- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.441
Kesinlikle canım olmadıysa bekletmesin de doktora gidiyim. Benim adet döngüm 30/32 normalde hiç 28 olmaz. İğne vuruldum diye 14 gün saymıştım bakalım.Canim regli olmadigin sürece umut var bence .olmadiysada reglin erkenden gelsin yeni tedaviye başlarsin.Allah yardimcin olsun
Ay düzenli de klomenden sonra ne olur bilemiyorum bu ay 1 gün oldu canım çok saol ben onu bi deneyeyim:)Canim ben 2.gebeligimde kullandim predictor olanini biraz pahaliydi ayni gebelik testi gibi.gecen aylardada internetten laboqik mi nedir ondan aldim acikcasi beceremedim.eger reglin düzenliyse dogru sonuc veriyor.benim duzensiz oldugundan verimli olmadi hep 2.cizgi cikti
evet canım yaben de bu ay bu durumdayım, geçen ay olmadı bu ay istemedim akışına bıraktım. yazacaktım ama A AloeeVeraa çok güzel yazmış bana bişe kalmamış :)
Kuzummm çok aydınlatıcı oldu gerçekten çok saol ya bende bi deneyeyim o saatlerde işte oluyorum ama yapıcam mecburen :)Kuzum ben bi ay kullandım ovulasyon testi ama baya bi araştırma yaptım :) ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyo ona dikkat et canım. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bi yerde sabah 10 ile öğlen 2 arası yapılması daha uygundur yazıyodu. Tabi yapmadan 1-2 saat önce sıvı almayı bırak yanıltmasın sonucu. Adet döngüne göre tahmini yumurtanın çatlama gününden 4-5 gün önce başla bence yapmaya. Bu arada silik de olsa her gün ikinci çizgi mutlaka çıkar bu normal bi şey, sen en koyu olduğu günü ve silikleştiği ertesi günü kesin değerlendir. Uzun oldu ama inşallah işine yarar :)
Sorma bitanem master yaptım bu konuda, eşim bile doktora giderken bana diyo doktor senden bi şeyler öğrensin bence diyoisin prof.u oldun....benim hic tam 2.cizgi olmuyor mesela reglim düzensiz oldugundanmiş.doktor reglisi düzgün olanlarda işe yariyor dedi.benim 2.hamilelikte düzenliydi ilk ayda tutturdum.ama simdi tutturamiyorum
Kıyamam ya. Meyve de yiyin bol bol, evde civanperçemi varsa adet ağrısına iyi geliyo canım işe yarayabilirInsallah canim valla evden cikamiyorum.oglan bir koltukta ben bir koltukta ev revir gibi.3 gündür haslanmis tavuk ispanak yiyoruz ...
Bildiğim kadarıyla yazdım ben de canım, eksik bi şeyler varsa sen de söyle kuzumben de bu ay bu durumdayım, geçen ay olmadı bu ay istemedim akışına bıraktım. yazacaktım ama A AloeeVeraa çok güzel yazmış bana bişe kalmamış :)
Yok canım ya fazla araştırıyorum sadece, keşke böyle sizlere bari yardımcı olabilsem
Lavaboda hemen yaparsın rahatlıkla canım, çok zor olmaz. Rica ederiimKuzummm çok aydınlatıcı oldu gerçekten çok saol ya bende bi deneyeyim o saatlerde işte oluyorum ama yapıcam mecburen :)
Oluyorsun tatlım Allah razı olsun vallahi kucağın en kısa zamanda dolsun inşşYok canım ya fazla araştırıyorum sadece, keşke böyle sizlere bari yardımcı olabilsem
iyidir bence de , olsun da öyle olsun rahatlıyosundur gittikçe
Evet canim inanki 2kg eridim.icim çürümüs resmen.
Ohh ohhh senden gitsin kilolar bana gelsin :)
Amiin sizlerden de Allah razı olsun canım, hepimizin kucağı bir an önce dolsun inşallahOluyorsun tatlım Allah razı olsun vallahi kucağın en kısa zamanda dolsun inşş
Yaaa üzüldüm bak, hayırlısı olsun yeni tedavin düzgün gider inşallah. Benim de negatif çıktı, hasta olmayı bekliyorumkizlar benim test yapmama gerek kalmadi gece adet oldumböyle olmasini bekliyordum zaten
Üzme kendini canım, nasip değilmiş bu ay. Yeni ayda yeni umutlarla yola devamkizlar benim test yapmama gerek kalmadi gece adet oldumböyle olmasini bekliyordum zaten
sagol canim hayirlisi olsun ne zaman vaktiyse o zaman gelsin :) ay sende olsun sende positif ciksin insallah daha adet olmadin bakalim umut var daha sende canimYaaa üzüldüm bak, hayırlısı olsun yeni tedavin düzgün gider inşallah. Benim de negatif çıktı, hasta olmayı bekliyorum
tesekkür ederim canim evet insallah vakti geldiginde olacak.Üzme kendini canım, nasip değilmiş bu ay. Yeni ayda yeni umutlarla yola devam
kizlar benim test yapmama gerek kalmadi gece adet oldumböyle olmasini bekliyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?