Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm benm kacrdm seni kısaca anlatirmisn günün geçiyormu tedavi oldnmu
Tedavi oldum klomen + ovitrelle yarın 14. Günüm. Tabi bugüne kadar yaptığım testlerden bişey çıkmadı, bazıları üstünden zaman geçtikten sonra silik çizgi çıkardı ama geçersi zaten. Biraz fazla bel ağrım var iğneden bu yana geçti diyemem. Arar ara şiddetleniyor, batıo gibi oluyor sürekli heran hasta olcam hissi var ve sürekli uyukluyorum, ayakta zor duruyorum. Beni bıraksalar evde günlerce uyurum öyle bi uyku. Ne yesem gazım var gibi, ara ara yediklerim ağzıma gelio gibi oluyor. Tabi bunların hepsi ilaçın etksi de olabilir, pskolojik de olabilir. Bu hafta bekliyorum artık adetlerim de düzensizdir. Böyle canım benim durumum

Aa canim bnde orda ceklmstm sanirm ayni yer hic agri sizi olmadi 2 dada bitti sukur:) kanamam bilr olmadi peti takmstm ama. Echomer miydi beydi bi plazada
Evet Cevahir az geçince solda kalıyor aynen bende de kanama olmadı ama eski usul makinalarda öyleymiş arkadasım seneler önce çekildim geberdim ağrıdan demişti

Aynı bel ağrısı ve uyku hali bende de var bat 8 kasım heyecanla bekliyorum :)

Bende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuş normal yapcam artık, olumlu olumsuz paylaşırım tabi :)
Heyecanla bkliyoruz canim neden olmasn ikinizde olabilirsinz ins bu ay kavusursubuz:) bnde aksam bi test patlatsam mi diyorm korkuyorm da:) ciksada inanmak zor bnde cok hormon yuklendi 2 catlatma ignesi nebilym:s

Gunaydin kizlarr.
Morasigi kuzum bence bu aksam degilde yarin gun icinde patlat bi test sen
vuslatahasretim Wonder-woman sizler nasilsiniz bugun? Haydi ikinizde bir test yapiverin gaari :) haberlerinizi bekliyoruz.
Anneyimbenanne35 artik bu ayda senden haber alicaz gibime geliyor. Guzel degerlendirmissiniz gunleri. Heyoo baslasin geri sayim

Ayyy kuzum ağzını bal yesin emi cnm benm insallah güzel haber veririm bebeğim ya sen nasilsn nasıl gidiyor ve evet geri satım başladı allahın izni ile normalde gün sayniyom bu ay ama sen dedin diye soyliyim doktorun demesine göre 10 gün var ve iğnenin 4. günü ama benm hastaneye gitmeme 13 gün var yani ignenin 19. günü evde yapicam test eğer cikarsa giderim ki adet olmazsam büyük ihtimal adeti takip edeceğim gidicem ozaman randevu bile aldm ya

Bence yeterli olmustur Allahin izniyle canim bende igneden onceki gun igneden 38 saat sonra ve sonraki gun birliktelik oldu catlamistir zaten canim insallah hayirlisiyla dollenir

Hiç belli olmaz canım, belki henüz yeni salgılanıyodur beta hcg. Yoksa da sıkma canını, mutlaka gelicek bebişlerimiz ama bekletiyolar biraz. Her şeyin bi zamanı var

Bence yeterli olmustur Allahin izniyle canim bende igneden onceki gun igneden 38 saat sonra ve sonraki gun birliktelik oldu catlamistir zaten canim insallah hayirlisiyla dollenir
demi çoktan çatlamastr zaten doktorda beklemeyin 12 saat sonra olsun demişti inşalalh döllenme olur insallah güzel haber veririm bu ay kuzum ya sabah banyo yaptım da lavabodaykrn peceteye yapiskan şeffaf akıntı geldi acaba geceden kalnlarmi akti diyorum yani yumurtlama şeyi olamazz 4. gün bugün çoktan bitmstir diyorm

kızlar dün birliktelik oldu malum uyudum sabah uyanır uyanmaz duş aldım ama lavabodaykrn pecetye yapskan seffaf akıntı geldi ama 4. gün bugün ki doktor acele et 36 saati bekleme demisti acaba dün geceden kalanlarmi akti yumurtlama şeyi olamaz heralde demi kızlar ya A AloeeVeraa Umutumut82 Morasigi Sevsev12 U UmutluKarTanesi

Goz acip kapayana kadar gececek canim o gunler goreceksin bak. :)
Benim regl bitti dun. Yarinda yeni bir doktora basliyorum. Hayirlisi artik bakalim. Ayy insallah randevuya gidersin kuzum. Ya ben nedense bir cok arkadasimizdan umutluyum bu ay. Sanki arka arkaya haberler alcakmisiz gibi geliyor nedense

temiz kalbini seveyim kuzum allah razı olsn insallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…