Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canim insallah insallah. benim bünyem saglamdir aslinda öyle kolay kolay bir yerim agriyor demem simdi de onun icin belirti yasamiyor olsam keske. cok sükür daha adet de olmadi belirtide olmadi.
Benim alejik bi bünyem var biraz nazlıyımdır o yüzden ilaçlarda çok sarsmış olabilir beni, hayırlısı artık

Sagol bi

Sagol bitanem hersey bebişler için
Senin için sevindim canım adet olmuşsun benimde bugün doktor randevusundaki bombam adetin 3. Günü gel dedi gittim adetimde bi önceki ay çatlayan yumurta duruyormuş başka da oluşan bişi yok haftaya kontrol bakalım dedi şaka gibi sabır dedi kolemen veremem büyür dedi bekleyeceğim boşboş

Nasıl yani çatlamamış mı? İğne faln olmuş muydun çatlasın die

ay hadi insallah o son test sans getirsik müjdeyi versin bize.
benimde elimde son bitane kaldi ondan bekliyorum.
Hadi inşallah ikimize de şans getirsinler. Her an bi çılgınlık yapıo nöbetçi ezczaneye gidip test alabilirim :) erken gebelik testi. Gerçi ondanda denedim ben :)) ama bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı. Sonradan olan geçersiz tabisi

Kiste dönüsmüs yani daha reglinin 3.günüyse regliyle temizlenir bence...klomenin etkisi bir sonraki ayda devam ediyor bence ovulasyon testiyle yumurtlamani takip edebilirsin.bende bazen doktora gidiyorum kist var diyor sonra gidiyorum kist yok diyor bu kist isinden anlamadim hiç.bu ay benimde nuryopu gibi kistim vardi regli ile gitmezse dogum kontrol hapi kullanicam.cuma günü rahim filmi cekilicem.benimde 2 3 ay boş geçecek

baska forumlarda yazanlar olmustu sonradan silil cikmis birkac gün sonrada tam cikmis. insallah sende iyce belirgin cizgi olur sabah

Adetim bitti ki zaten 3 gün bi gün benim yoğun kanamam oluyor zaten İnstagram da bi hemşire var destek oluyor ovulasyon testi ile gönderiyorsun yorumluyor ondan destekle deneyeceğim

Adetim bitti ki zaten 3 gün bi gün benim yoğun kanamam oluyor zaten İnstagram da bi hemşire var destek oluyor ovulasyon testi ile gönderiyorsun yorumluyor ondan destekle deneyeceğim

Ben 2.hamileligimde ovulasyon testiyle hamile kaldim.dene bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…