Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uff bide beni dusnsene tatlim oluyom heyecandan yoldayz suan hala trafk btmrms istanbulda:)) nasi bklicem sonuci blmiyorm ben hayatta bakmam sen bak dedim esime:)

Cok heyecanli oluyor cok iyi anliyorum ben pozitifi gormeden şükür namazi kilmistim Allahim nasip ettin bana inaniyorum ddiye Sen mujdeli haberle geliceksin inaniyorum.ben

Morasigi senin sonucu ogrenmeden uyumak yooook. :) ay hadi bakalim. Hemencik geliversin eşin insallah kuzum. O sevincle unutuverme bizi. Valla butun sayfa seni bekliyoruz heyecanla. Gerci diger arkadaslarim gibi bende pozitif olacagini dusunuyorum. Cok az kaldiiiiiii

Ay kizlar saka gibi sistem sms gondermiyo hata olusms sifregonderiyolarya tek kullanmlik. Catladm kontrol edemedim cikp cikmadgini:) esim gitti smdi hastaneye almaya istesemde goremicekmism once:)
Bebişler küçük sürprizler yapıyo size bitanem, iyice unutulmaz olsun diyedir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…