Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolasn canim daha iyim bakalim

Hadi hayirli olsn kuzumyeni baslangiclar guzel haberlere vesile olsun:) gonlunu ferah tut temiz cikacak allahn iznyle. Sagol buarada destegn icin devami gelmedi aradim doktorumu ignr oldm bugunfe onlem amacli

Ya dusununcede oylr aslinda ama sorasnda hrp husran yasadk die inan hevedlenemiyorm:) inss kuzum. Aradm sabahtn hemen zaten igne ol onlem olsn dedi devami gelmemd korkms dedi iste oldm 1 hfta koruyoms zaten. Nasip allahtn olmicaksa zatn olmaz olacaksada o nasip ettktn sora olur

Gercekten cok onemli kizlar U UmutluKarTanesi ins mrmun kalirsn cok ilgili herked hastanede cok ilgili ameliythanesine girfm ciktm servs oda hemsirelerini gordm ilgiyi burda dogum yaparm ksmetse dedm:) adamin bi pazari var tatil ondada ben hastanedeydm ya hemen doktorumu aradilar oglunu tiyatroya gotrms acamadi yazdi whatsptn .sonuclari atnca cikip aradi hemen sagolsn yoksa rahatlayamazdm ben

o testler pek güvenilir değil arkadaşım, sen kan tahlilini yaptır mutlaka ve güzel düşün.. benim çok düzensizdir ama iğneden sonra 15.gün regl oldum. inşallah gebesindir hayırlısıyla :)

Evet bu teste göre benimki de bitmiş, işte hasta olıyım diye bekliyoruö hergün sancı falan ped koyuyorum yok :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ya seni kacirdim ben tatlim test mi yaptin :) genelde yogun agrilar olnca bikacgune geliyo. Inss gelmez regl falan yaa cok merak ettm smdi seni. 15. Gundemisn ignedn sora

çok teşekkür ederim canım. Yorumların hep rahatlatıyor beni. O zaman 10 kasımı bekliyorum. Bebiş de varsa ben şok yaşarım o kadar negatife :)
Kuzum zaten bebiş varsa bilr herkesin döngüsü farklı ona göre çıkıyo. Yani senin döngüne göre varsa bile henüz çıkmaması normal. İnşallah vardır da güzel haberi alırız senden :) rahatlatmak için söylemiyorum canım benim gerçekler bunlar :)

Sen içini ferah tut canım, aynen dediğin gibi nasip her şey. Korkma dua et, iniallah sonucun olumlu diye düşünüyorum ben

Ya seni kacirdim ben tatlim test mi yaptin :) genelde yogun agrilar olnca bikacgune geliyo. Inss gelmez regl falan yaa cok merak ettm smdi seni. 15. Gundemisn ignedn sora
Canım sen kendi heycanına çok normal, ben dün de bügün de yaptık test silik falan yok bişey. İğneyi 23 ekim de sabah vuruldum, bugün 16. Gün. Normalde de düzenli değildir adetim acaba ne zaman olur ki diye arada kaldım doktora gitcem ona göre, işten izin alcam falan. Benim o ağrılarım hiç bitmesi nerdeyse. Nırmalde kasıklarıma gelince ağrım hemen hastalığım başlar ama yok ilk tedavim o yüzden de bilemiyorum nasıl olduğunu sizlere sordum :)

Anladm kuzum ben yasadklarmla kendimden gectim bide grip oldm kusura bakma vala belkide gebesindir ins umit keslmz ya gec de tutanabiliyo. Regl gelene kadr umitleniyodum hep sora gusran yasiyodm. Adet duzenszligide bu durumlarda kotu iste canim gercktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…