Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook geçmiş olsun, ben öyle ağrılı olduğum da şekerli su içerim biraz hafifletir. Bi de acil de ağrı keaici iğne burdururum

Evet bende igneyi düsündüm ama belki keser diye korktum dayanicam artik...içim çürümüş resmen parça döküyorum

Iyi düsün iyi olsun inşallah tez zamanda eli ayagi saglsm bebislerin olsun

bencede senin sansin daha yüksek canim belirtilerin var ne güzel. bende öyle bi belirti olmadi fazla. ovulasyon testi yaptiydim cok hafif silik cikti gebelik olsaydi daha koyu olmasi lazimdi. o yüzden umudumu kestim

benim adet hep düzensiz olur zaten en son hapi 3 ekimde aldim 4 ekimden itibaren almadim ilk kanama 5 ekimde basladiydi.

simdi ayin 7 sinde bir ovulasyon testi daha yapacagim adet olmazsam daha ve 11 inde gebelik testi adet olmazsam böyle düsünüyorum.
yeni dr da randevu da aldim birdahaki ayin 11 inde galiba o zaman gidecegim.

bakalim artik hepsini paylasacagim burda.

belkide piskolojiktir bende adet olmamasi cok düsünüyoruz ya o da etkiliyordur stres filan.

adet zamani yaklastiginda gögüslerim siserdi bu defa o da olmadi.

Canim 18.günde testlerde cikar artik test yaptin mi
normal gebelik testi daha yapmadim 13. gün doldugunda yapmistim silik bile cikmadi ikinci cizgi moralim bozuldu sonrasinda sadece ovulasyon testi yaptim gebelik olsa onda cikmasi lazimdi. elimde son bitane ovulasyon testi bitanede gebelik testi kaldi adet olmazsam 7 kasimda ovulasyon testi 11 kasimdada gebelik testi yapacagim canim

Kuzum erken yapmışsın sen testi, tabi ki negatif olur. Bence belirtilerin tutuyo. Kaçıncı günündesin, testi tekrarla derim

Kıyamam size ya. Sabır canım bugünü atlattın artık, gerisi kolay geçer. Oğluşuna da Rabbim şifalar versin. İkiniz de kalkın ayağa bir an önce

Kendin bilirsin canim ama eger ignenin 18.günündeysen ya bebistendir ya da kistten.11 kasimda 24.gün oluyor ama dikkat benim gibi kistlerin olmasin

Canım benim adetlerimde sıkıntılı geçer. Normal düzenin gibi düşünme bence çünkü iğne ile çatlatıldı 14/15 artık sonrasında tutmadıysa olurdun. Sonuçta senin bileceğin iş tabi de, ovülasyon testini boşuna yapıyorsun gibi geliyor bana, görenler olmuş sadece muş ama. Ben olsaydım gebelik testi yapar yrın da kan verir, duruma göre de doktora giderdim. Tabi karar verecek sensin saygı duyarım :)

A AloeeVeraa canım yanlış alıntı yapmışım, 23 ekim de yaptım iğneyi bugün iğneden sonraki 13. Gün. Dün de negatif çıktı. Ne biliyim adete 4/5 gün varken 60/70/110 görenler var bilemedim, benim de biraz yüksek çıkardı gibi geldi tutsaydı. Olabilir mi ki ya :) bi heyecan yaptım yine sabah yapıyım bi test

Kendin bilirsin canim ama eger ignenin 18.günündeysen ya bebistendir ya da kistten.11 kasimda 24.gün oluyor ama dikkat benim gibi kistlerin olmasin
hayirlisi neyse öyle olsun canim doktorla bi konusayimda aksama ona anlatirim belki daha erken muayeneye cagirir kist varsa yapmam gerekeni söyler. sadece bir defa kist olusmustu bende bu defa vücudumda neler oluyor hicbir fikrim yok artik.

hayirlisi neyse öyle olsun canim doktorla bi konusayimda aksama ona anlatirim belki daha erken muayeneye cagirir kist varsa yapmam gerekeni söyler. sadece bir defa kist olusmustu bende bu defa vücudumda neler oluyor hicbir fikrim yok artik.

Insallah bebistendir canim sanki bebis var gibi ...hakkinda hayirlisi

tesekkür ederim canim beni benden daha cok düsünüyorsun allah razi olsun. adet olmamasi bi taraftan güzel geliyor. son gebelik testini bosa kullanmak istememistim. dr kontrole cagirir belki durumu onada anlatinca doktorun dedigi gibi yapacagim canim ama herseyden haber edecegim burda yazarim

insallah canim cok güzel bir düsünce ama bence yok gibi artik daha cok adette bir karisiklik oldu.

Ben 3 kez klomen kullandim.1.sinde 17.günde 2.sinde 18günde 3.sinde 55.günde regl oldum. .tam 14 15 gün sonra regl olan çok az kisi var .rahat ol bazen regl olabildigine seviniyor insan.Allah yardimcimiz olsun

Güzel olmaz mı :) hele bir de pozitifi görürsen süper olacak işte:) var da öğrenmeyi erteliyorsun hibi hissediyorum yapmayarak :))

Ben 3 kez klomen kullandim.1.sinde 17.günde 2.sinde 18günde 3.sinde 55.günde regl oldum. .tam 14 15 gün sonra regl olan çok az kisi var .rahat ol bazen regl olabildigine seviniyor insan.Allah yardimcimiz olsun
sagol cevabin icin canim. banada öyle gec olcak gibi geliyor. sadece catlatma ignesi kullandim ben baska bir ilac vermedi doktor. adetin gecikmesi benim icin simdi sorun degil zaten esim suan yanimda degil. ocak ayinin basinda deneyecegiz yumurtlamayi o zamana denk getirebilirsek tekrar deneyecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…