Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim basima gelen birseyi anlatiyim ogluma hamileligimi 10haftalik farkettim.doktor hamilesin dediginde zaten sok olmustum.sobradanda ama kese boş normalde 7 8. haftada kalbi atmaliydi ister aldir ister bekle dedi.ben oyle bir bosluga düştümki anlatamam çünkü kısır oldugumu hic cocugum olmayacagini bildigim bir anda hamile kaldigimi ögrendim sevinsemmi üzülsemmi anlamadim.kafam öyle durduki aldiralim dedim doktora doktor o an dedigimi yapsa oglum olmayacakti.sonra doktora saglik problemlerimi anlatinca bence bir sans daha verelim dedi.1 hafta daha bekledik ve kalp atisini duyduk.doktorlar hamilelij gunünü son regliden hesapliyor ama biz 15gün sonra yumurtluyoruz yani kafadan 2 hafta atiyor.niye bunu yazdin dersen benim yasadigimi yaşa istemem.

Bende 30 ekimde oldum iğne ,yarın 10. gün dr kontrole gel dedi. Çatlamış mı yada çatlamamış sa kiste dönüşmüş olabilir dedi . Bende dayanıp test yapmıycam şimdilik . Ama bende iğne sonrası kasık ağrısı oldu çok . Birkaç gündür de göğüs ağrısı ve çok akıntım var bende acaba kist mi oluştu diyorum

Hadi gözün aydın serbestken daha rahat oluyo insan :)
Soğan kürü bi kez yaptım canım 15 gün süreyle. Aslında kist pco falan yok oblara öneriyolar ama ben içim temizlensin diye yaptım etkisini de gördüm sanki. O ay çok akıntım oldu ve adet çok yoğun geldi içim söküldü gibi. Bi de çok ilginç onu yaptığımdan beri yani yaklaşık 4-5 aydır adet olduğumda çok şiddetli ağrım olmuyo.
Ben günde iki kez aç karnına yaptım içtim ve hep taze yaptım canım. Önce orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı kabuğuyla hatta kök kısmıyla çok iyi yıkayıp 10 dk kadar sirkeli suda beklettim. Sonra 4 e böldüm ve üzerine 2.5 bardak klorsuz su koyup 10 dakika kadar kaynattım. 5-10 dakikada demlenmesini bekledim ve süzüp içtim. Soğuk içme tadı kötü oluyo ama ılıkken bence gayet güzeldi kötü değildi asla tadı canım

Aynen cnm saglikla sihhatle alalimda 9 ay yatsam gikim cikmaz hepiniz dualarimdasiniz Allahin izniyle mutlu haberlerinizi alacagim bende :) Allah razi olsun cnm benim

Amin.kuzum.benim.insallah
Allah hepimizden razı olsun tatlım. Dua et bize bol bol

Ne öğretmenisin canım bende öğretmenim . Matematik branşım . Kızımda tedavi olurken o zamanki doktorum da 1 ay ilaç bir ay boş geçiriyordu .O doktorumuz başka ile gitti . Şimdiki dr a sordum nasıl yapacağız diye . Kist oluşmazsa arka arkaya ilaç kullanabiliriz sorun olmaz dedi . Bakalım yarın gidiceğim kontrole

Aaaa hadi ya iyiki aldrimamissin cnm bizde gittigimizde 8+3 olucaz o 7 haftalıkken gel dedide ben gec gidim dedim bide igneyle oldugu için zaten 15 gun geriden geliyor dedigin gibi adetimin ilk gunune gire hesapliyolar cok iyi soyledin cnm bende ona gore hazirlikli olurum 10 haftaya kadar duyulma imkanı oluyormuş

Herşeyi bilen kadın :) süpersin cidden ee ozaman ben deniyim bu ay akşam bolca soğan alıp yarın başlıyım. Öğlen akşam fark etmio dimi benim çalışma saatleri değişik bi gün 7 bi gün 9 da başlıyor. Sabah akşam yapıyım ben de :) cidden çok rahatladım

Evet canim doktora gittiginde muhakkak herseferinde ultrason görüntüsunü al ve sakla.oglum 6 aylik falandi galiba bebekte gerilik var dediler cok üzülmüştüm.sonra ilk aylardaki ultrason gorüntulerini buldum doktor gelisimi inceledi.ornegin birdaha geldiginde 30 degilde 28haftalik de dedi.sonucta regli olur olmaz hamile kalmiyoruz ve geç döllenme diye birsey var.iyiki ultrason görüntülerini saklamisim.bunu yasayan cok kisi duydum.sende sakla canim.doktor gerek yok dese bile bebek icin anı defteri yapiyorum dersin. her kontrolünün çıktısını iste.

Öylemi meslektaşımla tanıştık ne güzel, benim resim branşım. Sağda kist var benim büyümüyorlar pco şeklinde, solda gelişiyor. O yüzden demek ara verdi bana ne olur ne olmaz diye. Allah bağışlsın daha ben 1. Deniyorum ne güzel kızın varmış. Canım o kaçıncı ilaç kullanımında oldu peki? Bi de az kalmış ama zamanın 13 den önce bakma bence teste

ben de geçen ay o kadar bunaldım ki iğne ilaç o doktora git buna git.. bu ay ben de etkisi devam ediyodur diye düşünerek ara verdim, demek doğruymuş sevindm doktorunun öyle demesine, ben de öğretmenim bu arada zazez

Canım gerçekten çok zor bir durum benimde 1tane var diye rahatım ama o da kardeş çok istiyor bizde istiyoruz tabi ikinci çocuğu ama tüp bebekte gerçekten çok maliyetli birde bizim gibi olanları devlet hiç karşılamıyor tamamen herşey bize ait olunca gerçekten ağır geliyor

Utandım şimdi canım :) her şeyi bilmiyorum da fazla araştırıyorum diyelim :) aynen canım bol bol soğan al, çok gidiyo haliyle. Saat fark etmez. Ben de sabah akşam aç karınla içmiştim. Bana da sabah akşam daha uygundu

A AloeeVeraa Morasigi kızlar benim aşılamadan sonraki 7. Günüm bu gün çok karnım ağrıyor sol kasiğım özellikle birde konuşurken bile nefes nefese kalıyorum yoruluyorum sanki
Bunlar belirti olabilir canım. Adet ağrusına benzer ağrılar hamileliğin il günlerinde de oluyo. İnşallah hayırlı güzrl haber verirsin bize

Bunlar belirti olabilir canım. Adet ağrusına benzer ağrılar hamileliğin il günlerinde de oluyo. İnşallah hayırlı güzrl haber verirsin bize
Ya ben umutsuzluğa kapılmıştım bu güne kadar hiçbi belirti ağrı sizi yoktu bu gün karnım çok ağrıyor sanki adet olacam gibi aşılamanin yapıldığı günü de sayarsak 8 gün oldu. Igneye 10 gün oldu yarın 11. Günü test yapsam mı yaa regli gelmezse

Evet insan bunalıveriyor :) çok okudum ama tedaviyi bıraktım rahat kafayla oldu yazanları, demek ki ialç etkisi geçmediği için. İyi oluyor doktorların söylediklerini paylaşmak farklı şeyler öğreniyoruz. Aa öyle mi ne güzel :) bir meslektaş daha sizin branş ne hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…