Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum çatlama iğnesi vuruldum inşalalh kuzum insallah vücuttan cikmasimi erken
testi yapman erken canim daha 5.-6. gündesin daha yumurta döllenip rahime gelip bebeginin kani seninkiyle karisana kadar zaman alir insallah birazcik daha sabret bir haftaya kadar daha belli olur insallah

testi yapman erken canim daha 5.-6. gündesin daha yumurta döllenip rahime gelip bebeginin kani seninkiyle karisana kadar zaman alir insallah birazcik daha sabret bir haftaya kadar daha belli olur insallah
canm ben bebek varmi yok.u diye yapmadım ki insalah o zamanda bu şekilde çıkar

ben de folidoce diye bir folikasit kullanıyorum b12 vitamini de varmış içinde ama inofolic combi pcos hastaları içinmiş özellikle. keşke doktor bana da bu ilaçtan verseymiş :/ bundan sonra inofolic kullanayım ben de..

Kullaniyorum canim benim ...ocak ayina hazirlik... esimede e vitamini ve kecoboynuzu özü ve gunde 2 3 muza devam.
Valla bomba gibi hazırlanıyoruz maşallah :) artık en azından ocakta güzel sonucu alalım, valla çok uğraşıyoruz

Evet canım inofolic daha çok pcos lular içinmiş onlarda çok işe yarıyomuş, işin garibi bende pcos da yok :) doktorum kaliteli yumurtlama sağladığı için hamile kalmayı kolaylaştırabiliyo dedi, sen de faydasını görürsün dedi. Sen de pcos da varsa bence doktoruna danışarak kullanabilirsin kuzum

Bu infolic Combi bende duydum Salı günü soracağım doktora aklımda etkili bir folik asitmiş

Valla adamin gidisi cikti.bebek istedigimide ogrendi kabir suali soruyor
Kaçınılmaz son oldu desene :) aslında iyi gidiyodun ondan habersiz ama işte bi yerde patlak verdi. Olsun şimdi çalışmalar daha iyi olur bence :)

Kaçınılmaz son oldu desene :) aslında iyi gidiyodun ondan habersiz ama işte bi yerde patlak verdi. Olsun şimdi çalışmalar daha iyi olur bence :)

Tam tersi canim calismalar cocuk icin diye şartlandiran sadece bendim şimdi esimde ayni strese girdi... sperm testi aşılama işi girince mecbur kaldim

Tam tersi canim calismalar cocuk icin diye şartlandiran sadece bendim şimdi esimde ayni strese girdi... sperm testi aşılama işi girince mecbur kaldim
Aslında haklısın şartlanınca stres oluyo insanda ama belki bilmesi de iyi olur, doktorluk durumlarda beraber gidip konuşursunuz canım. Destek sonuçta insana

evet canım, ben de bu ilacı isteyeceğim yaa.. ama biraz pahalı sanki ve 1 kutuda sadece 20 kapsül var. günde 2 kez içsen 10 gün sürer ayda 3 kutu demek bu

Artik iyi aksamlar diyorm tatlim anca bakabiliyorm:) eve giderken alcam bakalim sabah idrari iyi sonc vrrit diyolar sabah denerim

Aslında haklısın şartlanınca stres oluyo insanda ama belki bilmesi de iyi olur, doktorluk durumlarda beraber gidip konuşursunuz canım. Destek sonuçta insana

Esim cok utaniyor o yüzden hep kapıda bekliyor.sperm testine giderken görseydin kıpkırmızıydı.kesimhaneye giden koyun gibiydi

evet canım, ben de bu ilacı isteyeceğim yaa.. ama biraz pahalı sanki ve 1 kutuda sadece 20 kapsül var. günde 2 kez içsen 10 gün sürer ayda 3 kutu demek bu

Canim doktor günde 1 tane veriyor.evet biraz pahalı hatta ilk aldigimda evde kutuya baktim 20tane var hayal kirikligina ugradim insan 30 tane bari koyarda 1 ay bari yeter dedim

Kizlar selam kusura bakmayn hpsini okuyamadim kivraniyorm servstede tele baknca midem bulaniyo hastalk uzermden gtmiyo. Kafama ne takildi bu ay taze transfer oldm ben yani vucudum bisuru hormon yuklendi ve 2 ctlatma ignedi oldum etkisi surer mi acaba ya bide hel kullanigorm sabah aksam vajinadn progestrn iceeiyo oda kafam corba oldu karnima bakilrsa hormon patlamasi oldum cnku:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…