- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.621
Haftaya carsamba gunu kontrole cagirdi hem kan tahlillerine bakicakmis hemde yumurta takibi dedi. Biliyor musun senin sayende buldum bu doktoru ben. Yoksa hic aklima gelmezdi ordaki doktorlari incelemek. Allah razi olsun. Valla denk gelirsek tanisalim. Bende cok isterim kuzumm.Ona gtmeyr baslaynca inanmistm olacagina cok iyi moral veriyo sagolsn:) sen nezaman gidicen randevulsrni solede denk gelirsek tanisalim tatlim:)
Ay bitti gitti kurtuldn oh sevindm. Bu doktor direk film istiyo zatn zaman kayni olmasn die. Ben hicbisi hissetmeyenlerdenim canim:) 5 dk yatiriyo ya bittktn sora bnde kadin bisiler alip gelcek sandm gecms olsn hadi bitti dedi ben sok :)Benim 5 kasimda bitti. 2 gun sonra bugun cekildi film. Anestezili degildi. Ama oyle cok buyuk aci,agri cekmedim. Regl gununun ilk gunu cekilen ilac icmek zorunda birakan siddette bir agri oldu ama 15 20 saniye surdu. Sonrasindada hafif bir agri oldu ama korkulacak birsey yokmus bana gore. Gerci herkesin tepkisi farkli oluyor dedi ceken hanım. Hic bise hissetmeyende oluyomus. Daha siddetli hissedende.
Keske guzel selere sebep olabilsem kuzum benim. Banada bi tanidik onerdi sagolsn netten arastrdm instgram baktm:) tanisiym oyle anlarm dedm sora baglandm. Baslasn bakalim takibe ins onlarla olur senin tatlim. Benimde bu ay tutarsa doktorumn basarisi olacak acikcasi:)Haftaya carsamba gunu kontrole cagirdi hem kan tahlillerine bakicakmis hemde yumurta takibi dedi. Biliyor musun senin sayende buldum bu doktoru ben. Yoksa hic aklima gelmezdi ordaki doktorlari incelemek. Allah razi olsun. Valla denk gelirsek tanisalim. Bende cok isterim kuzumm.
Benim 5 kasimda bitti. 2 gun sonra bugun cekildi film. Anestezili degildi. Ama oyle cok buyuk aci,agri cekmedim. Regl gununun ilk gunu cekilen ilac icmek zorunda birakan siddette bir agri oldu ama 15 20 saniye surdu. Sonrasindada hafif bir agri oldu ama korkulacak birsey yokmus bana gore. Gerci herkesin tepkisi farkli oluyor dedi ceken hanım. Hic bise hissetmeyende oluyomus. Daha siddetli hissedende.
Takplere regl gunune gore cagriyo hafta icine gidyodm bnde hep. Bakalm bundn sora nasi cagirir beni haber veririm sana canim. Yalnz randevular cok yogun her gittiginde sekreteri varya leyla ona yazdir randevunu mtlaka zatn nekadr sora gelmn gerektgini soleyp yaziyolarda aklnda bulnsnHaftaya carsamba gunu kontrole cagirdi hem kan tahlillerine bakicakmis hemde yumurta takibi dedi. Biliyor musun senin sayende buldum bu doktoru ben. Yoksa hic aklima gelmezdi ordaki doktorlari incelemek. Allah razi olsun. Valla denk gelirsek tanisalim. Bende cok isterim kuzumm.
Ins agrn sizin kanamn olmaz cnaim sorasinda gozunu kapa ac biticek iste dusunme gic madem bayilcan:)) dusun benden 13 yumrta toplandi anestezili uyandgmda hersy bitmsti filmi gic dusnme bile kisack bisi rahat olmaya bakBana anestezili yapikacak dedi doktorum ama nasil olucak bilmiyorum
Ins agrn sizin kanamn olmaz cnaim sorasinda gozunu kapa ac biticek iste dusunme gic madem bayilcan:)) dusun benden 13 yumrta toplandi anestezili uyandgmda hersy bitmsti filmi gic dusnme bile kisack bisi rahat olmaya bak
Merhaba canim. Vakit ayirip dusundugun icin cok tesekkur ederim. Allah bagislasn masallah. Cok dogru soluyorsn. Bugun dusuk onleyici igne yapildi. Yarn kan testine karar verdm bnde. Cok sagolun:)Merhaba sizi umutlandırmak gibi olucak ama dün yaptığınız teste göre bence pozitif sonuçlanacak. Nacizane tavsiyem cumayı beklemeden yarın sabah bir test daha yapmanız . Ben 4 hamilelik yaşadım çok şükür bir kızım var ama . 2 hamileliğimde hemen test yapmadım sizin gibi hatta birinde adet gecikmesi sanıp 7 gün gecikmeyle test yaptım ve geç kalındığı için kurtarılamadı malesef . Bence biraz erken test yapmakta fayda var , herhangi bir düşük riski varsa erken tanı ve tedaviye başlanabilir . İçimde güzel umutlar var size dair
Canım bariz belli bu gün kaçıncı günündü transferden sonra yaaa o kar mutlu oldum ki hadi inş bebisler geliyor rabbim seninle olsun yüzünü güldürsün inşallahCanlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Hamdolsun arkadaşım en kısa süre de de bebeğin kucağına al inşallah gerisi bekleme olmuş :)Bugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
Hadi inşallah ben dedim sıradaki haber senin :)Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Tatlım benim 11-12 kasım gibi bat. Ama bugün ara ara ciddi bel ve kasık ağrım var anlamadım 1-2 gün erken mi gelcek acaba.Fistik senin bat ne zaman...birde mesela ben bu ay ilaclarla regl oldumya bu ay yumurtlamicakmiyim
Ya kuzum maşallah diyorum şu tabloya çok güzell :) bence kesin gibi bi şey, bebişler burdayız diyo. İğne etkisi olsa silikleşir seninki hiç silik değil dünkü de bugünkü de belli. Hatta kanda rahat 100 falan çıkar değerin belki daha fazlaCanlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Süper bi görüntü canım maşallah inşallah kanlada netleşicek, akşam bu kadar çıkıyorsa, iğne etkisi değildir artık :)Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
9. Gun canimm inss guzel haber alirim eksik olma guzel dusncelern icin sagol hepimiz sevinelim:)Canım bariz belli bu gün kaçıncı günündü transferden sonra yaaa o kar mutlu oldum ki hadi inş bebisler geliyor rabbim seninle olsun yüzünü güldürsün inşallah
Bugun daha belrgn cikti kuzum ahh inss yaa:)Ya kuzum maşallah diyorum şu tabloya çok güzell :) bence kesin gibi bi şey, bebişler burdayız diyo. İğne etkisi olsa silikleşir seninki hiç silik değil dünkü de bugünkü de belli. Hatta kanda rahat 100 falan çıkar değerin belki daha fazla
Inss canimcim ins :) evt cok zor 5 gun geckmsti bekleyp deli olmstm olsada baslasm die olmasi ayri olmamasi agri dertSüper bi görüntü canım maşallah inşallah kanlada netleşicek, akşam bu kadar çıkıyorsa, iğne etkisi değildir artık :)bu arada diğer msja dönemedim. Keşke tutmadıysa biran önce hasta olsam, hasta olmayı beklemek de ayrı yıpratıcı bişeymiş
var var çok şükür bebiş ler varrrr maşallah subhanallah kuzum çok sukurCanlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?