Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagpl canim benm dogru soluyosun. Suan olmaz sanirm cpk ilac yuklemesi oldu ya ona veriyotm ben:) inss canim

Sukur canim ohh be bizde rahatladik:) uzun sire oldu kistde vardi diyosun zorlu gecer ay sokulsn gelsn de. Cok gecms olsn tatlim. Yaa ana gibisi varmi gercekten

ah canim keske olsa ama hissetmiyorum malesef. asil negatifi görmemek icin erteliyorum.
Artık ikimizde bu hafta öğrenicez, bana da bi hasta olcakmışım gübü geliyor. Az önce eve geldim mutfakta masa da lokum varmış 4 tane yedim ya ben refliden 1/2 gün önce çok tatlıya düşerim, gecw falan uyanıp yerim o derece

Sen neyaptin canim doktora gittin mi
Yok canim telde konustm tetkiklern temz cikms korkcak bisi yok gelsnde arti bisi yapamicaz suan zaman lazm dedi yeme icme onerilrri verdi bide yurumeye cals harektsz cok kalma dedi. Sivi birikmesi olms karnimda. Gorseniz yani koca bi gobudum oldu 3 4 aylk gibi ama gergin elleyemiyorm.

Olur mu canım benim. Reglden 4-5 gün önce kanda 60-70 çıksa idrar testinde de herkes daha bata 7-8 gün varken öğrenirdi gebeliği. Çünkü idrar testleri kandaki değer 20-25 civarındayken pozitif çıkmaya başlıyo. Ayrıca bak burda esra arkadaşımızın 12.günde 1 küsürlerde değeri çıktı 14.günde 50 küsürdü yanlış hatırlamıyosam. Yani hiç ümitsizliğe kapılma

Sabah bi tekrarla kuzum. Belirtilerin var gibi senin. İnşallah olumlu haberi alırız senden :)

Ah annelik... daha gelmeden nelere katlanıyoruz kuzum. Hepsi gelip geçicek, doktorunun önerini uygula, evin içinde küçük yürüyüşler yap. Bol sıvı tüket, meyveli beslen vitamin olsun canım

Insallah canim emeklerinin karsiligini alicaksin.yarin ayin 6 sı.bu yil 10.kasimi heyecanla bekliyoruz.rabbim güldürsün yüzünüzü.

ikimizde güzel haber versek cok güzel olur ama en azindan birimizden gelse cok sevincem. ben kendimden umudu kestim insallah sen güzel haber verirsin canim cok merak ediyorum

Canımcım ben de katılıyorum arkadaşlara, sende bebiş var gibi hissediyorum :) ben bile heyecan yaptım, yarın sabah bi test mi yapsan :)
cok güzel konusuyorsunuz canim benim bende cok isterdim ama yok bence. bakalim artik ne olacak. her gelismede paylasacagim zaten burda

Ah annelik... daha gelmeden nelere katlanıyoruz kuzum. Hepsi gelip geçicek, doktorunun önerini uygula, evin içinde küçük yürüyüşler yap. Bol sıvı tüket, meyveli beslen vitamin olsun canım
Sorma kuzum oyle vala:) suyun disndsda sivi al dedi iste soda falan dedi. Sagol canim bide hastaymya hapsrdukca karnimi kesiyolar sanki. Tez zamanda gecer ins

ikimizde güzel haber versek cok güzel olur ama en azindan birimizden gelse cok sevincem. ben kendimden umudu kestim insallah sen güzel haber verirsin canim cok merak ediyorum
Canım bu işler hiç belirti falan belli olmuyor, ne belirtiler yaşıyor insanlar negatif kimisi de bişey hissetmiyor bünye meselesi, ben kesmedim senden umudumu, dilerim ikimizden de tüm isteyenlerden de biran önce müjdeli haber gelir :)

amin canim insallah insallah. benim bünyem saglamdir aslinda öyle kolay kolay bir yerim agriyor demem simdi de onun icin belirti yasamiyor olsam keske. cok sükür daha adet de olmadi belirtide olmadi.

Sorma kuzum oyle vala:) suyun disndsda sivi al dedi iste soda falan dedi. Sagol canim bide hastaymya hapsrdukca karnimi kesiyolar sanki. Tez zamanda gecer ins
Sıcak şeyler iç canım ama her bitki çayını içme tehlikeli olabilir. En garantisi ıhlamur iç arada, kendini de sıcak tut geçer Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…