- 29 Nisan 2018
- 139
- 136
- 18
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.361
Deneyeceğim canım bakalım ya ama yumurta olmaZsa da ovulasyon testinde bişey çıkarmı kiBen 2.hamileligimde ovulasyon testiyle hamile kaldim.dene bencede
Deneyeceğim canım bakalım ya ama yumurta olmaZsa da ovulasyon testinde bişey çıkarmı ki
bakalm artk ins. gzl,haberler alirizsenin adinada sevindim canim insallah birdahaki aya olmazda sende müjde verirsin bize :)
cnm bi tane ped gotur. ebnim gibi topuklu ayakkabiyla gitme:) ama ben isten cikip gitmisitm film cekilmeyeKizlar rahim filmi cekilicem persembe veya cuma günü ...doktor aç karnina gel dedi.yanimda gotürmem gereken bir sey varmi yada dikkat etmem gereken. Birde tamamen çıplakmı cekiliyor alt üst yani.
cnm bi tane ped gotur. ebnim gibi topuklu ayakkabiyla gitme:) ama ben isten cikip gitmisitm film cekilmeye
Hadi inşallah bundan sonraki tedavin güzel geçsinÇatlamasına çatlamış da öyle kalmış işe yaramamış
Ameliyat önlüğü giydirdiler canım pet verdiler ben şişlide cromer görüntüleme de çektirdimKizlar rahim filmi cekilicem persembe veya cuma günü ...doktor aç karnina gel dedi.yanimda gotürmem gereken bir sey varmi yada dikkat etmem gereken. Birde tamamen çıplakmı cekiliyor alt üst yani.
İnşallah ilaç vermedi zaten bekleyeceğim bi macun aldım onu sadece kullanacağımHadi inşallah bundan sonraki tedavin güzel geçsin
Ameliyat önlüğü giydirdiler canım pet verdiler ben şişlide cromer görüntüleme de çektirdim
Rahat ol tatlım kasma kendini benki az acıya bile dayanamam normal işe geri döndüm araba kullanamam diye eşimi çağırdım ama tek bile gidilirmişÇok korkuyorum bayilmazsam korkudan iyidir.düsündükçe midem bulaniyor
Ben anlamadım walla canım senin yumurtan belli büyüklüğe gelip çatlatma iğnesi olmamış mıydın, bakmadan nasıl anlmış yumurtan gelişmediğini. Kafam karıştı bak şimdi. Doğru tedavi önemli tabikizlar az önce yeni doktorla telefonda konustum. önceki doktorun yaptigi tedavi komple yanlismis.
büyük ihtimalle bende yumurtlama olmamis adet gecikmeside normalmis.
simdi sadece vitamin almam gerekiyormus birdahaki ayin basinda randevum var oraya gittigimde yeni tedaviyi bana anlatacakmis.
clomifen mi tam anlayamadim ismini cok hizli konustu ondan vercekmis bana yumurta gelismesi icin ondan sonrada ocak ayi basina yumurtlama olmasini saglamak icin elinden geleni yapacakmis. simdi yeniden umutlandim insallah ocakta olacak o zaman tekrar tedaviyi süreci paylasirim. simdilik bende hala bir degisiklik yok. :)
bende anlamadim. yumurta bitane kendiliginden gelismisti. 1,6 cm büyüklügündeydi 3. gün sonrada igne oldu catlatmak icin yani aradan gecen günler icinde yeterli büyüklüge ulasmis olmasi lazim. catlatma ignesi yaptim ama sonradan catlamismi diye kontrol de olmadim.Ben anlamadım walla canım senin yumurtan belli büyüklüğe gelip çatlatma iğnesi olmamış mıydın, bakmadan nasıl anlmış yumurtan gelişmediğini. Kafam karıştı bak şimdi. Doğru tedavi önemli tabi
Rahat ol tatlım kasma kendini benki az acıya bile dayanamam normal işe geri döndüm araba kullanamam diye eşimi çağırdım ama tek bile gidilirmiş
Hiç öyle deme kuzum, geçen sene tam da ekim ayında ilk denemede hamile kalmıştım ben de. Hiç ummazdım ama olmuştu ilk seferde. İnşallah sen de şimdi hamilesindir ve bize müjdeyi verirsin canıminsallah canim. hayirlisi olsun. daha ilk denememiz mucize olurdu olsa ilk denemede. keske olsada burdakilere umut olsa. umudum yok ama malesef
Hamileliğin belirtilerinden biri canım bel ağrısı, ben kendim de sonlanan gebeliğimde bel ağrısı yaşamıştım ilk günler. Bu da bi belirti yaniTabiki haberdar ederim, yarın da erken gibi geliyor sanki bana. Bi de ne sorcam. Benim kuyruk sokumuma doğru sancı girip çıkıyor, bel ağrıml birlkte. Hiç öyle bişey duydun mu sen daha önce
Alla alla aradığın doktor da yumurtan olmamış falan demiş ya bi garibime gitti görmeden etmedenbende anlamadim. yumurta bitane kendiliginden gelismisti. 1,6 cm büyüklügündeydi 3. gün sonrada igne oldu catlatmak icin yani aradan gecen günler icinde yeterli büyüklüge ulasmis olmasi lazim. catlatma ignesi yaptim ama sonradan catlamismi diye kontrol de olmadim.
adet olmasini bekliyorum olmasada en gec 1 ay kadar sonra dr a gittigimde bakacak ultrasonla
Hayırlısıyla gelsin inşallah artık canım :)hic bu,kadar regl olmayi beklememistim kizlar :)
Yrın ilk iş test yapcam, hsta oluncaya kadar yaparım artık :) sağolasın canım inşallah bebiştendirHamileliğin belirtilerinden biri canım bel ağrısı, ben kendim de sonlanan gebeliğimde bel ağrısı yaşamıştım ilk günler. Bu da bi belirti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?