- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.581
Kuzum kasik agrım var bugün 5. gün ıgnede bakalım nasip.olur isnallah sne neler yapiyosnnasilsn cnm. varmi gelismeleer
ay o cok zor ya. bende vitamin kullaniorm simdi. bi an once regl olmayi bekliormKuzum kasik agrım var bugün 5. gün ıgnede bakalım nasip.olur isnallah sne neler yapiyosn
Inss canimcm:)Bende iğnenin etkisi 14. Gün geçmişti hem de öyle aman aman da su içmemiştim :) tuttu galibaaa yaaaa ayyyy çok sevindim :) çok heyecanlı bir süreç hemen cuma olsun :)
Sagolasn canim daha iyim bakalim2 gündür giremedim canım çok geçmiş olsun inş hemen temizlenir de tekrar tedavine başlarsın aslında çok azla büyük değil ama adet olursan temizlenir diye düşünüyorum yada bir hap verir erir malesef kullandığımız ilaçlar kist yapabiliyor canını sıkmamaya çalış vardır bunda da hayır rabbim bizler içim doğru zamanı bekliyor
Hadi hayirli olsn kuzumyeni baslangiclar guzel haberlere vesile olsun:) gonlunu ferah tut temiz cikacak allahn iznyle. Sagol buarada destegn icin devami gelmedi aradim doktorumu ignr oldm bugunfe onlem amacliGunaydin herkese. Bugun yeni doktora basliyoruz. Esimde yanimda izin aldi isten. Cok gerginim nedense. 14.00te randevum. Eger rahim ici filmini orda cektirme imkani olursa cektircem eger olmazsa hekimoglu goruntuleme merkezinde cektircem.350tlmis fiyati. Dua edin nolur tuplerde birsey cikmasin
Evet bu teste göre benimki de bitmiş, işte hasta olıyım diye bekliyoruö hergün sancı falan ped koyuyorum yok :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBenm iğne etkisi 11. günde bitmişti canm geçen ay
Ya dusununcede oylr aslinda ama sorasnda hrp husran yasadk die inan hevedlenemiyorm:) inss kuzum. Aradm sabahtn hemen zaten igne ol onlem olsn dedi devami gelmemd korkms dedi iste oldm 1 hfta koruyoms zaten. Nasip allahtn olmicaksa zatn olmaz olacaksada o nasip ettktn sora olurKesin bebeklerin yerleşiyo :) hem adet ağrısı gibi ağrın var, hem adetten bi kaç gün önce lekelenmen var bence bunların hepsi yerleşmeye işaret. Ama tabi doktorunu hemen ara ya da git iğne yapsınlar canım ihmal etme sakın
Cok sagol bitanem 9. Gundeym bbgn. Cuma aksamini bekleyn bebegm:)tatlım kaçıncı günün bugün transferin ne zaman tahlil vereceksin kuzum ya çok.merak ediyorum seninMorasigi
Kuzum geçen ay benm iğnenin 18. günü geldi adetimEvet bu teste göre benimki de bitmiş, işte hasta olıyım diye bekliyoruö hergün sancı falan ped koyuyorum yok :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ayyy heyecan dorukta güzle haberini bekliyorum bebegimCok sagol bitanem 9. Gundeym bbgn. Cuma aksamini bekleyn bebegm:)
Gercekten cok onemli kizlar U UmutluKarTanesi ins mrmun kalirsn cok ilgili herked hastanede cok ilgili ameliythanesine girfm ciktm servs oda hemsirelerini gordm ilgiyi burda dogum yaparm ksmetse dedm:) adamin bi pazari var tatil ondada ben hastanedeydm ya hemen doktorumu aradilar oglunu tiyatroya gotrms acamadi yazdi whatsptn .sonuclari atnca cikip aradi hemen sagolsn yoksa rahatlayamazdm benCanım içine sinen bi doktor çok önemli, anlaşırsınız umarım. İlk gittiğim doktor sıkıntı nedir niye geldin diye bile sormadan kaç doğum yaptın sen diye sordu, daha yeni evlendim ben 2 ay oldu dedi dedim ee o zaman çocuk yapsana dedi. Manyak insanla uğraşmak gerçketen zor. Bu seferki tedavi süreçin güeş geçsin, bu ay son olsun inşallah
Inss canimmm:)
Teşekkür ederim, evet ben de okudum 14. Gün gelir diye ama bazen daha da geç geldiği durumlar olabiliyor sanki. Kanda baktırdım ama iğneden sonra 10. Gün biraz erken yaptırdım galiba, orda 1.95 çıkmıştı. Yarın da olmazsam cuma tekrar baktırıyım o zaman. Testlerde silik falan da çık adı hiç, ben de yoktur diye düşündüm, inşallah vardır
Ya seni kacirdim ben tatlim test mi yaptin :) genelde yogun agrilar olnca bikacgune geliyo. Inss gelmez regl falan yaa cok merak ettm smdi seni. 15. Gundemisn ignedn soraEvet bu teste göre benimki de bitmiş, işte hasta olıyım diye bekliyoruö hergün sancı falan ped koyuyorum yok :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Kuzum zaten bebiş varsa bilr herkesin döngüsü farklı ona göre çıkıyo. Yani senin döngüne göre varsa bile henüz çıkmaması normal. İnşallah vardır da güzel haberi alırız senden :) rahatlatmak için söylemiyorum canım benim gerçekler bunlar :)çok teşekkür ederim canım. Yorumların hep rahatlatıyor beni. O zaman 10 kasımı bekliyorum. Bebiş de varsa ben şok yaşarım o kadar negatife :)
Sen içini ferah tut canım, aynen dediğin gibi nasip her şey. Korkma dua et, iniallah sonucun olumlu diye düşünüyorum benYa dusununcede oylr aslinda ama sorasnda hrp husran yasadk die inan hevedlenemiyorm:) inss kuzum. Aradm sabahtn hemen zaten igne ol onlem olsn dedi devami gelmemd korkms dedi iste oldm 1 hfta koruyoms zaten. Nasip allahtn olmicaksa zatn olmaz olacaksada o nasip ettktn sora olur
Sagol canim destegn icn inss bu sefer olurSen içini ferah tut canım, aynen dediğin gibi nasip her şey. Korkma dua et, iniallah sonucun olumlu diye düşünüyorum ben
Canım sen kendi heycanına çok normal, ben dün de bügün de yaptık test silik falan yok bişey. İğneyi 23 ekim de sabah vuruldum, bugün 16. Gün. Normalde de düzenli değildir adetim acaba ne zaman olur ki diye arada kaldım doktora gitcem ona göre, işten izin alcam falan. Benim o ağrılarım hiç bitmesi nerdeyse. Nırmalde kasıklarıma gelince ağrım hemen hastalığım başlar ama yokYa seni kacirdim ben tatlim test mi yaptin :) genelde yogun agrilar olnca bikacgune geliyo. Inss gelmez regl falan yaa cok merak ettm smdi seni. 15. Gundemisn ignedn sora
Anladm kuzum ben yasadklarmla kendimden gectim bide grip oldm kusura bakma valaCanım sen kendi heycanına çok normal, ben dün de bügün de yaptık test silik falan yok bişey. İğneyi 23 ekim de sabah vuruldum, bugün 16. Gün. Normalde de düzenli değildir adetim acaba ne zaman olur ki diye arada kaldım doktora gitcem ona göre, işten izin alcam falan. Benim o ağrılarım hiç bitmesi nerdeyse. Nırmalde kasıklarıma gelince ağrım hemen hastalığım başlar ama yokilk tedavim o yüzden de bilemiyorum nasıl olduğunu sizlere sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?