- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.801
Uff bide beni dusnsene tatlim oluyom heyecandan yoldayz suan hala trafk btmrms istanbulda:)) nasi bklicem sonuci blmiyorm ben hayatta bakmam sen bak dedim esime:)
Ins kizlar cok sagolun desteginiz icinkani verdm beklemedeyim smdi annemdeyiz ve bugun annemn dogumgunu bole bi surpriz keske yapabilsem
Yok canm bi saat dediler de hastanenin kendi labi var genelde denilenden hizli cikiyo. Pazar gunu 45 dk dediler 30 dk da cikti:) yarim saati doldu sayilir allahimmmmm2 saate mi cikicak cnm
Yok canm bi saat dediler de hastanenin kendi labi var genelde denilenden hizli cikiyo. Pazar gunu 45 dk dediler 30 dk da cikti:) yarim saati doldu sayilir allahimmmmm
Yazmam mi canim ah bi gorsem guzel haberi:)Hadi bakalim bize yazmayi unutma sakin degeri :)
Yaaaa çok heyecanlıYok canm bi saat dediler de hastanenin kendi labi var genelde denilenden hizli cikiyo. Pazar gunu 45 dk dediler 30 dk da cikti:) yarim saati doldu sayilir allahimmmmm
Amin canım, hepimizin her şey gönlünce olsunEvet iste o ciddi sorun sizdede malesef hersey gonlunce olur ins
Hemen bizi haberdar et kuzum çatladık :)Uff bide beni dusnsene tatlim oluyom heyecandan yoldayz suan hala trafk btmrms istanbulda:)) nasi bklicem sonuci blmiyorm ben hayatta bakmam sen bak dedim esime:)
Ay ne güzel bi gün o zaman sizin için, anneciğinin de doğum günü kutlu olsun kuzumIns kizlar cok sagolun desteginiz icinkani verdm beklemedeyim smdi annemdeyiz ve bugun annemn dogumgunu bole bi surpriz keske yapabilsem
Teşekkür ederiz canım, hepimiz iyki varızBu arada masallah ne kadar cok ogretmenimiz varmis. Ne guzel.sizler iyi ki varsiniz. Sizler sayesinde nice guzel cocuklar yetisiyor. Emeginize saglik. (Aöfte gecen sene matematikten 0 aldigimi kimseye soylemeyin e mi,utandim simdi )
Uyuma dur hemen bu saatte tatlim:)Morasigi oyle cok uykum geldi ki. Vallahi senin sonucunu bekliyorum heyecanla.
Uyuma dur hemen bu saatte tatlim:)
Sagol kuzum inss:)Ay ne güzel bi gün o zaman sizin için, anneciğinin de doğum günü kutlu olsun kuzum
Ay kizlar saka gibi sistem sms gondermiyo hata olusms sifregonderiyolarya tek kullanmlik. Catladm kontrol edemedim cikp cikmadgini:) esim gitti smdi hastaneye almaya istesemde goremicekmism once:)
Bebişler küçük sürprizler yapıyo size bitanem, iyice unutulmaz olsun diyedir belkiAy kizlar saka gibi sistem sms gondermiyo hata olusms sifregonderiyolarya tek kullanmlik. Catladm kontrol edemedim cikp cikmadgini:) esim gitti smdi hastaneye almaya istesemde goremicekmism once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?