamile olma ihtimalin yüksek bence, 18 hiç de az birgün değil, 20 yi falan mı bekliyorsun? Ben yarını da atlatırsam test yaparım
Aynen öyle kuzum insallah tutar bu aybenim yumurta kendiliğinden oluştu. Hatta tedavi amaçlı 1 hafta diana 35 kullandım. Doğum kontrol hapı yani. sonra klomene başlıcaktık bi baktık yumurta gelişmiş.çatlatma iğnesi oldum işte. hayırlısı yaa. Ben de günü gelene kadar test yapmıcam inş. çünkü geçen ay 14 gün bile pozitif çıktı biliyorsun. beklicez. allah sabır versin bize canım :)
Canım benim aynı adet öncesi ağrısı gibi, bi de 10. Gün kan testinde 1.95 çıkmıştı benimCanim ben eğer birgün hamile kalirsam kaldigimi bel agrisindan anlarim. Bence sabah test yapabilirsin
Çoook geçmiş olsun, ben öyle ağrılı olduğum da şekerli su içerim biraz hafifletir. Bi de acil de ağrı keaici iğne burdururumMrb.kizlar ağridan ölüyorum çok sükür oldum diye seviniyorum ama sanki karnima bicaklar saplaniyor ayaga kalkamiyorum.oglumda hasta kulak enfeksiyonu cok yayilmiş o da yatiyor.ev revire döndü...normalde oğluma hazir hicbirsey yedirmem ama bugün meyveli yogurt meyveli süt kurabiye falan aldim.ahhh anacimmm yanimda olsada sıcacık bir çorba yapsa.anneden uzak olmanin zorlugunu böyle zamanlarda anliyorum.
Canım benim aynı adet öncesi ağrısı gibi, bi de 10. Gün kan testinde 1.95 çıkmıştı benimo yüzden pek ihtimal de veremiyorum,dün yaptım test sonradan bile silik çizgi falan çıkmadı. Son testimi de yrın yapıyım o zaman. Sen de hast olmuşsun gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?