Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar rahim filmi cekilicem persembe veya cuma günü ...doktor aç karnina gel dedi.yanimda gotürmem gereken bir sey varmi yada dikkat etmem gereken. Birde tamamen çıplakmı cekiliyor alt üst yani.
Hadi hayirli olsun canim ins. Onluk veriyolar ameliyt onlugu gibi aynen komple taki kiyafet cikariyosun

Ameliyat önlüğü giydirdiler canım pet verdiler ben şişlide cromer görüntüleme de çektirdim
Aa canim bnde orda ceklmstm sanirm ayni yer hic agri sizi olmadi 2 dada bitti sukur:) kanamam bilr olmadi peti takmstm ama. Echomer miydi beydi bi plazada

Yarin guzel bir haber alacagiz insallah 14.gun olmadan test yapmayın kizlar benim dururumumu yasamayin uzulmeyin hepinizi öpüyorum
bebeğim ben kasım 20 sinde sabah 9.40 ta randevu aldım inşalalh adet olmamda giderim adet olursam eğer iptal edicem ama insallah gelir bebegim de görmek için giderim kuzum ya sadece 16. gün evde idrar testi yapmayı dusunuyorum cumartesi kontrolde 20mmdi doktor beklemeyin 36 saati demişti iğne gunu gece dün gece ve bugün gece birliktelik var bide yarın carsam ba perşembe yeterli diyorum sence de yeterli olurmu catlamismidr

Bende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuş normal yapcam artık, olumlu olumsuz paylaşırım tabi :)
canm benm kacrdm seni kısaca anlatirmisn günün geçiyormu tedavi oldnmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…