Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun canım Allâh sağlıklı kucağına almayi nasip etsin. Benim bu ay aşılama sabirsizlikla bekliyorum. Dua et bizim için hamilelerin duası kabul olur :*

Hepsi bi sinav iste yasadiklarimizin belkide kiymetini anlayip farkedelim istiyor rabbim hakknda tez zmaanda hayirlisi olsn canim inss
Amin cümlemize inşallah Meryem suresine başladım hergün okuyacağım inşallah hepinize de. Duacıyım tez zamanda alalım güzel haberleri

Ay valla ben artık ciddi ciddi bu grubun hepimize uğur getirdiğine inanıyorum, şimdiden 3 hamilemiz var geliyoruz inşallah sırayla :)

Bende cevabın gibiyim kafamda deli sorular
Salı muayene de göreceğim bakalım saldım duaya sığındım

Benim bu gün öğleye kadar hiç bir agrım yoktu sadece ilk günler de biraz gaz ve agrım oldu ama geçmişti
Ben 2 gündür gaz sancisi kasik sancisı bel sancisi aşılama olduğum andan itibaren başladı ve hala devam ediyor. kişiden kişiye değişiyormus zaten hayirlisi ile bebeklerimiz olsun da gerisi önemli değil.

Evet benimde Birgün bu sınavım olacağını hiç düşünmemiştim nasip aynen gelsinde borcum borç :)
Ummadığımız yerden çıkıyo böyle bazen sorular, bunu da çözücez Allahın izniyle canım. Aman yeter ki gelsin bebişin :)

Ya ben yeni girdim okuyorum şimdi gördüm Çok sevindim süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüksek değilmi değer ikiz olabilir mi :)

Allah kucağına almayı nasip etsin canımm inşallah gebeliğinde çok çok rahat geçer ne zamandır istiyordunuz

kuzum ağrın olduysa kesin çatlamıştır gönlünü ferah tut inşallah iyiye işarettir hamilesindir ben ağrım olmadığı için acaba kist olusmusmudur diye düşünüyorum ben adedi bekleyeceğim 5 gün var hayırlısı diyelim

canım oda adede denk geliyor hayırlısı artik

Morasigi canım tebrik ederim, dilerim önündeki haftalar güzelce geçip gidiversin su misali, inan çoook sevindim. Darısı tüm bekleyenlere olsun. Bu akşam sana seviniyoruz
Aminn canim darisi basiniza dualarimdasiniz

Ya ben yeni girdim okuyorum şimdi gördüm Çok sevindim süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüksek değilmi değer ikiz olabilir mi :)
Cok sagol canimm aminn bilmiyorm biraz yuksek fibi:) kesegormeden anlasilmiyorms degisiyoms o isler de kisiye gore nasip olsunda hic sorun degil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…