- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.681
Ameliyatın 28.günü bugün canım. Spermler 72 günde ya da 3 ayda yenileniyomuş. Öyle bi şey olursa mucize olur valla, yıkarım buraları mutluluktan :) bu ay yumurtlana döneminde bir kez ilişki oldu canım o yüzden umut yok gibi ama diğer aylar biraz umudum artar artıkValla istermisin bebis olsun eşin ameliyat olali baya oldu.kürler işe yaramistir insallah
cnm hicri gunlerde yapilioYa onu eşime söyledim oda bana onun zamanı var dedi araştırıyor zamanı siz öğrendiniz mi acaba
Maşallah canım hepsi süper nazar değmesin. Çok güzel sonuçların, hiçbir sıkıntı yok kuzumGunaydin kizlar. Kan tahlili sonuclarima baktim internetten. Doktorla haftaya carsamba gorusucem. Az biraz arastirdim netten ama sizlerin fikirleri nedir?
Ft3 - 2.17
Ft4 - 1.36
Tsh - 2.45
Fsh - 7
Lh - 4.8
Prolaktin 7.8
Estradiol(E2) - 30
Ayy canimm cok tesekkur ederim. Cok mutlu oldum inan ki. Rabbim hepimize guzel sonuclar nasip etsin hemde tez zamanlarda insallah.Maşallah canım hepsi süper nazar değmesin. Çok güzel sonuçların, hiçbir sıkıntı yok kuzum
Canlar ballar basinizin belasi oldum:) testte sorun olabilir diyr baska marka test alip yaptm bu aksam isten gelnce. Inss pozitife ulasirim. Yarin aksama karar verdim kan icin olup olmadgini bileym allah korusun riskli bisi olursa anliym dunki lekelenmedn sora korktm tedavyle olnca insan cok korkuyorms. Dualariniz bnle olsn
Amiiin canımcım hepimiz artık güzel sonuçlar alalımAyy canimm cok tesekkur ederim. Cok mutlu oldum inan ki. Rabbim hepimize guzel sonuclar nasip etsin hemde tez zamanlarda insallah.
kuzummm günaydın ne yaptin naislsin meraktayım vallaDimi dogri diyosun bide hasret emek olunca iste ole oluyo demek ki:) bidr tek cocuguz ya esmle annem ve kaynvalidemn ilk torunu olucak allah nasip ederse onlarda heyecanli bizim kadar :) tabi olmasi kadar saglikli devam etmeside onemli. Inss canim arkadasm inss nasip olur bu sevibci yasamak. Ay hic bilmiyorum o konuyuAnneyimbenanne35 ona sorariz yapmsti bikere:)
Hayırlı olsun tedavin canım. Hep birlikte senin pozitif sevincini yaşarız inşallah burdaben de aşılama oldum. Yani ilk günüm 20 kasıma kadar sabırla pozitif sonuç için bekleyeceğim.
Sonuçlar çok iyi canım inş en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınGunaydin kizlar. Kan tahlili sonuclarima baktim internetten. Doktorla haftaya carsamba gorusucem. Az biraz arastirdim netten ama sizlerin fikirleri nedir?
Ft3 - 2.17
Ft4 - 1.36
Tsh - 2.45
Fsh - 7
Lh - 4.8
Prolaktin 7.8
Estradiol(E2) - 30
Hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsınben de aşılama oldum. Yani ilk günüm 20 kasıma kadar sabırla pozitif sonuç için bekleyeceğim.
hayırlı olsun insallah güzel sonuçlarla gelirsn canmben de aşılama oldum. Yani ilk günüm 20 kasıma kadar sabırla pozitif sonuç için bekleyeceğim.
Kuzum ne yaptın test sonucunu heyecanla merak ediyoruz inş güzel haber alırız senden bizede umut olurSagol canim inss hayirli habrler veririm
amin inşallah. 3. evre kistim var bu yüzden çokta umutlu değilim ama nasip sonuçta. Allah isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun tedavin canım. Hep birlikte senin pozitif sevincini yaşarız inşallah burda
amin inşallah. İsteyen herkesle beraber anneliği tatmayı Allah nasip etsin.Hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın
Amin inşallah. Allah isteyen herkesle beraber pozitif sonuç almayı hayırlısı ile de kucağımıza almayı nasip etsin.hayırlı olsun insallah güzel sonuçlarla gelirsn canm
Aynen kuzum iğneden sonra insallah gelmez diyo insan ama negatif olunca insallah gelsin adet diye bekliyor insan gelmiş adetin ne güzel yeni baslangiclarda güzel haberler alırsın insallah bende geçen ay 18.gün olmuştum bugün ignenin6.günü benmdeKızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
Çok garip bir durum yaşıyoruz dimi bi gelmesin gelmesin diye bekliyoruz, sonra da grlsin artık diye bekliyoruz :) çok güzel az kalmış senin de güzel haberlerini alalım inşallah :) bu ay ilk denemeydi benim. acemi olmak da kötü çok gerdim kendimi. Bakalım bundan sonraki aylar asla öncesinde test yapmam. Günü gelir öyleAynen kuzum iğneden sonra insallah gelmez diyo insan ama negatif olunca insallah gelsin adet diye bekliyor insan gelmiş adetin ne güzel yeni baslangiclarda güzel haberler alırsın insallah bende geçen ay 18.gün olmuştum bugün ignenin6.günü benmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?