Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah arkadaşım, emeklerimizin karşılığını inşallah alırız hayırlısıyla... en son gittiğimde yumurtam büyümemişti, reglim de yine gecikecek gibi.. bakalım hayırlısı..

inşallah arkadaşım, emeklerimizin karşılığını inşallah alırız hayırlısıyla... en son gittiğimde yumurtam büyümemişti, reglim de yine gecikecek gibi.. bakalım hayırlısı..
Faydasını görürsün inşallah kullandıklarının canım. İnşallah bu kez büyüsün çatlasın yumurtaların

kizlar benim test yapmama gerek kalmadi gece adet oldum böyle olmasini bekliyordum zaten
Hiç üzülme canım vakti zamanı gelince rabbi. bize bu duyguyu yaşatıcak inş. Olumlu düşünelim hamile değilsen en azından adet bari zamanında gelsin sökülsün ki kist falan oluşmasın ve tedavin olumlu yönde ilerlesin

Canım normal regl olabiliyormusun ben geçen ay klomen kullandım ya adetim sadece 2gün geldi oda yoğun değildi

Bende iğnenin etkisi 14. Gün geçmişti hem de öyle aman aman da su içmemiştim :) tuttu galibaaa yaaaa ayyyy çok sevindim :) çok heyecanlı bir süreç hemen cuma olsun :)
Canım benim çıkmadı, bugün 16 günüm çift çizgi yok, regli olucam gibi ağrılar da o yönde, hasta olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Diğer arkdaşımız da tüp bebek tedavisi oldu, inşallah ondan güzel haberler alıcaz

Canım içine sinen bi doktor çok önemli, anlaşırsınız umarım. İlk gittiğim doktor sıkıntı nedir niye geldin diye bile sormadan kaç doğum yaptın sen diye sordu, daha yeni evlendim ben 2 ay oldu dedi dedim ee o zaman çocuk yapsana dedi. Manyak insanla uğraşmak gerçketen zor. Bu seferki tedavi süreçin güeş geçsin, bu ay son olsun inşallah

Canım normal regl olabiliyormusun ben geçen ay klomen kullandım ya adetim sadece 2gün geldi oda yoğun değildi

Yok canim ben 3.klomen sonrasi yaklasik 2 ay regl olamadim .sökturucu igne ve hap verdi doktor çok yogun reglim parca doküyorum resmen

Yok canim cnku 5 gibi wc gittm ilk idrar gitti:) gece zor uyudum cok korktum lekelenmem oldu devam etmemis sabah baktim aricam bugun doktoru olursa sole igne ysparz demslerdi korkuyorm bayada bi agrim var

Hemen dojtorunu ara canim müdahele eder hatta gece de olsa ara.ben oglunda lekelenme olmustu hemde 10haftalikken hemen acile gel dedi.1gece yattim dusuk önleyici igne falan yaptilar

Amin canim insallah. Gercekten cok haklisin. Ozellikle bu konuda doktorla aramizda ki iletisim cok onemli. Cok olumlu yorumlari vardi. Bakalim. Aksama yazarim yine. Cok tesekkur ederim destek icin.

Yok canim ben 3.klomen sonrasi yaklasik 2 ay regl olamadim .sökturucu igne ve hap verdi doktor çok yogun reglim parca doküyorum resmen
Anladım canım benim ilk ayda 2gün geldi sonragelmedi bu ay tine başladım demekki sonradan daha kötü oluyor sana da çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendinide sancım dahada artmasın

Hakkında hayırlısı olsun canım yılmak yok çalışmamalara devammm tatlım

Kızlar bana bi fikir olsanız. Normal de benim adet döngüm diye birşey yok, değişir. Hiç 28 günde olmadım. 30/32/35 diye gider. Çatlatma iğnesini 23 ekim de vuruldum. Bugün 16. Gün oluyor iğneyle. Sizin hastalıklarınız da kaçınca günde oldu? Yani adet sancım var belimde ve kasıklarımda hissediyorum normalde böyle olunca hemen oluverirdi. Test de bugünde denedim, hatta erken gebelik testi onda da çıkmadı bişey

inşallah açıktır tüplerin canım anestezili için mi bu fiyat

Canim ben onbinlerce yorum okudum.tam 15.günde regl olan cok az kişi var.genelde 17 18 19uncu günlerde regl olunuyor.bende ilk 2 klomen+catlama ignesi deneyimimde 17 ve 18.günler regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…