- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.561
Oldum canım 17. Günü idi oldum ben yanı tam regl günümde oldum ileri ya da erken bir tarih olmadı ama yani 1 Gün oldum sonra da hep leke geldi düzenim şaştı yaTabiki hayırlısı olsun bekliyorum, vakti gelince olur inşallahbu arada sen çatlatma iğnesi oldun mu kaçıncı gün hasta oldun?
ben 13. gün oldum canım neden acaba normalde de 15 ten önce olmam 16 17 yi bulduğu olur hattaCanim ben onbinlerce yorum okudum.tam 15.günde regl olan cok az kişi var.genelde 17 18 19uncu günlerde regl olunuyor.bende ilk 2 klomen+catlama ignesi deneyimimde 17 ve 18.günler regl oldum
Teşekkür ederim canım o zaman 20. Güne kadar benim de olmam lazım. Ona göre doktora giderimCanim ben onbinlerce yorum okudum.tam 15.günde regl olan cok az kişi var.genelde 17 18 19uncu günlerde regl olunuyor.bende ilk 2 klomen+catlama ignesi deneyimimde 17 ve 18.günler regl oldum
İşte benim tam bi regli günüm olmayınca ne zaman olurum ki diye merak sardı şimdi de. Normal şartlara göre kasıklarıma ağrı geldiği anda hasta olurum. Ağrıo ağrıo olmuoOldum canım 17. Günü idi oldum ben yanı tam regl günümde oldum ileri ya da erken bir tarih olmadı ama yani 1 Gün oldum sonra da hep leke geldi düzenim şaştı ya
ben 13. gün oldum canım neden acaba normalde de 15 ten önce olmam 16 17 yi bulduğu olur hatta
Bürün dengeyi bozuyor işte ya, zor süreçben 13. gün oldum canım neden acaba normalde de 15 ten önce olmam 16 17 yi bulduğu olur hatta
Canım o değişiyo herkesin döngüsüne göre ve iğne yapıldığı adetinin gününe göre. Ben ilk iğnemi adetin 11.gününde yapılmış ve o ay iğnenin 17.gün adet oldum. İkinci iğnemi 14.gün yapıldım ve o ay iğnenin 14.günü adet oldum. Zaten benim adet döngüm hep 28-29, o yüzden döngüm ne zamansa, ne zaman adet olmam gerekiyosa o zaman oldum hiç şaşmadıKızlar bana bi fikir olsanız. Normal de benim adet döngüm diye birşey yok, değişir. Hiç 28 günde olmadım. 30/32/35 diye gider. Çatlatma iğnesini 23 ekim de vuruldum. Bugün 16. Gün oluyor iğneyle. Sizin hastalıklarınız da kaçınca günde oldu? Yani adet sancım var belimde ve kasıklarımda hissediyorum normalde böyle olunca hemen oluverirdi. Test de bugünde denedim, hatta erken gebelik testi onda da çıkmadı bişey
Ben de çatlama sancısını 24 yaşadım, ona göre sayınca bugün 15 artık olmam lazım, sanırımYumurtan erken catlamistir
iğne olduğum aydı, tam saatiyle de hissetmiştim ama , neyse fena olmadı bekletmesindese erken geldi diye sevindimYumurtan erken catlamistir
Benim iğnem adetin 14. Günü oldu, bugün iğneden sonraki 15. Gün. Sancılar heran hasta olabilirim şeklin de. Sanırım Bu bir kaç gün içinde olmam lazım. Herhalde çatlatma iğnesiyle 35 i bulmaz. Bilemedim kafam karıştıCanım o değişiyo herkesin döngüsüne göre ve iğne yapıldığı adetinin gününe göre. Ben ilk iğnemi adetin 11.gününde yapılmış ve o ay iğnenin 17.gün adet oldum. İkinci iğnemi 14.gün yapıldım ve o ay iğnenin 14.günü adet oldum. Zaten benim adet döngüm hep 28-29, o yüzden döngüm ne zamansa, ne zaman adet olmam gerekiyosa o zaman oldum hiç şaşmadı
Tatlım birazcık zaman geçsin istersen kan testi yap benimde geçen ay ilkti biliyorum nasıl bir pskoloji olduğunu kaç kere test yaptım bilmiyorum sırf iki çizgiyi görmek için bile boşu boşuna 3-4 tane yapmıştımİşte benim tam bi regli günüm olmayınca ne zaman olurum ki diye merak sardı şimdi de. Normal şartlara göre kasıklarıma ağrı geldiği anda hasta olurum. Ağrıo ağrıo olmuo
Kan testini 10. Gün yaptırmıştım, tabi çıkmadı orda. En azından idrarda silik görsem yaptırırım da. olsa çıkardı şimdiye silik falan hiç bişey yok. Gitmek istemiyorum kana negatif çıkcak zaten diye :) olurum herhalde bi kaç güne, 20 , güne olmazsam o zaman baktırırımTatlım birazcık zaman geçsin istersen kan testi yap benimde geçen ay ilkti biliyorum nasıl bir pskoloji olduğunu kaç kere test yaptım bilmiyorum sırf iki çizgiyi görmek için bile boşu boşuna 3-4 tane yapmıştım
Aynen bende bu mantıkta idim bana da olacakmışım gibi geliyordu nitekim regl olmuştum da inşşşş sen olmazsın ama canım bebişin gelir inşaallahKan testini 10. Gün yaptırmıştım, tabi çıkmadı orda. En azından idrarda silik görsem yaptırırım da. olsa çıkardı şimdiye silik falan hiç bişey yok. Gitmek istemiyorum kana negatif çıkcak zaten diye :) olurum herhalde bi kaç güne, 20 , güne olmazsam o zaman baktırırım
Hepimizin bir an önce olsun canımAynen bende bu mantıkta idim bana da olacakmışım gibi geliyordu nitekim regl olmuştum da inşşşş sen olmazsın ama canım bebişin gelir inşaallah
Evet canım ilk iğnede hep soru işaretleri oluyo kafada. Şunu söyleyebilirim çatlatma iğnesi bence döngüyü değiştirmiyo kist falan olmadığı sürece. Yani 30-35 gün arasında oluyosun sanırım, yine o aralıkta gelir ama inşallah gelmez de bebiş vardır sürpriz yapıyodur :)Benim iğnem adetin 14. Günü oldu, bugün iğneden sonraki 15. Gün. Sancılar heran hasta olabilirim şeklin de. Sanırım Bu bir kaç gün içinde olmam lazım. Herhalde çatlatma iğnesiyle 35 i bulmaz. Bilemedim kafam karıştıilk denemede sanırım insan daha acemi ve daha panik oluyor, bakalım kaçıncı gün gelicek.
çok teşekkür ederim canım. Yorumların hep rahatlatıyor beni. O zaman 10 kasımı bekliyorum. Bebiş de varsa ben şok yaşarım o kadar negatife :)Evet canım ilk iğnede hep soru işaretleri oluyo kafada. Şunu söyleyebilirim çatlatma iğnesi bence döngüyü değiştirmiyo kist falan olmadığı sürece. Yani 30-35 gün arasında oluyosun sanırım, yine o aralıkta gelir ama inşallah gelmez de bebiş vardır sürpriz yapıyodur :)
İşte benim tam bi regli günüm olmayınca ne zaman olurum ki diye merak sardı şimdi de. Normal şartlara göre kasıklarıma ağrı geldiği anda hasta olurum. Ağrıo ağrıo olmuo
Teşekkür ederim, evet ben de okudum 14. Gün gelir diye ama bazen daha da geç geldiği durumlar olabiliyor sanki. Kanda baktırdım ama iğneden sonra 10. Gün biraz erken yaptırdım galiba, orda 1.95 çıkmıştı. Yarın da olmazsam cuma tekrar baktırıyım o zaman. Testlerde silik falan da çık adı hiç, ben de yoktur diye düşündüm, inşallah vardırarkadaşım benim de reglim çok düzensiz 2 buçuk 3 ayda regl olurum normalde. ama çatlatma iğnesinden sonra 15.gün pembe pembe geldi sonraki gün çoğaldı. yumurta çatlamasından 14 gün sonra regl olunur diye okumuştum ben nette. regl ne kadar düzensiz olursa olsun yumurta çatladıktan sonra 14.gün regl başlar imiş.. o yüzden umut var bebiş için. kanda baktırdın mı bilmiyorum ama baktır mutlaka
Benm iğne etkisi 11. günde bitmişti canm geçen ayTeşekkür ederim, evet ben de okudum 14. Gün gelir diye ama bazen daha da geç geldiği durumlar olabiliyor sanki. Kanda baktırdım ama iğneden sonra 10. Gün biraz erken yaptırdım galiba, orda 1.95 çıkmıştı. Yarın da olmazsam cuma tekrar baktırıyım o zaman. Testlerde silik falan da çık adı hiç, ben de yoktur diye düşündüm, inşallah vardır
nasilsn cnm. varmi gelismeleerBenm iğne etkisi 11. günde bitmişti canm geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?