Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4.gün bile etkisi baya azalmaya başlamış canım, artık atmıştır vücut. İnşallah 16.gün gerçek pozitifi görürsün kuzum

Morasigi tekrar hayırlı olsun canımcım, nasıl bir yol izledin nasıl bir süreçten geçtin paylaşabilir misin arkadaşım? daha önce yazmış olabilirsin ama hatırlamıyorum inan..

Kuzummmm sen artık hamiş bir bayansınnn bize de dua et kuzummmm nolurrrr senşn duan kabul olur gruptaki hamişlerrr geride kalanlara bol bol dua edin nolur

onları biliyom sonuncusunu bilmiyom kuuzm aman nr güzel insallah bizde yazarız hamileyimmmmmm diye

Tatlım bende A AloeeVeraa ya katılıom test yapma ben geçen ay ilk klomenşmde testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok insan işte merak ediyor :) sabredebildiğin kadar sabret ve bol bol su iç ilacın etkisi hızla çıksın vücudundan inşşş sırayla güzel haberler alacağız ya hissediyorum ben hep bu empjiyi kullanacağız artık

4.gün bile etkisi baya azalmaya başlamış canım, artık atmıştır vücut. İnşallah 16.gün gerçek pozitifi görürsün kuzum
insallah bebeğim ya inşalalh görürüm buarada 3kasimda igne vuruldum 20mm 'di yumurta doktor heran çatlar bu dedi bu geceden basla dedi bende iğne günü ile beraber 4 gün birliktelik oldu yeterlimdr sence

ay inşalalh kuzum ya yok yapmayacagim bekleyecegim en gev 16. güne kadr beklerim insallah

insallah bebeğim ya inşalalh görürüm buarada 3kasimda igne vuruldum 20mm 'di yumurta doktor heran çatlar bu dedi bu geceden basla dedi bende iğne günü ile beraber 4 gün birliktelik oldu yeterlimdr sence
Yeterli bence canım. İğneden sonra en geç 2 günde çatlıyo zaten dirençli değilse yumurtalar. Seninkinin boyu da büyükmüş çatlamıştır hemen diye düşünüyorum, o yüzden 4 gün ilişki rahat rahat yeterli

Ayyy içim rahatladı cnm ya sagolasin

Gunaydin kizlar. Mesajlari okumadan hemen paylasmak istiyorum. Gecen sene 1.1 cikan amh sonucum 0.56 cikmis tahlil sonucuna baktim. Cok canik skldi. Diger degerler normal ama. Bilmiyorum. Ayrica dolgu olan bir disim vardi 3 4 gundur geci agriyodu. Gittim,kanal tedavisi olcak dediler en erkende 26 kasim randevu. Oda alabilirsem tabii. 11 kasimdan once veremiyolarmis o tarihe randevu. Oda tam regl donemi civarina geliyo. Dis olayini halletmeden zaten bebek olmamali. Ya cok uzgunum,cok moralim bozuk. Bu amh neden dustu bu kdr.

Canim şu amh tahlilini herkes yaziyor ama benim doktorum yaptirmadi.hamike kalmayi etkilermi acaba bende soriyim pazartesi .

Canım bence öncelikle doktoruna danışmalısın amh sonucunu. Makesef o konuda bi bilgim yok ama belki kullanabileceğin bi şeyler vardır. Yaşın kaçtı bu arada kuzum?
Diş problemini de gebelikten önce halletmen iyi olur tabi

Canim şu amh tahlilini herkes yaziyor ama benim doktorum yaptirmadi.hamike kalmayi etkilermi acaba bende soriyim pazartesi .
Sor canim sende mutlaka. Fsh hormunuyla birlikte degerlendiriliyormus ve ultrasonlada doktor yumurtalarida kontrol ederek bir fikre variyormus. Arastirmalarim nihayetinde bu sonuca vardim. Carsamba sonuclari gostericem bakalim. Ama 1 senede bu kadar dusmus olmasi cok uzucu. Dusuk fertilite duzeyine giriyor baktigim sitelerde.

33 yasindayim canim. Carsamba gorusucem bakalim insallah iyi seyler soyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…