- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.341
insallah canim. hayirlisi olsun. daha ilk denememiz mucize olurdu olsa ilk denemede. keske olsada burdakilere umut olsa. umudum yok ama malesefHeyecanla bekliyoruz, ben bebiş olduğunu düşünüyorum. İnşallah yanılmıyorumdur
Benim alejik bi bünyem var biraz nazlıyımdıramin canim insallah insallah. benim bünyem saglamdir aslinda öyle kolay kolay bir yerim agriyor demem simdi de onun icin belirti yasamiyor olsam keske. cok sükür daha adet de olmadi belirtide olmadi.
Tabiki haberdar ederim, yarın da erken gibi geliyor sanki bana. Bi de ne sorcam. Benim kuyruk sokumuma doğru sancı girip çıkıyor, bel ağrıml birlkte. Hiç öyle bişey duydun mu sen daha önceBizi haberdar et canım. Ben hala çok ümitliyim senden
insallah ilaclar vesile olmusturda bize müjde verirsin yarin :) heycanlandim yarini zor bekliyorum.Benim alejik bi bünyem var biraz nazlıyımdıro yüzden ilaçlarda çok sarsmış olabilir beni, hayırlısı artık
Senin için sevindim canım adet olmuşsun benimde bugün doktor randevusundaki bombam adetin 3. Günü gel dedi gittim adetimde bi önceki ay çatlayan yumurta duruyormuş başka da oluşan bişi yok haftaya kontrol bakalım dedi şaka gibi sabır dedi kolemen veremem büyür dedi bekleyeceğim boşboşSagol bi
Sagol bitanem hersey bebişler için
Bir sürü test vardı yapa yapa bitirdim :) 1 tane kaldı. Şimdi yapıveresim var ama başka yok. Yarın sabahainsallah ilaclar vesile olmusturda bize müjde verirsin yarin :) heycanlandim yarini zor bekliyorum.
ay hadi insallah o son test sans getirsik müjdeyi versin bize.Bir sürü test vardı yapa yapa bitirdim :) 1 tane kaldı. Şimdi yapıveresim var ama başka yok. Yarın sabaha
Nasıl yani çatlamamış mı? İğne faln olmuş muydun çatlasın dieSenin için sevindim canım adet olmuşsun benimde bugün doktor randevusundaki bombam adetin 3. Günü gel dedi gittim adetimde bi önceki ay çatlayan yumurta duruyormuş başka da oluşan bişi yok haftaya kontrol bakalım dedi şaka gibi sabır dedi kolemen veremem büyür dedi bekleyeceğim boşboş
Canım mesajları ta baştan okudum ordan alıntı yapamadımInss kuzum inss
senin adinada sevindim canim insallah birdahaki aya olmazda sende müjde verirsin bize :)hic bu,kadar regl olmayi beklememistim kizlar :)
Hadi inşallah ikimize de şans getirsinler. Her an bi çılgınlık yapıo nöbetçi ezczaneye gidip test alabilirim :) erken gebelik testi. Gerçi ondanda denedim ben :)) ama bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı. Sonradan olan geçersiz tabisiay hadi insallah o son test sans getirsik müjdeyi versin bize.
benimde elimde son bitane kaldi ondan bekliyorum.
Evet klomen sonra çatlama iğnesi oldum adet oldum doktor bugün çatlamış öyle duruyor dediNasıl yani çatlamamış mı? İğne faln olmuş muydun çatlasın die
Senin için sevindim canım adet olmuşsun benimde bugün doktor randevusundaki bombam adetin 3. Günü gel dedi gittim adetimde bi önceki ay çatlayan yumurta duruyormuş başka da oluşan bişi yok haftaya kontrol bakalım dedi şaka gibi sabır dedi kolemen veremem büyür dedi bekleyeceğim boşboş
Alla alla çok enteresan, demek ki iğne de garanti değil çatlamasındaEvet klomen sonra çatlama iğnesi oldum adet oldum doktor bugün çatlamış öyle duruyor dedisökülmemiş sıfır yumurta da yok haftaya Salı gene gidicem
baska forumlarda yazanlar olmustu sonradan silil cikmis birkac gün sonrada tam cikmis. insallah sende iyce belirgin cizgi olur sabahHadi inşallah ikimize de şans getirsinler. Her an bi çılgınlık yapıo nöbetçi ezczaneye gidip test alabilirim :) erken gebelik testi. Gerçi ondanda denedim ben :)) ama bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı. Sonradan olan geçersiz tabisi
Adetim bitti ki zaten 3 gün bi gün benim yoğun kanamam oluyor zaten İnstagram da bi hemşire var destek oluyor ovulasyon testi ile gönderiyorsun yorumluyor ondan destekle deneyeceğimKiste dönüsmüs yani daha reglinin 3.günüyse regliyle temizlenir bence...klomenin etkisi bir sonraki ayda devam ediyor bence ovulasyon testiyle yumurtlamani takip edebilirsin.bende bazen doktora gidiyorum kist var diyor sonra gidiyorum kist yok diyor bu kist isinden anlamadim hiç.bu ay benimde nuryopu gibi kistim vardi regli ile gitmezse dogum kontrol hapi kullanicam.cuma günü rahim filmi cekilicem.benimde 2 3 ay boş geçecek
Çatlamasına çatlamış da öyle kalmış işe yaramamışAlla alla çok enteresan, demek ki iğne de garanti değil çatlamasında
O test yüzünden çıktı bence, ertesi gün yaptığım sonradan da çıkmadı. Bakalım yarın 14. Günbaska forumlarda yazanlar olmustu sonradan silil cikmis birkac gün sonrada tam cikmis. insallah sende iyce belirgin cizgi olur sabah
Adetim bitti ki zaten 3 gün bi gün benim yoğun kanamam oluyor zaten İnstagram da bi hemşire var destek oluyor ovulasyon testi ile gönderiyorsun yorumluyor ondan destekle deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?