Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geceden kalanlardir diye dusunuyorum canim. Cok azda olsa yumurtlamadan kalanla bir gidivermistir. Bunu kafaya takma hic,cok guzel degerlendirdik gunleri diye dusun hep,hayirlisiyla olacak insallah

Ben geceden kalanlardir diye dusunuyorum canim. Cok azda olsa yumurtlamadan kalanla bir gidivermistir. Bunu kafaya takma hic,cok guzel degerlendirdik gunleri diye dusun hep,hayirlisiyla olacak insallah
Aynen değerlendirdik inşalalh güzel sonuç alırız kuzum ya states yapmamaya çalışıyorum pek yapmiyorm aslnda başka şeylerle ugrasyrm

Hiç belli olmaz canım, belki henüz yeni salgılanıyodur beta hcg. Yoksa da sıkma canını, mutlaka gelicek bebişlerimiz ama bekletiyolar biraz. Her şeyin bi zamanı var
Belli olmaz tabi canım günler sonra çıkan var, kısmet biraz da hayırlısı olsun. Bekliyorum. Olmazsam da doktoruma bi giderim neymiş. Bu hafta beklemedeyim. Teşekkür ederim canım

Kızlarrr bişi dicem ben biliyorsunuz geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum olumsuz sonuçlandı bu ay kendi halimize bırakacağız ovulasyon testi ile birliktelik düşünüyorum onu aynı gebelik testi gibi mi kullanıyoruz şu cahil arkadaşınızı bir aydınlatsanız

Canim ben 2.gebeligimde kullandim predictor olanini biraz pahaliydi ayni gebelik testi gibi.gecen aylardada internetten laboqik mi nedir ondan aldim acikcasi beceremedim.eger reglin düzenliyse dogru sonuc veriyor.benim duzensiz oldugundan verimli olmadi hep 2.cizgi cikti

Hayırlısı olsun canımm, inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız

Ben yumurtlama akıntısını çok anlayamıyorum canım, çünkü gece ilişki olursa ertesi sabah büyük ihtimalle içeride kalan spermler uzayan bi akıntı şeklinde gelebiliyo bazen. Yani o yüzden yumurtlama dönemi dışında da benim o akıntım olabiliyo, spermlerden olduğunu düşünüyorum. Senin de büyük ihtimalle öyle bebeğim

Gunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
Bence iyi bi şey canım. Uzun süre regl olmadın için temizleniyo ne güzel. Bence kisti de atıyosun bu şekilde. Zaten çok ağrı olması ve parça dökmen onu gösteriyo

Kuzum ben bi ay kullandım ovulasyon testi ama baya bi araştırma yaptım :) ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyo ona dikkat et canım. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bi yerde sabah 10 ile öğlen 2 arası yapılması daha uygundur yazıyodu. Tabi yapmadan 1-2 saat önce sıvı almayı bırak yanıltmasın sonucu. Adet döngüne göre tahmini yumurtanın çatlama gününden 4-5 gün önce başla bence yapmaya. Bu arada silik de olsa her gün ikinci çizgi mutlaka çıkar bu normal bi şey, sen en koyu olduğu günü ve silikleştiği ertesi günü kesin değerlendir. Uzun oldu ama inşallah işine yarar :)

isin prof.u oldun....benim hic tam 2.cizgi olmuyor mesela reglim düzensiz oldugundanmiş.doktor reglisi düzgün olanlarda işe yariyor dedi.benim 2.hamilelikte düzenliydi ilk ayda tutturdum.ama simdi tutturamiyorum

Bence iyi bi şey canım. Uzun süre regl olmadın için temizleniyo ne güzel. Bence kisti de atıyosun bu şekilde. Zaten çok ağrı olması ve parça dökmen onu gösteriyo

Insallah canim valla evden cikamiyorum.oglan bir koltukta ben bir koltukta ev revir gibi.3 gündür haslanmis tavuk ispanak yiyoruz ...

ben de bu ay bu durumdayım, geçen ay olmadı bu ay istemedim akışına bıraktım. yazacaktım ama A AloeeVeraa çok güzel yazmış bana bişe kalmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…