- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.401
Canımsın ya ben senden sen benden umutlu güzel olsun hepimiz için:)test yapinca haber edicem ama benden pek umut etmeyi. insallah wonder woman den güzel haberler alcaz dua edelim hepbirlikte ona insallah sabah bize güzel haber verir :)
Yarın için bişey çıkcak gibi hissetmiyorum ama inşallah sonucu paylaşıcam hemen :)Heyecanla bekliyoruz canım
Tedavi oldum klomen + ovitrelle yarın 14. Günüm. Tabi bugüne kadar yaptığım testlerden bişey çıkmadı, bazıları üstünden zaman geçtikten sonra silik çizgi çıkardı ama geçersi zaten. Biraz fazla bel ağrım var iğneden bu yana geçti diyemem. Arar ara şiddetleniyor, batıo gibi oluyor sürekli heran hasta olcam hissi var ve sürekli uyukluyorum, ayakta zor duruyorum. Beni bıraksalar evde günlerce uyurum öyle bi uyku. Ne yesem gazım var gibi, ara ara yediklerim ağzıma gelio gibi oluyor. Tabi bunların hepsi ilaçın etksi de olabilir, pskolojik de olabilir. Bu hafta bekliyorum artık adetlerim de düzensizdir. Böyle canım benim durumumcanm benm kacrdm seni kısaca anlatirmisn günün geçiyormu tedavi oldnmu
Evet Cevahir az geçince solda kalıyor aynen bende de kanama olmadı ama eski usul makinalarda öyleymişAa canim bnde orda ceklmstm sanirm ayni yer hic agri sizi olmadi 2 dada bitti sukur:) kanamam bilr olmadi peti takmstm ama. Echomer miydi beydi bi plazada
AMin inşallah Cümlemize en kısa zamandaSagol canimcim inss. Sanada gecms olsn uzulme hayirli bir zamani vardir elbett. En saglikli nasi olcaksa o olsn
Hangi vitamini kullanmanı istedi canım? Hayırlısıyla bir an önce başlasın artık tedavinins cnm. gelsin hemen tedavi olcm. bgn vitamini de aldkm. 70 tl para verdim
Tedavi oldum klomen + ovitrelle yarın 14. Günüm. Tabi bugüne kadar yaptığım testlerden bişey çıkmadı, bazıları üstünden zaman geçtikten sonra silik çizgi çıkardı ama geçersi zaten. Biraz fazla bel ağrım var iğneden bu yana geçti diyemem. Arar ara şiddetleniyor, batıo gibi oluyor sürekli heran hasta olcam hissi var ve sürekli uyukluyorum, ayakta zor duruyorum. Beni bıraksalar evde günlerce uyurum öyle bi uyku. Ne yesem gazım var gibi, ara ara yediklerim ağzıma gelio gibi oluyor. Tabi bunların hepsi ilaçın etksi de olabilir, pskolojik de olabilir. Bu hafta bekliyorum artık adetlerim de düzensizdir. Böyle canım benim durumum
Ay hic korkma burda herkese demsmdr bunu cok basit bisi bnde korkuyodm bosayms bitrk alet takrken acigo islem acisi tok direk kalkiyosun tabi hicbi sorun olmuyo bitanem
amin canim benim. ben ocak ayini bekliyorum kendim icin :) insallah bu ay icin senden gelsin müjde :)Canımsın ya ben senden sen benden umutlu güzel olsun hepimiz için:)
Heyecanla bkliyoruz canim neden olmasn ikinizde olabilirsinz ins bu ay kavusursubuz:) bnde aksam bi test patlatsam mi diyorm korkuyorm da:) ciksada inanmak zor bnde cok hormon yuklendi 2 catlatma ignesi nebilym:sBende bekliyorum heycanla:) eşimi gönderdim nöbetçi eczaneye erken gebelik testi de alsın ikisini de yapıyım die yokmuşnormal yapcam artık, olumlu olumsuz paylaşırım tabi :)
Ayyy kuzum ağzını bal yesin emi cnm benm insallah güzel haber veririm bebeğim ya sen nasilsn nasıl gidiyor ve evet geri satım başladı allahın izni ile normalde gün sayniyom bu ay ama sen dedin diye soyliyim doktorun demesine göre 10 gün var ve iğnenin 4. günü ama benm hastaneye gitmeme 13 gün var yani ignenin 19. günü evde yapicam test eğer cikarsa giderim ki adet olmazsam büyük ihtimal adeti takip edeceğim gidicem ozaman randevu bile aldm yaGunaydin kizlarr.
Morasigi kuzum bence bu aksam degilde yarin gun icinde patlat bi test sen
vuslatahasretim Wonder-woman sizler nasilsiniz bugun? Haydi ikinizde bir test yapiverin gaari :) haberlerinizi bekliyoruz.
Anneyimbenanne35 artik bu ayda senden haber alicaz gibime geliyor. Guzel degerlendirmissiniz gunleri. Heyoo baslasin geri sayim
bebeğim ben kasım 20 sinde sabah 9.40 ta randevu aldım inşalalh adet olmamda giderim adet olursam eğer iptal edicem ama insallah gelir bebegim de görmek için giderim kuzum ya sadece 16. gün evde idrar testi yapmayı dusunuyorum cumartesi kontrolde 20mmdi doktor beklemeyin 36 saati demişti iğne gunu gece dün gece ve bugün gece birliktelik var bide yarın carsam ba perşembe yeterli diyorum sence de yeterli olurmu catlamismidr
Hiç belli olmaz canım, belki henüz yeni salgılanıyodur beta hcg. Yoksa da sıkma canını, mutlaka gelicek bebişlerimiz ama bekletiyolar biraz. Her şeyin bi zamanı varGünaydın kızlar ben test yaptım herhangi bi çizgi yok, silik de yok negatif çuktı, şuanda da deli gibi belim ağrıyor hasta olurum artık bugün. Hepinizi de boşa heycanlandırdımönümüzdeki aylara artık
demi çoktan çatlamastr zaten doktorda beklemeyin 12 saat sonra olsun demişti inşalalh döllenme olur insallah güzel haber veririm bu ay kuzum ya sabah banyo yaptım da lavabodaykrn peceteye yapiskan şeffaf akıntı geldi acaba geceden kalnlarmi akti diyorum yani yumurtlama şeyi olamazz 4. gün bugün çoktan bitmstir diyormBence yeterli olmustur Allahin izniyle canim bende igneden onceki gun igneden 38 saat sonra ve sonraki gun birliktelik oldu catlamistir zaten canim insallah hayirlisiyla dollenir
Goz acip kapayana kadar gececek canim o gunler goreceksin bak. :)Ayyy kuzum ağzını bal yesin emi cnm benm insallah güzel haber veririm bebeğim ya sen nasilsn nasıl gidiyor ve evet geri satım başladı allahın izni ile normalde gün sayniyom bu ay ama sen dedin diye soyliyim doktorun demesine göre 10 gün var ve iğnenin 4. günü ama benm hastaneye gitmeme 13 gün var yani ignenin 19. günü evde yapicam test eğer cikarsa giderim ki adet olmazsam büyük ihtimal adeti takip edeceğim gidicem ozaman randevu bile aldm ya
Kuzum kirmizilari gorene kadar her daim umut vardir. :)Günaydın kızlar ben test yaptım herhangi bi çizgi yok, silik de yok negatif çuktı, şuanda da deli gibi belim ağrıyor hasta olurum artık bugün. Hepinizi de boşa heycanlandırdımönümüzdeki aylara artık
temiz kalbini seveyim kuzum allah razı olsn insallah dediğin gibi olurGoz acip kapayana kadar gececek canim o gunler goreceksin bak. :)
Benim regl bitti dun. Yarinda yeni bir doktora basliyorum. Hayirlisi artik bakalim. Ayy insallah randevuya gidersin kuzum. Ya ben nedense bir cok arkadasimizdan umutluyum bu ay. Sanki arka arkaya haberler alcakmisiz gibi geliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?