Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla istermisin bebis olsun eşin ameliyat olali baya oldu.kürler işe yaramistir insallah
Ameliyatın 28.günü bugün canım. Spermler 72 günde ya da 3 ayda yenileniyomuş. Öyle bi şey olursa mucize olur valla, yıkarım buraları mutluluktan :) bu ay yumurtlana döneminde bir kez ilişki oldu canım o yüzden umut yok gibi ama diğer aylar biraz umudum artar artık

Gunaydin kizlar. Kan tahlili sonuclarima baktim internetten. Doktorla haftaya carsamba gorusucem. Az biraz arastirdim netten ama sizlerin fikirleri nedir?
Ft3 - 2.17
Ft4 - 1.36
Tsh - 2.45
Fsh - 7
Lh - 4.8
Prolaktin 7.8
Estradiol(E2) - 30

Gunaydin kizlar. Kan tahlili sonuclarima baktim internetten. Doktorla haftaya carsamba gorusucem. Az biraz arastirdim netten ama sizlerin fikirleri nedir?
Ft3 - 2.17
Ft4 - 1.36
Tsh - 2.45
Fsh - 7
Lh - 4.8
Prolaktin 7.8
Estradiol(E2) - 30
Maşallah canım hepsi süper nazar değmesin. Çok güzel sonuçların, hiçbir sıkıntı yok kuzum

arkadaşım sanki bebiş vaaarrr ay çok sevindim duygulandım... hayırlısıyla kanda da görürsün inşallahh..

kuzummm günaydın ne yaptin naislsin meraktayım valla

Ft3 - 2.17
Ft4 - 1.36
Tsh - 2.45
Fsh - 7
Lh - 4.8
Prolaktin 7.8
Estradiol(E2) - 30
Sonuçlar çok iyi canım inş en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın

Kızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
Aynen kuzum iğneden sonra insallah gelmez diyo insan ama negatif olunca insallah gelsin adet diye bekliyor insan gelmiş adetin ne güzel yeni baslangiclarda güzel haberler alırsın insallah bende geçen ay 18.gün olmuştum bugün ignenin6.günü benmde

Çok garip bir durum yaşıyoruz dimi bi gelmesin gelmesin diye bekliyoruz, sonra da grlsin artık diye bekliyoruz :) çok güzel az kalmış senin de güzel haberlerini alalım inşallah :) bu ay ilk denemeydi benim. acemi olmak da kötü çok gerdim kendimi. Bakalım bundan sonraki aylar asla öncesinde test yapmam. Günü gelir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…