Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldum canım 17. Günü idi oldum ben yanı tam regl günümde oldum ileri ya da erken bir tarih olmadı ama yani 1 Gün oldum sonra da hep leke geldi düzenim şaştı ya
İşte benim tam bi regli günüm olmayınca ne zaman olurum ki diye merak sardı şimdi de. Normal şartlara göre kasıklarıma ağrı geldiği anda hasta olurum. Ağrıo ağrıo olmuo

Canım o değişiyo herkesin döngüsüne göre ve iğne yapıldığı adetinin gününe göre. Ben ilk iğnemi adetin 11.gününde yapılmış ve o ay iğnenin 17.gün adet oldum. İkinci iğnemi 14.gün yapıldım ve o ay iğnenin 14.günü adet oldum. Zaten benim adet döngüm hep 28-29, o yüzden döngüm ne zamansa, ne zaman adet olmam gerekiyosa o zaman oldum hiç şaşmadı

Benim iğnem adetin 14. Günü oldu, bugün iğneden sonraki 15. Gün. Sancılar heran hasta olabilirim şeklin de. Sanırım Bu bir kaç gün içinde olmam lazım. Herhalde çatlatma iğnesiyle 35 i bulmaz. Bilemedim kafam karıştı ilk denemede sanırım insan daha acemi ve daha panik oluyor, bakalım kaçıncı gün gelicek.

İşte benim tam bi regli günüm olmayınca ne zaman olurum ki diye merak sardı şimdi de. Normal şartlara göre kasıklarıma ağrı geldiği anda hasta olurum. Ağrıo ağrıo olmuo
Tatlım birazcık zaman geçsin istersen kan testi yap benimde geçen ay ilkti biliyorum nasıl bir pskoloji olduğunu kaç kere test yaptım bilmiyorum sırf iki çizgiyi görmek için bile boşu boşuna 3-4 tane yapmıştım

Kan testini 10. Gün yaptırmıştım, tabi çıkmadı orda. En azından idrarda silik görsem yaptırırım da. olsa çıkardı şimdiye silik falan hiç bişey yok. Gitmek istemiyorum kana negatif çıkcak zaten diye :) olurum herhalde bi kaç güne, 20 , güne olmazsam o zaman baktırırım

Aynen bende bu mantıkta idim bana da olacakmışım gibi geliyordu nitekim regl olmuştum da inşşşş sen olmazsın ama canım bebişin gelir inşaallah

Aynen bende bu mantıkta idim bana da olacakmışım gibi geliyordu nitekim regl olmuştum da inşşşş sen olmazsın ama canım bebişin gelir inşaallah
Hepimizin bir an önce olsun canım cidden zormuş ya hasta olmayı beklemek bile ayrı stres hissedemiyoruz ki işte var mı yok mu, ilaçların etkisi yüzünden. Teşekkür ederim canım desteğin için

Evet canım ilk iğnede hep soru işaretleri oluyo kafada. Şunu söyleyebilirim çatlatma iğnesi bence döngüyü değiştirmiyo kist falan olmadığı sürece. Yani 30-35 gün arasında oluyosun sanırım, yine o aralıkta gelir ama inşallah gelmez de bebiş vardır sürpriz yapıyodur :)

çok teşekkür ederim canım. Yorumların hep rahatlatıyor beni. O zaman 10 kasımı bekliyorum. Bebiş de varsa ben şok yaşarım o kadar negatife :)

arkadaşım benim de reglim çok düzensiz 2 buçuk 3 ayda regl olurum normalde. ama çatlatma iğnesinden sonra 15.gün pembe pembe geldi sonraki gün çoğaldı. yumurta çatlamasından 14 gün sonra regl olunur diye okumuştum ben nette. regl ne kadar düzensiz olursa olsun yumurta çatladıktan sonra 14.gün regl başlar imiş.. o yüzden umut var bebiş için. kanda baktırdın mı bilmiyorum ama baktır mutlaka

Teşekkür ederim, evet ben de okudum 14. Gün gelir diye ama bazen daha da geç geldiği durumlar olabiliyor sanki. Kanda baktırdım ama iğneden sonra 10. Gün biraz erken yaptırdım galiba, orda 1.95 çıkmıştı. Yarın da olmazsam cuma tekrar baktırıyım o zaman. Testlerde silik falan da çık adı hiç, ben de yoktur diye düşündüm, inşallah vardır

Benm iğne etkisi 11. günde bitmişti canm geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…