- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.701
bende geçen ay çok ters yaptım ama sonu husran oldu ve çok kötü oldum bu ay stres yapmadım geçen ayki kadar ve sadece 1 kere tet yaptım ods çok silikti yani hcg vücuttan erken atılıyor insallah 15. günde yapicam test 20 sinde randevum var zatenÇok garip bir durum yaşıyoruz dimi bi gelmesin gelmesin diye bekliyoruz, sonra da grlsin artık diye bekliyoruz :) çok güzel az kalmış senin de güzel haberlerini alalım inşallah :) bu ay ilk denemeydi benim. acemi olmak da kötü çok gerdim kendimi. Bakalım bundan sonraki aylar asla öncesinde test yapmam. Günü gelir öyle
Yapma canım, çok zor insan dayanamıyor ama daha çok geriyoruz kendimizi fark etmeden. Güzel sonuç olsun inşallahbende geçen ay çok ters yaptım ama sonu husran oldu ve çok kötü oldum bu ay stres yapmadım geçen ayki kadar ve sadece 1 kere tet yaptım ods çok silikti yani hcg vücuttan erken atılıyor insallah 15. günde yapicam test 20 sinde randevum var zaten
Amin kuzum insallshYapma canım, çok zor insan dayanamıyor ama daha çok geriyoruz kendimizi fark etmeden. Güzel sonuç olsun inşallah
Bakalım doktoru arıycam tekrar gel der mi, yoksa gelme ilaça mı başla der bakalım. İlçedeyim ben de her dk gidemiyorum. Bi de çalışıyorum. Her seferinde kn tahlili alıyorlar mı 3. Gün de. Yoksa ilaça devam mı ediyorlarAmin kuzum insallsh
eğer geçen ay aldıysalar almazlar direk ilaca başlatırlar kuzumBakalım doktoru arıycam tekrar gel der mi, yoksa gelme ilaça mı başla der bakalım. İlçedeyim ben de her dk gidemiyorum. Bi de çalışıyorum. Her seferinde kn tahlili alıyorlar mı 3. Gün de. Yoksa ilaça devam mı ediyorlar
Geçen ay bakmıştı hepsine. Konuşayım da bakalım ne diycek benim kieğer geçen ay aldıysalar almazlar direk ilaca başlatırlar kuzum
Aynen canmGeçen ay bakmıştı hepsine. Konuşayım da bakalım ne diycek benim ki
ben de aşılama oldum. Yani ilk günüm 20 kasıma kadar sabırla pozitif sonuç için bekleyeceğim.
Kızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
Bazı şeyler nasip galiba canım sınavdayız gibi resmen. İnşallah üstesinden gelicez hepsinin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin de yemek borcun olsun :)
Amiin canım. Kistler gebeliğe pek engel olmuyo bildiğim kadarıyla, yumurtlama olduğu sürece sorun yok. Hayırlısıyla olut inşallahamin inşallah. 3. evre kistim var bu yüzden çokta umutlu değilim ama nasip sonuçta. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hadi ya keşke bebişten dolayı gelmeseydi canım üzüldüm. Ama tabi bebiş yoksa da zamanında gelmesi en güzeli. Yeni ayımızda inşallah daha güzel olucakKızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
cnm sertifikali birine yaptir. esrefpasada car bi kadin oda iyi yapio.Hacamatı hep duyuyorum canım herkese şifa oluyo, inşallah çok iyi gelir. Ben korkuyorum ondan biraz, bi de hiç doğru düzgün yapan bi yer bilmiyorum. Sen kime ya da nereye yaptırcaksın canım
Evet şurda çırpınıp duruyoruz ağustostan beri. Benim umudum ve kalbimden geçen dr hep aralıkta son kez adet olup ocakta mutlu haberi almaktan yana. Çünkü aralığın 20 si civarı ameliyatın 72.günü oluyo spermler düzelmiştir inşallah. Tam da hesaplamama göre 20 sinden sonra yumurtlama dönemine giricem. İnşallah diyorum o ara mucize gerçekleşir. Ne ince düşünüyorum bunları bi bilsen :)Agustostan beri ikimizde ugrasiyoruz. Indallah 2018 i hamile kapatiriz diyordum ama benim gecikmeler yüzünden umutlarim ocak ayina kaldi
Zaten herkese ve her yere güvenemem canım. Bakalım daha sonra ben de iyice araştırıp bi düşüniyim diyorum hacamatıcnm sertifikali birine yaptir. esrefpasada car bi kadin oda iyi yapio.
Hayırlı olsun canım inşaallah inşaallahben de aşılama oldum. Yani ilk günüm 20 kasıma kadar sabırla pozitif sonuç için bekleyeceğim.
İnşaallah kuzum yaaa olacak zaten Allah'ın izniyle olmaması için hiç bir sebep yokEvet şurda çırpınıp duruyoruz ağustostan beri. Benim umudum ve kalbimden geçen dr hep aralıkta son kez adet olup ocakta mutlu haberi almaktan yana. Çünkü aralığın 20 si civarı ameliyatın 72.günü oluyo spermler düzelmiştir inşallah. Tam da hesaplamama göre 20 sinden sonra yumurtlama dönemine giricem. İnşallah diyorum o ara mucize gerçekleşir. Ne ince düşünüyorum bunları bi bilsen :)
Senin de ben hep aralık ocak gibi olumlu sonucu alıcağını düşünüyorum bitanem ya
İnşallah tatlım benim, ben de inanıyorum bi kaç aya burdan bi çoğumuz selamete kavuşucaz gibi hissediyorum. Bütün isteyen herkese Rabbim bir an önce nasip etsinİnşaallah kuzum yaaa olacak zaten Allah'ın izniyle olmaması için hiç bir sebep yok
herkes yapamio cnm.Zaten herkese ve her yere güvenemem canım. Bakalım daha sonra ben de iyice araştırıp bi düşüniyim diyorum hacamatı
Evet garip bir ruh haline bürünüyoruz, maalesef. Olunca da rahatladım valla, kendime geldim. Ama çok ağrım varRegl olmadan onceki sureçte regl olunca sanki uzülucez gibi geliyor ama insan çok rahatliyor.yeni ay yeni umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?