- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.761
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hemen gelsin bebişinAyin 1 de ben de catlarma ignesi oldum, beklemek cok zor((
Kizlar kafaniz rahat olsun kesinlikle ben ilk ignede her gun test yaptim gunde 2 yaptigim bile oldu igne etkisi oldugunu bilsemde birde bence ilişki hergun olmamali
İgneden onceki gun
İgne günü bos
İgne gununden sonraki 36-38. Saat
Sonraki gun yine musabet sonra bence kasmaya gerek yok çünkü coktan catlamis oluyo biz igneden sonraki gun ve 2 gun sonra musabet oldu sonrako 4 gün hic munasebet yasamadik
kızlar selam valla ne yaşayacağımı bilmiyorum hep terslikler buluyor beni
klomenle 2. denememiz ama geçen aya göre benim hiç belirtim yok
geçen ay iğne dolayısıyla kasıklarda ağrı gögüsler şişmişti ama bu ay hiç birşey yok
benim gibi olan var mı dün test yaptım kocaman tek çizgi 8. günde birde sizde 10 günde iğne etkisi geçmez 14 güne kadar diyenler var
Hadi gözün aydın serbestken daha rahat oluyo insan :)Yaparsın canım yaparsın :) kendim gibi heycanlıyorum herkese. Evet olumlu sonuç alınca gitmemek gerek :) ben doktorumla görüştüm. Bu ay ilaç ve iğne yok etkileri devam ediyor zaten serbest bu ay dedi :) bu ay olmazsa öbür ay tekrar görüşürüz dedi. Bir rahatladım ilaç kullanmıycam diye anlatamam... ben de kistte var soğan suyu kürü deniyim diyorum. Sen nasıl olduğunu biliyor musun canım. Herkes farklı tarif ediyor. Ya da yaptın mı hiç?
Allah hepimizden razı olsun tatlım. Dua et bize bol bolAynen cnm saglikla sihhatle alalimda 9 ay yatsam gikim cikmaz hepiniz dualarimdasiniz Allahin izniyle mutlu haberlerinizi alacagim bende :) Allah razi olsun cnm benim
Amin.kuzum.benim.insallah
Kızlar ben bugün hasta olunca doktorla görüştüm. Ne zaman geliyim ne yapıcam diye. İlaç ve iğne etkisi devam ediyor bu ay kullanmanız gerek yok dedi. Bi rahatladım walla geriyodu o ilaç iğne doktora git gel git gel. Bi de öğretmenim okuldan izin al git, 2 günde bir törene dönmüştü yani. Bu ay serbest olmazsa diğer ay ilk 3 gününüzde göriyim sizi dedi :) soğan kürü deniyim hazır ilç yokken dedim. Nasıl yapıcaz onu
Canim basima gelen birseyi anlatiyim ogluma hamileligimi 10haftalik farkettim.doktor hamilesin dediginde zaten sok olmustum.sobradanda ama kese boş normalde 7 8. haftada kalbi atmaliydi ister aldir ister bekle dedi.ben oyle bir bosluga düştümki anlatamam çünkü kısır oldugumu hic cocugum olmayacagini bildigim bir anda hamile kaldigimi ögrendim sevinsemmi üzülsemmi anlamadim.kafam öyle durduki aldiralim dedim doktora doktor o an dedigimi yapsa oglum olmayacakti.sonra doktora saglik problemlerimi anlatinca bence bir sans daha verelim dedi.1 hafta daha bekledik ve kalp atisini duyduk.doktorlar hamilelij gunünü son regliden hesapliyor ama biz 15gün sonra yumurtluyoruz yani kafadan 2 hafta atiyor.niye bunu yazdin dersen benim yasadigimi yaşa istemem.
Herşeyi bilen kadın :) süpersin cidden ee ozaman ben deniyim bu ay akşam bolca soğan alıp yarın başlıyım. Öğlen akşam fark etmio dimi benim çalışma saatleri değişik bi gün 7 bi gün 9 da başlıyor. Sabah akşam yapıyım ben de :) cidden çok rahatladımHadi gözün aydın serbestken daha rahat oluyo insan :)
Soğan kürü bi kez yaptım canım 15 gün süreyle. Aslında kist pco falan yok oblara öneriyolar ama ben içim temizlensin diye yaptım etkisini de gördüm sanki. O ay çok akıntım oldu ve adet çok yoğun geldi içim söküldü gibi. Bi de çok ilginç onu yaptığımdan beri yani yaklaşık 4-5 aydır adet olduğumda çok şiddetli ağrım olmuyo.
Ben günde iki kez aç karnına yaptım içtim ve hep taze yaptım canım. Önce orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı kabuğuyla hatta kök kısmıyla çok iyi yıkayıp 10 dk kadar sirkeli suda beklettim. Sonra 4 e böldüm ve üzerine 2.5 bardak klorsuz su koyup 10 dakika kadar kaynattım. 5-10 dakikada demlenmesini bekledim ve süzüp içtim. Soğuk içme tadı kötü oluyo ama ılıkken bence gayet güzeldi kötü değildi asla tadı canım
Aaaa hadi ya iyiki aldrimamissin cnm bizde gittigimizde 8+3 olucaz o 7 haftalıkken gel dedide ben gec gidim dedim bide igneyle oldugu için zaten 15 gun geriden geliyor dedigin gibi adetimin ilk gunune gire hesapliyolar cok iyi soyledin cnm bende ona gore hazirlikli olurum 10 haftaya kadar duyulma imkanı oluyormuş
Öylemi meslektaşımla tanıştık ne güzel, benim resim branşım. Sağda kist var benim büyümüyorlar pco şeklinde, solda gelişiyor. O yüzden demek ara verdi bana ne olur ne olmaz diye. Allah bağışlsın daha ben 1. Deniyorum ne güzel kızın varmış. Canım o kaçıncı ilaç kullanımında oldu peki? Bi de az kalmış ama zamanın 13 den önce bakma bence testeNe öğretmenisin canım bende öğretmenim . Matematik branşım . Kızımda tedavi olurken o zamanki doktorum da 1 ay ilaç bir ay boş geçiriyordu .O doktorumuz başka ile gitti . Şimdiki dr a sordum nasıl yapacağız diye . Kist oluşmazsa arka arkaya ilaç kullanabiliriz sorun olmaz dedi . Bakalım yarın gidiceğim kontrole
ben de geçen ay o kadar bunaldım ki iğne ilaç o doktora git buna git.. bu ay ben de etkisi devam ediyodur diye düşünerek ara verdim, demek doğruymuş sevindm doktorunun öyle demesine, ben de öğretmenim bu aradaKızlar ben bugün hasta olunca doktorla görüştüm. Ne zaman geliyim ne yapıcam diye. İlaç ve iğne etkisi devam ediyor bu ay kullanmanız gerek yok dedi. Bi rahatladım walla geriyodu o ilaç iğne doktora git gel git gel. Bi de öğretmenim okuldan izin al git, 2 günde bir törene dönmüştü yani. Bu ay serbest olmazsa diğer ay ilk 3 gününüzde göriyim sizi dedi :) soğan kürü deniyim hazır ilç yokken dedim. Nasıl yapıcaz onu
Canım gerçekten çok zor bir durum benimde 1tane var diye rahatım ama o da kardeş çok istiyor bizde istiyoruz tabi ikinci çocuğu ama tüp bebekte gerçekten çok maliyetli birde bizim gibi olanları devlet hiç karşılamıyor tamamen herşey bize ait olunca gerçekten ağır geliyorBen istiyorumda eşim karsilayamayiz diyor.birtane 4 yasinda oglum var oyüzden rahat biraz.ben tek cocuk buyudum 15.yasina kadar kardes diye yalvardim sonra annemler dayanamadi katdesim oldu.oglumda yanliz büyusün istemiyorum kardeş sevgisini tatsin istiyorum.açıkcasi kenarda eşimden gizli üç beş kuruş para var onu harciyorum esim ucuz saniyor . rahim filmi 750 asilama 750 sonra belki bir asilama daha yaptirabilirim.ama tüp bebege yetmez
İnş olumlu sonuç alırsın canımAyin 1 de ben de catlarma ignesi oldum, beklemek cok zor((
Utandım şimdi canım :) her şeyi bilmiyorum da fazla araştırıyorum diyelim :) aynen canım bol bol soğan al, çok gidiyo haliyle. Saat fark etmez. Ben de sabah akşam aç karınla içmiştim. Bana da sabah akşam daha uygunduHerşeyi bilen kadın :) süpersin cidden ee ozaman ben deniyim bu ay akşam bolca soğan alıp yarın başlıyım. Öğlen akşam fark etmio dimi benim çalışma saatleri değişik bi gün 7 bi gün 9 da başlıyor. Sabah akşam yapıyım ben de :) cidden çok rahatladım
Bunlar belirti olabilir canım. Adet ağrusına benzer ağrılar hamileliğin il günlerinde de oluyo. İnşallah hayırlı güzrl haber verirsin bizeA AloeeVeraaMorasigi kızlar benim aşılamadan sonraki 7. Günüm bu gün çok karnım ağrıyor sol kasiğım özellikle birde konuşurken bile nefes nefese kalıyorum yoruluyorum sanki
Ya ben umutsuzluğa kapılmıştım bu güne kadar hiçbi belirti ağrı sizi yoktu bu gün karnım çok ağrıyor sanki adet olacam gibi aşılamanin yapıldığı günü de sayarsak 8 gün oldu. Igneye 10 gün oldu yarın 11. Günü test yapsam mı yaa regli gelmezseBunlar belirti olabilir canım. Adet ağrusına benzer ağrılar hamileliğin il günlerinde de oluyo. İnşallah hayırlı güzrl haber verirsin bize
Evet insan bunalıveriyor :) çok okudum ama tedaviyi bıraktım rahat kafayla oldu yazanları, demek ki ialç etkisi geçmediği için. İyi oluyor doktorların söylediklerini paylaşmak farklı şeyler öğreniyoruz. Aa öyle mi ne güzel :) bir meslektaş daha sizin branş ne hocamben de geçen ay o kadar bunaldım ki iğne ilaç o doktora git buna git.. bu ay ben de etkisi devam ediyodur diye düşünerek ara verdim, demek doğruymuş sevindm doktorunun öyle demesine, ben de öğretmenim bu aradazazez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?