- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.601
Tatlım clifediye bir macun var onu araştırsana kullanan yorumlar çok güzelCanım sen kendi heycanına çok normal, ben dün de bügün de yaptık test silik falan yok bişey. İğneyi 23 ekim de sabah vuruldum, bugün 16. Gün. Normalde de düzenli değildir adetim acaba ne zaman olur ki diye arada kaldım doktora gitcem ona göre, işten izin alcam falan. Benim o ağrılarım hiç bitmesi nerdeyse. Nırmalde kasıklarıma gelince ağrım hemen hastalığım başlar ama yokilk tedavim o yüzden de bilemiyorum nasıl olduğunu sizlere sordum :)
İnşallah canım beklemekten başka çare yok, o zaman inşallah olmam da bebişin ağrılarıdır. Valla ilk buraya yazcam.Kuzum zaten bebiş varsa bilr herkesin döngüsü farklı ona göre çıkıyo. Yani senin döngüne göre varsa bile henüz çıkmaması normal. İnşallah vardır da güzel haberi alırız senden :) rahatlatmak için söylemiyorum canım benim gerçekler bunlar :)
Bugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
Canım benim yumurtalarım tembelmiş, normal bi adet düzenim de tok malesef. Ama bakarım dediğim macuna sağol :)Tatlım clifediye bir macun var onu araştırsana kullanan yorumlar çok güzel
Bence sen adet olunca da döngünü ovulasyon testi ile takip et en sağlıklısı
Kuzum zaten bebiş varsa bilr herkesin döngüsü farklı ona göre çıkıyo. Yani senin döngüne göre varsa bile henüz çıkmaması normal. İnşallah vardır da güzel haberi alırız senden :) rahatlatmak için söylemiyorum canım benim gerçekler bunlar :)
Canım benim yumurtalarım tembelmiş, normal bi adet düzenim de tok malesef. Ama bakarım dediğim macuna sağol :)
Canımmm çok sevindim yaaaa ne güzel maşallah inşaallah hormon testlerinde de bir sıkıntı çıkmaz tatlım hayırlısıyla hamişşşş olursunBugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
O macunla hamile kalanlar adet olamayıp düzelmelerin yorumu çok fazla Öner’i ile aldım başlayacağım bende de tembellik var ama doktor bana eski çatlayan yumurta duruyor dedi yeni yumurtan Yok dedi kullanmadımCanım benim yumurtalarım tembelmiş, normal bi adet düzenim de tok malesef. Ama bakarım dediğim macuna sağol :)
Kuzum rahim filmi çekildikten sonra daha rahat oluyor diyorlar hep, belki senin de öyle olurBenimde adet düzenim yok canim 2 3 gün sonra rahim filmi cekilicem.dojtor cekildigimiz ayda ilac yok kendiliginden olmasini denicez dedi.dedi de ben regl olamiyorumki ...offfff offf
Kuzum sorun çıkmamasına çok sevindim :) inşallh güzel haberlerini de alıcaz. Normal içerim su aslında çok da fazla değil sanırım. Bekliyorum bakalımMerhabalar,ben geldiiiiim. Oncelikle @betiboop anestezili degildide buna agrisiz çekim diyorlardi. 10 dkda halloldu. Regl iken cektigim agri gibi sancilandi sadece. Sonucuda hemen verdiler. Islem esnasinda yapan bayan adim adim anlatti. Cok rahatlatti. Eger ki istanbulda isen tavsiye ederim.
Wonder-woman canim cok su icen biriysen eger idrarda sonuc almak daha zor oluyormus diye duydum ben. Senin durumunda acikcasi gelene kadar kirmizilar umudunu kaybetme derim. Inan ki umut olsun yahut moral olsun diye demiyorum. Cuma gunune kadar bekleyip kesin sonucu alirsin kanımca :)
Morasigi kuzumm cuma gunu icin dua edicem. Buralari senlendireceksin umarim ki :) cok sevindim daha iyi olmana ve de.
Imm değişik bişeymiş o zaman, bakıyım bi araştırıyım ben de sağol canım :)O macunla hamile kalanlar adet olamayıp düzelmelerin yorumu çok fazla Öner’i ile aldım başlayacağım bende de tembellik var ama doktor bana eski çatlayan yumurta duruyor dedi yeni yumurtan Yok dedi kullanmadım
Hadi gecmis olsun gozun aydin ohh kurtildn kuzum:) cok iyi fiystmd bu arada helal sana iyi bulmssn. Sonuc nasi . Inss canimmm:)Merhabalar,ben geldiiiiim. Oncelikle @betiboop anestezili degildide buna agrisiz çekim diyorlardi. 10 dkda halloldu. Regl iken cektigim agri gibi sancilandi sadece. Sonucuda hemen verdiler. Islem esnasinda yapan bayan adim adim anlatti. Cok rahatlatti. Eger ki istanbulda isen tavsiye ederim.
Wonder-woman canim cok su icen biriysen eger idrarda sonuc almak daha zor oluyormus diye duydum ben. Senin durumunda acikcasi gelene kadar kirmizilar umudunu kaybetme derim. Inan ki umut olsun yahut moral olsun diye demiyorum. Cuma gunune kadar bekleyip kesin sonucu alirsin kanımca :)
Morasigi kuzumm cuma gunu icin dua edicem. Buralari senlendireceksin umarim ki :) cok sevindim daha iyi olmana ve de.
Ayy cok sevindim bitanem emindim cunku memnun kalacagindan:) bnde bayldm cok seviyorm doktorumu. Gercekci bikere para icin yapmiyo isini cok sevetk yapiyo bebeklere asik. Elektrik ve enerji i tutmasi cok onemli cok sevindm seni adina cok iti empati yapiyo kadn doktorlarn anlamadgini o anliyo sagolsn:) adam pazar gunu tiyatrodan cikip aradi allah razi olsun. Hemsireleri de cok tatli herseyi uzun uzun anlatiyolar hapi nasi icicen flaan. Arada arayip soruyodm bisiler hep ilgiyle cvpliyorlar tez zmaanda guzel sonuclara ulas inss:))Bugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
Ona gtmeyr baslaynca inanmistm olacagina cok iyi moral veriyo sagolsn:) sen nezaman gidicen randevulsrni solede denk gelirsek tanisalim tatlim:)Bugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
Senin kistler sokuluyozaman tatlim iyi bisi aslinda. Regl btmesi lazim film icin canim bitince ilk 3 gun icnde mi ne diyolardiKizlar iyi aksamlarrrr doktoru aradim simdi çok yogun kanamam var yarin kesilecek gibi degil ama cuma günü rahim filmini çekelim diye ısrar ediyor.cumartesi izinliymis illa regl bittikten sonraki günmü çekiliyor pazartesiye kalsa olmazmi acaba cok mu geç olur çünkü cuma günü biter gibi geliyor.aaaaaa olmasam dert olduktan sobra kesilmesem dert şasirdim valla.
Benim 5 kasimda bitti. 2 gun sonra bugun cekildi film. Anestezili degildi. Ama oyle cok buyuk aci,agri cekmedim. Regl gununun ilk gunu cekilen ilac icmek zorunda birakan siddette bir agri oldu ama 15 20 saniye surdu. Sonrasindada hafif bir agri oldu ama korkulacak birsey yokmus bana gore. Gerci herkesin tepkisi farkli oluyor dedi ceken hanım. Hic bise hissetmeyende oluyomus. Daha siddetli hissedende.Kizlar iyi aksamlarrrr doktoru aradim simdi çok yogun kanamam var yarin kesilecek gibi degil ama cuma günü rahim filmini çekelim diye ısrar ediyor.cumartesi izinliymis illa regl bittikten sonraki günmü çekiliyor pazartesiye kalsa olmazmi acaba cok mu geç olur çünkü cuma günü biter gibi geliyor.aaaaaa olmasam dert olduktan sobra kesilmesem dert şasirdim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?