- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.821
Ayyyyy çok heyecanlıııı yaaaa bu kadar insan resmen bu anı bekliossss seni düşünemiyorum hadi güzel haberlerini ver bize tatlımAy kizlar saka gibi sistem sms gondermiyo hata olusms sifregonderiyolarya tek kullanmlik. Catladm kontrol edemedim cikp cikmadgini:) esim gitti smdi hastaneye almaya istesemde goremicekmism once:)
Canım Ben memur eşim öğretmen :) memur olduğun için üzülüom sana gerçi çalıştığın kuruma bağlı benim şayet canım çıkıyor bi de bankacılıktan istifa edip geçtim bu kurumaKızçeler ne çok öğretmenimiz varmış, ben de öğretmenimtabi atanmış bir memur öğretmen olarak çalışmasam da öğretmenim yani :)
Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Ayyyy allahım çok mutluyum gözün aydın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş :) kuzummmm çok yüksek bu değer ikiz geliyor sanki yaaaaKizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Canım tebrik ederim yaaaa ikiz olur inşallah değerin baya yüksek allahım a çok şükür çok mutlu oldum darısı bizlereKizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
AyyyyyKizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Yok kuzum ben memur değilim yani atanamadığım için memur bi öğretmen değilim. 2 sene özeldeydim, şimdi 4 aydır evdeyim sadece özel derslerim var. Açıktan muhasebe okuyorum bu sene, eşim mali müşavir seneye kendi büromuzu açıcaz nasipse, artık ben de muhasebeye kayıcam mecburen :)Canım Ben memur eşim öğretmen :) memur olduğun için üzülüom sana gerçi çalıştığın kuruma bağlı benim şayet canım çıkıyor bi de bankacılıktan istifa edip geçtim bu kuruma
Hangi akılla yaptıysameşimdeki rahatlığı da gördükçe offf sinir küpüyüm
Ayyy inanamıyorum canım beniiim, kesin ikiiiz :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularınıKizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Cok gecmis olsun. Cok ama cok zor bir surec olmus. Dilerim ki en kisa zamanda saglicakla bebisiniz olur. Iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)Aylar once 4 ay ard arda ovitrel ignesi oldum, en son asilama yaptirdim hic biri tutmadi, dedim ki iki ay ara veregim hic bi sey yapmiyim, bi tek ovulyasyon testi yaptim. Ne igne ne klomen hic bi sey, ve o ay hamile kaldim. Ama maalesef 8 haftasinda bebegin kalbi durdu. Agustosta kurtaj oldum, 1 ay korunduk, ekimde olmadi yine. Bu ay menagon ignesi yaptim 3 defa, ve catlatma ignesi. Bu arada onceki catlatma ignelerimde test ta 16 ci gune kadar 2 cizgi gosteriyordu, adetim de gecikmeli oluyordu, kimyasal olmus diye dusunuyorum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Insallah bu ay hepinizden guzel haberler aliriz.
Morasigi heyecanla bekliyorum guzel haberini insallah
Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Yaaaa yemin ederim gozlerimm dolduuuu. Canimmmmmm cok sevindimmm. Ya bence kesin ikiz. 400 yuksek bir deger masallaaah. Ayyy cok mutlu oldum senin adina. Anneciginede cok guzel bir dogumgunu hediyesi oldu.Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Ben memur sandım hepYok kuzum ben memur değilim yani atanamadığım için memur bi öğretmen değilim. 2 sene özeldeydim, şimdi 4 aydır evdeyim sadece özel derslerim var. Açıktan muhasebe okuyorum bu sene, eşim mali müşavir seneye kendi büromuzu açıcaz nasipse, artık ben de muhasebeye kayıcam mecburen :)
Ağzın bal yesin kuzum :) inşallah seneye kucağımızda olur hepimizin.Ben memur sandım hepMorasigi nın yüzünden ona konsantre olmuşum kuzımmm sen muhasebeyi oku zaten seneye bebişiniz olur sen evden artık eşine yardım edersin en güzeli yaaa kendi çoçuğuna kendin bakacaksın vallaha çok güzel bir nimet hep çocuklu konuştum Allah söyletiyor haaa seneye kucağına
Sagol canim, tabi ki. Pes etmek de yok)) arzusunda olan her kese kismet olsun insallahCok gecmis olsun. Cok ama cok zor bir surec olmus. Dilerim ki en kisa zamanda saglicakla bebisiniz olur. Iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?