Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesnlkle getirdi ben seni yaknda bkliyorm ole hissediyorm kuzum
Allahımmm bi de hamilesin şu an, inşallah meleklerinin yüzü suyu hürmetine içine doğuyodur kuzum, inşallah bizler için duaların kabul olur

Allahımmm bi de hamilesin şu an, inşallah meleklerinin yüzü suyu hürmetine içine doğuyodur kuzum, inşallah bizler için duaların kabul olur
Aminn kuzum hep dua edicem size denedim yaptm smdi takvimi soyle yazayim da ugur gelsin iyice gruba:)

Aminn kuzum hep dua edicem size denedim yaptm smdi takvimi soyle yazayim da ugur gelsin iyice gruba:)
Aynen canım benim şu grup bi hamilelik takvimi görsün hey maşallah, sağlıkla geldiklerini de görelim minnoşların inşallah

Aynen canım benim şu grup bi hamilelik takvimi görsün hey maşallah, sağlıkla geldiklerini de görelim minnoşların inşallah
Amin canim benimdoktorumda yazdi aksam rahatladim gec oldu die aramamistim. Gozunuz aydn ilaclara devam edn haftaya goruselim die yinr bilgi veririm size:)

Çok sevindim canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin belirtilerden belliydi zaten Allah’da yüzünüzü güldürdü inş sonuna kadar da güzel geçer hamilelerin duaları kabul olurmus bizler için de dua et canım

Amin canim benimdoktorumda yazdi aksam rahatladim gec oldu die aramamistim. Gozunuz aydn ilaclara devam edn haftaya goruselim die yinr bilgi veririm size:)
Çok şükür artık doktor onayı da alındı gözünüz aydın canım :) artık bütün süreçleri hayırlısıyla güzel güzel atlatın inşallah

Canim benim inanki agladim aksam sevincten kendim kadar sevindin.Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.

Günaydin kizlarrrr... benim bu sabah rahim filmim vardi pazartesiye ertelendi reglim bitmedi hala... regli olabilmek harika birsey valla vucudum kuculdü.pazartesi tarti günü insallah pazartesi günü hem tartida hen rahim filminde yüzüm güler

herkese kocaman günaydın hatunlar çok şükür topik hamile ile dolmaya devan ediyor insallah hayırlısı ile herkesten güzel haber bekliyorum benmde bugün iğnenin 7.günü kaldı 7 gün
Günaydın canıım. Evet çok şükür hamilelerimiz artıyo, hepimiz hamile kalıcaz inşallah. Az kalmış senin de kuzum, sabret bence test yapma

herkese kocaman günaydın hatunlar çok şükür topik hamile ile dolmaya devan ediyor insallah hayırlısı ile herkesten güzel haber bekliyorum benmde bugün iğnenin 7.günü kaldı 7 gün

Valla insallah topikte hamile olmayan kalmasin.benim cuma zayiflama grubumdada topige girdikten sonra hamile kalanlar çok var.insallah bir topigin uğuru banada bulaşır

Günaydıınn balım. Pazartesi artık sen de hayırlı sonuçlar al inşallah kuzum, çok bekledin sonu güzel olucak. Tabi kilolar da gittiyse oh çifte mutluluk

Günaydıınn balım. Pazartesi artık sen de hayırlı sonuçlar al inşallah kuzum, çok bekledin sonu güzel olucak. Tabi kilolar da gittiyse oh çifte mutluluk

Insallah canim kafamda hep ocak ayı var okadar cok şartlandimki kasim aralik ayını kafadan sildim resmen.ocak ayina kadar 10kg vericem.hırs yaptim cok fena. Eşimede kürlere e vitaminine devam ediyorum.

Insallah canim kafamda hep ocak ayı var okadar cok şartlandimki kasim aralik ayını kafadan sildim resmen.ocak ayina kadar 10kg vericem.hırs yaptim cok fena. Eşimede kürlere e vitaminine devam ediyorum.
Aynı benim gibisin şu an :) ben de nedense hep ocakta mucize yaşıycam gibi hissediyorum. Hep aralıkta son krz adet olduğumu ocakta öğrendiğimi düşünüp hayal kuruyorum. Ondan öncesini sildim ben de resmen :) inşallah artık en geç ocakta bari her şey güzel olur canımcım

Günaydın canıım. Evet çok şükür hamilelerimiz artıyo, hepimiz hamile kalıcaz inşallah. Az kalmış senin de kuzum, sabret bence test yapma
Yok yapmıyorum geven gün 4. günü sadece cucudumdaki içinin koyulugu çokmu azmi diye yapmıştım 4. günü oda bu şekilde cıktı bidahaki testi 16. günde yapmayı dusunuyorum canm iğnenin 4. gununidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…