- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.541
Çok haklısın her yere az az para harcıyoruz canım, her şeye bi umut deyip sarılıyoruz. Ama emeklerimizin karşılığını alıcaz bi gün, sabır sadece. Bal tarçın çörek otunu ben çok etkili buluyorum. İnofolic combiyi de bi danış sakınca görmezse bence ona başlayabilirsin canım, pco da olunca daha etkili olur bence. Doktorların çoğu böyle ya hiç umursamıyolar kolay geleni yapıyolar
Faydasını görürsün inşallah kullandıklarının canım. İnşallah bu kez büyüsün çatlasın yumurtalarıninşallah arkadaşım, emeklerimizin karşılığını inşallah alırız hayırlısıyla... en son gittiğimde yumurtam büyümemişti, reglim de yine gecikecek gibi.. bakalım hayırlısı..
İkinizede çok geçmiş olsun canım keşke yakın olsak daha çok destek oluruz kıyamam size yaaInsallah canim valla evden cikamiyorum.oglan bir koltukta ben bir koltukta ev revir gibi.3 gündür haslanmis tavuk ispanak yiyoruz ...
Hiç üzülme canım vakti zamanı gelince rabbi. bize bu duyguyu yaşatıcak inş. Olumlu düşünelim hamile değilsen en azından adet bari zamanında gelsin sökülsün ki kist falan oluşmasın ve tedavin olumlu yönde ilerlesinkizlar benim test yapmama gerek kalmadi gece adet oldumböyle olmasini bekliyordum zaten
Canım normal regl olabiliyormusun ben geçen ay klomen kullandım ya adetim sadece 2gün geldi oda yoğun değildiKizlar doktor gectigimiz cuma lekelenmem olunca bugun sokulur haftaya persembe rahim filmi cekelim biter ozamana dedi.ama ben daha dün regl oldum aradim doktoru anca cumaya biter erteleyelim dedim. O da normalde cumarteside çekiliyor ama ben bu cumartesi izinliyim cuma cekeriz dedi.ya benim tedavimin her onemli aşaması bu kadının izinli günlerine denk geliyor.reglin 3gun yogun 2 gun az az devam ediyor acaba birsey olurmu.
Baya belirgin canım çizgi inş olumludur da kanda da çıkarKizlar test yaptim ama net degil iste hormn etkisi olabilir kani bekliceksnz cumayi:)
Canım benim çıkmadı, bugün 16 günüm çift çizgi yok, regli olucam gibi ağrılar da o yönde, hasta olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Diğer arkdaşımız da tüp bebek tedavisi oldu, inşallah ondan güzel haberler alıcazBende iğnenin etkisi 14. Gün geçmişti hem de öyle aman aman da su içmemiştim :) tuttu galibaaa yaaaa ayyyy çok sevindim :) çok heyecanlı bir süreç hemen cuma olsun :)
Canım içine sinen bi doktor çok önemli, anlaşırsınız umarım. İlk gittiğim doktor sıkıntı nedir niye geldin diye bile sormadan kaç doğum yaptın sen diye sordu, daha yeni evlendim ben 2 ay oldu dedi dedim ee o zaman çocuk yapsana dedi. Manyak insanla uğraşmak gerçketen zor. Bu seferki tedavi süreçin güeş geçsin, bu ay son olsun inşallahGunaydin herkese. Bugun yeni doktora basliyoruz. Esimde yanimda izin aldi isten. Cok gerginim nedense. 14.00te randevum. Eger rahim ici filmini orda cektirme imkani olursa cektircem eger olmazsa hekimoglu goruntuleme merkezinde cektircem.350tlmis fiyati. Dua edin nolur tuplerde birsey cikmasin
Canım normal regl olabiliyormusun ben geçen ay klomen kullandım ya adetim sadece 2gün geldi oda yoğun değildi
İkinizede çok geçmiş olsun canım keşke yakın olsak daha çok destek oluruz kıyamam size yaa
Yok canim cnku 5 gibi wc gittm ilk idrar gitti:) gece zor uyudum cok korktum lekelenmem oldudevam etmemis sabah baktim aricam bugun doktoru olursa sole igne ysparz demslerdi korkuyorm bayada bi agrim var
Amin canim insallah. Gercekten cok haklisin. Ozellikle bu konuda doktorla aramizda ki iletisim cok onemli. Cok olumlu yorumlari vardi. Bakalim. Aksama yazarim yine. Cok tesekkur ederim destek icin.Canım içine sinen bi doktor çok önemli, anlaşırsınız umarım. İlk gittiğim doktor sıkıntı nedir niye geldin diye bile sormadan kaç doğum yaptın sen diye sordu, daha yeni evlendim ben 2 ay oldu dedi dedim ee o zaman çocuk yapsana dedi. Manyak insanla uğraşmak gerçketen zor. Bu seferki tedavi süreçin güeş geçsin, bu ay son olsun inşallah
Anladım canım benim ilk ayda 2gün geldi sonragelmedi bu ay tine başladım demekki sonradan daha kötü oluyor sana da çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendinide sancım dahada artmasınYok canim ben 3.klomen sonrasi yaklasik 2 ay regl olamadim .sökturucu igne ve hap verdi doktor çok yogun reglim parca doküyorum resmen
Hakkında hayırlısı olsun canım yılmak yok çalışmamalara devammm tatlımCanım benim çıkmadı, bugün 16 günüm çift çizgi yok, regli olucam gibi ağrılar da o yönde, hasta olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Diğer arkdaşımız da tüp bebek tedavisi oldu, inşallah ondan güzel haberler alıcaz
Tabiki hayırlısı olsun bekliyorum, vakti gelince olur inşallahHakkında hayırlısı olsun canım yılmak yok çalışmamalara devammm tatlım
inşallah açıktır tüplerin canım anestezili için mi bu fiyatGunaydin herkese. Bugun yeni doktora basliyoruz. Esimde yanimda izin aldi isten. Cok gerginim nedense. 14.00te randevum. Eger rahim ici filmini orda cektirme imkani olursa cektircem eger olmazsa hekimoglu goruntuleme merkezinde cektircem.350tlmis fiyati. Dua edin nolur tuplerde birsey cikmasin
Kızlar bana bi fikir olsanız. Normal de benim adet döngüm diye birşey yok, değişir. Hiç 28 günde olmadım. 30/32/35 diye gider. Çatlatma iğnesini 23 ekim de vuruldum. Bugün 16. Gün oluyor iğneyle. Sizin hastalıklarınız da kaçınca günde oldu? Yani adet sancım var belimde ve kasıklarımda hissediyorum normalde böyle olunca hemen oluverirdi. Test de bugünde denedim, hatta erken gebelik testi onda da çıkmadı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?