- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.641
inss cnaim benim:)Hadi inşallah ben dedim sıradaki haber senin :)
Kan olmadn bisi diemiyorm iste guvenemiyorm inss kuzumm:)var var çok şükür bebiş ler varrrr maşallah subhanallah kuzum çok sukur
Smsi mi yumrtlama olck yani canim. Bende eve almstm gecen ay bi iki deneym dedm hep alakasz gnlerde farkli seler icktk anlamadm bu ovulasyon testi isini ben hic:)) A AloeeVeraa daha deneymli bu konuda:)Bende size bişey soracağım Pazartesi adetimde 3.gün gittim doktora zaten bitmişti kanamam yoktu doktor yumurtan kalmış çatlamış öyle yeni yumurta da Yok dedi neyse ben bugün ovulasyon testi yaptım ikiside kıpmırmızı kalan yumurta öyle yapar mı ki ya
Amin canim senden naber:) aa iyi mi geliyomus bu konulara da korktmstur o brni hep:) sifali saglikli bisi ama hep methini duydm insanlardankizlar guzel haberlerinizi alalim bunay allahin izni ile, nasilsiniz nasil gidio tedaviler. ben 25 kasimda hacamata basliyorum :)
Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
evet cnm aidin salih gercek tip kitabindada onerio. bende baslicm bakalm. cnm regl olmayi bekliorum. calisiorum rutin. ekstra baglama kursina gidiorum o kdrAmin canim senden naber:) aa iyi mi geliyomus bu konulara da korktmstur o brni hep:) sifali saglikli bisi ama hep methini duydm insanlardan
Ben de 1 ay kullandım canım ovulasyon, baya bi araştırmıştım. Çatlamak üzereyken ikisi de koyu çıkıyo canım. Ya da hamilelikte de öyle oluyomuş. Çatlamayan yumurta mı acaba çatlıycak dicem ama o da olamaz iyice büyüdüyse çatlamaz. Yeniden yumurtluyo olabilirsin ya da bebiş vardır canım :)Smsi mi yumrtlama olck yani canim. Bende eve almstm gecen ay bi iki deneym dedm hep alakasz gnlerde farkli seler icktk anlamadm bu ovulasyon testi isini ben hic:)) A AloeeVeraa daha deneymli bu konuda:)
Hacamatı hep duyuyorum canım herkese şifa oluyo, inşallah çok iyi gelir. Ben korkuyorum ondan biraz, bi de hiç doğru düzgün yapan bi yer bilmiyorum. Sen kime ya da nereye yaptırcaksın canımkizlar guzel haberlerinizi alalim bunay allahin izni ile, nasilsiniz nasil gidio tedaviler. ben 25 kasimda hacamata basliyorum :)
Ayy ins sifa olur canim. Cok iyi yapmssn baska bisile ilgilrnmrk kafani dagitirevet cnm aidin salih gercek tip kitabindada onerio. bende baslicm bakalm. cnm regl olmayi bekliorum. calisiorum rutin. ekstra baglama kursina gidiorum o kdr
Ya önceki evliliğim kötüydü hapla hamile kaldım şimdiçok istiyorum olmuyor nasıl bir sınavBen de 1 ay kullandım canım ovulasyon, baya bi araştırmıştım. Çatlamak üzereyken ikisi de koyu çıkıyo canım. Ya da hamilelikte de öyle oluyomuş. Çatlamayan yumurta mı acaba çatlıycak dicem ama o da olamaz iyice büyüdüyse çatlamaz. Yeniden yumurtluyo olabilirsin ya da bebiş vardır canım :)Pocahantass
Ya onu eşime söyledim oda bana onun zamanı var dedi araştırıyor zamanı siz öğrendiniz mi acabakizlar guzel haberlerinizi alalim bunay allahin izni ile, nasilsiniz nasil gidio tedaviler. ben 25 kasimda hacamata basliyorum :)
Ayyy kuzum benimm ama bariz belli bu sefer ki. Ayyy superr.Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
evet canim adet oldum iste ama zaten ilk denemede tutmasini pek beklemiyordum sadece istiyordum :) baska dr la tedaviye basladik sayilir bana yapmam gerekenleri söyledi insallah ocak basinda tekrar denicez bakalim o zaman ne olacak..Hiç üzülme canım vakti zamanı gelince rabbi. bize bu duyguyu yaşatıcak inş. Olumlu düşünelim hamile değilsen en azından adet bari zamanında gelsin sökülsün ki kist falan oluşmasın ve tedavin olumlu yönde ilerlesin
canim cok merak etmistim seni giremedim coktan. üzüldümCanım benim çıkmadı, bugün 16 günüm çift çizgi yok, regli olucam gibi ağrılar da o yönde, hasta olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Diğer arkdaşımız da tüp bebek tedavisi oldu, inşallah ondan güzel haberler alıcaz
canim benimde adetim hic düzenli olmadi simdiye kadar aynen senin dedigin gibi genelde daha uzun oluyor. normalde adet sancisi olur yarim gün sürerdi sonra hemen adet olurdum. ama catlatma ignesinden sonra ilk basta ara ara oldu adet sancisi sonra komple gecti bikac gün hic bise yoktu ondan tekrar basladi ama normalden daha hafifti agri rahatsiz etmedi az biseydi o da uzun sürdü ondan sonra adet oldu. galiba bu catlatma igneside biraz erteletiyor adet olmadi ve öncesindeki agri sürecide normalden daha uzun oluyor. bende tam anlamadim kendimde bunlari farkettim canim.Kızlar bana bi fikir olsanız. Normal de benim adet döngüm diye birşey yok, değişir. Hiç 28 günde olmadım. 30/32/35 diye gider. Çatlatma iğnesini 23 ekim de vuruldum. Bugün 16. Gün oluyor iğneyle. Sizin hastalıklarınız da kaçınca günde oldu? Yani adet sancım var belimde ve kasıklarımda hissediyorum normalde böyle olunca hemen oluverirdi. Test de bugünde denedim, hatta erken gebelik testi onda da çıkmadı bişey
canim bu beklemek insana gercekten cok stres yapiyor ve biz olmayalim diye düsünüyoruz ondan olmuyordu sanki. ben yeni doktorla konustum o zaman rahatladim hissettim gercekten iyi geldigini ve umut oldugunu. piskolojikman rahatladiltan 4 saat kadar sonra adet oldum. dr la konusmayi erteleseydim adet de birazcik daha ertelenirdi bence.Hepimizin bir an önce olsun canımcidden zormuş ya hasta olmayı beklemek bile ayrı stres hissedemiyoruz ki işte var mı yok mu, ilaçların etkisi yüzünden. Teşekkür ederim canım desteğin için
insallah cuma hayirli günde allah sana güzel haberler duymayi nasip etsin canimTeşekkür ederim, evet ben de okudum 14. Gün gelir diye ama bazen daha da geç geldiği durumlar olabiliyor sanki. Kanda baktırdım ama iğneden sonra 10. Gün biraz erken yaptırdım galiba, orda 1.95 çıkmıştı. Yarın da olmazsam cuma tekrar baktırıyım o zaman. Testlerde silik falan da çık adı hiç, ben de yoktur diye düşündüm, inşallah vardır
beklemesi cok zor ama canim ya :) valla burda birisi beklesin ben sanki kendiminmis gibi heycanlaniyorum bekliyorum. insallah hayirli haberler gelsin sendenCok sagol bitanem 9. Gundeym bbgn. Cuma aksamini bekleyn bebegm:)
insallah bebektendir canim agrilarin insallahİnşallah canım beklemekten başka çare yok, o zaman inşallah olmam da bebişin ağrılarıdır. Valla ilk buraya yazcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?