Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş gelsin sıkılmazsın kuzummmm :) amin yaaaa inşaallah inşaallah önce karınlarımız sonra kucaklarımız dolsun :)

canim benim evet bilemeyizki daha ilk deneme. ama ignenin etkisi bittikten sonra hissediyo insan bise olmadigini farkettiydim olsa hissedermis insan. evet stres yapinca adet bile olmuyo ama olunca rahatliyo insan insallah bakalim birdahaki beklememde bende yine heycanla beklicem stres yapacagim artil hayirlisi olsun. insallah sende bebektendir canim. aminnn

Ben 25gün bekledim hayatimin en büyük sınavıydı.herhalde bu aydan ümit yok diye kendimi biraktigim günün sabahinda reglim geldi
aynen bende doktorla konustuktan sonra rahatladim bilac saat sonra regl oldum. insanlar hep diyo stres etkiliyor diye ama ilk defa bu kadar farkettim gercek oldugunu. elimizden geldigince bebek konusundada stres yapmamaya calisalim insallah obuaman hemen olur hepimize gelir bebekler.

ben sana demistim. tedavin de problm var die cnm. ins bu ay iyi olur. benim basimada ayni sey geldi. bundan sonra daha dikkatliyim

Kızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
canim msj lari sirayla okuyorum simdi gördüm bunu. evet ya cok rahatliyor insan gercekten.
seninle durumlarimiz ayniydi ama simdi senin denemek icin önümüzde 2 ayin var biz daha teee ocakta deneyebiöecegiz tekrar. insallah ben denemeye basladigimda sen coktan hamile olursun :)

morasigi canim mesajlar bitti anca anladim ben canimmmm cok sevindimm senin adinaa valla gözlerimden yaslar geldi tüylerim diken diken oldu canim benim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini ilk senin sürecindi takip edebildigim ve cok sükür güzel haber aldigimiz, darisi diger bekleyenlerin basina. ay o kadar cok mutlu oldumki ne yapacagimi bilemedim pencereyi acip morasigi arkadasimizzzzu hamileeeeeeee diye bagirasim geldi

Guzel arkadaslarim allah razi olsun hepinizden icten sevinciniz desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz. Burayla nefes aliyorm son 3 4 aydir. Sorasi onemli ins saglikla devam eder:) halayinizi yerim sizinsize umut olmayi cok isterim bu grup ugurli geldi sayi artacak hissediyorum ve hepiniz icin tabiki dualarim devam hep dualarimda olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…