Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah sonuclarin güzel cikar seninde canim. bizimle paylasiyorsun güzel olaylari iyi geliyor olumlu yorumlar okumak :)

dualarimiz seninle canim. resimde 2. cizgi görünüyo gebelik testinde silik ciksa bile yinede positif sayiliyor diye biliyorum ben. hayirli haberler gelir insallah.

canim ben internette karistirirken okumustum bazen adete yakin beyin tekrar salgiliyormus o hormonu o yüzden cift cizgi cikabiliyormus.

sirayla görebildiklerime yazdim farkedemediklerim varsa kusura bakmayin canlarim.
cok merak ediyorum sizleri buraya giremesem bile hep aklimdasiniz dualarimdasiniz hepinize ayri ayri dua ediyorum.
güzel haberler gelsin insallah da moral olsun hepimiz sevinelim.
vakit buldukca girmeye calisacagim yogunluk basladi benimde artik..

Ins agrn sizin kanamn olmaz cnaim sorasinda gozunu kapa ac biticek iste dusunme gic madem bayilcan:)) dusun benden 13 yumrta toplandi anestezili uyandgmda hersy bitmsti filmi gic dusnme bile kisack bisi rahat olmaya bak

Sagol bitanem yapcak bisey yok zaten katlanicam

Canim benim var hemde ikiz çünkü regl öncesi çok belirgin kirmizi artik kan ver icimiz rahatlasin

Tatlım benim 11-12 kasım gibi bat. Ama bugün ara ara ciddi bel ve kasık ağrım var anlamadım 1-2 gün erken mi gelcek acaba.
Sen yine yumurtlarsın canım benim, yeter ki yumurta çatlasın kiste dönüşmesin

Valla istermisin bebis olsun eşin ameliyat olali baya oldu.kürler işe yaramistir insallah

Canim benim var hemde ikiz çünkü regl öncesi çok belirgin kirmizi artik kan ver icimiz rahatlasin
Inss kuzum ya sagol evet aksam gidicem bekleyemiyorm meraktn oldm:) kaynabam bnden heyecanli oda annemde gelcekms kan vermeye maaile gidicez gulcek millet:)))

Hepsi bi sinav iste yasadiklarimizin belkide kiymetini anlayip farkedelim istiyor rabbim hakknda tez zmaanda hayirlisi olsn canim inss

insallah bebektendir canim agrilarin insallah
Canım çoook teşekkür ederim. Ben sana ısrarla vardır yp yap diyordum. İlk tedavi acemiliği işte 14. 15. Gün olunur hasta diye düşünmüştüm. Sanırım benimki de ertrliyor şuan da. Gerçekten regli olmayı beklemek bile yoruyor insanı, hatta daha çok yoruyor. Bişey yok biliyorsun ama olmadıkça acaba diyorsun içinden. En grç haftasonu olur diye düşünüyorum, olmazsa da gitcez doktora olursa da gitcez artık yapcak bişey yok. Biraz kendimizi rahat bıraksak çok daha iyi olacak ama ben çok stres yaptım. Gerçelten kendimi gereginden fazla yıpratıyorum, daha ilk deneme de bu kadar yaparsam sonrasını düşünemiyorum. Dilerimi hiçbirimiz için süreç çooook uzamaz

Inss kuzum ya sagol evet aksam gidicem bekleyemiyorm meraktn oldm:) kaynabam bnden heyecanli oda annemde gelcekms kan vermeye maaile gidicez gulcek millet:)))

Canim eskiden ben kontrole giderken senin gibi annesi kocasi kaynanasi hepbirlijte gidenleri görünce bunlar delimi derdim.ama bu tedavi aşamalarina girince anladim.insanlar emek veriyor meyvedini yemek haklari..insallah gule oynaya çıkarsınız canim arkadasim hastaneden.hemen hamilelik takvimi ekle
Valla ben hamile kalsam ilk yapacagim takvim eklemek çok özeniyorum.

beklemesi cok zor ama canim ya :) valla burda birisi beklesin ben sanki kendiminmis gibi heycanlaniyorum bekliyorum. insallah hayirli haberler gelsin senden

Ben 25gün bekledim hayatimin en büyük sınavıydı.herhalde bu aydan ümit yok diye kendimi biraktigim günün sabahinda reglim geldi

Dimi dogri diyosun bide hasret emek olunca iste ole oluyo demek ki:) bidr tek cocuguz ya esmle annem ve kaynvalidemn ilk torunu olucak allah nasip ederse onlarda heyecanli bizim kadar :) tabi olmasi kadar saglikli devam etmeside onemli. Inss canim arkadasm inss nasip olur bu sevibci yasamak. Ay hic bilmiyorum o konuyu Anneyimbenanne35 ona sorariz yapmsti bikere:)

Kuzummmm bu pozitif ya ayyyyy ayyyy hemen yarın olsaaa çok güzel bir foto işte mutluluğun resmi

Dogdugunda eşinle senin suratina bakmiyacaklar...torunlari hayatlari oluyor.benim annemde gecenlerde alttan alttan sordu düsük yapmistin kizim sonrasinda varmiymis bir problem diye.kısaca 2.torun istiyor tabi bilmiyor benim çektiğim sıkıntıları

Bazı şeyler nasip galiba canım sınavdayız gibi resmen. İnşallah üstesinden gelicez hepsinin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin de yemek borcun olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…