Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay düzenli de klomenden sonra ne olur bilemiyorum bu ay 1 gün oldu canım çok saol ben onu bi deneyeyim:)

Kuzummm çok aydınlatıcı oldu gerçekten çok saol ya bende bi deneyeyim o saatlerde işte oluyorum ama yapıcam mecburen :)

isin prof.u oldun....benim hic tam 2.cizgi olmuyor mesela reglim düzensiz oldugundanmiş.doktor reglisi düzgün olanlarda işe yariyor dedi.benim 2.hamilelikte düzenliydi ilk ayda tutturdum.ama simdi tutturamiyorum
Sorma bitanem master yaptım bu konuda, eşim bile doktora giderken bana diyo doktor senden bi şeyler öğrensin bence diyo aynen ovulasyon testleri reglleri düzenli olanlarda işe yarıyo daha çok kuzım. Benim düzenli çok şükür, çift çizgiyi yakalamıştım ama tabi olmadı. Aralık gibi ben de yeniden kullanıcam bakalım

Insallah canim valla evden cikamiyorum.oglan bir koltukta ben bir koltukta ev revir gibi.3 gündür haslanmis tavuk ispanak yiyoruz ...
Kıyamam ya. Meyve de yiyin bol bol, evde civanperçemi varsa adet ağrısına iyi geliyo canım işe yarayabilir

ben de bu ay bu durumdayım, geçen ay olmadı bu ay istemedim akışına bıraktım. yazacaktım ama A AloeeVeraa çok güzel yazmış bana bişe kalmamış :)
Bildiğim kadarıyla yazdım ben de canım, eksik bi şeyler varsa sen de söyle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…