Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet zaman hızlı akıyor. Evet benim süreçlerim kistten dolayı bu şekilde devam etti. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin.

Kizlar kafaniz rahat olsun kesinlikle ben ilk ignede her gun test yaptim gunde 2 yaptigim bile oldu igne etkisi oldugunu bilsemde birde bence ilişki hergun olmamali
İgneden onceki gun
İgne günü bos
İgne gununden sonraki 36-38. Saat
Sonraki gun yine musabet sonra bence kasmaya gerek yok çünkü coktan catlamis oluyo biz igneden sonraki gun ve 2 gun sonra musabet oldu sonrako 4 gün hic munasebet yasamadik

Morasigi canımcıım kan verdin mi ne zaman alıcaz müjdeyi
Esrasvn kuzuu sen nasılsın, nasıl gidiyo hamişlik bebeğin nasıl :) bizi yalnız bırakma buralarda, arada denyimlerini paylaş

Calisiyorum ya cnm uzaktab okuyorum da yazamiyorum heoiniz takibimdesiniz 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez bulantilar bsladi yavas yavas 6+2 olduk teyzesi Rabbim herkese nasip etsin hayirlisiyla kucagimiza almayi saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bize

Cok zor canim Allah yardimcin olsun insallah bu ay bebisin gelir yüzün güler

hadi geçmiş olsun sevindim kolay geçtiğine, anestezi almadan en güzel, dayanılıyo sonuçta, oluyo ve bitiyo. klan sonuçların da gayet iyi. ben oğluma hsg çekildiğim ay hamile kaldım kaçırmayın bu ayı. ama şuan 3. deneme olacak hsg sonrası

açıkçası bana sorarsan paran varsa git tüp bebek yaptır yaşımız geçiyor. Benimde 35 e kadar olmazsa bende her şeyimi ortaya koyar tüp bebek denerim.

Ben istiyorumda eşim karsilayamayiz diyor.birtane 4 yasinda oglum var oyüzden rahat biraz.ben tek cocuk buyudum 15.yasina kadar kardes diye yalvardim sonra annemler dayanamadi katdesim oldu.oglumda yanliz büyusün istemiyorum kardeş sevgisini tatsin istiyorum.açıkcasi kenarda eşimden gizli üç beş kuruş para var onu harciyorum esim ucuz saniyor . rahim filmi 750 asilama 750 sonra belki bir asilama daha yaptirabilirim.ama tüp bebege yetmez

özelde mi çekileceklsin sen rahim filmini canım ;? hangi şehirdesin

maşallah canım, darısı bizlere..

Keşke sürpriz yapabilsem :) yok kuzum öyle bi durum olsa da gitmem burdan, herkese umut olmaya çalışırım :) hem sonra burda sizleri merak ederim o yüzden gidemem :)
Yaparsın canım yaparsın :) kendim gibi heycanlıyorum herkese. Evet olumlu sonuç alınca gitmemek gerek :) ben doktorumla görüştüm. Bu ay ilaç ve iğne yok etkileri devam ediyor zaten serbest bu ay dedi :) bu ay olmazsa öbür ay tekrar görüşürüz dedi. Bir rahatladım ilaç kullanmıycam diye anlatamam... ben de kistte var soğan suyu kürü deniyim diyorum. Sen nasıl olduğunu biliyor musun canım. Herkes farklı tarif ediyor. Ya da yaptın mı hiç?

Maşallah size canım kendini hissettiriyo artık annesi, şimdi bi süre zor geçer ama her şeye değer kuzum. İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin Rabbim. Kalp atışını da duyun inşallah bir an önce hayırlısıyla canım

anladım canım ankarada isen devlet önerecektim bi lira harcamadan çekiliyosun. birikmiş paran sana kalır diye dedim ama ankarada değilmişsin

Istanbul veya ankarada olsam asla özele gitmem cunkü arastirma hastaneleri cok çok iyi.artik 2 asilama yaptiricam olursa olur olmazsa kısmet diyip bırakıcam.insallah rahim filmim iyi cikarda.doktor cok süpheli kesin bir sorun var gibi konustu.eger rahim filminde problem cikip ameliyat falan derse istanbulda yaptiricam.

Kızlar ben bugün hasta olunca doktorla görüştüm. Ne zaman geliyim ne yapıcam diye. İlaç ve iğne etkisi devam ediyor bu ay kullanmanız gerek yok dedi. Bi rahatladım walla geriyodu o ilaç iğne doktora git gel git gel. Bi de öğretmenim okuldan izin al git, 2 günde bir törene dönmüştü yani. Bu ay serbest olmazsa diğer ay ilk 3 gününüzde göriyim sizi dedi :) soğan kürü deniyim hazır ilç yokken dedim. Nasıl yapıcaz onu

Aynen cnm saglikla sihhatle alalimda 9 ay yatsam gikim cikmaz hepiniz dualarimdasiniz Allahin izniyle mutlu haberlerinizi alacagim bende :) Allah razi olsun cnm benim

maşallah canım, darısı bizlere..

Amin.kuzum.benim.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…