- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.421
Ben geceden kalanlardir diye dusunuyorum canim. Cok azda olsa yumurtlamadan kalanla bir gidivermistir. Bunu kafaya takma hic,cok guzel degerlendirdik gunleri diye dusun hep,hayirlisiyla olacak insallahkızlar dün birliktelik oldu malum uyudum sabah uyanır uyanmaz duş aldım ama lavabodaykrn pecetye yapskan seffaf akıntı geldi ama 4. gün bugün ki doktor acele et 36 saati bekleme demisti acaba dün geceden kalanlarmi akti yumurtlama şeyi olamaz heralde demi kızlar ya A AloeeVeraaUmutumut82 @Morasigi @Sevsev12 U UmutluKarTanesi
Aynen değerlendirdik inşalalh güzel sonuç alırız kuzum ya states yapmamaya çalışıyorum pek yapmiyorm aslnda başka şeylerle ugrasyrmBen geceden kalanlardir diye dusunuyorum canim. Cok azda olsa yumurtlamadan kalanla bir gidivermistir. Bunu kafaya takma hic,cok guzel degerlendirdik gunleri diye dusun hep,hayirlisiyla olacak insallah
Belli olmaz tabi canım günler sonra çıkan var, kısmet biraz da hayırlısı olsun. Bekliyorum. Olmazsam da doktoruma bi giderim neymiş. Bu hafta beklemedeyim. Teşekkür ederim canımHiç belli olmaz canım, belki henüz yeni salgılanıyodur beta hcg. Yoksa da sıkma canını, mutlaka gelicek bebişlerimiz ama bekletiyolar biraz. Her şeyin bi zamanı var
Bekliyorum bakalım canım hayırlısı olsun :)Kuzum kirmizilari gorene kadar her daim umut vardir. :)
Günaydın şeker, belki de parçalar kistlerdir :) dökülsün ne varsa ohhhhGunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
Ohhh ohhh sökğlsün iyi birşeydir canım sökülsün bırak rahat ol :)Gunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
Günaydın şeker, belki de parçalar kistlerdir :) dökülsün ne varsa ohhhh
Kızlarrr bişi dicem ben biliyorsunuz geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum olumsuz sonuçlandıbu ay kendi halimize bırakacağız ovulasyon testi ile birliktelik düşünüyorum onu aynı gebelik testi gibi mi kullanıyoruz şu cahil arkadaşınızı bir aydınlatsanız
Günaydın kızlar ben test yaptım herhangi bi çizgi yok, silik de yok negatif çuktı, şuanda da deli gibi belim ağrıyor hasta olurum artık bugün. Hepinizi de boşa heycanlandırdımönümüzdeki aylara artık
Öyle tabi canım, ilk denememdi bakalım, bundan sonrası güzel olsun :)Hayırlısı olsun canımm, inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız
Ben yumurtlama akıntısını çok anlayamıyorum canım, çünkü gece ilişki olursa ertesi sabah büyük ihtimalle içeride kalan spermler uzayan bi akıntı şeklinde gelebiliyo bazen. Yani o yüzden yumurtlama dönemi dışında da benim o akıntım olabiliyo, spermlerden olduğunu düşünüyorum. Senin de büyük ihtimalle öyle bebeğimkızlar dün birliktelik oldu malum uyudum sabah uyanır uyanmaz duş aldım ama lavabodaykrn pecetye yapskan seffaf akıntı geldi ama 4. gün bugün ki doktor acele et 36 saati bekleme demisti acaba dün geceden kalanlarmi akti yumurtlama şeyi olamaz heralde demi kızlar ya A AloeeVeraaUmutumut82 @Morasigi @Sevsev12 U UmutluKarTanesi
Bence iyi bi şey canım. Uzun süre regl olmadın için temizleniyo ne güzel. Bence kisti de atıyosun bu şekilde. Zaten çok ağrı olması ve parça dökmen onu gösteriyoGunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
Kuzum ben bi ay kullandım ovulasyon testi ama baya bi araştırma yaptım :) ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyo ona dikkat et canım. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bi yerde sabah 10 ile öğlen 2 arası yapılması daha uygundur yazıyodu. Tabi yapmadan 1-2 saat önce sıvı almayı bırak yanıltmasın sonucu. Adet döngüne göre tahmini yumurtanın çatlama gününden 4-5 gün önce başla bence yapmaya. Bu arada silik de olsa her gün ikinci çizgi mutlaka çıkar bu normal bi şey, sen en koyu olduğu günü ve silikleştiği ertesi günü kesin değerlendir. Uzun oldu ama inşallah işine yarar :)Kızlarrr bişi dicem ben biliyorsunuz geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum olumsuz sonuçlandıbu ay kendi halimize bırakacağız ovulasyon testi ile birliktelik düşünüyorum onu aynı gebelik testi gibi mi kullanıyoruz şu cahil arkadaşınızı bir aydınlatsanız
Kuzum ben bi ay kullandım ovulasyon testi ama baya bi araştırma yaptım :) ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyo ona dikkat et canım. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bi yerde sabah 10 ile öğlen 2 arası yapılması daha uygundur yazıyodu. Tabi yapmadan 1-2 saat önce sıvı almayı bırak yanıltmasın sonucu. Adet döngüne göre tahmini yumurtanın çatlama gününden 4-5 gün önce başla bence yapmaya. Bu arada silik de olsa her gün ikinci çizgi mutlaka çıkar bu normal bi şey, sen en koyu olduğu günü ve silikleştiği ertesi günü kesin değerlendir. Uzun oldu ama inşallah işine yarar :)
Bence iyi bi şey canım. Uzun süre regl olmadın için temizleniyo ne güzel. Bence kisti de atıyosun bu şekilde. Zaten çok ağrı olması ve parça dökmen onu gösteriyo
Öyle tabi canım, ilk denememdi bakalım, bundan sonrası güzel olsun :)
Gunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
ben de bu ay bu durumdayım, geçen ay olmadı bu ay istemedim akışına bıraktım. yazacaktım ama A AloeeVeraa çok güzel yazmış bana bişe kalmamış :)Kızlarrr bişi dicem ben biliyorsunuz geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum olumsuz sonuçlandıbu ay kendi halimize bırakacağız ovulasyon testi ile birliktelik düşünüyorum onu aynı gebelik testi gibi mi kullanıyoruz şu cahil arkadaşınızı bir aydınlatsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?