- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.861
Hayirli olsun canım Allâh sağlıklı kucağına almayi nasip etsin. Benim bu ay aşılama sabirsizlikla bekliyorum. Dua et bizim için hamilelerin duası kabul olur :*Guzel arkadaslarim allah razi olsun hepinizden icten sevinciniz desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz. Burayla nefes aliyorm son 3 4 aydir. Sorasi onemli ins saglikla devam eder:) halayinizi yerim sizinsize umut olmayi cok isterim bu grup ugurli geldi sayi artacak hissediyorum ve hepiniz icin tabiki dualarim devam hep dualarimda olacaksiniz
Amin cümlemize inşallah Meryem suresine başladım hergün okuyacağım inşallah hepinize de. Duacıyım tez zamanda alalım güzel haberleriHepsi bi sinav iste yasadiklarimizin belkide kiymetini anlayip farkedelim istiyor rabbim hakknda tez zmaanda hayirlisi olsn canim inss
Ay valla ben artık ciddi ciddi bu grubun hepimize uğur getirdiğine inanıyorum, şimdiden 3 hamilemiz varGuzel arkadaslarim allah razi olsun hepinizden icten sevinciniz desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz. Burayla nefes aliyorm son 3 4 aydir. Sorasi onemli ins saglikla devam eder:) halayinizi yerim sizinsize umut olmayi cok isterim bu grup ugurli geldi sayi artacak hissediyorum ve hepiniz icin tabiki dualarim devam hep dualarimda olacaksiniz
Bende cevabın gibiyim kafamda deli sorularBen de 1 ay kullandım canım ovulasyon, baya bi araştırmıştım. Çatlamak üzereyken ikisi de koyu çıkıyo canım. Ya da hamilelikte de öyle oluyomuş. Çatlamayan yumurta mı acaba çatlıycak dicem ama o da olamaz iyice büyüdüyse çatlamaz. Yeniden yumurtluyo olabilirsin ya da bebiş vardır canım :)Pocahantass
Ben 2 gündür gaz sancisi kasik sancisı bel sancisi aşılama olduğum andan itibaren başladı ve hala devam ediyor.Benim bu gün öğleye kadar hiç bir agrım yoktu sadece ilk günler de biraz gaz ve agrım oldu ama geçmişti
Ummadığımız yerden çıkıyo böyle bazen sorular, bunu da çözücez Allahın izniyle canım. Aman yeter ki gelsin bebişin :)Evet benimde Birgün bu sınavım olacağını hiç düşünmemiştim nasip aynen gelsinde borcum borç :)
En güzelini yapıyosun içini ferah tut canımBende cevabın gibiyim kafamda deli sorular
Salı muayene de göreceğim bakalım saldım duaya sığındım
Ya ben yeni girdim okuyorum şimdi gördüm Çok sevindim süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüksek değilmi değer ikiz olabilir mi :)Guzel arkadaslarim allah razi olsun hepinizden icten sevinciniz desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz. Burayla nefes aliyorm son 3 4 aydir. Sorasi onemli ins saglikla devam eder:) halayinizi yerim sizinsize umut olmayi cok isterim bu grup ugurli geldi sayi artacak hissediyorum ve hepiniz icin tabiki dualarim devam hep dualarimda olacaksiniz
canim cok kisi ya 2. ayda yada böyle herseyi biraktigi ay hamile oluyormus insallah bu ay olur sende de :)vuslatahasretim canım çok sağol, ocaktaki ilk denemen de oluversin senin de. Doktor bu ay ilaç iğne yok, etkisi devam eder dedi. İnanılmaz rahatladı kafam
Allah kucağına almayı nasip etsin canımm inşallah gebeliğinde çok çok rahat geçer ne zamandır istiyordunuzGuzel arkadaslarim allah razi olsun hepinizden icten sevinciniz desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz. Burayla nefes aliyorm son 3 4 aydir. Sorasi onemli ins saglikla devam eder:) halayinizi yerim sizinsize umut olmayi cok isterim bu grup ugurli geldi sayi artacak hissediyorum ve hepiniz icin tabiki dualarim devam hep dualarimda olacaksiniz
kuzum ağrın olduysa kesin çatlamıştır gönlünü ferah tut inşallah iyiye işarettir hamilesindir ben ağrım olmadığı için acaba kist olusmusmudur diye düşünüyorum ben adedi bekleyeceğim 5 gün var hayırlısı diyelimBende 30 ekimde oldum iğne ,yarın 10. gün dr kontrole gel dedi. Çatlamış mı yada çatlamamış sa kiste dönüşmüş olabilir dedi . Bende dayanıp test yapmıycam şimdilik . Ama bende iğne sonrası kasık ağrısı oldu çok . Birkaç gündür de göğüs ağrısı ve çok akıntım var bende acaba kist mi oluştu diyorum
canım oda adede denk geliyor hayırlısı artikCanım iğne her kullanımda farklı etkiler yapabiliyo. İlk kullandığım ay göğüslerim inanılmaz ağrıdı kasık ağrım 2-3 günde bitti. İkinci kullanımda 9 gün acayip kasık ağrım vardı çok fenaydı. İğne etkisi de herkese göre değişiyo sıvı alımına ve bünyeye bağlı. En fazla 12 güne kadar sürebiliyomuş. Çoğunda da 7-8 günde etkisi geçiyo sanırım. 14-15.gün net sonucu alırsın
Aminn canim tabiki dua ederim inss tutar olumlu sonuclanir:)Hayirli olsun canım Allâh sağlıklı kucağına almayi nasip etsin. Benim bu ay aşılama sabirsizlikla bekliyorum. Dua et bizim için hamilelerin duası kabul olur :*
Oku canim 41 olmasada bu ay bana bikactane okundu o bile sebep olms olabilir sen simdiden baslaAmin cümlemize inşallah Meryem suresine başladım hergün okuyacağım inşallah hepinize de. Duacıyım tez zamanda alalım güzel haberleri
Kesnlkle getirdi ben seni yaknda bkliyorm ole hissediyorm kuzumAy valla ben artık ciddi ciddi bu grubun hepimize uğur getirdiğine inanıyorum, şimdiden 3 hamilemiz vargeliyoruz inşallah sırayla :)
Aminn canim darisi basiniza dualarimdasinizMorasigi canım tebrik ederim, dilerim önündeki haftalar güzelce geçip gidiversin su misali, inan çoook sevindim. Darısı tüm bekleyenlere olsun. Bu akşam sana seviniyoruz
Cok sagol canimm aminnYa ben yeni girdim okuyorum şimdi gördüm Çok sevindim süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüksek değilmi değer ikiz olabilir mi :)
Aminn canim inss. 1 yil olmstu ilk tupbebek denememde tuttu sukur ins benimle kalirAllah kucağına almayı nasip etsin canımm inşallah gebeliğinde çok çok rahat geçer ne zamandır istiyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?