- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.501
Kizlar selam kusura bakmayn hpsini okuyamadim kivraniyorm servstede tele baknca midem bulaniyo hastalk uzermden gtmiyo. Kafama ne takildi bu ay taze transfer oldm ben yani vucudum bisuru hormon yuklendi ve 2 ctlatma ignedi oldum etkisi surer mi acaba ya bide hel kullanigorm sabah aksam vajinadn progestrn iceeiyo oda kafam corba oldukarnima bakilrsa hormon patlamasi oldum cnku:))
Evet canim oyle saglik onemli diyo insan bole seler yasayncaSen iyi olda canim gerisi onemli degil.evet benimde aklima geldi yarin regline 3 gün kaliyor ama bu ay 2 tane catlama ignesi oldun.istersen 1 2 gün daha bekle
canm kaçıncı gün bugunKizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Transferin 8. Gunu canim. Catlatma ignedi gibi degl hesap bunda daha erken oluyo. Bide 12 dk falan oldu daha belrgin oldu durdkca koyldu benim beyaz kaliyodu hep. Ama istr hormon olaylari sevinemedim 2 ctmatla ignesi olmstmcanm kaçıncı gün bugun
Canım bence sen test falan hiç kafanı bulandırma. Qü kasım da mis gibi kanda görürsün Allahın izniyle. Dinlen senKizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Transferin 8. Gunu canim. Catlatma ignedi gibi degl hesap bunda daha erken oluyo. Bide 12 dk falan oldu daha belrgin oldu durdkca koyldu benim beyaz kaliyodu hep. Ama istr hormon olaylari sevinemedim 2 ctmatla ignesi olmstm
Kizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Inss canim. 22 ekimde olmstum catlatma igneleriniAmannnn minnoşlar mi acaba ya icimden bu sefer oldu diyor canim.insallah bu ay yüzün güler
Inss canimmCanım bence sen test falan hiç kafanı bulandırma. Qü kasım da mis gibi kanda görürsün Allahın izniyle. Dinlen sen
Yumurtan catlamis herhalde canm onlar catlayan kabuklar heralde kuzumkızlar dün birliktelik oldu malum uyudum sabah uyanır uyanmaz duş aldım ama lavabodaykrn pecetye yapskan seffaf akıntı geldi ama 4. gün bugün ki doktor acele et 36 saati bekleme demisti acaba dün geceden kalanlarmi akti yumurtlama şeyi olamaz heralde demi kızlar ya A AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi Sevsev12 @UmutluKarTanesi
Inss canim. 22 ekimde olmstum catlatma ignelerini
Transfer gununden sora 5. Gunu embriyosu ise 10. Gun kanda cikiyo diyolar. Aynen dedigin gibi denk geliyo inss kuzum agzindanbal damliyo:))Biz catlama ignesinden 14 15 gün sonra sayiyoruzya sonucta igneden 1.5 gun sonra catliyor dolleniyor falan.seninde rahminde olacak aşamalar dış ortamda yapildi.bence 22ekimden hesaplanmasi lazim. Yani 15.gün gibi oluyor.bence hamilesin
Evet malesef kutuda 20 tane var canım. Pcosl lulara günde 2 tane kullandırıyolarmış ama ben de pcos olmadığı için günde 1 tane kullanmamı söyledi doktorum. Fiyat olarak 55 tl, sen ayda 3 kutu olarak hesaplarsan 165 tl yapıyo malesefevet canım, ben de bu ilacı isteyeceğim yaa.. ama biraz pahalı sanki ve 1 kutuda sadece 20 kapsül var. günde 2 kez içsen 10 gün sürer ayda 3 kutu demek bu
Tahmin edebiliyorum canım ya. Benim eşimde sperm örneği verirken günler öncesinden strese girdi mahvoldu, o gün o kadar stresle verdi ki onu anlatamam. Onlar için de zor tabiEsim cok utaniyor o yüzden hep kapıda bekliyor.sperm testine giderken görseydin kıpkırmızıydı.kesimhaneye giden koyun gibiydi
Kuzuum bence kesin bebişler orada :) 10 kasıma nerdeyse 3 gün kaldı, idrarda çıkar zaten artık gebelik olunca ki bence kesin var diyorum. Valla benim bile yüreğim dayanmıyo, cuma güzel haberi vermeni bekliyorum :)Kizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Canım benim çatlatma iğnelerinin üzerinden de 16 gün geçmiş etkisi kalmaz bu zamana bence. Dualarım seninleeInss canim. 22 ekimde olmstum catlatma ignelerini
Ben şimdi fark ettim 22 ekimdeyse etkisi kalmamıştır ki, benim de iğne 23 ekim direk tek çıkıyor :) oldu bu sefer Allahın izniyle cuma günü de netleşir mis olurInss canimm
Inss tatlim ya hayatmda ilk defa silikde olsa bisi gordum igne etkiside olsa guzel bi hismis. Inss guzel haberler alirim dualariniz bnle olsn cuma aksami yazcam size:)Canım benim çatlatma iğnelerinin üzerinden de 16 gün geçmiş etkisi kalmaz bu zamana bence. Dualarım seninlee
Iste ben 2 catlatma olmstm o dusundurdu bide jel kullaniyorm. Ama etkisi surse 10.gun kandada cikmazki 10 gun sora verin diyolar. Inss tatlim nasibimde vardir inss inanmak istiyorm artik. Guzel gonlunuze saglik hepimiz ciftleri gorelim bu ayBen şimdi fark ettim 22 ekimdeyse etkisi kalmamıştır ki, benim de iğne 23 ekim direk tek çıkıyor :) oldu bu sefer Allahın izniyle cuma günü de netleşir mis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?