Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kizlar saka gibi sistem sms gondermiyo hata olusms sifregonderiyolarya tek kullanmlik. Catladm kontrol edemedim cikp cikmadgini:) esim gitti smdi hastaneye almaya istesemde goremicekmism once:)
Ayyyyy çok heyecanlıııı yaaaa bu kadar insan resmen bu anı bekliossss seni düşünemiyorum hadi güzel haberlerini ver bize tatlım

Aylar once 4 ay ard arda ovitrel ignesi oldum, en son asilama yaptirdim hic biri tutmadi, dedim ki iki ay ara veregim hic bi sey yapmiyim, bi tek ovulyasyon testi yaptim. Ne igne ne klomen hic bi sey, ve o ay hamile kaldim. Ama maalesef 8 haftasinda bebegin kalbi durdu. Agustosta kurtaj oldum, 1 ay korunduk, ekimde olmadi yine. Bu ay menagon ignesi yaptim 3 defa, ve catlatma ignesi. Bu arada onceki catlatma ignelerimde test ta 16 ci gune kadar 2 cizgi gosteriyordu, adetim de gecikmeli oluyordu, kimyasal olmus diye dusunuyorum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Insallah bu ay hepinizden guzel haberler aliriz.
Morasigi heyecanla bekliyorum guzel haberini insallah

Kızçeler ne çok öğretmenimiz varmış, ben de öğretmenim tabi atanmış bir memur öğretmen olarak çalışmasam da öğretmenim yani :)
Canım Ben memur eşim öğretmen :) memur olduğun için üzülüom sana gerçi çalıştığın kuruma bağlı benim şayet canım çıkıyor bi de bankacılıktan istifa edip geçtim bu kuruma
Hangi akılla yaptıysam eşimdeki rahatlığı da gördükçe offf sinir küpüyüm

Yok kuzum ben memur değilim yani atanamadığım için memur bi öğretmen değilim. 2 sene özeldeydim, şimdi 4 aydır evdeyim sadece özel derslerim var. Açıktan muhasebe okuyorum bu sene, eşim mali müşavir seneye kendi büromuzu açıcaz nasipse, artık ben de muhasebeye kayıcam mecburen :)

Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Ayyy inanamıyorum canım beniiim, kesin ikiiiz :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını bizlere de çok dua et. Çok mutluyum senin adına, sabrın sonundaki selamete ulaştım çok şükür canım

Cok gecmis olsun. Cok ama cok zor bir surec olmus. Dilerim ki en kisa zamanda saglicakla bebisiniz olur. Iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)

Ben memur sandım hep Morasigi nın yüzünden ona konsantre olmuşum kuzımmm sen muhasebeyi oku zaten seneye bebişiniz olur sen evden artık eşine yardım edersin en güzeli yaaa kendi çoçuğuna kendin bakacaksın vallaha çok güzel bir nimet hep çocuklu konuştum Allah söyletiyor haaa seneye kucağına

Ağzın bal yesin kuzum :) inşallah seneye kucağımızda olur hepimizin.
Tabi bi süre çocuğumu büyütürüm de şöyle yaşına girdi mi artık anneye kayınvalideye bırakırım, evde de acayip sıkılıyorum ben kuzum. Bakalım bi bebiş gelsin de şu boş zamanımda, sonra naparım düşürüz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…