- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.461
Canim dun olduysan eger bugun 2. Gunu sali 3 carsamba 4 persembe 5. Cumaya pek bisi kalmaz. Bir sorun olacagini sanmiyorumKizlar doktor gectigimiz cuma lekelenmem olunca bugun sokulur haftaya persembe rahim filmi cekelim biter ozamana dedi.ama ben daha dün regl oldum aradim doktoru anca cumaya biter erteleyelim dedim. O da normalde cumarteside çekiliyor ama ben bu cumartesi izinliyim cuma cekeriz dedi.ya benim tedavimin her onemli aşaması bu kadının izinli günlerine denk geliyor.reglin 3gun yogun 2 gun az az devam ediyor acaba birsey olurmu.
Birsey sorucam sizlere. Benim 3ayda bir duzenli gittigim bir dahiliye doktorum var. Tsh ti insulin direnciydi kolestroldu sekerdi filan kontrol altinda tutuyoruz. Gebelik istedigimi bildigi icin bana foliben isimli folik asitte verdi. Neyse Gecen ay gittigim ve bana catlatma ignesi veren doktor foliben bitincr infolic combi kullan gunde 2 kez dedi. Bu ilaci arastirdim. Cok kisiye gebe kalmasinda yardimci olmus. Nasil olduysa anlamadim gercide. Sizler folik asit kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangisini onerdi doktorlariniz?
Canim dun olduysan eger bugun 2. Gunu sali 3 carsamba 4 persembe 5. Cumaya pek bisi kalmaz. Bir sorun olacagini sanmiyorum
Birsey sorucam sizlere. Benim 3ayda bir duzenli gittigim bir dahiliye doktorum var. Tsh ti insulin direnciydi kolestroldu sekerdi filan kontrol altinda tutuyoruz. Gebelik istedigimi bildigi icin bana foliben isimli folik asitte verdi. Neyse Gecen ay gittigim ve bana catlatma ignesi veren doktor foliben bitincr infolic combi kullan gunde 2 kez dedi. Bu ilaci arastirdim. Cok kisiye gebe kalmasinda yardimci olmus. Nasil olduysa anlamadim gercide. Sizler folik asit kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangisini onerdi doktorlariniz?
evet canim hayirlisi olsun. en azindan ne oldugu kesinlesti :)Hayirlisi olsun canim regl olabilmekte onemli
evet canim öyle yapiyorum ocaga hazirlik artikvuslatahasretim hayirlisi olsun canim. Hic uzme kendini. Hemen yeni aya adapte ol :)
Aminnn amin inşaallahAmiin sizlerden de Allah razı olsun canım, hepimizin kucağı bir an önce dolsun inşallah
silik görünüyor cizgi canim catlatma ignesimi oldun sen ? bi taraftan iyi vücudun erken atiyor yumurtayi catlatip cikiyor icinden yan etkilerini fazla yasamiyorsun daha erkenmis ama insallah hayirli haberler verirsin bizeyaaa ben yine dayanamadim kızlar yapmayacam dedim ama malesef kayinvalidem i doktora gotrdum ilaç verdiler eczaneden alınca ilaçları biranda kendimi test alırken buldum ya off yapmayacaktım ama dayanamadim geçen ay 5. gün yapmıştım bundan daha koyuydu bu ay 4. gün bugün yaptım çok silik cıktı acaba hcg hormonu cabuk mu atıyor vücuttan Eki Görüntüle 2203652
Kuzum benim de senin gibi günüm pek belli olmuyor, bekliyorum bakalım, ama artık pek sanmıyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun :)sagol canim hayirlisi olsun ne zaman vaktiyse o zaman gelsin :) ay sende olsun sende positif ciksin insallah daha adet olmadin bakalim umut var daha sende canim
Ben de doktorumun şiddetle tavsiye etmesi üzerine uzun zamandır inofolic combi kullanıyorum canım. Çok etkili bi folik asit. Kaliteli yumurtlamayı sağlıyomuş, insülin direncini dengeliyomuş. Biraz fiyatı yüksek ama yapıcak bi şey yokBirsey sorucam sizlere. Benim 3ayda bir duzenli gittigim bir dahiliye doktorum var. Tsh ti insulin direnciydi kolestroldu sekerdi filan kontrol altinda tutuyoruz. Gebelik istedigimi bildigi icin bana foliben isimli folik asitte verdi. Neyse Gecen ay gittigim ve bana catlatma ignesi veren doktor foliben bitincr infolic combi kullan gunde 2 kez dedi. Bu ilaci arastirdim. Cok kisiye gebe kalmasinda yardimci olmus. Nasil olduysa anlamadim gercide. Sizler folik asit kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangisini onerdi doktorlariniz?
Ay burda sen de yazmışsın canımcım :) doktorun önermiş zaten kesin kullan bence U UmutluKarTanesiCanim bende infolic combi kullaniyorum 3 aydır. sağolsun A AloeeVeraa dan duydum. Doktoruma sordum o da kullan dedi.
Sıvı alımına bağlı değişiyodur kuzum. Etkisi azalmış görünüyo, inşallah artık gerçek pozitifi görürsünyaaa ben yine dayanamadim kızlar yapmayacam dedim ama malesef kayinvalidem i doktora gotrdum ilaç verdiler eczaneden alınca ilaçları biranda kendimi test alırken buldum ya off yapmayacaktım ama dayanamadim geçen ay 5. gün yapmıştım bundan daha koyuydu bu ay 4. gün bugün yaptım çok silik cıktı acaba hcg hormonu cabuk mu atıyor vücuttan Eki Görüntüle 2203652
Evet kuzum çatlama iğnesi vuruldum inşalalh kuzum insallah vücuttan cikmasimi erkensilik görünüyor cizgi canim catlatma ignesimi oldun sen ? bi taraftan iyi vücudun erken atiyor yumurtayi catlatip cikiyor icinden yan etkilerini fazla yasamiyorsun daha erkenmis ama insallah hayirli haberler verirsin bize
ınsalalh canm ya rabbim nasip eder inşalalh geçen ay daha belirgindiSıvı alımına bağlı değişiyodur kuzum. Etkisi azalmış görünüyo, inşallah artık gerçek pozitifi görürsün
Her ay değişiyodur vücudun işleyişine bağlı canımınsalalh canm ya rabbim nasip eder inşalalh geçen ay daha belirgindi
anladım canmHer ay değişiyodur vücudun işleyişine bağlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?