Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her yerde farklı yazıo canım, deneyen insan daha mühim bence. Ben de abarttım yazı okumayı telefonun şarjı dayanmıyor :) utanma utanma

A AloeeVeraa Morasigi kızlar benim aşılamadan sonraki 7. Günüm bu gün çok karnım ağrıyor sol kasiğım özellikle birde konuşurken bile nefes nefese kalıyorum yoruluyorum sanki
Masallah 7.gune gelmssin canim:) catlatma ignesinin etkisi olarak onlari yasayabilirsin. Kasik agrilari genelde gebelige yoruluyo ins seninde oyledir:)

Kızçeler ne çok öğretmenimiz varmış, ben de öğretmenim tabi atanmış bir memur öğretmen olarak çalışmasam da öğretmenim yani :)
Masallah neguzeltatlim:) her is zor asla kolay demem hicbir ise insanla ugrssmak zatn zor. Neden secmedm die pisman oldgm bi meslek ogretmenlk. Memur olarak 9 6 arasi aralksz calisip izin donemlerini beklemek zor. Ogretmenlk bayan icin cok uugun bence:)

Canlar iyi aksamlar yeni arkadaslarimiza selam olsun. Film cektirceklere simdiden gecms olsun guzel sonuclara kavusun inss. Merak edip yazan guzel yurekli arkadaslarim olmis tek donemedm butn gun toplantilardaydm yognlktan kzlar eve smdi geldm esim gelsn yemek yiyip hastaneye gidicz yazcm size hemen inss guzel seler yazabilirim:)

Sonucu merak eden yok canimcim biz zaten sonucu biliyoruz.bilmeyen sizsiniz

Daha erken olabilir ama canım. Bebiş varsa bile negatif çıkabilir, 14.gün gibi yap testi daha net olur

Evet bayan için en ideal meslek canım ama işte atanmak sorun olabiliyo malesef. Nasip her şey :)

Allahımm ne kadar heyecanlı bi bekleme, inan ben ölüyorum burda meraktan canım ya :) hadi git gel de güzel sonucu söyle bize hayırlısıyla :)

Allahımm ne kadar heyecanlı bi bekleme, inan ben ölüyorum burda meraktan canım ya :) hadi git gel de güzel sonucu söyle bize hayırlısıyla :)
Uff bide beni dusnsene tatlim oluyom heyecandan yoldayz suan hala trafk btmrms istanbulda:)) nasi bklicem sonuci blmiyorm ben hayatta bakmam sen bak dedim esime:)

Cok haklisin cnm bende saklamayi dusunuyodum zaten hatira olsun diye ama bu durum varsa daha dikkatli olurum tabi cok tesekkur ederim kuzum Rabbim tekrat o heycanlari yasamayi nasip etsin sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…