- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.521
Valla kuzum tuttu bence bebiş içini ferah tutTransferin 8. Gunu canim. Catlatma ignedi gibi degl hesap bunda daha erken oluyo. Bide 12 dk falan oldu daha belrgin oldu durdkca koyldu benim beyaz kaliyodu hep. Ama istr hormon olaylari sevinemedim 2 ctmatla ignesi olmstm
Inss kuzum agzinizdan bal damliyo vala:) ins guzel haberlere ulasirimValla kuzum tuttu bence bebiş içini ferah tut
Sabırsızlıkla bekliyoruz canım güzel haberini :)Inss tatlim ya hayatmda ilk defa silikde olsa bisi gordum igne etkiside olsa guzel bi hismis. Inss guzel haberler alirim dualariniz bnle olsn cuma aksami yazcam size:)
Sagol tatlim ins yine sifirlari gormem ve igne hormon etkileri degildir inss cok korkuyorm belrti yok cnku. Ara sira adet agrisi oluyo bideSabırsızlıkla bekliyoruz canım güzel haberini :)
Adet ağrısı olması güzel bi şey, bu zaten hamileliğin de büyük belirtisi canım. Şişkinlik falan da vardı sende, o da bence çok önemli belirti. Hadi hayırlısı inşallahSagol tatlim ins yine sifirlari gormem ve igne hormon etkileri degildir inss cok korkuyorm belrti yok cnku. Ara sira adet agrisi oluyo bide
Evet oyle diyorlar nezaman agrisi ben regl oldum da:) o sisknlk oyle bole degl fenayim hormon yuklemelerinden dolayiyms sivi birkmesi oluyoms karinda. Hayirlisi kuzum inssAdet ağrısı olması güzel bi şey, bu zaten hamileliğin de büyük belirtisi canım. Şişkinlik falan da vardı sende, o da bence çok önemli belirti. Hadi hayırlısı inşallah
Kizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Suan sevinemedm vala kani gormeden inanmiyorm canim falza hormon var vucudmda. Insss canim ya ins katilirim araniza ve baskalarida eklensn cok istiyorm hepimizin olmasini:)Cnm hayirli olsun bence 3.hamilemiz sensin igne etkisi felan kalmaz 15 gune zaten benimde testim boyle cikmisti hemen
Suan sevinemedm vala kani gormeden inanmiyorm canim falza hormon var vucudmda. Insss canim ya ins katilirim araniza ve baskalarida eklensn cok istiyorm hepimizin olmasini:)
Yok canim cnku 5 gibi wc gittm ilk idrar gitti:) gece zor uyudum cok korktum lekelenmem olduGünaydin canim bu sabahta test yaptinmi
Ben şimdi fark ettim 22 ekimdeyse etkisi kalmamıştır ki, benim de iğne 23 ekim direk tek çıkıyor :) oldu bu sefer Allahın izniyle cuma günü de netleşir mis olur
Bende iğnenin etkisi 14. Gün geçmişti hem de öyle aman aman da su içmemiştim :) tuttu galibaaa yaaaa ayyyy çok sevindim :) çok heyecanlı bir süreç hemen cuma olsun :)Inss tatlim ya hayatmda ilk defa silikde olsa bisi gordum igne etkiside olsa guzel bi hismis. Inss guzel haberler alirim dualariniz bnle olsn cuma aksami yazcam size:)
2 gündür giremedim canım çok geçmiş olsun inş hemen temizlenir de tekrar tedavine başlarsın aslında çok azla büyük değil ama adet olursan temizlenir diye düşünüyorum yada bir hap verir erir malesef kullandığımız ilaçlar kist yapabiliyor canını sıkmamaya çalış vardır bunda da hayır rabbim bizler içim doğru zamanı bekliyorKizlar hastanedeydm bugun karn sisknligi sancisindan. Lokasit yuksek cikti. Ultrason istedi kistlerden senin agrilarin dedi ceken adam sagda solda kistler var kafayi yicem yumrtalar toplandi kistler ne ara oldu tutmadi kesinsag sol kist dolms moralm cok bozuldu. Yogun icerkli kist imaji izlenmstir yaziyo raporda. En buyugu 37x28mm mis cok buyk deglmi sizce
Evet malesef kutuda 20 tane var canım. Pcosl lulara günde 2 tane kullandırıyolarmış ama ben de pcos olmadığı için günde 1 tane kullanmamı söyledi doktorum. Fiyat olarak 55 tl, sen ayda 3 kutu olarak hesaplarsan 165 tl yapıyo malesef
Canim doktor günde 1 tane veriyor.evet biraz pahalı hatta ilk aldigimda evde kutuya baktim 20tane var hayal kirikligina ugradim insan 30 tane bari koyarda 1 ay bari yeter dedim
Kesin bebeklerin yerleşiyo :) hem adet ağrısı gibi ağrın var, hem adetten bi kaç gün önce lekelenmen var bence bunların hepsi yerleşmeye işaret. Ama tabi doktorunu hemen ara ya da git iğne yapsınlar canım ihmal etme sakınYok canim cnku 5 gibi wc gittm ilk idrar gitti:) gece zor uyudum cok korktum lekelenmem oldudevam etmemis sabah baktim aricam bugun doktoru olursa sole igne ysparz demslerdi korkuyorm bayada bi agrim var
Çok haklısın her yere az az para harcıyoruz canım, her şeye bi umut deyip sarılıyoruz. Ama emeklerimizin karşılığını alıcaz bi gün, sabır sadece. Bal tarçın çörek otunu ben çok etkili buluyorum. İnofolic combiyi de bi danış sakınca görmezse bence ona başlayabilirsin canım, pco da olunca daha etkili olur bence. Doktorların çoğu böyle ya hiç umursamıyolar kolay geleni yapıyolarbal çörek otu tarçın macunu yiyorum sabah akşam, folik asit, çörek otu yağı ve balık yağı kullanıyorum günde 1 kez. parça parça o kadar çok şeye para harcıyoruz ki kızlar gerçekten bütçeyi zorlayabiliyor. yine de doktora danışacağım. uygun görürse alır kullanırım mutlaka.. ben doktorun inofolic combi vermediğini anlamıyorum gerçekten, pcos'um var zaten. önlerinde hazır olan ilaç kağıdını uzatıveriyorlar. onlar da bu işlerden kar sağlıyor herhalde..
Canım benim hayırlı olsun yeni tedavi sürecin. Gergin olma rahatla önce bi. Bak ne güzrl yeni umutlarla başlıyosun tedaviye, her şey güzel olucak. İnşallah rahim filmin de sorunsuz çıkar da daha çok rahatlarsın. Duaların seninleGunaydin herkese. Bugun yeni doktora basliyoruz. Esimde yanimda izin aldi isten. Cok gerginim nedense. 14.00te randevum. Eger rahim ici filmini orda cektirme imkani olursa cektircem eger olmazsa hekimoglu goruntuleme merkezinde cektircem.350tlmis fiyati. Dua edin nolur tuplerde birsey cikmasin
Kuzım ben hiç çektirmedim rahim filmi ama burda çektiren arkadaşların anlattığına göre öyle bizim abarttıpımız gibi bir şey değil rabbim yardımcın olsun gerilme stres zaten bizi mahvediyor rahat ol inşaallah bir şey çıkmayacak canımGunaydin herkese. Bugun yeni doktora basliyoruz. Esimde yanimda izin aldi isten. Cok gerginim nedense. 14.00te randevum. Eger rahim ici filmini orda cektirme imkani olursa cektircem eger olmazsa hekimoglu goruntuleme merkezinde cektircem.350tlmis fiyati. Dua edin nolur tuplerde birsey cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?