- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.381
insallah canim. haber edicem bir degisiklik olursaHiç öyle deme kuzum, geçen sene tam da ekim ayında ilk denemede hamile kalmıştım ben de. Hiç ummazdım ama olmuştu ilk seferde. İnşallah sen de şimdi hamilesindir ve bize müjdeyi verirsin canım
daha öncesinde hap kullanmistim dogum kontrol hapi o yüzden herhalde.Alla alla aradığın doktor da yumurtan olmamış falan demiş ya bi garibime gitti görmeden etmeden
Aynrn oyle sagol kuzum inssSıcak şeyler iç canım ama her bitki çayını içme tehlikeli olabilir. En garantisi ıhlamur iç arada, kendini de sıcak tut geçer Allahın izniyle
Sagol canimcim inss. Sanada gecms olsn uzulme hayirli bir zamani vardir elbett. En saglikli nasi olcaksa o olsnCanım mesajları ta baştan okudum ordan alıntı yapamadım
Kistle hamile kalan çok arkadaşım oldu sakın modunu düşürme olacak inşallah
Hadi hayirli olsun canim ins. Onluk veriyolar ameliyt onlugu gibi aynen komple taki kiyafet cikariyosunKizlar rahim filmi cekilicem persembe veya cuma günü ...doktor aç karnina gel dedi.yanimda gotürmem gereken bir sey varmi yada dikkat etmem gereken. Birde tamamen çıplakmı cekiliyor alt üst yani.
Belki de hamilesindir :) neden olmasındaha öncesinde hap kullanmistim dogum kontrol hapi o yüzden herhalde.
Aa canim bnde orda ceklmstm sanirm ayni yer hic agri sizi olmadi 2 dada bitti sukur:) kanamam bilr olmadi peti takmstm ama. Echomer miydi beydi bi plazadaAmeliyat önlüğü giydirdiler canım pet verdiler ben şişlide cromer görüntüleme de çektirdim
Ay hic korkma burda herkese demsmdr bunu cok basit bisi bnde korkuyodm bosayms bitrk alet takrken acigo islem acisi tok direk kalkiyosun tabi hicbi sorun olmuyo bitanemÇok korkuyorum bayilmazsam korkudan iyidir.düsündükçe midem bulaniyor
canm ben cinarli hastanesinde anestezili oldm hemen kald>rdilar. kaldirinca o ilac akio. ped koymak mantikliTamamen soyuyorlarmi canim...birde hemen ayağa kalkiyormusun
evrt cnm soydular beniTamamen soyuyorlarmi canim...birde hemen ayağa kalkiyormusun
ins cnm. gelsin hemen tedavi olcm. bgn vitamini de aldkm. 70 tl para verdimHayırlısıyla gelsin inşallah artık canım :)
Bende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuşvuslatahasretim Wonder-woman kizlar testlerinizi bklitorm heyecanla ins guzel haberler duyariz sizden:)
bebeğim ben kasım 20 sinde sabah 9.40 ta randevu aldım inşalalh adet olmamda giderim adet olursam eğer iptal edicem ama insallah gelir bebegim de görmek için giderim kuzum ya sadece 16. gün evde idrar testi yapmayı dusunuyorum cumartesi kontrolde 20mmdi doktor beklemeyin 36 saati demişti iğne gunu gece dün gece ve bugün gece birliktelik var bide yarın carsam ba perşembe yeterli diyorum sence de yeterli olurmu catlamismidrYarin guzel bir haber alacagiz insallah 14.gun olmadan test yapmayın kizlar benim dururumumu yasamayin uzulmeyin hepinizi öpüyorum
İnşallahhh sen şuan en büyük umut kaynağımsın :) dilerim güzel olur sonuçYarin guzel bir haber alacagiz insallah 14.gun olmadan test yapmayın kizlar benim dururumumu yasamayin uzulmeyin hepinizi öpüyorum
canm benm kacrdm seni kısaca anlatirmisn günün geçiyormu tedavi oldnmuBende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuşnormal yapcam artık, olumlu olumsuz paylaşırım tabi :)
bilmiyorum canim ama zannetmiyorum hamile oldugumu. hicbirsey hissetmiyorum hic belirtide yok adet gecikmesi oldu benceBelki de hamilesindir :) neden olmasın
Bende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuşnormal yapcam artık, olumlu olumsuz paylaşırım tabi :)
test yapinca haber edicem ama benden pek umut etmeyi. insallah wonder woman den güzel haberler alcaz dua edelim hepbirlikte ona insallah sabah bize güzel haber verir :)vuslatahasretim Wonder-woman kizlar testlerinizi bklitorm heyecanla ins guzel haberler duyariz sizden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?