Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende geçen ay çok ters yaptım ama sonu husran oldu ve çok kötü oldum bu ay stres yapmadım geçen ayki kadar ve sadece 1 kere tet yaptım ods çok silikti yani hcg vücuttan erken atılıyor insallah 15. günde yapicam test 20 sinde randevum var zaten

Yapma canım, çok zor insan dayanamıyor ama daha çok geriyoruz kendimizi fark etmeden. Güzel sonuç olsun inşallah

eğer geçen ay aldıysalar almazlar direk ilaca başlatırlar kuzum

Bazı şeyler nasip galiba canım sınavdayız gibi resmen. İnşallah üstesinden gelicez hepsinin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin de yemek borcun olsun :)

Agustostan beri ikimizde ugrasiyoruz. Indallah 2018 i hamile kapatiriz diyordum ama benim gecikmeler yüzünden umutlarim ocak ayina kaldi

amin inşallah. 3. evre kistim var bu yüzden çokta umutlu değilim ama nasip sonuçta. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amiin canım. Kistler gebeliğe pek engel olmuyo bildiğim kadarıyla, yumurtlama olduğu sürece sorun yok. Hayırlısıyla olut inşallah

Kızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
Hadi ya keşke bebişten dolayı gelmeseydi canım üzüldüm. Ama tabi bebiş yoksa da zamanında gelmesi en güzeli. Yeni ayımızda inşallah daha güzel olucak

Agustostan beri ikimizde ugrasiyoruz. Indallah 2018 i hamile kapatiriz diyordum ama benim gecikmeler yüzünden umutlarim ocak ayina kaldi
Evet şurda çırpınıp duruyoruz ağustostan beri. Benim umudum ve kalbimden geçen dr hep aralıkta son kez adet olup ocakta mutlu haberi almaktan yana. Çünkü aralığın 20 si civarı ameliyatın 72.günü oluyo spermler düzelmiştir inşallah. Tam da hesaplamama göre 20 sinden sonra yumurtlama dönemine giricem. İnşallah diyorum o ara mucize gerçekleşir. Ne ince düşünüyorum bunları bi bilsen :)
Senin de ben hep aralık ocak gibi olumlu sonucu alıcağını düşünüyorum bitanem ya

İnşaallah kuzum yaaa olacak zaten Allah'ın izniyle olmaması için hiç bir sebep yok

İnşaallah kuzum yaaa olacak zaten Allah'ın izniyle olmaması için hiç bir sebep yok
İnşallah tatlım benim, ben de inanıyorum bi kaç aya burdan bi çoğumuz selamete kavuşucaz gibi hissediyorum. Bütün isteyen herkese Rabbim bir an önce nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…