- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.721
Bebiş yoksa biran önce gelsin diye dua ettim. O arayı beklemek daha bi zor geldi bana. Çok stres oldum. Yeni ay yeni umutlar:) sen arada bi süpriz yapıcaksın bize bakalım ne zaman. Buraları bırakıp gitme ama hemen :)Hadi ya keşke bebişten dolayı gelmeseydi canım üzüldüm. Ama tabi bebiş yoksa da zamanında gelmesi en güzeli. Yeni ayımızda inşallah daha güzel olucak
Evet işte o yüzden korkutuyo beni canım. Yaptırcak olursam araştırıcam bakalım. Sen inşallah faydasını görürsünherkes yapamio cnm.
Keşke sürpriz yapabilsem :) yok kuzum öyle bi durum olsa da gitmem burdan, herkese umut olmaya çalışırım :) hem sonra burda sizleri merak ederim o yüzden gidemem :)Bebiş yoksa biran önce gelsin diye dua ettim. O arayı beklemek daha bi zor geldi bana. Çok stres oldum. Yeni ay yeni umutlar:) sen arada bi süpriz yapıcaksın bize bakalım ne zaman. Buraları bırakıp gitme ama hemen :)
ilk aşılamam benim doktorum iğne (merional 75 ) ile başlattı. Amin cnm hayırlısı olsun inşallah.Mrb canim hayirli ugurlu olsun.ilk aşılamamı ve klomenmi kullandik yumurta gelisimi ićin
Başka sorunum yok ve araştırmalarım kisti olup doğal yolla hamile kalan çok var fakat nasip işi demek ki daha anne olma zamanım gelmedi. Hiç birşey yapmadan oturup beklemekte saçma geliyor. Ben gerekeni yapayım gerisi taktiri ilahi.Amiin canım. Kistler gebeliğe pek engel olmuyo bildiğim kadarıyla, yumurtlama olduğu sürece sorun yok. Hayırlısıyla olut inşallah
goruruz ins. benim kadin bayagi iyi.Evet işte o yüzden korkutuyo beni canım. Yaptırcak olursam araştırıcam bakalım. Sen inşallah faydasını görürsün
ilk aşılamam benim doktorum iğne (merional 75 ) ile başlattı. Amin cnm hayırlısı olsun inşallah.
Evet canım biz çabalayıp elimizden geleni yapalım da inşallah Allah artık nasip eder hepimize. İçini ferah tut eşinde falan sıkıntı yoksa kısa sürede sonuç alırsın tedaviden. Hele ki aşılama daha rahat tutar diye biliyorum canımBaşka sorunum yok ve araştırmalarım kisti olup doğal yolla hamile kalan çok var fakat nasip işi demek ki daha anne olma zamanım gelmedi. Hiç birşey yapmadan oturup beklemekte saçma geliyor. Ben gerekeni yapayım gerisi taktiri ilahi.
Şifa olsun inşallah, hemen temizlesin kanını hücrelerini, gelsin hemen bebişgoruruz ins. benim kadin bayagi iyi.
Hayirli olsun. Her daim olumlu dusunmeye calis lutfen. Olumsuzluklar hep uzak olsun. Hayirlisiyla hepimiz vakti saati geldiginde bebislerimize kavusucazamin inşallah. 3. evre kistim var bu yüzden çokta umutlu değilim ama nasip sonuçta. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ohh canim cok sevindim stresin sona ermesine. Gecmis olsun. Onumuzde ki ay komple hepimiz pozitif cikalim insallajKızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
Açıkçası benim yumurtlama sorunum yoktu. O yüzden bir tarafta gelişme gösteren 5-6 bir tarafta gelişen de 7-8 ve en son sağ tarafta bir yumurtam 18 mm olunca çatlama iğnesi verdi doktor. Sor cnm bende öyle başlamadan önce nasıl olacak diye çıldırıyordum.Canim cok soru sordum ama bu igneyle kaç yumurtan oldu.benimde igneli tedaviyle asilamam olucak. Klomenle zar zor 1 yumurtam gelisiyor hatta gecen ay hic gelismedi.
bir de iğne ilaçtan daha etkiliymiş bence bir de iğneyle büyütmeyi dene.Canim cok soru sordum ama bu igneyle kaç yumurtan oldu.benimde igneli tedaviyle asilamam olucak. Klomenle zar zor 1 yumurtam gelisiyor hatta gecen ay hic gelismedi.
Kesinlikle benim eşim de sürekli bunu belirtiyor. Bugün olmazsa yarın olacak üzülme diye ama insan ister istemez etkileniyor. Hayırlı ve tez zamanda bebişlerimiz olsun kızlar tek duam.Hayirli olsun. Her daim olumlu dusunmeye calis lutfen. Olumsuzluklar hep uzak olsun. Hayirlisiyla hepimiz vakti saati geldiginde bebislerimize kavusucaz
Açıkçası benim yumurtlama sorunum yoktu. O yüzden bir tarafta gelişme gösteren 5-6 bir tarafta gelişen de 7-8 ve en son sağ tarafta bir yumurtam 18 mm olunca çatlama iğnesi verdi doktor. Sor cnm bende öyle başlamadan önce nasıl olacak diye çıldırıyordum.
Şimdi şöyle ben devlete gidiyorum ve yaşım 29 bu yüzden de özel değil devlet oldu ilk tercihim ve açıkçası devlete daha çok güveniyorum. Açıkçası ben önce testlerimi yaptırdım sonra rahim filmi sonra doktor rahmin ağzı dar histeroskobi dedi ameliyat günü verdi sonrasında 5 ay zor zar ameliyat günü bekledim. Ameliyata girdim bi çıktım 4 saa geçmiş meğer benim kisttim yumurtama ve tüpüme yapışmış hemen laparoskobiye almışlar üstelik kist yapışık diye kisti alamamışlar içini temizleyip kapatmışlar sonrasında 2 ay korunduk ve sonraki ay geldi aşılamaya başladık açıkçası kolay yollar değil. Devlet benim gibiler için 2 aşılama sonra tüp bebek diyor. ayrıca 3 yıl evli olma şartı var ki ben daha 1,5 yıllık evliyim.Sagol canim benimde hormonlar temiz eşimin restleride çok iyi cikti.pazartesi rahim filmi cekilicem bskalim eger problem cikmazsa ocak ayında aşılama dedi doktor.bende cok arastirdim aşılamayı benim yas 35 oldugundan ilk aşılamada tutma ihtimali yüzde 5 deniliyor bayagida pahali 2nci 3ncü derken tüp bebek parasi oluyor ve zaman insani yipratiyor
açıkçası bana sorarsan paran varsa git tüp bebek yaptır yaşımız geçiyor. Benimde 35 e kadar olmazsa bende her şeyimi ortaya koyar tüp bebek denerim.Sagol canim benimde hormonlar temiz eşimin restleride çok iyi cikti.pazartesi rahim filmi cekilicem bskalim eger problem cikmazsa ocak ayında aşılama dedi doktor.bende cok arastirdim aşılamayı benim yas 35 oldugundan ilk aşılamada tutma ihtimali yüzde 5 deniliyor bayagida pahali 2nci 3ncü derken tüp bebek parasi oluyor ve zaman insani yipratiyor
Şimdi şöyle ben devlete gidiyorum ve yaşım 29 bu yüzden de özel değil devlet oldu ilk tercihim ve açıkçası devlete daha çok güveniyorum. Açıkçası ben önce testlerimi yaptırdım sonra rahim filmi sonra doktor rahmin ağzı dar histeroskobi dedi ameliyat günü verdi sonrasında 5 ay zor zar ameliyat günü bekledim. Ameliyata girdim bi çıktım 4 saa geçmiş meğer benim kisttim yumurtama ve tüpüme yapışmış hemen laparoskobiye almışlar üstelik kist yapışık diye kisti alamamışlar içini temizleyip kapatmışlar sonrasında 2 ay korunduk ve sonraki ay geldi aşılamaya başladık açıkçası kolay yollar değil. Devlet benim gibiler için 2 aşılama sonra tüp bebek diyor. ayrıca 3 yıl evli olma şartı var ki ben daha 1,5 yıllık evliyim.
Canım iğne her kullanımda farklı etkiler yapabiliyo. İlk kullandığım ay göğüslerim inanılmaz ağrıdı kasık ağrım 2-3 günde bitti. İkinci kullanımda 9 gün acayip kasık ağrım vardı çok fenaydı. İğne etkisi de herkese göre değişiyo sıvı alımına ve bünyeye bağlı. En fazla 12 güne kadar sürebiliyomuş. Çoğunda da 7-8 günde etkisi geçiyo sanırım. 14-15.gün net sonucu alırsınkızlar selam valla ne yaşayacağımı bilmiyorum hep terslikler buluyor beni
klomenle 2. denememiz ama geçen aya göre benim hiç belirtim yok
geçen ay iğne dolayısıyla kasıklarda ağrı gögüsler şişmişti ama bu ay hiç birşey yok
benim gibi olan var mı dün test yaptım kocaman tek çizgi 8. günde birde sizde 10 günde iğne etkisi geçmez 14 güne kadar diyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?