- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.841
Bebiş gelsin sıkılmazsın kuzummmm :) amin yaaaa inşaallah inşaallah önce karınlarımız sonra kucaklarımız dolsun :)Ağzın bal yesin kuzum :) inşallah seneye kucağımızda olur hepimizin.
Tabi bi süre çocuğumu büyütürüm de şöyle yaşına girdi mi artık anneye kayınvalideye bırakırım, evde de acayip sıkılıyorum ben kuzum. Bakalım bi bebiş gelsin de şu boş zamanımda, sonra naparım düşürüz artık :)
Bebeğim çok mutlu oldum gözün aydın sana dedim var bebisler diye darısı başıma insallah ysKizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
teyteyyyyyyyyyyyyyy
Amiin darısı hepimize inşallaaahh
Ayy amiiin kuzuummBebiş gelsin sıkılmazsın kuzummmm :) amin yaaaa inşaallah inşaallah önce karınlarımız sonra kucaklarımız dolsun :)
canim benim evet bilemeyizki daha ilk deneme. ama ignenin etkisi bittikten sonra hissediyo insan bise olmadigini farkettiydim olsa hissedermis insan. evet stres yapinca adet bile olmuyo ama olunca rahatliyo insan insallah bakalim birdahaki beklememde bende yine heycanla beklicem stres yapacagim artil hayirlisi olsun. insallah sende bebektendir canim. aminnnCanım çoook teşekkür ederim. Ben sana ısrarla vardır yp yap diyordum. İlk tedavi acemiliği işte 14. 15. Gün olunur hasta diye düşünmüştüm. Sanırım benimki de ertrliyor şuan da. Gerçekten regli olmayı beklemek bile yoruyor insanı, hatta daha çok yoruyor. Bişey yok biliyorsun ama olmadıkça acaba diyorsun içinden. En grç haftasonu olur diye düşünüyorum, olmazsa da gitcez doktora olursa da gitcez artık yapcak bişey yok. Biraz kendimizi rahat bıraksak çok daha iyi olacak ama ben çok stres yaptım. Gerçelten kendimi gereginden fazla yıpratıyorum, daha ilk deneme de bu kadar yaparsam sonrasını düşünemiyorum. Dilerimi hiçbirimiz için süreç çooook uzamaz
aynen bende doktorla konustuktan sonra rahatladim bilac saat sonra regl oldum. insanlar hep diyo stres etkiliyor diye ama ilk defa bu kadar farkettim gercek oldugunu. elimizden geldigince bebek konusundada stres yapmamaya calisalim insallah obuaman hemen olur hepimize gelir bebekler.Ben 25gün bekledim hayatimin en büyük sınavıydı.herhalde bu aydan ümit yok diye kendimi biraktigim günün sabahinda reglim geldi
ben sana demistim. tedavin de problm var die cnm. ins bu ay iyi olur. benim basimada ayni sey geldi. bundan sonra daha dikkatliyimaynen bende doktorla konustuktan sonra rahatladim bilac saat sonra regl oldum. insanlar hep diyo stres etkiliyor diye ama ilk defa bu kadar farkettim gercek oldugunu. elimizden geldigince bebek konusundada stres yapmamaya calisalim insallah obuaman hemen olur hepimize gelir bebekler.
canim msj lari sirayla okuyorum simdi gördüm bunu. evet ya cok rahatliyor insan gercekten.Kızlar bugün 17. Gün hasta oldum :) gelmesini beklemek bile ayrı stresti şuan inanılmaz rahatladım
evet canim demistin. benimde ilk denemem oldugu icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu hic bilmiyordum. hayirlisi olsun insallah ocaktaben sana demistim. tedavin de problm var die cnm. ins bu ay iyi olur. benim basimada ayni sey geldi. bundan sonra daha dikkatliyim
ay canim mesajlari sirayla okumaya calisiyordum hastaneye gitcez sonuca baktircaz yazdigindan beri heycanla devamini okudum. 400 cok iyi birsey galiba masallah yani simdi sen hamilemisim ??????Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
tebrikler canım. Sağlıkla.kucaginiza alın inşallah. :)Kizlarrr sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo
Canım benim de 2. Günüm aynı şeyleri bende yaşıyorum normal diyorlar.A AloeeVeraaMorasigi kızlar benim aşılamadan sonraki 7. Günüm bu gün çok karnım ağrıyor sol kasiğım özellikle birde konuşurken bile nefes nefese kalıyorum yoruluyorum sanki
Evet benimde Birgün bu sınavım olacağını hiç düşünmemiştim nasip aynen gelsinde borcum borç :)Bazı şeyler nasip galiba canım sınavdayız gibi resmen. İnşallah üstesinden gelicez hepsinin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin de yemek borcun olsun :)
Benim bu gün öğleye kadar hiç bir agrım yoktu sadece ilk günler de biraz gaz ve agrım oldu ama geçmiştiCanım benim de 2. Günüm aynı şeyleri bende yaşıyorum normal diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?