- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.661
insallah sonuclarin güzel cikar seninde canim. bizimle paylasiyorsun güzel olaylari iyi geliyor olumlu yorumlar okumak :)Bugun ki macerami paylasmak istiyorum sizinle. Doktora bayildm. Kesinlikle bugune kadar gordugum en iyi kadin dogumcu idi. Karsisinda ki insana deger veren,dinleyen,bilgilendiren,aciklayan ve acayip pozitif enerjisi olan bir adamdi. Fsh,amh,lh ve prolaktin icin kan verdim. Amh daha once olculmustu ama birde bizim hastanemizde bakilsin dedi. Tupler icin hekimoglu goruntuleme merkezine gittim. Cok memnun kaldim ordanda. Verdikleri raporda bir problem yok gibi gorunuyor. Filmi ceken hanimda dedi herhangi bir sorun yok diye. Doktorumla haftaya carsamba gorusucem. Fakat bugune kadar ki yapilmis diger tahlillerime,esimin spermiogramina ve benim smeare baktiktan sonra jinokolojik muayene yaparakta kontrol etti. Hersey cok guzel gorunuyor dedi. Rahim boyu v.s guzelguzel anlatti :) e tuplerde acik. Cok sukur bin sukur. Kan tahlillerinde o fsh lh prolaktinde olumsuz birsey cikmazsa baskada bir sorun yok demektir. Cok mutlu oldum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen.
dualarimiz seninle canim. resimde 2. cizgi görünüyo gebelik testinde silik ciksa bile yinede positif sayiliyor diye biliyorum ben. hayirli haberler gelir insallah.Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
canim ben internette karistirirken okumustum bazen adete yakin beyin tekrar salgiliyormus o hormonu o yüzden cift cizgi cikabiliyormus.Bende size bişey soracağım Pazartesi adetimde 3.gün gittim doktora zaten bitmişti kanamam yoktu doktor yumurtan kalmış çatlamış öyle yeni yumurta da Yok dedi neyse ben bugün ovulasyon testi yaptım ikiside kıpmırmızı kalan yumurta öyle yapar mı ki ya
Ins agrn sizin kanamn olmaz cnaim sorasinda gozunu kapa ac biticek iste dusunme gic madem bayilcan:)) dusun benden 13 yumrta toplandi anestezili uyandgmda hersy bitmsti filmi gic dusnme bile kisack bisi rahat olmaya bak
Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Tatlım benim 11-12 kasım gibi bat. Ama bugün ara ara ciddi bel ve kasık ağrım var anlamadım 1-2 gün erken mi gelcek acaba.
Sen yine yumurtlarsın canım benim, yeter ki yumurta çatlasın kiste dönüşmesin
Inss canimm aynen oyle bnde birini okuyunca heyecanlaniyodm kendim gibi:)beklemesi cok zor ama canim ya :) valla burda birisi beklesin ben sanki kendiminmis gibi heycanlaniyorum bekliyorum. insallah hayirli haberler gelsin senden
Inss kuzum ya sagol evet aksam gidicem bekleyemiyorm meraktn oldm:) kaynabam bnden heyecanli oda annemde gelcekms kan vermeye maaile gidicez gulcek millet:)))Canim benim var hemde ikiz çünkü regl öncesi çok belirgin kirmizi artik kan ver icimiz rahatlasin
Inss sizlernde dedigi gibi cikar kuzum bnde cok sabirsizim:)Ayyy kuzum benimm ama bariz belli bu sefer ki. Ayyy superr.Kan sonucunu gormek icin sabirsizlaniyorummmm. Tabiikide dualarimiz seninle.
Sagol canim inss hayirli habrler veririmdualarimiz seninle canim. resimde 2. cizgi görünüyo gebelik testinde silik ciksa bile yinede positif sayiliyor diye biliyorum ben. hayirli haberler gelir insallah.
Hepsi bi sinav iste yasadiklarimizin belkide kiymetini anlayip farkedelim istiyor rabbim hakknda tez zmaanda hayirlisi olsn canim inssYa önceki evliliğim kötüydü hapla hamile kaldım şimdiçok istiyorum olmuyor nasıl bir sınav
Nasıl bir karmaşa bu nerden ne çıkaracağımı şaşırdım inşallah canım öyle bişey olsun hepinize yemek ısmarlayayım Boğaz’a karşı söz
Canım çoook teşekkür ederim. Ben sana ısrarla vardır yp yap diyordum. İlk tedavi acemiliği işte 14. 15. Gün olunur hasta diye düşünmüştüm. Sanırım benimki de ertrliyor şuan da. Gerçekten regli olmayı beklemek bile yoruyor insanı, hatta daha çok yoruyor. Bişey yok biliyorsun ama olmadıkça acaba diyorsun içinden. En grç haftasonu olur diye düşünüyorum, olmazsa da gitcez doktora olursa da gitcez artık yapcak bişey yok. Biraz kendimizi rahat bıraksak çok daha iyi olacak ama ben çok stres yaptım. Gerçelten kendimi gereginden fazla yıpratıyorum, daha ilk deneme de bu kadar yaparsam sonrasını düşünemiyorum. Dilerimi hiçbirimiz için süreç çooook uzamazinsallah bebektendir canim agrilarin insallah
Inss kuzum ya sagol evet aksam gidicem bekleyemiyorm meraktn oldm:) kaynabam bnden heyecanli oda annemde gelcekms kan vermeye maaile gidicez gulcek millet:)))
beklemesi cok zor ama canim ya :) valla burda birisi beklesin ben sanki kendiminmis gibi heycanlaniyorum bekliyorum. insallah hayirli haberler gelsin senden
Dimi dogri diyosun bide hasret emek olunca iste ole oluyo demek ki:) bidr tek cocuguz ya esmle annem ve kaynvalidemn ilk torunu olucak allah nasip ederse onlarda heyecanli bizim kadar :) tabi olmasi kadar saglikli devam etmeside onemli. Inss canim arkadasm inss nasip olur bu sevibci yasamak. Ay hic bilmiyorum o konuyuCanim eskiden ben kontrole giderken senin gibi annesi kocasi kaynanasi hepbirlijte gidenleri görünce bunlar delimi derdim.ama bu tedavi aşamalarina girince anladim.insanlar emek veriyor meyvedini yemek haklari..insallah gule oynaya çıkarsınız canim arkadasim hastaneden.hemen hamilelik takvimi ekle
Valla ben hamile kalsam ilk yapacagim takvim eklemek çok özeniyorum.
Kuzummmm bu pozitif ya ayyyyy ayyyy hemen yarın olsaaa çok güzel bir foto işte mutluluğun resmiCanlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Dimi dogri diyosun bide hasret emek olunca iste ole oluyo demek ki:) bidr tek cocuguz ya esmle annem ve kaynvalidemn ilk torunu olucak allah nasip ederse onlarda heyecanli bizim kadar :) tabi olmasi kadar saglikli devam etmeside onemli. Inss canim arkadasm inss nasip olur bu sevibci yasamak. Ay hic bilmiyorum o konuyuAnneyimbenanne35 ona sorariz yapmsti bikere:)
Bazı şeyler nasip galiba canım sınavdayız gibi resmen. İnşallah üstesinden gelicez hepsinin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin de yemek borcun olsun :)Ya önceki evliliğim kötüydü hapla hamile kaldım şimdiçok istiyorum olmuyor nasıl bir sınav
Nasıl bir karmaşa bu nerden ne çıkaracağımı şaşırdım inşallah canım öyle bişey olsun hepinize yemek ısmarlayayım Boğaz’a karşı söz
Kuzummmm bu pozitif ya ayyyyy ayyyy hemen çıksa şu test çok güzel bir foto işte mutluluğun resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?