Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Transferin 8. Gunu canim. Catlatma ignedi gibi degl hesap bunda daha erken oluyo. Bide 12 dk falan oldu daha belrgin oldu durdkca koyldu benim beyaz kaliyodu hep. Ama istr hormon olaylari sevinemedim 2 ctmatla ignesi olmstm
Valla kuzum tuttu bence bebiş içini ferah tut

Inss tatlim ya hayatmda ilk defa silikde olsa bisi gordum igne etkiside olsa guzel bi hismis. Inss guzel haberler alirim dualariniz bnle olsn cuma aksami yazcam size:)
Sabırsızlıkla bekliyoruz canım güzel haberini :)

Sagol tatlim ins yine sifirlari gormem ve igne hormon etkileri degildir inss cok korkuyorm belrti yok cnku. Ara sira adet agrisi oluyo bide
Adet ağrısı olması güzel bi şey, bu zaten hamileliğin de büyük belirtisi canım. Şişkinlik falan da vardı sende, o da bence çok önemli belirti. Hadi hayırlısı inşallah

Adet ağrısı olması güzel bi şey, bu zaten hamileliğin de büyük belirtisi canım. Şişkinlik falan da vardı sende, o da bence çok önemli belirti. Hadi hayırlısı inşallah
Evet oyle diyorlar nezaman agrisi ben regl oldum da:) o sisknlk oyle bole degl fenayim hormon yuklemelerinden dolayiyms sivi birkmesi oluyoms karinda. Hayirlisi kuzum inss

Cnm hayirli olsun bence 3.hamilemiz sensin igne etkisi felan kalmaz 15 gune zaten benimde testim boyle cikmisti hemen
Suan sevinemedm vala kani gormeden inanmiyorm canim falza hormon var vucudmda. Insss canim ya ins katilirim araniza ve baskalarida eklensn cok istiyorm hepimizin olmasini:)

Ben şimdi fark ettim 22 ekimdeyse etkisi kalmamıştır ki, benim de iğne 23 ekim direk tek çıkıyor :) oldu bu sefer Allahın izniyle cuma günü de netleşir mis olur
Inss tatlim ya hayatmda ilk defa silikde olsa bisi gordum igne etkiside olsa guzel bi hismis. Inss guzel haberler alirim dualariniz bnle olsn cuma aksami yazcam size:)
Bende iğnenin etkisi 14. Gün geçmişti hem de öyle aman aman da su içmemiştim :) tuttu galibaaa yaaaa ayyyy çok sevindim :) çok heyecanlı bir süreç hemen cuma olsun :)

2 gündür giremedim canım çok geçmiş olsun inş hemen temizlenir de tekrar tedavine başlarsın aslında çok azla büyük değil ama adet olursan temizlenir diye düşünüyorum yada bir hap verir erir malesef kullandığımız ilaçlar kist yapabiliyor canını sıkmamaya çalış vardır bunda da hayır rabbim bizler içim doğru zamanı bekliyor

bal çörek otu tarçın macunu yiyorum sabah akşam, folik asit, çörek otu yağı ve balık yağı kullanıyorum günde 1 kez. parça parça o kadar çok şeye para harcıyoruz ki kızlar gerçekten bütçeyi zorlayabiliyor. yine de doktora danışacağım. uygun görürse alır kullanırım mutlaka.. ben doktorun inofolic combi vermediğini anlamıyorum gerçekten, pcos'um var zaten. önlerinde hazır olan ilaç kağıdını uzatıveriyorlar. onlar da bu işlerden kar sağlıyor herhalde..

Yok canim cnku 5 gibi wc gittm ilk idrar gitti:) gece zor uyudum cok korktum lekelenmem oldu devam etmemis sabah baktim aricam bugun doktoru olursa sole igne ysparz demslerdi korkuyorm bayada bi agrim var
Kesin bebeklerin yerleşiyo :) hem adet ağrısı gibi ağrın var, hem adetten bi kaç gün önce lekelenmen var bence bunların hepsi yerleşmeye işaret. Ama tabi doktorunu hemen ara ya da git iğne yapsınlar canım ihmal etme sakın

Çok haklısın her yere az az para harcıyoruz canım, her şeye bi umut deyip sarılıyoruz. Ama emeklerimizin karşılığını alıcaz bi gün, sabır sadece. Bal tarçın çörek otunu ben çok etkili buluyorum. İnofolic combiyi de bi danış sakınca görmezse bence ona başlayabilirsin canım, pco da olunca daha etkili olur bence. Doktorların çoğu böyle ya hiç umursamıyolar kolay geleni yapıyolar

Canım benim hayırlı olsun yeni tedavi sürecin. Gergin olma rahatla önce bi. Bak ne güzrl yeni umutlarla başlıyosun tedaviye, her şey güzel olucak. İnşallah rahim filmin de sorunsuz çıkar da daha çok rahatlarsın. Duaların seninle

Kuzım ben hiç çektirmedim rahim filmi ama burda çektiren arkadaşların anlattığına göre öyle bizim abarttıpımız gibi bir şey değil rabbim yardımcın olsun gerilme stres zaten bizi mahvediyor rahat ol inşaallah bir şey çıkmayacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…