- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.481
testi yapman erken canim daha 5.-6. gündesin daha yumurta döllenip rahime gelip bebeginin kani seninkiyle karisana kadar zaman alir insallah birazcik daha sabret bir haftaya kadar daha belli olur insallahEvet kuzum çatlama iğnesi vuruldum inşalalh kuzum insallah vücuttan cikmasimi erken
evet hayirlisi olsun canim haber ver bize insallah benim yerime de sende olsun bu ayKuzum benim de senin gibi günüm pek belli olmuyor, bekliyorum bakalım, ama artık pek sanmıyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun :)
Ay burda sen de yazmışsın canımcım :) doktorun önermiş zaten kesin kullan bence @UmutluKarTanesi
canm ben bebek varmi yok.u diye yapmadım ki insalah o zamanda bu şekilde çıkartesti yapman erken canim daha 5.-6. gündesin daha yumurta döllenip rahime gelip bebeginin kani seninkiyle karisana kadar zaman alir insallah birazcik daha sabret bir haftaya kadar daha belli olur insallah
Ben de doktorumun şiddetle tavsiye etmesi üzerine uzun zamandır inofolic combi kullanıyorum canım. Çok etkili bi folik asit. Kaliteli yumurtlamayı sağlıyomuş, insülin direncini dengeliyomuş. Biraz fiyatı yüksek ama yapıcak bi şey yok
Valla bomba gibi hazırlanıyoruz maşallah :) artık en azından ocakta güzel sonucu alalım, valla çok uğraşıyoruzKullaniyorum canim benim ...ocak ayina hazirlik... esimede e vitamini ve kecoboynuzu özü ve gunde 2 3 muza devam.
Çok bekleyince adet öyle oluyor kurulanlar iyi bişey bu tabiGunaydin kizlar karnimin icinde 3.dunya savası var (cok şükür)..içim dışım çıktı resmen parça döküyorum oluk oluk.iyi birseydir insallah
Evet canım inofolic daha çok pcos lular içinmiş onlarda çok işe yarıyomuş, işin garibi bende pcos da yok :) doktorum kaliteli yumurtlama sağladığı için hamile kalmayı kolaylaştırabiliyo dedi, sen de faydasını görürsün dedi. Sen de pcos da varsa bence doktoruna danışarak kullanabilirsin kuzumben de folidoce diye bir folikasit kullanıyorum b12 vitamini de varmış içinde ama inofolic combi pcos hastaları içinmiş özellikle. keşke doktor bana da bu ilaçtan verseymiş :/ bundan sonra inofolic kullanayım ben de..
Valla bomba gibi hazırlanıyoruz maşallah :) artık en azından ocakta güzel sonucu alalım, valla çok uğraşıyoruz
Bu infolic Combi bende duydum Salı günü soracağım doktora aklımda etkili bir folik asitmişBirsey sorucam sizlere. Benim 3ayda bir duzenli gittigim bir dahiliye doktorum var. Tsh ti insulin direnciydi kolestroldu sekerdi filan kontrol altinda tutuyoruz. Gebelik istedigimi bildigi icin bana foliben isimli folik asitte verdi. Neyse Gecen ay gittigim ve bana catlatma ignesi veren doktor foliben bitincr infolic combi kullan gunde 2 kez dedi. Bu ilaci arastirdim. Cok kisiye gebe kalmasinda yardimci olmus. Nasil olduysa anlamadim gercide. Sizler folik asit kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangisini onerdi doktorlariniz?
Kaçınılmaz son oldu desene :) aslında iyi gidiyodun ondan habersiz ama işte bi yerde patlak verdi. Olsun şimdi çalışmalar daha iyi olur bence :)Valla adamin gidisi cikti.bebek istedigimide ogrendi kabir suali soruyor
Kaçınılmaz son oldu desene :) aslında iyi gidiyodun ondan habersiz ama işte bi yerde patlak verdi. Olsun şimdi çalışmalar daha iyi olur bence :)
Aslında haklısın şartlanınca stres oluyo insanda ama belki bilmesi de iyi olur, doktorluk durumlarda beraber gidip konuşursunuz canım. Destek sonuçta insanaTam tersi canim calismalar cocuk icin diye şartlandiran sadece bendim şimdi esimde ayni strese girdi... sperm testi aşılama işi girince mecbur kaldim
Evet canım inofolic daha çok pcos lular içinmiş onlarda çok işe yarıyomuş, işin garibi bende pcos da yok :) doktorum kaliteli yumurtlama sağladığı için hamile kalmayı kolaylaştırabiliyo dedi, sen de faydasını görürsün dedi. Sen de pcos da varsa bence doktoruna danışarak kullanabilirsin kuzum
Artik iyi aksamlar diyorm tatlim anca bakabiliyorm:) eve giderken alcam bakalim sabah idrari iyi sonc vrrit diyolar sabah denerimGunaydin kizlarr.
Morasigi kuzum bence bu aksam degilde yarin gun icinde patlat bi test sen
vuslatahasretim @Wonder-woman sizler nasilsiniz bugun? Haydi ikinizde bir test yapiverin gaari :) haberlerinizi bekliyoruz.
Anneyimbenanne35 artik bu ayda senden haber alicaz gibime geliyor. Guzel degerlendirmissiniz gunleri. Heyoo baslasin geri sayim
Aslında haklısın şartlanınca stres oluyo insanda ama belki bilmesi de iyi olur, doktorluk durumlarda beraber gidip konuşursunuz canım. Destek sonuçta insana
Artik iyi aksamlar diyorm tatlim anca bakabiliyorm:) eve giderken alcam bakalim sabah idrari iyi sonc vrrit diyolar sabah denerim
evet canım, ben de bu ilacı isteyeceğim yaa.. ama biraz pahalı sanki ve 1 kutuda sadece 20 kapsül var. günde 2 kez içsen 10 gün sürer ayda 3 kutu demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?