Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smsi mi yumrtlama olck yani canim. Bende eve almstm gecen ay bi iki deneym dedm hep alakasz gnlerde farkli seler icktk anlamadm bu ovulasyon testi isini ben hic:)) A AloeeVeraa daha deneymli bu konuda:)

Allahın izniyle var inşallah

Smsi mi yumrtlama olck yani canim. Bende eve almstm gecen ay bi iki deneym dedm hep alakasz gnlerde farkli seler icktk anlamadm bu ovulasyon testi isini ben hic:)) A AloeeVeraa daha deneymli bu konuda:)
Ben de 1 ay kullandım canım ovulasyon, baya bi araştırmıştım. Çatlamak üzereyken ikisi de koyu çıkıyo canım. Ya da hamilelikte de öyle oluyomuş. Çatlamayan yumurta mı acaba çatlıycak dicem ama o da olamaz iyice büyüdüyse çatlamaz. Yeniden yumurtluyo olabilirsin ya da bebiş vardır canım :) Pocahantass

kizlar guzel haberlerinizi alalim bunay allahin izni ile, nasilsiniz nasil gidio tedaviler. ben 25 kasimda hacamata basliyorum :)
Hacamatı hep duyuyorum canım herkese şifa oluyo, inşallah çok iyi gelir. Ben korkuyorum ondan biraz, bi de hiç doğru düzgün yapan bi yer bilmiyorum. Sen kime ya da nereye yaptırcaksın canım

Ya önceki evliliğim kötüydü hapla hamile kaldım şimdiçok istiyorum olmuyor nasıl bir sınav
Nasıl bir karmaşa bu nerden ne çıkaracağımı şaşırdım inşallah canım öyle bişey olsun hepinize yemek ısmarlayayım Boğaz’a karşı söz

Ayyy kuzum benimm ama bariz belli bu sefer ki. Ayyy superr. Kan sonucunu gormek icin sabirsizlaniyorummmm. Tabiikide dualarimiz seninle.

evet canim adet oldum iste ama zaten ilk denemede tutmasini pek beklemiyordum sadece istiyordum :) baska dr la tedaviye basladik sayilir bana yapmam gerekenleri söyledi insallah ocak basinda tekrar denicez bakalim o zaman ne olacak..

canim cok merak etmistim seni giremedim coktan. üzüldüm ben 18. günde adet oldum. cizgi cikmasi lazimdi sendede keske bi mucize olsa.. bozma moralini bende cok üzülmüstüm moralim bozulduydu ama yeni dr la konusunca iyi geldi bana yeni umut basladi. bi taraftan adet olunca kesinlesiyor ya insan rahatliyor. belirsizlik yoruyor cok. hayirlisi olsun hepimiz icin

canim benimde adetim hic düzenli olmadi simdiye kadar aynen senin dedigin gibi genelde daha uzun oluyor. normalde adet sancisi olur yarim gün sürerdi sonra hemen adet olurdum. ama catlatma ignesinden sonra ilk basta ara ara oldu adet sancisi sonra komple gecti bikac gün hic bise yoktu ondan tekrar basladi ama normalden daha hafifti agri rahatsiz etmedi az biseydi o da uzun sürdü ondan sonra adet oldu. galiba bu catlatma igneside biraz erteletiyor adet olmadi ve öncesindeki agri sürecide normalden daha uzun oluyor. bende tam anlamadim kendimde bunlari farkettim canim.

Hepimizin bir an önce olsun canım cidden zormuş ya hasta olmayı beklemek bile ayrı stres hissedemiyoruz ki işte var mı yok mu, ilaçların etkisi yüzünden. Teşekkür ederim canım desteğin için
canim bu beklemek insana gercekten cok stres yapiyor ve biz olmayalim diye düsünüyoruz ondan olmuyordu sanki. ben yeni doktorla konustum o zaman rahatladim hissettim gercekten iyi geldigini ve umut oldugunu. piskolojikman rahatladiltan 4 saat kadar sonra adet oldum. dr la konusmayi erteleseydim adet de birazcik daha ertelenirdi bence.

insallah cuma hayirli günde allah sana güzel haberler duymayi nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…