- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.741
evet zaman hızlı akıyor. Evet benim süreçlerim kistten dolayı bu şekilde devam etti. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin.ben de devlete gidiyorum arkadaşım, 3 ay klomen tedavisi sonucunda bir şey elde edemedik. sanırım sizin klomen süreci olmadan kist olduğundan dolayı doğrudan aşılamaya geçilmiş. ben de 32 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim.. zaman çok hızlı akıyor..
hemenn regl olursam cnm. vitamin etki edecekmi bakalimŞifa olsun inşallah, hemen temizlesin kanını hücrelerini, gelsin hemen bebiş
Şimdi şöyle ben devlete gidiyorum ve yaşım 29 bu yüzden de özel değil devlet oldu ilk tercihim ve açıkçası devlete daha çok güveniyorum. Açıkçası ben önce testlerimi yaptırdım sonra rahim filmi sonra doktor rahmin ağzı dar histeroskobi dedi ameliyat günü verdi sonrasında 5 ay zor zar ameliyat günü bekledim. Ameliyata girdim bi çıktım 4 saa geçmiş meğer benim kisttim yumurtama ve tüpüme yapışmış hemen laparoskobiye almışlar üstelik kist yapışık diye kisti alamamışlar içini temizleyip kapatmışlar sonrasında 2 ay korunduk ve sonraki ay geldi aşılamaya başladık açıkçası kolay yollar değil. Devlet benim gibiler için 2 aşılama sonra tüp bebek diyor. ayrıca 3 yıl evli olma şartı var ki ben daha 1,5 yıllık evliyim.
hadi geçmiş olsun sevindim kolay geçtiğine, anestezi almadan en güzel, dayanılıyo sonuçta, oluyo ve bitiyo. klan sonuçların da gayet iyi. ben oğluma hsg çekildiğim ay hamile kaldım kaçırmayın bu ayı. ama şuan 3. deneme olacak hsg sonrasıMerhabalar,ben geldiiiiim. Oncelikle @betiboop anestezili degildide buna agrisiz çekim diyorlardi. 10 dkda halloldu. Regl iken cektigim agri gibi sancilandi sadece. Sonucuda hemen verdiler. Islem esnasinda yapan bayan adim adim anlatti. Cok rahatlatti. Eger ki istanbulda isen tavsiye ederim.
Wonder-woman canim cok su icen biriysen eger idrarda sonuc almak daha zor oluyormus diye duydum ben. Senin durumunda acikcasi gelene kadar kirmizilar umudunu kaybetme derim. Inan ki umut olsun yahut moral olsun diye demiyorum. Cuma gunune kadar bekleyip kesin sonucu alirsin kanımca :)
Morasigi kuzumm cuma gunu icin dua edicem. Buralari senlendireceksin umarim ki :) cok sevindim daha iyi olmana ve de.
açıkçası bana sorarsan paran varsa git tüp bebek yaptır yaşımız geçiyor. Benimde 35 e kadar olmazsa bende her şeyimi ortaya koyar tüp bebek denerim.
özelde mi çekileceklsin sen rahim filmini canım ;? hangi şehirdesinBen istiyorumda eşim karsilayamayiz diyor.birtane 4 yasinda oglum var oyüzden rahat biraz.ben tek cocuk buyudum 15.yasina kadar kardes diye yalvardim sonra annemler dayanamadi katdesim oldu.oglumda yanliz büyusün istemiyorum kardeş sevgisini tatsin istiyorum.açıkcasi kenarda eşimden gizli üç beş kuruş para var onu harciyorum esim ucuz saniyor . rahim filmi 750 asilama 750 sonra belki bir asilama daha yaptirabilirim.ama tüp bebege yetmez
Ağzından bal damlıyor inşallah. İsteyen herkesle beraber olsun....Cok zor canim Allah yardimcin olsun insallah bu ay bebisin gelir yüzün güler
özelde mi çekileceklsin sen rahim filmini canım ;? hangi şehirdesin
Calisiyorum ya cnm uzaktab okuyorum da yazamiyorum heoiniz takibimdesiniz 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez bulantilar bsladi yavas yavas 6+2 olduk teyzesi Rabbim herkese nasip etsin hayirlisiyla kucagimiza almayi saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bize
anladım canım ankarada isen devlet önerecektim bi lira harcamadan çekiliyosun. birikmiş paran sana kalır diye dedim ama ankarada değilmişsinKastamonu tarafindayim burdaki devlet hastaneleri igrenç mecbur ozele gifiyorum
Yaparsın canım yaparsın :) kendim gibi heycanlıyorum herkese. Evet olumlu sonuç alınca gitmemek gerek :) ben doktorumla görüştüm. Bu ay ilaç ve iğne yok etkileri devam ediyor zaten serbest bu ay dedi :) bu ay olmazsa öbür ay tekrar görüşürüz dedi. Bir rahatladım ilaç kullanmıycam diye anlatamam... ben de kistte var soğan suyu kürü deniyim diyorum. Sen nasıl olduğunu biliyor musun canım. Herkes farklı tarif ediyor. Ya da yaptın mı hiç?Keşke sürpriz yapabilsem :) yok kuzum öyle bi durum olsa da gitmem burdan, herkese umut olmaya çalışırım :) hem sonra burda sizleri merak ederim o yüzden gidemem :)
Maşallah size canımCalisiyorum ya cnm uzaktab okuyorum da yazamiyorum heoiniz takibimdesiniz 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez bulantilar bsladi yavas yavas 6+2 olduk teyzesi Rabbim herkese nasip etsin hayirlisiyla kucagimiza almayi saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bize
anladım canım ankarada isen devlet önerecektim bi lira harcamadan çekiliyosun. birikmiş paran sana kalır diye dedim ama ankarada değilmişsin
Eder eder vardır doktorun bi bildiği canımhemenn regl olursam cnm. vitamin etki edecekmi bakalim
Maşallah size canımkendini hissettiriyo artık annesi, şimdi bi süre zor geçer ama her şeye değer kuzum. İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin Rabbim. Kalp atışını da duyun inşallah bir an önce hayırlısıyla canım
maşallah canım, darısı bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?